ΠΟΣΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΙΑ;

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Δεν κατάλαβα κύριοι Επίτροποι! Αν ήθελαν οι συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριοι και Εποικοκύπριοι να γιορτάσουν τις σφαγές των Ελληνοκυπρίων στα Κόκκινα, εσείς που είδατε το πρόβλημα;

Ο εξευτελισμός έγινε θεσμός!!!
1836 άτομα, Τουρκοκύπριοι και έποικοι, μετέβηκαν χωρίς έλεγχο, μέσω ελευθέρων περιοχών, με δική μας άδεια και διευκόλυνση, στα Κόκκινα.

Μετέβηκαν εκεί, για να γιορτάσουν, τις σφαγές των Ελληνοκυπρίων εκ μέρους τους, που έγιναν τη δεκαετία του 60.

Μάλιστα οι εορτασμοί, συνέπεσαν με τις μαύρες επετείους των μνημοσύνων των πεσόντων στον Παχύαμο και των ηρωομαρτύρων μας Ισάακ και Σολωμού.

Θέλουμε να ρωτήσουμε:

1) έχουμε έστω και μία μέρα του χρόνου, εμείς οι Ελληνοκύπριοι, που να γιορτάζουμε την σφαγή Τουρκοκυπρίων; Έχουμε μέρα που να γιορτάζουμε ενέργειες κατά του νόμιμου κράτους μας, της Κυπριακής Δημοκρατίας, του κοινού μας κράτους με τους Τουρκοκυπρίους;

Βεβαίως και όχι! Γιατί εμείς -και καλά κάνουμε- θεωρούμε ντροπή και αίσχος τις οποιεσδήποτε εξτρεμιστικές ενέργειες έλαβαν χώρα από συμπατριώτες μας, είτε μέλη της ελληνοκυπριακής κοινότητας είτε μέλη της τουρκοκυπριακής.

Οπότε γιατί επιτρέπουμε, με δική μας ανοχή και συνδρομή, να λαμβάνουν χώρα προκλητικοί εορτασμοί;

Γι' αυτό έδωσαν τη ζωή τους οι νεκροί της Αγίας Τηλλυρίας;

Γι' αυτό έδωσαν τα παλικάρια τους στην πατρίδα, ο πατέρας του Τάσσου και ο πατέρας του Σολωμού;

Για να τους εξευτελίζει ο κάθε χαρτογιακάς;

2) Εντάξει, είπαμε, δεν μπορούμε άμεσα, η Κυπριακή Δημοκρατία, να φύγουμε το προκλητικό έκτρωμα από τον Πενταδάχτυλο.

Δεν μπορούμε άμεσα να εκδιώξουμε τον Αττίλα από τα πατρογονικά μας εδάφη, τα οποία αυθαίρετα και παράνομα εξακολουθεί να κατέχει.

Δεν μπορούσαμε τουλάχιστον να αποφύγουμε τον εξευτελισμό, να αποφύγουμε το να διευκολύνουμε τον εορτασμό της δολοφονίας των συμπατριωτών μας και της ανταρσίας κατά του κράτους μας;

3) Γιατί καταδικάζουμε το πραξικόπημα, γιατί το θεωρούμε μαύρη επέτειο και την ίδια ώρα, μια ανάλογη ενέργεια, την τ/κ ανταρσία, τη θεωρούμε άξια εορτασμών τους οποίους ανεχόμαστε;

4) Δεν ήταν αυτονόητο, ότι ανάμεσα στους εορτάζοντες και πανηγυρίζοντες ήταν πολλοί έποικοι; Ανεχόμαστε τον εποικισμό; Αφήνουμε εποίκους να διέρχονται ανεξέλεκτα και μάλιστα για να πανηγυρίζουν; Δεν έπρεπε να υπάρξει έλεγχος και οι παράνομοι έποικοι που θα εντοπίζονταν, να συλλαμβάνονταν και αφού εξέτιαν τις ποινές τους για τα ποινικά αδικήματα που διέπραξαν με την παράνομη είσοδό τους στη Δημοκρατία, μετά να αποστέλλονταν μετά πίσω στην Τουρκία από όπου ήρθαν;

κ. Χριστόφια, σας θεωρούμε, ως κυβερνώντα, υπαίτιο για τον εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλετε. Θεωρούμε, ότι με την ολότελα παράλογη ανοχή σας προς την κατοχή και τον εποικισμό, προσβάλλετε για ακόμη μια φορά το μαρτυρικό λαό μας.

Και θα το πούμε ξανά: είστε πολύ κατώτερος των περιστάσεων.

Ρίμαχος για το christofias-watch

26 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Κρίμα που το κόμμα μας, η ιστορική ΕΔΕΚ, αναγκάστηκε να ψηφίσει το Δημήτρη Χριστόφια στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο Χριστόφιας, προσβάλλει συνεχώς και το λαό μας και τη νοημοσύνη μας.

Θα απευθυνθώ εδώ στον Επαγρυπνίτη Άνεφ Ορίων που κάνει παράπονο ότι δεν είμαι πια ευγενικός. Ανεφ, στο είπα χίλιες φορές, ότι είμαι διατεθειμένος να συζητήσω μαζί σου, αλλά εσύ το αποφεύγεις για να μην πάθεις ότι έπαθες και στο παρελθόν και ότι έπαθε ο φίλος σου ο Μιχαήλ, που σας έκανα και τους δύο με τα κρεμμυδάκια.

Όχι, δεν πιστεύω ότι είμαι υπέρτερο ον ή ότι κατ' ανάγκη είμαι πιο έξυπνος από τους ακελικούς. Αλλά οι ιδέες μας, οι πατριωτικές και δημοκρατικές ιδέες της ΕΔΕΚ, βασίζονται στη λογική και όχι στην υποτίμηση και κοροϊδία του λαού όπως οι δικές σας. Η αλήθεια νικά το ψέμα, η λογική νικά τον παραλογισμό και το δίκαιο θριαμβεύει στο άδικο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.
Κρίμα που το κόμμα μας, η ιστορική ΕΔΕΚ, αναγκάστηκε να ψηφίσει το Δημήτρη Χριστόφια στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Γιατί αναγκάστηκεν;
Χα χα χα χα χα . . . . . . .
Αφού οι δκιό ευνούχοι ηγέτες της, εφέραν το κόμμαν εκατόν φορές σε αδιέξοδον ως τωρά που τες ιδιοτροπίες τους, την στενοτζιεφαλιάν τους, την μικροπρέπειαν τους τζιαί που την ατζιαμοσύνην τους. Τα πιο σοφά μυαλά της ΕΔΕΚ εδκιώξαν τα γιάλι άλι. Ως τζιαί το όνομαν ΕΔΕΚ έν τους εκάθετουν ένα φεγγάριν τζιαί αλλάξαν το τζι εκάμαν το ΚΙΣΣΟΣ. Ύστερα ανάδοξεν τους πάλε τζι' εξανακάμαν το ΕΔΕΚ.

Άμα ο άδρωπος έν κάμει κοπελλούθκια, έν ιβρίσκεται η ίσια του φίλε μου. Τζιαί ο Ομήρου τζι' ο Λυσσαρίδης υποστηρίζουν συνέχεια τον πόλεμον. Γιατί όι; Ίντα τους κόφτει; Εν να σκοτωθούν τα κοπελλούδκια τους τίποτε;
Νάχαμεν να χαύκαμεν λαλούσιν. Νάχαμεν να χαύκαμεν!
Έννεν για τούτον που πιάνουν πάντα τον πούλλον που τον λαόν;

Ανώνυμος είπε...

Kύρια Χριστόφια, σας θεωρούμε, ως κυβερνώντα, υπαίτιο για τον εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλετε.

Ρίμαχος για το christofias-watch
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Αν εν πολλής ο εξευτελισμός που νοιώθεις ρε Ρίμαχε μου τζι έν τον σηκώνεις, υπάρχει τζι' άλλη λύση. Ν' αυτοκτονήσεις . . . ηρωικά! Να σώσεις την τιμήν σου! Ίντα να σε φά το άχην λλίον λλίον; Πόσον εν ν' αντέξεις να σε κυβερνά αριστερή κυβέρνηση; Τζι ίνταλις οι μαστόροι σου Ττόμης τζιαί Νικωλάκης να θωρούν τους Μάριον τζιαί Μάρκον τζιαί να κρούζ' η καρκιά τους;
Αυτοκτονείστε ούλλοι ηρωικά κουμπάρε μου, να γλυτώσετε τζι' εσείς . . . . . . τζιαί μείς!
Αμμά δκιάολε . . . . που τ' ανάθθεμαν τζιαί τζιεί τζιαί τζιεί έσιει χωρκόν;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,την Τρίτη θα κάνω μια σύντομη επίσκεψη στην Πάφο και θα ήθελα να συναντηθούμε.Επειδή δε σε γνωρίζω και επειδή η βλακεία μπορεί να μην αποτελεί και φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό σου,σου προτείνω τον εξής τρόπο αναγνώρισης:Ως σύνθημα θα ρίξω στο κάστρο στις 12 το μεσημέρι ακριβώς μια τσάκρα κι εσύ,ως παρασύνθημα θα φωνάξεις "Γιατρέ,πέσε κάτω,βαλλόμαστε"!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι σ-καταμουτρα (ανεφ-αρχιμουφτη και αλλα παραγωγα σου) μα εφατισεν σου η πειρα οξα το τζερρατο εν ποιο βαρυ με στον λαλλλαρο?
πε μου κορη κορου. ποιο που τα θκυο?
μιλουμεν η προσπαθεια σου να πεισεις οτι εν εισαι εσυ και τα 3 γελοια ψευδωνυμα, ειναι τοσο γελοια οσον την προσπαθεια της κυβερνησης να πεισει οτι το γερημον το φαξ εν που μονη της η γραμματευς του Βασου Γεωργιου που τοστειλεν. ε καλα σιορ ,αφου μια σεκρεταρυ εκαμνε ρουσφετι η εστω επροσπαθησε και το παραδεχεστε, πετε μας τζαι μας ποια πειθαρχικα και ποινικα μετρα ελαβεν η κυβερνηση εναντιον της σιορ?
ουστ κοπροσκυλλο, κερατουκλι. ουστ.

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,είσαι ρίψασπις,επίορκος και αντιχριστιανός.Ρίψασπις,γιατί εγκαταλείπεις το πόστο που σου ενεπιστεύθη η ηρωική Επαγρύπνηση.Επίορκος,γιατί εγκαταλείπεις ασθενείς που σε έχουν ανάγκη.Και τέλος αντιχριστιανός,γιατί αγνοείς το ρηθέν ότι ουκ έχουσιν χρείαν ιατρού οι υγιείς,αλλά οι νοσούντες.(Κοίτα τώρα που η ΕΔΕΚ Πάφου θα γράψει "Πόλεμος ανάμεσα στα πιόνια της Επαγρύπνησης")

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Arxiepiskopos ανεφ ορίων,

Είμαι στη διάθεσή σου να συναντηθούμε αύριο μεσημέρι στις 12 στο λιμανάκι. Αν επιτέλους αποφάσισες ότι θέλεις συζήτηση θα την έχεις.

Θα φορώ μία γαλάζια φανέλα και θα είμαι εκεί στο Βιέννα. Έλα να φάμε το παγωτό μας και να τα πούμε σαν άνθρωποι.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αναγκάστηκε να ψηφίσει Χριστόφια η ΕΔΕΚ, γιατί οι επιλογές ήταν Χριστόφιας-Κασουλίδης. Όσο περνά ο καιρός όμως, νιώθω ότι ίσως τελικά, ακόμη και ο νενέκος Κασουλίδης να ήταν λιγότερο επικίνδυνη επιλογή από το Χριστόφια.

John Charalambous είπε...

Δε ντρέπεσαι τραμπούκε Anef να ξυλοφορτώνεις τον ιδιοκτήτη του Internet Cafe;

Έχει γίνει ανίατη η περίπτωσή σου. Είναι τρόπος αυτός να συμπεριφέρεσαι σε συνανθρώπους σου;

Anef_Oriwn είπε...

Johnάκο,
Εν ΣΟΥ είπα να μην κυκλοφορείς με ξεσκέπαστο κεφάλι; Πάλι εφάτσσιησεν ΣΟΥ ο νήλιος τζιαι λαλείς πελλάρες!!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,επειδή μου είναι δύσκολο να κουβαλώ μαζί μου και τον ΑΝΕΦ(που όπως διάβασα μόλις τώρα δέρνει κιόλας),η πρόσκλησή σου είναι άνευ περιεχομένου.Α,και για φανέλλα βάζε πράσινη.Τι σόι Εδεκίτης είσαι;

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

"Πόσος εξευτελισμός πια" ήταν το σχόλιο του "blog". Νομίζω ότι θα ήταν καλό να σχολιάζουν οι συμμετέχοντες (εκτός από τις τσιόφτες - κάποιοι τουλάχιστον - που μας γράφουν). Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην σχολιαστούν αυτά τα παράλογα και εξευτελιστικά που μας συμβαίνουν. Αλήθεια, νιώθει κανείς από εμάς περήφανος που ανήκει σε αυτό το κράτος; Μπορεί να περπατά στον δρόμο με το κεφάλι ψηλά; Μπορεί κανείς να βλέπει τα παιδιά του στα μάτια και να τους διδάξει να είναι περήφανοι για την καταγωγή τους; Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό: Να δίνει ο κατακτημένος άδεια στον κατακτητή του για να τον ποτίσει έναν τέτοιον εξευτελισμό. Κι αυτό να συμβαίνει κάθε χρόνο. Ντροπή σε όλους μας! Ντροπή κυρίως στους ηγέτες μας.

Υ.Γ. Σχολιάστε, για να δούμε τι θα μας πείτε, εσείς οι έξυπνοι που τα ξέρετε όλα...

Anef_Oriwn είπε...

Όοππαα, των “Κοπελλατζιών”!!! “Εν της παπαδκιάς τα ξύλα τωρά”, α! ΤΟΥΣ θίξαμε την κορασίδα «τη συναγωνίστρια Επίτροπο Αγησιστράτη», γιατί την είπαμε «Γαμησιστράτη»!!! Ο μακαρίτης ο παππούς ΜΟΥ ελάμεν ΜΟΥ, “κατα που σου κάμνουν κάμνε, τζιαι κατζιήαν μεν κρατείς”! Γι’ αυτό, no hard feelings, boys and girls!
Έτσι είναι όμως ... “Όποιος νεκατώνεται με τα πίτερα, τρων τον οι όρνιχες” ή μάλλον “όποια νεκατώνεται με τα πίτερα, την ... τσιμπολογάνε τα κοκόρια”! Γι’ αυτό συμπαθεστάτη κατά τ’ άλλα, Γαμησιστράτη, sorry Αγησιστράτη ήθελα να ειπώ, άλλες φορές “να μεν τρίβκεσαι πα’ στην βέρκα του βοσκού”, γιατί τούτος ο “βοσκός” [ο υποφαινόμενος] βερεσιέ εν κάμνει!
Διερωτούμαι όμως γιατί θίχτηκες. Γιατί ΔΕΝ μπορείς να πεις, η προσφώνηση που ΣΟΥ έκαμα [ως «Γαμησιστράτη»] ήταν πολύ πετυχημένη. Αν μάλιστα γουστάρεις είμαι έτοιμος ΣΟΥ κάμω και μια ετυμολογική ανάλυση της λέξης αυτής!!! Είπετε ΜΕ που ΜΕ είπετε «σεξιστή», τουλάχιστον να τιμήσω τον νέο τίτλο που ΜΟΥ αποδώσατε!
Όμως κι ΕΣΥ ρε κορού, γιατί ΔΕΝ ανάλαβες προσωπικά η ίδια, με την “έξυπνη” σατυρική [κι όχι σατιρική] γραφίδα ΣΟΥ, την υπεράσπιση ΣΟΥ κι άφησες τα ιπποτικά μεν αλλά κρυόκωλα «πογκλάουρα» [που μονίμως διαχειμάζουν στο blog] να το πράξουν για πάρτη ΣΟΥ; Στέρεψες από ιδέες; Ή πήγε περίπατο ο φεμινισμός ΣΟΥ; [Πάντως με κολακεύει τα μάλα το γεγονός ότι με παρακολουθείς και με μελετάς τόσο προσεκτικά και επισταμένα] ...
Αλλά κι ΕΣΕΙΣ ρε Γραμματείς και Φαρισαίοι Επίτροποι, δεν είναι εδώ μέσα στο W.C. Blog ΣΑΣ, που συνεχώς και μονίμως καθυβρίζονται [κι από ΕΣΑΣ τους ιδίους αλλά και από τα lap dogs ΣΑΣ] όσοι τολμήσουν να εκφράσουν διαφορετική [από τη δική ΣΑΣ] άποψη; Κι όχι μόνο οι αντιφρονούντες αλλά κι όλο τους το σόι; Τωρά γιατί εκαραμουτσσιάσετε και το παίζετε θιγμένες μωρές παρθένες; Επειδή έκαμα μια φιλοφρόνηση αισθησιακού περιεχομένου στην ανέραστη «συναγωνίστρια» ΣΑΣ; «Τούτη» γιατί ασχολήθηκε στο “εμβριθές” και σατιρικό(;) [εδώ γελάει ακόμα και το δικό ΣΑΣ «παρδαλό κατσίκι»] πόνημα της με τρίτα πρόσωπα [κι όχι μόνο μαζί με τον «Επαγρυπνητή Χ.»;]. Ή μήπως δεν εστραωθήκετε τζιαι τον δικό της ρατσισμό που υποβόσκει στον λόγο της όταν ειρωνεύεται τους εργαζόμενους που κάμνουν διακοπές σε «φτηνιάρικο διαμέρισμα της ΠΕΟ»! Γεια ΣΑΣ ρε χλιδάτοι παραθεριστές!!!
Όξα έπρεπε να ήταν της ΔΕΟΚ το διαμέρισμα για να ήταν Okei; Πάντως [προς ενημέρωση ΣΑΣ] ΕΓΩ έχω ζητήσει για όσες μέρες θα είμαι στην ΠΕΟ [είτε στα Περβόλια, είτε στο Πελέντρι, είτε στον Καλοπαναγιώτη – ΕΜΕΙΣ της Επαγρύπνησης έχουμε ειδικά προνόμια και μπορούμε να πάμε και βουνό και θάλασσα] να έχω και σύνδεση με το internet για να σπάω πλάκα μαζί ΣΑΣ όταν κιshτάτε!!!
Ή καμώνεστε πως δεν βλέπετε το ακατάσχετο υβρεολόγιο προς τρίτους από τα εκλεκτούς και εμπνευσμένους ομοϊδεάτες ΣΑΣ σχολιογράφους όπως οι ττακκουρημένοι ΚΙΡΙΚΑΣ, ΜΑΤΣΟΥΚωμένος, Pentaro τζιαι Η.Β.; Από παντού αναδύεται μπόχα και δυσωδία!
Επιτροπάριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί!!!

Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος κοι Επίτροποι, ότι ΔΕΝ θα μπείτε στο κόπο να απάντησε ή να σχολιάσετε αυτά που γράφω!!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ!!! Όμως κάποια από τα σκυλιά ΣΑΣ θα ξεκινήσουν πάραυτα γαύγισμα!!!

arxiepiskopos είπε...

Έτσι μπράβο,φίλε ΑΝΕΦ!Πού θα με άφηνες μόνο στη φωλιά του κούκου;Αύριο πάω Πάφο και η ΕΔΕΚ μας κάλεσε και τους δυο για παγωτό στο Βιέννα.Τι λες;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ,

Δεν κατάλαβες ότι για τους Ανεφ Ορίων, είναι πιο σημαντικό να συζητούν για την Αγησιστράτη και την Επιτροπή, αντί για τον εξευτελισμό των Κυπρίων πολιτών;

Πες μας ρε Άνεφ Ορίων. Πως κρίνεις το ότι αφήνουμε κάθε χρόνο τους Τούρκους να περνούν για να γιορτάζουν τις σφαγές αμάχων; Δε ντρέπεσαι εσύ που γίνεται αυτό το πράγμα;

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Αrxiepiskopε,

Λυπάμαι, αλλά όλα κι όλα! ΕΣΥ έχεις δουλειά στην Πάφο, αλλά ΕΓΩ εν θα κόψω κόμμα ράμμαν που την Σκάλα να παω τζιεικάτω για ένα παγωτό! Αν θέλει ο Η.Β. να κάμει τον φουαρτάν τζι’ έχει σκοπόν να ΜΑΣ τζιεράσει, να ΜΑΣ πάρει τουλάχιστον στου “ΤΥΡΙΜΟΥ” για ψάρι, ya στους “7 Αηγιώργηδες” για μεζέ!!! Εξ άλλου ΕΓΙΩ εν εκατάλαβα ποιον εκάλεσεν. ΕΣΕΝΑ τον Αrxiepiskopo ως Anef_Oriwn ή ΕΜΕΝΑ τον Anef_Oriwn ως Αrxiepiskopo; Είμαι νάκκον συγχυσμένος δαμέ – να μεν πάω τζιαι ακάλεστος!!!
Παντως τον Η.Β. εν ννα τον καταλάβεις αμέσως μόλις τον δεις!!! Εν ννα σηκούμενα τα μαλλιά του [αν έχει], εν ννα ‘χει αφρούς γύρω από το στόμα τζιαι αν ννα τον ακούσεις να λαλεί συνέχεια, “Anef, ηλικιακέ ρατσιστή, αλήτη, φασίστα”!!!

Υ.Γ.: Αν επρόσεξες με παρουσιάζουν [φωτογραφικώς] με τον Jack Nicholson. Ακόμα μια απόδειξη ότι ετούτο το blog είναι πράγματι σαν τη «φωλιά του κούκου»!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι σ-καταμουτρα (ανεφ-αρχιμουφτη και αλλα παραγωγα σου) μα εφατισεν σου η πειρα οξα το τζερρατο εν ποιο βαρυ με στον λαλλλαρο?
πε μου κορη κορου. ποιο που τα θκυο?
μιλουμεν η προσπαθεια σου να πεισεις οτι εν εισαι εσυ και τα 3 γελοια ψευδωνυμα, ειναι τοσο γελοια οσον την προσπαθεια της κυβερνησης να πεισει οτι το γερημον το φαξ εν που μονη της η γραμματευς του Βασου Γεωργιου που τοστειλεν. ε καλα σιορ ,αφου μια σεκρεταρυ εκαμνε ρουσφετι η εστω επροσπαθησε και το παραδεχεστε, πετε μας τζαι μας ποια πειθαρχικα και ποινικα μετρα ελαβεν η κυβερνηση εναντιον της σιορ?
ουστ κοπροσκυλλο, κερατουκλι. ουστ.

A soul είπε...

Σκαταμουτρα πρέπει να έχεις, γιατί το κόμπλεξ που κουβαλάς είναι μεγάλο. (Κανε lifting προσώπου η αν το κόμμα αδυνατεί να πληρώσει βάλε κουκούλα που είναι φτηνότερος τρόπος). Είπε κανένας τόσα χρονια ότι ο Μακαρίτης ο Παπαϊωάννου (Ο Πάπης ντε) πολέμησε στον Ισπανικό εμφύλιο γιατί δεν είχε "κοπελλουθκια" η επειδή ήταν ανύπαντρος? Τι Κόμπλεξ είναι αυτό που κουβαλάς? Εντάξει οι ιδέες του (αν)υπαρκτού "σοsιαλισμου" που αντιπροσώπευε το Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζομενου Λαου κατάρρευσαν ... τι να κάνουμε εμείς φταίμε Που στην ουσία το Κόμμα είναι ένας Καπιταλιστής εργοδότης με τις εταιρείες του (άρα θέσεις εργασίας άρα ψήφους ... και τώρα αλωνίζει και τις κυβερνητικές θέσεις) Καταλαβαίνω ότι σε ιδεολογικό επίπεδο δεν έχεις να πεις τίποτα αφού οι ιδέες σας είναι Ξεπερασμένες ... αλλα το να κατρακυλάς τόσο χαμηλά δείχνει ότι σαν άνθρωπος δεν έχεις επίπεδο.

λεωνίδας είπε...

Εγώ ρε... που έκαμα τόσα για την Αμμόχωστο όσο κανένας άλλος πρόεδρος...

λεωνίδας είπε...

Εγώ ρε.... που ξεπουλώ κάθε ίχνος αξιοπρέπειας σε αυτόν το τόπο.... Ποιά άλλη κυβέρνηση ρε ετόλμησε, να φάει, να παζαρέψει, να γλύψει, να ρουσφετίσει, να προκαλέσει,όσο εμείς ρε... ’Εχετε μούτρα να μιλάτε ακόμα ρε....

Ανώνυμος είπε...

A soul,
Εγιώ είμαι του ΔΗΚΟ. Μεν μου λαλείς για κουμουνισμούς τζιαί πράματα.
Τζιαί ναι, όσοι έν κάμνουν κοπελλούθκια, έν πρέπει να έχουν λόον πάνω στο μέλλον των κοπελλουθκιών μας. Πού θωρείς το παράλογον;
Όταν εγιώ φίλε μου έχω 5 κοπελλούθκια ανήλικα τζιαί ψηφίζω, γιατί ο ψήφος μου να μετρά το ίδιον με του αρχεπισκόπου να πούμεν, ή του Ομήρου ή του Λυσσαρίδη;
Πόσον μάλλον να παίρνουν τζιαί αποφάσεις τζιείνοι για τα κοπελλούθκια μου! Ο νόμος της φύσης φίλε μου, ο νόμος της επιβίωσης, όι μόνον μου διά το δικαίωμαν ως προστάτης της οικογένειας μου που είμαι, αλλά με υποχρεώνει τζιόλας, να απαλλάξω τα κοπελλούθκια μου που τον κίνδυνον που διατρέχουν, που τες αποφάσεις τέδκιων αδρώπων. Εκατάλαβες;
Τζιαί κάμνουν καλά να το καταλάβουν τζιαί τζιείνοι.
Να κάτσουν έσσω τους τζιαί να μεν ανακατεύκουνται. Ας εκάμναν κοπελλούθκια να δουν τον νόστον.
Άκου μου τζιεί. Οι ευνούχοι.

A soul είπε...

Βρε Κατάμουτρα μου εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω να μην εκτίθεσαι τόσο ... Λίγο "sygxismenos" πρέπει να είσαι. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Κανένας Κύπριος Πολιτικός δεν μίλησε ποτε για πόλεμο. Αυτό που ειπώθηκε είναι να μην πηγαίνουμε εμείς στις συνομιλίες με "Οδοστρωτήρα" και οι άλλοι με Τάνκς ... να έχουμε δηλαδή μια σοβαρή αμυντική υποδομή ... για να μην συνομιλούμε "με το πιστόλι στον Κρόταφο" (δηλαδή έγραψες ολόκληρο κατεβατό βασισμένο σε ένα Ψέμα)

2. Τα ""κοπελλου8κια" κάθε γονιός έχει υποχρέωση να τα προστατεύει όταν είναι ανήλικα όπως λες ... αλλα προσεκτικά αν είναι ενήλικα να τα βοηθήσεις να γίνουν ελευθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι να μην βολεύονται με δουλειές του κόμματος και να γίνονται εξαρτήματα και εξαρτώμενα (Συντηρητικός Πατέρας η Μητέρα?)

3. Το ποσα "κοπελλου8κια" έχει ο καθένας δεν αποτελεί Κριτήριο στην Δημοκρατία. Όλοι όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου έχουν το ίδιο βάρος. Με την ίδια λογική μπορεί οι πλούσιοι να πουν ότι οι φτωχοί δεν πρέπει να ψηφίζουν αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν ... ("φασiστικη" Νοοτροπία)

4. Οι διάφοροι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς δεν ενοχλούν ... ούτε είναι με βάση αυτούς τους χαρακτηρισμούς που λέω ότι δεν έχεις επίπεδο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα σημεία 1, 2, και 3 δηλαδή στο Ψέμα, το Συντηρητισμό και την Φασιστική Νοοτροπία. Τέλος για να σε βοηθήσω να δεις πραγματικά ποιος είσαι, εισηγούμαι το έksεις: στασου μπροστά σε ένα καθρέφτη και φώναξε δυνατά και συνεχόμενα (πεντέξι φορες) "A Soul", "A Soul", "A Soul" "A Soul" "A Soul". Αν κατέχεις την Αγγλική γλώσσα θα καταλάβεις... αυτό το τελευταίο πάρτο σαν αστείο

Τέλος αν υπάρχουν ορθογραφικά προβλήματα απολογούμαι αφού δεν έχω ελληνικούς χαρακτήρες στο PC και δυστυχώς γράφω Greeklish και μετά πρέπει να τα μετατρέψω σε Ελληνικά χωρίς ωστόσο να μπορώ να κάνω κάτι για την ορθογραφία

A soul είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
A soul είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

A soul,
έν εκατάλαβες τίποτε απ' όσα έγραψα ρε φίλε.
Τζιαί δεν είναι ψέμα ότι τούτοι οι κύριοι είναι υπέρ του πολέμου. Ενημερώθου σωστά. Τί πάει να πει να μεν πηγαίνουμε με οδοστρωτήρα στες συνομιλίες τζιαί οι άλλοι με τανκ; Τί σημαίνει; Τί πρέπει να κάμομεν δηλαδή; Είσαι ενήμερος για τς θέσεις Λυσσαρίδη στο εθνικό συμβούλιο επί Μακαρίου; Αποκλείεται. Ο Λυσσαρίδης ήθελεν να κάμνομεν συνέχεια καταδρομικές επιχειρήσεις δολιοφθοράς εναντίον των Τουρκικών στρατευμάτων, ώστε να αναγκαστούν να προελάσουν, τζιαί να αναγκαστεί τζιαί η Ελλάδα να μπει στον πόλεμον. Τούτην την θέσιν ο Λυσσαρίδης, ο Ομήρου τζιαί ο αρχεπίσκοπος διατηρούν την ως τωρά.
Τζιαί δεν είπα εγιώ ότι έν πρέπει να έχουν δικαίωμαν ψήφου. Είπα ότι έν έπρεπε να δικαιούνται να παίρνουν αποφάσεις που αφορούν τα κοπελλούθκια άλλων, αφού οι ίδιοι έν εκάμαν κοπελλούθκια. Τζιαί αν είχασιν λλίην τσίππαν πάνω τους, από την στιγμήν που έν έχουν κοπελλούθκια, να μεν εψηφίζουν τζιαί καθόλου. Έστω τζιαί αν δικαιούνται. Τί ψηφίζει τωρά ο 90άχρονος Λυσσαρίδης, μπορείς να μου πείς; Τζιαί γιατί ανακατεύκεται; Για ποιόν τζιαί για τί; Έννεν μόνον για τον εγωισμόν του; Έννεν το ίδιον τζιαί ο αρχεπίσκοπος τζιαί άλλοι πολλοί υπερήλικες άτεκνοι;
Αλλά μπροστά στη λογική, εσύ είδες φασισμόν. Μάαασσιαλλα!

A soul είπε...

Κατάμουτρα, Τα γραπτά μένουν ... δες τι έγραψες και τι σου απάντησα

"Όταν εγιώ φίλε μου έχω 5 κοπελλούθκια ανήλικα τζιαί ψηφίζω, γιατί ο ψήφος μου να μετρά το ίδιον με του αρχεπισκόπου να πούμεν, ή του Ομήρου ή του Λυσσαρίδη;"

3. Το ποσα "κοπελλου8κια" έχει ο καθένας δεν αποτελεί Κριτήριο στην Δημοκρατία. Όλοι όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου έχουν το ίδιο βάρος. Με την ίδια λογική μπορεί οι πλούσιοι να πουν ότι οι φτωχοί δεν πρέπει να ψηφίζουν αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν ... ("φασiστικη" Νοοτροπία) .

δhλαδh τι θέλεις ο ψήφος ο δικός σου να μετρα για 5?

"Τί ψηφίζει τωρά ο 90άχρονος Λυσσαρίδης, μπορείς να μου πείς; Τζιαί γιατί ανακατεύκεται; Για ποιόν τζιαί για τί; Έννεν μόνον για τον εγωισμόν του; Έννεν το ίδιον τζιαί ο αρχεπίσκοπος τζιαί άλλοι πολλοί υπερήλικες άτεκνοι;"

Τώρα πήγαμε στο ηλικιακό Ρατσισμό ... Πρέπει να καταλάβεις ότι απόψεις σαν αυτές που εκφράζεις είναι και παραλογες και φασιστικές ... δηλαδή εσύ που θα σταματήσεις ? σε λίγο θα μας πεις ότι οποιος έχει p.x καρδιακά προβλήματα να μην ψηφίζει γιατί μπορεί να πεθάνει ξαφνικά κλπ κλπ.

Λοιπόν μεγάλε τέλεια και παύλα