Μες την καλή χαρά ο επίδοξος νομπελίστας!

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Καλά τα παράσημα Ντιμίτρι, αλλά σαν το Νόμπελ εν έσιει!

Το παράσημο της "φιλίας των λαών" έδωσε ο Ρώσος Πρόεδρος στον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα. Το παράσημο βεβαίως, είναι στα πλαίσια της διεθνούς εθιμοτυπίας αρχηγών κρατών και δίνεται στον Πρόεδρο της Κύπρου, υπό την ιδιότητά του, λόγω των διαχρονικών στενών μας σχέσεων με τη Ρωσία.

Πληροφορίες που λάβαμε όμως από αγανακτισμένο άνθρωπο του Προεδρικού, που μετατράπηκε σε πληροφοριοδότη της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, μιλούν για έξαλλους πανηγυρισμούς εκ μέρους του Δ.Χριστόφια, ο οποίος θεώρησε το παράσημο, ως ύψιστο προσωπικό επίτευγμα και ως τον προάγγελο του Νόμπελ.

Το Νόμπελ από ό,τι πληροφορούμαστε έχει γίνει ψύχωση στο Δ.Χριστόφια και οι ξένοι τον έχουν πάρει χαμπάρι!

Βεβαίως είναι γνωστό και το διακύβευμα για το Νόμπελ του Δημητράκη: η Κυπριακή Δημοκρατία και το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Οπότε Ευέλικτε Οδοστρωτήρα, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!

KEEP DREAMING!

Πράξανδρος για το christofias-watch

Υ.Γ. Η συμπεριφορά των δημόσιων αναγγελιών "Σας έφερα το Μεντβέντεφ! Θα φέρω και τη Μέρκελ και το Σαρκοζί", που γίνεται για μικροκομματικούς σκοπούς, μας εκθέτει διεθνώς. Πως νομίζετε ότι νιώθουν οι ξένοι ηγέτες, όταν μαθαίνουν από τις πρεσβείες τους ότι οι επισκέψεις τους στην Κύπρο, τυγχάνουν της μικροκομματικής εκμετάλλευσης του Ευέλικτου;

Υ.Γ.2. Δεν είδαμε και πολλά πολλά ρωσικά Ευέλικτε εκ μέρους σου. Πως και; Βεβαίως ξέρουμε "πως και", αλλά δεν είναι της ώρας. Στο φυλάμε για αργότερα.

Υ.Γ.3. Πληροφορίες της Επιτροπής αναφέρουν ότι ο Anef_Oriwn, ζήτησε να διοριστεί πολιτικός προϊστάμενος της ΚΥΠ, τονίζοντας στο βιογραφικό του τη διαδικτυακή του δραστηριότητα, ως εντεταλμένος Επαγρυπνίτης στα διάφορα αντικαθεστωτικά blogs. Η σύζυγός του μας έστειλε νέο παράπονο, ότι, άνκαι φάνηκαν τα πράγματα να διορθώνονται από τότε που κλείσαμε τα σχόλια (μέχρι και στην Ελλάδα την πήγε μαζί με μια παλιά παρέα συνταξιδιωτών), όπου και επιδόθηκαν σε φατουράδες, πράσινες ελίτσες και σαΐτια, ο Anef, εξακολουθεί να διακατέχεται από τις παλιές επαγρυπνίτικες συνήθειες και αρνείται να προσαρμοστεί σε μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή. Καλούμε το Δ.Χριστόφια, να δείξει κατανόηση στο οικογενειακό δράμα του Χ.Χ. και να βρει κάποιον άλλον για τη θέση, κάποιον με λιγότερες υποχρεώσεις. Ούτως ή άλλως κ. Χριστόφια και σας το λέμε εκ πείρας, τη δουλειά του Κατασκόπου, ο Χριστάκης δεν την κάνει πολύ καλά!