Ο Ντάουνερ και οι προστάτες του

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

E! και τι θα μου κάμουν οι βουλευτές που με καταγγέλλουν; Εγώ κρατώ τη «σημαδεμένη τράπουλα», εγώ μοιράζω τα χαρτιά. Οι πλάτες μου είναι καλυμμένες. ‘Εχω γερούς προστάτες που θα με στηρίξουν και ύστερα μαζί θα σας πουλήσουμε τη λύση που ετοιμάζουμε.


Αν ένας κρίνει, μόνο, τις ενέργειες και τις παραλήψεις του θλιβερού Ντάουνερ στην οργάνωση της επίσκεψης του Γ.Γ. στην Κύπρο, καταλήγει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι ο κ. Ντάουνερ συμπεριφέρεται ως ένας αισχρός συνωμότης εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας και υπέρ του παράνομου κράτους της κατοχής. Και όμως βρίσκεται στην Κύπρο και συνεχίζει τη συνωμοσία του για να οργανώσει την «πώληση» της λύσης στους ‘Ελληνες της Κύπρου, επειδή μας θεωρεί αντίπαλους και θέλει να μας νικήσει, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

Κανονικά μια αξιοπρεπής Κυβέρνηση θα έπρεπε να τον εξαποστείλει από την Κύπρο, για να απαλλάξει την πατρίδα μας από τις παγίδες, που συνέχεια στήνει ο κ. Ντάουνερ. Και όμως τον νταντεύουμε, σαν να είναι φίλος μας και τον ανεχόμαστε να συνεχίσει το συνωμοτικό του έργο.

Ευτυχώς που μια ομάδα βουλευτών και μπράβο τους αποφάσισε να ανοίξει το θέμα των ενεργειών εναντίον της Κύπρου και να το συζητήσει στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής. Εκεί, φαίνεται, ότι θα λεχθούν πολλά και θα αποδειχθούν πολλές από τις μεροληπτικές ενέργειές του, αλλά και η δραστηριότητά του ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα, για να τα παρασύρει στην ομάδα εκείνων που θα υποστηρίξουν τη λύση που ετοιμάζει για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κάθε ‘Ελληνας Κύπριος πρέπει να νιώθει ικανοποίηση, επειδή επιτέλους η Βουλή θα προσπαθήσει να ανοίξει το απόστημα της πληγής, που δημιούργησε ο κ. Ντάουνερ στο σώμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και όμως το αόρατο χέρι που τον προστατεύει, προσπαθεί να βάλει μπροστά του ασπίδα προστασίας και ομπρέλα κάλυψης. Σαν όργανα αυτού του αόρατου χεριου καταλήγουν να φέρονται ο θλιβερός Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και ο ελεεινός πρόεδρος του επίσημου ΔΗΚΟ και ελέω αναξιοπρεπούς διαπλοκής πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων.

Ο κυπριακός λαός παρακολουθεί, αναμένει και σημειώνει. Αίσχος στους συνωμότες και στους προστάτες τους.
Δωριεύς για το Christofias-watch