ΤΟ ΔΗΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009


Το πήραμε από τον Εμπροσθοφύλακα, την έγκυρη πύλη αντικατοχικής διαδικτυακής ενημέρωσης. Το ΔΗΚΟ των ονείρων του Άντρου και του Downer, φαίνεται ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

6 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο Εμπροσθοφύλακας είναι αδελφό blog του sibilla. Ανήκουν και τα δύο στο Κλείτσικας group of blogs.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει τώρα που τα βρόντηξε στο ΔΗΚΟ ο Καρογιαν; Ποιος είναι αφεντικό στo κόμμα; Είπε,«το ΔΗΚΟ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, δεν είναι φέουδο κανενός, δεν είναι εργαλείο δημοσιότητας και προσωπικής προβολής και δεν είναι καφενείο». Τι θα κάνουν τώρα Κολοκασίδης, Παπαδόπουλος, Κενεβέζος; Υποψιάζομαι ότι θα τον γράψουν. Διαφορετικά θα έχουν πολιτικό κόστος. Και μετά; Υποψιάζομαι ότι θα τεθεί θέμα απομάκρυνσης τους.... Ποιός θα νικήσει αυτή τη μάχη;

Ανώνυμος είπε...

δεν μας έφταναν οι μαλακίες που γράφετε εδώ και καιρό,τώρα αντιγράφετε και τις μπούρδες από τα κουμμούνια του εμπροσθοφύλακα

Ανώνυμος είπε...

o kleitsikas ine o idritis ke o vasikos sygrafeas tou xristofias-watch.....ti mas lete paparies twra.......

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΟΛΙΤΗΣ - 15/11/2009, Σελίδα: 11
**** Ουδεμία διάψευση υπήρξε στην πληροφορία που δημοσιεύσαμε την περασμένη Κυριακή ότι στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με τον Πούτιν ήταν παρών κι ένας ατζέντης όπλων.
Όπως συμπληρωματικά πληροφορούμαι, αυτός ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο του ΔΗΚΟ με το κόμμα του Πούτιν.
Στο μεταξύ, έμαθα κι άλλα ενδιαφέροντα από το ιστορικό ταξίδι του Καρογιάν στη Μόσχα:
Ο Μάριος πήρε μαζί του και τη σύντροφό του. Όλα καλά έως εδώ. Πήρε μαζί της και τη φίλη της μετά συζύγου. Οπόταν, όλο το τσούρμο πέρασε από το VIP και ακολουθούσε την επίσημη αποστολή σε όλες τις λαμπερές βραδινές εξόδους στη Μόσχα.
Αν έμεναν μέχρι εδώ, στ' ανάθεμα, αλλά υπάρχει κι άλλη συνέχεια: Δίπλα στο Μάριο και τη δικιά του, στη λιμουζίνα που τους παραχώρησε ο Τσάρος θρονιαζόταν η φίλη της φίλης του με το σύζυγό της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής τούς ακολουθούσαν με το λεωφορειάκι!
Έτσι αγώνες, ρε Μάριε, τους κάμνω χίλια χρόνια! *** Τώρα κατάλαβα γιατί ο Χριστόφιας πέταξε τα 100 εκατομμύρια, εν μέσω οικονομικής κρίσης, για να αγοράσει τανκς.
Την άλλη φορά που θα πάει στη Μόσχα, ο ατζέντης θα φροντίσει να μην του ακυρώσει τη συνάντηση ο Πούτιν. ***
Να τον χαιρόσαστε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ είπε...

Καταγγέλλω την Αρετή Χατζηγεωργίου σύζυγο ευρωβουλευτή Τάκη Χατζηγεωργίου επάγγελμα ...εκπαιδευτικός για άσκηση συνεχούς τρομοκρατίας κατά μαθητών και μαθητριών του English School σε σχέση με οποιαδήποτε έκφραση φιλοπατρίας και αγάπης προς την Ελληνική ιστορία του τόπους μας.

Καταγγέλλω σειρά χυδαίων μεθοδεύσεων που αποσκοπούν με συστηματικό τρόπο στον αφελληνισμό και στην με ψυχολογική βία (Αν είναι δυνατόν!) επαναπροσέγγιση με τους Τ/Κ.

Η εν λόγω "εκπαιδευτικός" είναι δε τόσο άσχετη που δεν αντιλαμβάνεται πως οι μεθοδεύσεις που ακολουθεί τόσο η ίδια όσο και ορισμένοι συνάδελφοί της με εκείνη πρωτοστατούσα όχι μόνο επαναπροσέγγιση δεν παράγουν αλλά ωθούν τα παιδιά μας στην αντίθετη κατεύθυνση και τα σπρώχνουν στο στόμα του Εθνικισμού!

Καταγγέλλω την Αρετή Χατζηγεωργίου -εκπαιδευτικό εργαζόμενη στο English School για συστηματική παραποίηση της Ιστορίας, για συστηματική προσπάθεια εξουδετέρωσης της εθνικής ταυτότητας των μαθητών, για συστηματική τρομοκρατία κατά μικρών παιδιών τα οποία φτάνουν ή να έχουν ακόμα και ενοχές γιατί είναι γόνοι προσφύγων ή γιατί τάχα οι νεκροί από τον πόλεμο παππούδες τους είναι....εγκληματίες!

Ζούμε μια τραγωδία και ένα έγκλημα σε βάρος των παιδιών μας - είμεθα γονείς - δεν είμεθα εθνικιστές ούτε κατ' έλάχιστον- αλλά αρνούμεθα την πνευματική και ψυχική κακοποίηση των παιδιών μας από την εν λόγω κυρία και ορισμένους άλλους που ακολουθούν τις πλέον στυγνές πρακτικές προπαγάνδας και προσηλυτισμού που θυμίζουν Ανατολική Γερμανία της δεκαετίας του 70!

Δυστυχώς το καθεστώς Χριστόφια και η τρομοκρατία που έχει εξαπολυθεί στον Δημόσιο Τομέα αλλά και στον Ιδιωτικό στις επιχειρήσεις που ελέγχει το ΑΚΕΛ δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε επωνύμως.

Και επειδή δεν έχουμε άλλη διέξοδο παρακαλούμε ΟΛΟΨΥΧΑ το Χριστόφιας - Watch να κάνει μια έρευνα και να φέρει τα στοιχεία στο φως!