Τα παραπολιτικά του Ευαγόρα!

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010


Μπορεί να είναι όλοι εναντίον μου, αλλά όταν σε στηρίζουν ο Μαγάριος, ο Άκης και το ΦΑΣΙΚΚ, δε φοβάσαι τίποτα και κανέναν!

-> Μαντέψτε ποιος ήταν ο πρώτος που εκστασιάστηκε από τις δηλώσεις του Ευέλικτου για "ελληνική εισβολή στην Κύπρο". Μίλησε για το φως που επιτέλους ανάβει (είμαστε στο σκοτάδι της προπαγάνδας βλέπετε και κάποιοι φωστήρες θα μας δείξουν το "φως το αληθινόν").

-> Ναι-ναι, καλά το μαντέψατε: ΑΚΕΛ-Μαγάριος συμμαχία για μια ακόμη φορά. Χίλιοι Μαγάριοι συνεχίζουν τον "αγώνα" του Ευέλικτου, για κακοποίηση της νοημοσύνης των Κυπρίων.

-> Μπορεί το ΔΗΣΑΚΕΛ να έχει γίνει κομμάτια, αλλά υπάρχει τώρα το ΜΑΓΑΡΑΚΕΛ.

-> Που συνεχίζει ακάθεκτο, με το "συνένοχο" "χρυσοφόρο σκασμό" κάποιων πολύγνωτων και πολυμίλητων του Τότες-Τότε, που σήμερα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, αφού την Κύπρο δεν την ξεπουλά η "Ανομιμοποίητη Κουστωδία" του κληριδισμού, αλλά ο "Δημήτρης Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη", που μας έκανε να το μαρτυρήσουμε κι αυτό: τον Άκη Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα!

-> Δεν ξέρει και ποιον να πρωτοθαυμάσει αυτός ο Μαγάριος βρε παιδί μου: τον Ερντογάν ή το Δημήτρη;

-> Κι όσο κι αν θα' θελε ο Μαγάριος να πάρει κεφάλι αυτή την εβδομάδα, απέτυχε οικτρά, μετά το ρεσιτάλ προβοκάτσιας από την περιθωριακή ακελοφυλλάδα "ΓΝΩΜΗ". Ιδίως εκείνο με τον Κολοκασίδη που "ετοιμάζει πραξικόπημα στο ΔΗΚΟ", ήταν η αποθέωση και της ανοησίας και της κακεντρέχειας.

-> Όσοι γνωρίζουμε το Γιώργο τον Κολοκασίδη, όλοι συναινούμε σε ένα πράγμα: ότι η καλοσύνη του και η ευπρέπειά του αγγίζουν τα όρια της υπερβολής και ότι όσο κι αν θα θέλαμε να ηγηθεί μιας επανάστασης (και για επανάσταση πρόκειται, γιατί η βάση είναι μαζί του και όχι με το βολεμένο "επίσημο ΔΗΚΟ"), δε θα το έκανε ποτέ. Όχι γιατί είναι δειλός, αλλά γιατί έχει τόσο πολύ ήθος, όσο δε θα έχουν ποτέ τους όλα τα διάφορα ελεεινά προβοκατόρια της "ΓΝΩΜΗΣ", της Επαγρύπνησης, της Τριμικλινιάς και του ΦΑΣΙΚΚ μαζί!

-> Τα καλόπαιδα της ΓΝΩΜΗΣ, ας δουν τα του οίκου τους, ή μάλλον αυτό που νόμισαν ότι είναι οίκος τους (και δεν κατάλαβαν ότι είναι κάτι δοτό από το λαό και προσωρινό), δηλαδή τα του Προεδρικού. Ο Δημήτρης Χριστόφιας, είναι τόσο αντιδημοφιλής, που δε θα μπορέσει ποτέ να πουλήσει το διζωνικό απαρτχάιντ στο λαό. Είναι που είναι ρατσιστική και άδικη η λύση που προτείνουν τα καλά μας τα παιδιά της ΓΝΩΜΗΣ, του ΠΟΛΙΤΗ, του ΦΑΣΙΚΚ, αλλά και οι Αγγλοαμερικάνοι καλοθελητές, είναι που είναι ό,τι πιο άρρωστο μπορεί να γεννήσει η ανθρώπινη φαντασία οι πρόνοιες της προτεινόμενης"Λύσης", σκεφτείτε και το Δ.Χριστόφια, που έχει πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη, να προσπαθεί να την πουλήσει.

Εμείς εν ιθέλωμεν Νόμπελ ρε Γκιαούρηδες. Θέλουμεν το Τζερύνειαν, το Γκαζιμαγκούσα τζιαι χούλον το Κύπρον! Αν ιθέλετε νόμπελ για Δημήτρην, πρέπει να μας τα δώκετε!

-> Η πενιχρή συμμετοχή του κοινού στην παρέλαση και στους εορτασμούς για τα Πενηντάχρονα, καταμαρτυρά την απογοήτευση του κόσμου. Τα χθεσινά υβριστικά συνθήματα εναντίον του Προέδρου στο γήπεδο δε, από χιλιάδες οπαδούς, καταμαρτυρούν την αγανάκτηση του κόσμου.

-> Γιατί Ευέλικτέ μας καλέ, δεν κάνεις και για τους Ελληνοκύπριους ένα ψυσιηκόν. Εδώ στην Τουρκία και στους εποίκους έκανες τόσα και τόσα δωράκια και προσφορές, τι σε δυσκολεύει να εγκαταλείψεις την καρέκλα που σου χάρισε ο λαός και να πας στο σπίτι σου για περισυλλογή; Τι σε εμποδίζει να αδειάσεις τη γωνιά για πιο ικανούς, να κατέχουν τη θέση την οποία με πλάνη του λαού εξασφάλισες;

-> Θα μας εξηγήσει επίσης κάποιος τι σόι παρέλαση είναι αυτή των 40 λεπτών; Βεβαίως, έτσι όπως το πας, ω Ευέλικτε, πάλι καλά που η Εθνική Φρουρά επί των ημερών σου, μπορεί να παρελαύνει 40 λεπτά!

-> Να ευχαριστήσουμε το Θανάση Φωτίου του DOWN-TOWN για την προβολή της ιστοσελίδας μας από το περιοδικό στο οποίο εργάζεται. Να τον ενημερώσουμε πάντως, ότι κάναμε και πολλές αναρτήσεις για τις δηλώσεις Χριστόφια, γιατί είδαμε να παραπονιέται ότι δεν αντιδράσαμε και μάλλον μας αδίκησε με αυτό. Να τον ευχαριστήσουμε και για την προβολή της αντικατοχικής διάστασης της κας Εύης Καπάταη, η οποία, όπως μας αποκάλυψε το περιοδικό στο οποίο εργάζεται ο κ.Φωτίου, είναι πνευματικό τέκνο και βαφτιστικιά του Βάσου Λυσσαρίδη.

-> Και μιας και μιλάμε για το περιοδικό του Φιλελεύθερου, να επαινέσουμε το Φιλελεύθερο για τις εύστοχες αναφορές του ενάντια στις δηλώσεις Χριστόφια στο Brookings, οι οποίες έγιναν μέσω της επίσημης στήλης της εφημερίδας.

-> Χριστόφια είσαι μόνος. Τι; Δεν είσαι μόνος; Έχεις το ΦΑΣΙΚΚ, το Δρουσιώτη και τον Ντάουνερ;

->Καλά, αν είναι έτσι, έχεις και τον Anef_Oriwn και ακόμη μερικούς.
->Θεωρείς ότι με όλη την υπόλοιπη κοινωνία εναντίον σου, πρέπει να συνεχίσεις την υφαρπαγή της εξουσίας; Δεν είναι καιρός για σπιτάκι σου;

-> Και αν ανησυχεις για το Νόμπελ που θα χάσεις, μην ανησυχείς, στις καρδιές μας, εσύ θα είσαι ο νομπελίστας. Ο νομπελίστας της κακοδιοίκησης, της αλαζονείας και της αντιδημοκρατικότητας!

Πράξανδρος για το christofias-watch

Υ.Γ. Η επιμέλεια έγινε από τον Πράξανδρο γιατί ο Ευαγόρας απουσιάζει εκτός.