Ακύρωσε και ο Ιγκλέσιας! Ο Ευέλικτος πότε θα ακυρώσει;

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δε θα μας χαλάσει ο Ιγκλέσιας το καλό κλίμα των συνομιλιών!

Έχουμε μια απορία: Αυτό το ψευδοκράτος, που ο ένας μετά τον άλλον οι ξένοι τραγουδιστές αρνούνται να το αναγνωρίσουν, γιατί ο Χριστόφιας ετοιμάζεται να το αναγνωρίσει (ως ισότιμο με την Κ.Δ. "συνιστών κράτος";)

SIGMALIVE
Δεν έρχεται στα κατεχόμενα ούτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας

Την προγραμματισμένη του συναυλία στην Κερύνεια ακύρωσε και ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος πληροφορήθηκε και αυτός εκ των υστέρων για το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων.

Μετά από πολλά παράπονα στην ιστοσελίδα του τραγουδιστή, ο εκπρόσωπος του κ.Ιγκλέσιας, ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια, αφού μόλις πληροφορήθηκε ότι η συναυλία θα γινόταν σε πόλη η οποία βρίσκεται σε περιοχή που αυτοαποκαλείται "κράτος" και δεν αναγνωρίζεται διεθνώς, ακύρωσε τη συναυλία. Μάλιστα, όπως αναφέρει αν το γνώριζαν αυτό από την αρχή δεν θα προγραμμάτιζαν τη συναυλία. Συγκεκριμένα το μήνυμα του εκπροσώπου του Gabriela Ristea έχει ως εξής:

"Dear friends, Thank you for your messages.
Mr. Iglesias will not perform in Kyrenia. The concert was cancelled the moment we found out that the city was located in an area which had proclaimed itself a state, without being internationally recognized. If we had known that from the beginning, the concert wouldn´t have been scheduled".

10 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Όι,ολάν!Ενν σκέττος προδότης,που τον έβαλεν τζιαμαί το 54% του λαού για να τον καταστρέψει!Μα ευτυχώς ο λαός εξύπνησεν τζιαι φωνάζει συνέχεια "Συλλούρης,Συλλούρης",κυκλοφορεί με αφτούμενα τα φώτα των αυτοκινήτων για να διαμαρτυρηθεί για τη δικτατορία,που την οποίαν έρκουνται ο Ρίκκος τζι ο Συλλούρης να μας γλυτώσουν!Επίτροποι,καλημέρα σας!Πάλε αφήκετε το βόθρο ανοικτό για να δείτε αν επαγρυπνώ;Ναι,δαμαί είμαι τζιαι θα είμαι ώσπου να τον στουππώσετε τζιαι να ενωθείτε με το αποχετευτικό!

arxiepiskopos είπε...

Θεόφιλε,θυμίζεις κάπως Θεοφιλογιαννάκο!Καμιά συγγενική,εκτός από ιδεολογική, συγγένεια υπάρχει;

arxiepiskopos είπε...

Άτε,ρε κοπέλια της Επι-ντροπής!Εφαρμόστε στην πράξη την ελευθερία έκφρασης που σας έμαθαν τζιαι κλείστε τες αναρτήσεις,γιατί έχουμε τζι άλλες δουλειές σήμερα!

arxiepiskopos είπε...

Κυρία Θεοχάρους(φ/δι ΕΜΕΡΣΟΝ),αν οι Τ/Κ άρχιζαν τον αγώνα κατά των Άγγλων με στόχο την ένωση με την Τουρκία,εσείς θα τους συνδράματε;(Το κανάλι επικοινωνίας εγκεφάλου και γλώσσας λέγεται"λογική")

Κκουλλάς είπε...

"αν οι Τ/Κ άρχιζαν τον αγώνα κατά των Άγγλων με στόχο την ένωση με την Τουρκία"
Είχαν λόγο? Εν τους εκωλοτρίφουνταν τους Εγγλέζους τζαι πηαίνναν μια χαρά μιτά τους?
Τζαι μιλούμε δηλαδή για το 18% (που τζαι τζείνο εν νόθο)? Να ενωθεί με την Τουρκία? Γιατί? Με τους Ελληνοκύπριους έν επερνούσαν καλά?
Να ενωθούν με την Τουρκίαν εν ο στόχος της ίδιας της Τουρκίας κατά που πάμεν εννά τους βοηθήσουμεν να το πετύχουν, σε βάθος χρόνου.
A, η λεκτική επαλήθευση εν shilyi, εν για τα 2 μας τα καμένα που μιλά, που μας τα αφήκαν έτσι οι 2 εισβολές !!!

Κκουλλάς είπε...

"που τον έβαλεν τζιαμαί το 54% του λαού για να τον καταστρέψει"

Ε αν ήμασταν μαννοί τζαι ρίφκια τζαι ακούαμεν του κάθε καρεκλοκένταυρου άλλου παπά ευαγγέλιο.

Τωρά πέτε μας που τες δημοσκοπήσεις σας πόσον πιάνει? Πιάνει τους ψήφους των αρνιών του οξά εν ιξορτώνει. Για ρίφκια ούτε να το σκέφτεται, εν τους πιάνει

Τζαι η λεκτική επαλήθευση δαμαι εν woulisi. Bούληση για αλλαγή ρε. Βού-λύση , βου (βήτα) b-πλαν έσιει οξά εννά μας μείνει η λύση του βου?

arxiepiskopos είπε...

Οι δημοσκόπηση ενν οι εκλογές.Τζιαμαί θα δείξει,όπως δείχνει πάντα.Πριν τες εκλογές κάμνει κώλον τζι ο Συλλούρης.Μετά τις εκλογές καμνει...την πάπιαν!

Κκουλλάς είπε...

Οι δημοσκόπηση ενν οι εκλογές

FAIR !!

arxiepiskopos είπε...

Ως τότε...όνειρα γλυκά!

Κκουλλάς είπε...

Τζαι ΗΙGH Definition