Επιστρέφει τα ΕΥΡΩ, αλλά χωρίς καμία αιδώ ο Παπασάββας!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κάθετα και απόλυτα νομικοπολιτικά, θα τα πάρω πίσω σε ένα δίμηνο. Να είναι καλά ο κολλητός μου ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας.

Ο φαιδρός Παπασάββας ξαναχτυπά!

Μετά που επιάστη "κλέπτων οπώρας"(στα πράσα δηλαδή), αποφάσισε να επιστρέψει το ποσό των 17,000 ΕΥΡΩ στο κράτος!

Βεβαίως δεν απολογείται και βεβαίως δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες του στο σκάνδαλο και στην πρόκληση για το δημόσιο αίσθημα.

Βεβαίως δεν απολογείται για το πλήγμα που έχει επιφέρει με τη θρασύτητά του στο θεσμό του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Ο λόγος που επιστρέφει το ποσό, είναι λέει για να μην εκτίθενται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας(μην ανησυχείς Παπασάββα, μπορεί να εκτίθεται και μόνος του, αλλά αν πραγματικά ανησυχείς, μόνο και μόνο η δική σου παρουσία σε ένα τόσο σημαντικό ανώτατο λειτούργημα τον εκθέτει καθημερινά) και η λειτουργός που χειρίστηκε το θέμα.

Όχι γιατί μετανιώνει, όχι γιατί ντρέπεται!

Σιγά μην ντραπεί ο Παπασάββας, ο οποίος έβριζε μέχρι και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, που διέσωσε το κράτος το οποίο αμείβει τον Παπασάββα με 110,000 ΕΥΡΩ (έξω τα συνταξιοδοτικά).

Σιγά μην ντραπεί ο Παπασάββας που έβγαζε τη γλώσσα του περίπατο κατά όλων για το "Μωρό της Ρόζμαρι" και για χίλια άλλα και σήμερα βγάζει το "χρυσοφόρο σκασμό" (για τον οποίο μεμφόταν άλλους) μπροστά στις υποχωρήσεις Χριστόφια.

Σιγά μην ντραπεί ο Παπασάββας που στήριζε την πολιτική δίωξη του Ξενή Ξενοφώντος, από το ζήλο του για τον "Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη".

Σιγά μην ντραπεί ο Παπασάββας, που έκανε πράξη το "Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του".

Και έτσι, στην αμετροέπεια και την ποθκιαντραποσύνη του, βγήκε να δηλώσει ότι τον κυνηγούν για "τη στάση του απέναντι στο πραξικόπημα και στο θέμα των 62"(τι άλλο κουφό θα ακούσουμε πια! Όπως τότε που κατηγορούσε τον Τάσσο ότι δεν τον έβαζε Β.Γ.Εισαγγελέα γιατί ήταν "ενάντια στην επιδιαιτησία"!!!) και βγήκε σήμερα από το ΡΙΚ, να συγκρίνει τον εαυτό του και τα "χρυσοφόρα""ανομιμοποίητα" εμφυτεύματά του με ανθρώπους με πραγματικά και σοβαρά προβλήματα υγείας, με πραγματικούς δικαιούχους επιδομάτων και "οφειλόμενων ποσών"!

Δεν είναι να απορεί κανείς, που στη δημοσκόπηση του Χριστόφιας-Watch για το φαιδρότερο πρόσωπο, έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι και το Μακάριο Δρουσιώτη!

Πράξανδρος-Αγησιστράτη για το christofias-watch

Υ.Γ. Όσο για τα 17,000 ΕΥΡΩ που ο μεγαλόψυχος χουβαρντάς επιστρέφει χωρίς παραδοχή ότι δεν τα δικαιούτο, δεν τίθεται ουσιαστικό θέμα και δε θα τον πονέσει ιδιαίτερα. Σε ένα δίμηνο το πολύ, θα τα έχει πάλι στην τζέπη του. Φρόντισε γι' αυτό το κολλητάρι του, ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας!