Με Τριμερή, μόνο από θαύμα θα μας μείνει καμιά περιουσία!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σκίτσο του Πιν, Φιλελεύθερος 25/10/2010

Είναι φανερό που αποσκοπεί η πρόταση του Γ.Γ. του ΟΗΕ για τριμερή (δηλαδή για απευθείας συνομιλίες στη Ν.Υόρκη υπό την παρουσία του) για το περιουσιακό. Μετά και τις απαράδεκτες προτάσεις Χριστόφια στο περιουσιακό, μακριά από το εξαγριωμένο ελληνοκυπριακό πλήθος των ανθρώπων που χάνουν τις περιουσίες τους για να δοθούν αυτές σε έποικους και Αττίλες, θα προσπαθήσει ο Μπαν Κι Μουν να συζεύξει τις προτάσεις Χριστόφια με αυτές του Έρογλου. Κάποιες μάλιστα "γενναιόδωρες" προτάσεις Χριστόφια θα υιοθετηθούν πλήρως από τον Έρογλου (χαζός είναι να χάσει τέτοια ευκαιρία;).

Το πιο επικίνδυνο όλων δε, είναι το εξής: ο Δ.Χριστόφιας θα πρέπει να διαπραγματεύεται για το θέμα, σε μία γλώσσα της οποίας οι γνώσεις του είναι ανεπαρκείς. Στην αγγλική δηλαδή.

Επιπλέον, θα διαπραγματεύεται επί σοβαρών νομικών ζητημάτων, χωρίς να έχει ένα νομικό εγνωσμένης αξίας στο πλάι του.

Είναι που είναι ενδοτικός, είναι και γλωσσικά ανεπαρκής, δε θα έχει και επαρκή καθοδήγηση από συμβούλους.

Οπότε:

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

Ρίμαχος για το christofias-watch

Υ.Γ. Βρε Γιώργη, πόση ξεφτίλα πια; Φαντάσματα βλέπεις; Ποιος αντιδιζωνιστής υποστήριξε τον αποκλεισμό ενός έγχρωμου παιδιού από νηπιαγωγείο και βαφτίζεις υποκριτές τους αντιδιζωνιστές; Και γιατί δεν είναι για σένα "πραγματικός ρατσισμός" η ΔΔΟ που ο Δ.Χριστόφιας σήμερα διαπραγματεύεται, με τις εθνικές ζώνες και με το ξεπούλημα των ελληνικών περιουσιών σε έποικους και αττίλες; Παλιά μας έλεγες ότι δε διαφωνούμε ουσιαστικά, αλλά η διαφορά μας είναι στον τρόπο επικοινωνίας! Πόσο σκάρτος αποδεικνύεσαι όμως!