Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (13)

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Θα με αναγκάσετε να γράψω και 7ο βιβλίο νομικοπολιτικού περιεχομένου και να αρχίσω πάλι τα στολίσματα! Ω μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια! Τερατογεννημένοι χριστοφογουοτσιανοί που θέλετε να πλήξετε και να μειώσετε κάθετα και οριζόντια και πολυεπίπεδα και απόλυτα αντινομικά το Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη. Ω ακριβέ Αριστόβουλε, έρχονται πάλι Φεντερίκο, έρχονται να πλήξουν τις ευαίσθητες νομικοπολιτικές μας ψυχές! Ω μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια!

->Δεν το πιστεύω. Μα ο ‘Ακης Παπασάββας έφαγε χρήματα από το δημόσιο. Για την ακρίβεια δεν τα έφαγε. Τα μάσησε, αφού τα χρησιμοποίησε για την εμφύτευση δοντιών, για την οποία κανένας Κανονισμός δεν προβλέπει!

->Μην τον αδικείτε τον άνθρωπο. Τα έχει χρησιμοποιήσει πολύ τα δόντια του, για να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον. ‘Ολους τους μάσησε με αυτά τα δόντια. Τελευταία τα έσπασε όταν προσπάθησε πολλές φορές να δαγκάσει τον Τάσσο, επειδή δεν τον έκαμε Γενικό Εισαγγελέα.

->Ο Τάσσος φταίει που χάλασαν τα δόντια του ‘Ακη. Αν τον έκαμνε Γενικό Εισαγγελέα δεν θα δάγκανε τον Τάσσο και έτσι δεν θα χαλούσαν τα δόντια του. Ενώ με την "αδικία" που του έκαμε ο Τάσσος, αναγκάστηκε να τον δαγκάνει και χάλασε τα δόντια του.

Στη φωτογραφία, σκίτσο του ανεπανάληπτου Πιν, από την εποχή της πολιτικής δίωξης του Ξενή Ξενοφώντος

->Τα δόντια του ήταν σπασμένα από την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Τάσσος. Μόλις έγινε πρόεδρος ο «διαχρονικός του φίλος», ο ευέλικτος, τα δόντια του ήταν χαλασμένα. Και από τότε χρησιμοποιεί μόνο τη γλώσσα του. Τώρα δεν χρειάζεται να δαγκάνει. Απλώς γαβγίζει και καταπίνει... το "χρυσοφόρο σκασμό" μπροστά στο επανερχόμενο "Μωρό της Ρόζμαρι", γλύφοντας με τη σιωπή του τον "Ευέλικτο" φίλο του.

->Φυσικά δεν ζήτησε αμέσως τα λεφτά για τις εμφυτεύσεις. Φαίνεται ότι όταν είδε πως ο «διαχρονικός του φίλος» περνούσε τόσο καλά, σκέφτηκε πως έπρεπε κι αυτός να φροντίσει για το δημόσιο συμφέρον. Και αμέσως σκέφτηκε να παρουσιάσει το τιμολόγιο.

->Το ερώτημα είναι αν τα νέα δόντια του ‘Ακη είναι νομιμοποιημένα ή ανομιμοποίητα. Γιατί αν είναι ανομιμοποίητα και χρειαστεί να του τα βγάλουν; Ε! Δεν χάθηκε ο κόσμος. Τώρα πια ή γλώσσα του να είναι καλά.

->Τελευταίως έσπασε ακόμα ένα δόντι του ‘Ακη. Τότε που δοκίμασε να δαγκάσει το Ξενή. ‘Εσφιξε με δύναμη τα δόντια του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Και πρέπει να ήταν από τα καινούρια του δόντια, αυτά που πληρώσαμε εμείς. Α ρε Ξενή τι μας έκαμες! Θα το ξαναπληρώσουμε;

Το παρδαλό κατσίκι για το Christofias-watch

Παραπολιτικό υστερόγραφο: -> Ο πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «αυτομαστιγωνόμαστε». ‘Εχει απόλυτο δίκαιο. Ο ίδιος είναι πρωταθλητής στο αυτομαστίγωμα. Υπάρχει μεγαλύτερο αυτομαστίγωμα από την ομιλία στη δεξεμενή σκέψης στην Ουάσιγκτον; ‘Η όταν μιλά για τα ιστορικά γεγονότα του 1963-64;

7 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι επί-ντροποι,εν πρώτοις συμφωνώ πως η υπόθεση Παπασάββα όζει και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.Όμως κι εσείς μην το παρακάμνετε με τις ηθικολογίες,γιατί γίνεστε καταγέλαστοι.Να σας θυμίσω τα χαριστικά παραθαλάσσια χαλίτικα σε φίλους του πρώτου ανένδοτου,του Σπύρου;Ή τα χωραφούθκια που ο Αρχιεπίσκοπος(άλλος ανένδοτος) τάισε σε κάποιον(όχι ονόματα),γιατί δήθεν του έγραφε τις επιστολές στα αγγλικά;Ή τον "αξιοκρατικό" διορισμό του μακαρίτη του Πεύκιου από τον τελευταίο ανένδοτο; Είπαμεν,να μιλά κάποιος για ηθική,αλλά να μην είναι ο ίδιος πουτάνα!

arxiepiskopos είπε...

Συλλουρούθκια,άνοιξε ο Λιμνίτης!Μην απελπίζεστε,όμως!Εστιάστε τον πόλεμο κατά του Χριστόφια στην ποιότητα των πεζοδρομίων του δρόμου.Στον τομέα αυτό έχετε το know how,γιατί και η πολιτική σας είναι πολιτική...πεζοδρομίου!

Κερυνεια είπε...

Εαν δεν πολεμήσεις για τις ιδέες σου , ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδεές σου...
Έζρα Πάουντ 1885-1972

"Μη γίνεις ποτέ δούλος οικειοθελώς όσο ζεις, ενώ μπορείς να πεθάνεις ελεύθερος." Τάδε Έφη Ευριπίδης

arxiepiskopos είπε...

"Φτάνει πια Οδοστρωτήρες, φτάνει πια! Μας πήρατε το κράτος(αυτά έχουν οι επάρατες εκλογές), ξεπουλάτε τις περιουσίες μας(όπως το 2004 που αρνηθήκατε να τις πάρετε πίσω), μας βιάζετε καθημερινά τη λογική μας(πώς βιάζετε κάτι το ανύπαρκτο;) αφήστε μας τουλάχιστον να λέμε ελεύθερα την άποψή μας!(προτροπή για να ανοίξουν οι αναρτήσεις του W.C).ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ!

Horst Wessel είπε...

Ο τελευταίος « ραδιομαραθώνιος αγάπης » έγινε η αφορμή να ευαισθητοποιηθώ τόσον πολύ που αποφάσισα να εμπλακώ στις διάφορες συζητήσεις στην μπλοκόσφαιρα με απώτερο σκοπό να υπερασπιστώ με κάθε μέσο και τρόπο άτομα με ανεπάρκεια νοημοσύνης η γνώσεων αλλά κυρίως σε άτομα που υπέστησαν εγκεφαλικό βιασμό.
Γι αυτό παρακαλώ όπως τερματιστεί κάθε προσπάθεια σπίλωσης η εξευτελισμού των παρακάτω συνανθρώπων μας με ειδικές επιδεξιότητες :
Άνεφ ορίων , arxiepiskopos , Παπασαββάκης που δηλώνει ότι δεν προκαλει αισθήματα, δημόσια η μη , Ανδρος Κ. , Ανθή , Βάσος , Ευαγόρου , Ευέλικτος , Μαγαριος κτλ, κτλ.

arxiepiskopos είπε...

Ρομπέν των Επι-ντρόπων,άλλως αρχιεπίσκοπε-μαϊμού,άλλως John Charalambous,...εσhιέστην η Φικκού!

Horst Wessel είπε...

Αρχιεπίσκοπε τέως , ΞΕΡΩ ποια είναι η συγγένεια σου με τη ΣτραοΦικκού. τυχεράκια ! 1ου βαθμού συγγένεια μαζί της. μπράβο !!!!