Να γίνει κοινός στόχος η απομάκρυνση Ντάουνερ!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Alexander is a stay! He friend of Turkey Cypriots!


O Αλεξάντερ Ντάουνερ, όπως φαίνεται από τα απόρρητα έγγραφα τα οποία διέρρευσαν στη δημοσιότητα πέρσι και συνοψίστηκαν στο εξαιρετικό βιβλίο "Σημαδεμένη Τράπουλα", δρα ενάντια στα κυπριακά συμφέροντα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Έπρεπε προ πολλού να έχει ζητηθεί η απομάκρυνσή του από τη θέση του μεσολαβητή.

Τα εν λόγω έγγραφα όμως, δεν εκθέτουν μόνο τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, αλλά και πολλούς "δικούς" μας. Το Δ.Χριστόφια, που φαίνεται να κοροϊδεύει τον κυπριακό λαό (θέμα Λιμνίτης, περιουσιακό,βάση των διαπραγματέυσεων). Το Μ.Κάρογιαν, ο οποίος φαίνεται να δεσμεύεται να οδηγήσει το ΔΗΚΟ προς το "ΝΑΙ". Τον εκδότη του ΠΟΛΙΤΗ Γ.Παπαδόπουλο και τον wannabe απειληθέντα Μ.Δρουσιώτη που συμμετέχουν σε συναντήσεις με τον Ντάουνερ και άλλους ανανιστές στο Σαϊττά.

Το ότι προσπάθησαν κάποιοι να παρέμβουν για να μη συζητηθεί θέμα Ντάουνερ στη Βουλή των Αντιπροσώπων και το ότι κάποιοι αντιτίθενται στη δημόσια συζήτηση, εδράζεται στο ότι τα έγγραφα εμπλέκουν τους ίδιους ή δικά τους πρόσωπα.

Να ποιους είδαμε να παρεμβαίνουν:

1) Ο Κάρογιαν μέσω του Διευθυντή της Βουλής ζήτησε για να μη συζητηθεί το θέμα
2) Ο Α.Κυπριανού και η κυβέρνηση αντέδρασαν έντονα στη συζήτηση
3) Η εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ" σήμερα στην επιφυλλίδα της αρχίζει τον εξάψαλμο για αυτούς που "θέλουν να πλήξουν τη λύση" μέσω της έγερσης θέματος Ντάουνερ (Μάλιστα! Δε θέλουμε λύση εμείς που μας καίει κάθε μέρα η τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο, που χρόνια βρισκόμαστε στις πορείες και στα οδοφράγματα και θέλουν λύση ο Ντάουνερ και τα κοπέλια του YENI POLITIS!)

Το τι επιστρατεύθηκε για να μη γίνει συζήτηση, είναι πρωτοφανές. Μας το αποκαλύπτει η έγκυρη δημοσιογράφος Μικαέλλα Λοΐζου.

Απευθυνόμαστε σε κάθε Κύπριο, οποιασδήποτε ιδεολογίας: Θέλετε ένα μεσολαβητή, με φιλοτουρκικό ρόλο; Που φακελώνει τους πολίτες; Που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αττίλα; Θέλετε πολιτικούς που άλλα να λεν σε εσάς και άλλα στους ξένους;

Η απομάκρυνση Ντάουνερ πρέπει να είναι ένας κοινός πανεθνικός στόχος.

Πράξανδρος για το christofias-watch