ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Άτε σύντροβον Γρουστόφκιαν, φίλον μου Γρουστόφκιαν, σύντομα να εγκαινιάσωμεν τζιαι ενταφιασμόν του ρουμ γκιαουρισμού!

-> Άνοιξε λοιπόν το οδόφραγμα του Λιμνίτη, τουτέστιν οι κάτοικοι του Πύργου και όσοι θέλουν να ταξιδέψουν προς τα κεί πρέπει να δείχνουν διαβατήριο στην κατοχική πλευρά. Ας είναι, με τόσα που τράβηξαν τόσα χρόνια (σε μια απομόνωση κόλαση, χωρίς τη συμπαράσταση του κράτους), είναι ένα βάλσαμο γι' αυτούς.

-> Ένα βάλσαμο όμως, που το εκμεταλλεύτηκε η τουρκική πλευρά παντοιοτρόπως, με τη συνενοχή του Ευέλικτου φυσικά, ο οποίος στην προσπάθειά του να δείξει ότι κάτι πέτυχε στο Κυπριακό, κατάφερε να μετατρέψει το όλο θέμα σε επικοινωνιακό θρίαμβο για τους Τούρκους και να τους ικανοποιήσει και έμμεσα τις απαιτήσεις τους για ηλεκτρισμό, μεταφορά οπλισμού και πυρομαχικών στα Κόκκινα (διαβάστε τι συμφωνήθηκε στη "Σημαδεμένη Τράπουλα").

->"Φίλο μου" αποκάλεσε το Χριστόφια ο Έρογλου. Άντε Ευέλικτε και εις ανώτερα. Όταν σε λέει φίλο του και ο Έρογλου, μόνο το Νόμπελ σου λείπει

-> Βεβαίως για το Νόμπελ είπαμε, πρέπει να δώσεις περισσότερα από πυρομαχικά, οπλισμό και ηλεκτρισμό στον Αττίλα. Πρέπει να του δώσεις ολόκληρη την Κύπρο. Αλλιώς θα μείνεις πάλι με το παράπονο όπως έμεινες φέτος.

-> Καλά στα λέει και το Indymedia στην εξαιρετική του ανάρτηση για το χαμένο σου Νόμπελ. Ρίξαμε άφθονο γέλιο (εις βάρος σου εννοείται) αν και μάλλον για κλάματα είμαστε με ένα "ηγέτη" σαν εσένα.

-> Είδαμε πάλι τον απόλυτο σεβασμό του ΑΚΕΛ στο ΔΗΚΟ. Το ΔΗΚΟ να του λέει ότι απορρίπτει τη βάση των προτάσεών του και ο Ευαγόρου να λέει ότι το ΑΚΕΛ και το Προεδρικό αναμένουν συγκεκριμένες εισηγήσεις από το ΔΗΚΟ!!!

-> "Δεν ξέρω τι κάνω στο ΔΗΚΟ" λέει ο Μαρκούλλης. Ούτε και μεις ξέρουμε βρε Μαρκούλλη τι κάνεις εκεί! Πάρε τον Κάρογιαν, την Αθηνούλλα, τον Πατσαλίδη και τα άλλα καλόπαιδα και άντε στο καλό, για το ΑΚΕΛ εκεί όπου ανήκετε.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ για το christofias-watch