Νέα καθεστωτική προβοκάτσια: Κατέβασαν και αντικατοχικό πανό της "Αδούλωτης Κερύνειας"!!!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αυτό είναι το "εθνικιστικό πανό" της Αδούλωτης Κερύνειας, που φρόντισαν να εξαφανίσουν τα όργανα του καθεστώτος Χριστόφια. Βρε Τριμίκλα, όχι να παραλείψεις το δικό σου κομμάτι. Πρέπει με τη σειρά σου να βαφτίσεις και το πανό αυτό ως "ρατσισμό-εθνικισμό" στο επόμενο άρθρο σου στον ΠΟΛΙΤΗ

Το καθεστώς Χριστόφια εξακολουθεί να προσπαθεί να φιμώσει την αντίθετη άποψη.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, διάφορα ανδρείκελα του καθεστώτος, κατέβασαν αντικατοχικό πανό που είχαν αναρτήσει Τουρκοκύπριοι (φαίνεται ότι δε θεωρούν αδελφούς τους τους αντικατοχικούς Τουρκοκύπριους οι ψευδοεπαναπροσεγγιστές).

Πριν λίγες μέρες, ομοεντολοδόχοι τους κατέβασαν αντικατοχικό πανό της "Αδούλωτης Κερύνειας".

Οι Κερυνειώτες πρόσφυγες είχαν αναρτήσει το πανό που φαίνεται στη φωτογραφία. Κόσμιο και μεστό μηνυμάτων. Το πανό αναρτήθηκε στο δρόμο προς τη ρωσσική πρεσβεία για να το δει ο Ρώσος Πρόεδρος.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ένστολα ανδρείκελα του καθεστώτος, φρόντισαν το πανό να εξαφανιστεί. Μήπως και δοθεί το μήνυμα στο Ρώσο Πρόεδρο ότι έχουμε κατοχή σε αυτό τον τόπο!!!!

Ένα μήνυμα που ο κ. "turkish sector" δε φρόντισε να δώσει προς τον κ. Μεντβέντεβ, αφού καμία αναφορά δεν έκανε σε κατοχή.

Προστέθηκε και αυτή η φασιστική πράξη στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Χριστόφια. Μέχρι και την επόμενη...

Ρίμαχος για το christofias-watch

Σημείωση: Θυμίζουμε επίσης ότι πέρσι μια παρέα από ελεεινά ιδεολογικά βαποράκια της κατοχής, που αποαλούνται "Antifa" και που δρουν ως παρακρατικό παρακλάδι του καθεστώτος Χριστόφια, είχε προβεί σε παρόμοιες προβοκάτσιες εναντίον της Αδούλωτης Κερύνειας με αυτοκόλλητα που αποκαλούσαν το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" "εθνικισμό που έπρεπε να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων."