Θα παραιτηθεί;

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Φαίνεται τελικά ότι δεν κάνω για Πρόεδρος!
Αν παραιτηθώ όμως, πως θα πάρω το Νόμπελ;


Απελπιστικά μόνος έχει μείνει ο Δημήτρης Χριστόφιας. Η πενιχρή προσέλευση στην "μεγάλη" και πολυδιαφημιζόμενη εκδήλωση για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η τραγική απόδειξη της απομόνωσης στην οποία έχει περιέλθει.

Αυτοί που τον στηρίζουν ακόμη, είναι ελάχιστοι και μετρημένοι: Ο Ντάουνερ, μία μικρή ομάδα του ΔΗΚΟ που για δικά της συμφέροντα τον συγκαλύπτει ακόμη, μια ομάδα από κομματικούς εμμίσθους του ΑΚΕΛ, ο Κρατικός Εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου (ο οποίος ακόμη να καταλάβει ότι αν δεν μείνει κράτος δε θα υπάρχουν κρατικές προμήθειες), ο κατενθουσιασμένος Μαγάριος (ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τις πρόσφατες δηλώσεις Χριστόφια) και κάποια ακραία εξτρεμιστικά στοιχεία όπως το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. ο Μ.Μιχαήλ και η περιθωριακή εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" και διάφοροι τριμικλινιώτες ψευδοαντιρατσιστές-κήρυκες του απαρτχάιντ της διζωνικής.

Όλοι οι υπόλοιποι, τον έχουν εγκαταλείψει.

Δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του το ΑΚΕΛ και το Προεδρικό, δείχνουν μια συντριπτική απαξίωση του Δ.Χριστόφια (και να σκεφτεί κανείς ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές έγιναν πριν το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον) από τους πολίτες. Πληροφορίες της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, αναφέρουν ότι έχει υπάρξει μέχρι και σύσκεψη στελεχών του ΑΚΕΛ, που για πρώτη φορά έθεσαν μεταξύ τους, κατά πόσον πρέπει να αμφισβητηθεί δημόσια ο Δ.Χριστόφιας!

Εμείς τον καλούμε, ως μια ύστατη πράξη πολιτικής αξιοπρέπειας, να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από τον ίδιο: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

Πράξανδρος για το christofias-watch