Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη (9)

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο καθένας με τα όνειρά του: το επίσημο ΔΗΚΟ τα Υπουργεία του κι εγώ το Νόμπελ μου!

•Το επίσημο και ελεεινό ΔΗ.ΚΟ. κάνει την πάπια για τις απαράδεκτες προτάσεις Χριστόφια στο περιουσιακό και μιλά για τις «διαχρονικές του θέσεις», στηρίζοντας και πάλι το μεγάλο καρεκλοδότη Χριστόφια. Να δείτε ότι ο μόνος που θα βγεί κερδισμένος από το περιουσιακό θα είναι το ελεεινό και επίσημο ΔΗ.ΚΟ. Θα πάρει περιουσία ακόμα μια καρέκλα στο Υπουργικό για να είναι χρήστης. Φυσικά θα πάρει και για ανταπόδοση κάποιες καρεκλίτσες. Είναι πολλοί οι γλύφτες που πρέπει να βάλουν μέσα τη γλώσσα.

•Πολλοί διαπιστώνουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του προέδρου Χριστόφια και στην Κύπρο και στα Ηνωμένα ‘Εθνη. Το αδικούν. Αυτά τα λένε όσοι δεν αναγνωρίζουν την τεράστια και μοναδική ευελιξία του. Ελίσσεται ο άνθρωπος. Αλλά τι να πουν, όσοι δεν θέλουν λύση, αλλά διχοτόμηση.

•Θέλει να εξηγήσει το όραμά του στον Ερτογάν. Τότε είναι που θα βλέπουμε εφιάλτες. Θα του εξηγήσει ότι εμείς φταίμε για την εισβολή και ότι με τις γενναίες παραχωρήσεις του θέλει να διορθώσει τα λάθη μας και να διώξει την ενοχή που νιώθει.

•«Δεν γνωρίζω τίποτε για ανασχηματισμό», είπε ο Μάριος Κάρογιαν. Αλλά έπρεπε να συμπληρώσει. «Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο τα υπουργεία της αντιπαροχής. Πρέπει να αυξάνονται για να μας ενισχύουν στο δύσκολο δρόμο που ακολουθούμε».

Το παρδαλό κατσίκι για το Christofias-watch