ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι τα συναισθήματα μας τούτη την ώρα.

Αισχροί νεκροκάπηλοι,
ασέλγησαν στον τάφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αρρωστημένα μυαλά, έσκαψαν στον τάφο και έκλεψαν το λείψανο του, μέσα από το φέρετρο.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!

Αυτά συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια, ο οποίος κατάφερε να εκμηδενίσει την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική γαλήνη.

δεν τον άντεξαν, ούτε και νεκρό

Έλεος...ούτε οι εγκληματίες ΕΟΚΑΒίτες δεν έκαναν τέτοια.

Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!



ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:




03:00

Πηγές διάφορων ΜΜΕ φέρουν την αστυνομία να μελετά τρία σενάρια για τους πιθανούς εγκληματίες:
1. Αρρωστημένοι υπερπατριώτες με σκοπό να προκαλέσουν εθνικιστική υστερία που θα μποϋκοτάρει τις εν εξελίξει συνομιλίες.
2. Εγκληματική ομάδα από τη Ρουμανία, με πρόσφατη παρόμοια δράση με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια του Τάσσου.
3. Παρακρατικοί κύκλοι υπηρεσιών γύρω ή μέσα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.



23:30
Αίτημα της αστυνομίας προς την κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου για αναβολή του Κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας φέρεται να συζητείται σε κλιμάκια της κυπριακής αστυνομίας.



19:00
Οι προσαχθέντες από την αστυνομία, μετά την ανάκριση τους, αφέθησαν ελεύθεροι, αφού απέδειξαν το άλλοθι τους για την ώρα του χυδαίου εγκλήματος. Οι έρευνες της αστυνομίας δυστυχώς πλέον βαδίζουν στο σκοτάδι.



15:10
Η αστυνομία έχει προβεί σε 3 προσαγωγές, ατόμων που είναι μέλη κάποιας οργάνωσης και αυτή τη στιγμή ανακρίνονται. Τα α
ποτελέσματα της ανάκρισης, θα ορίσουν τα επόμενα βήματα των αστυνομικών ερευνών.



14:15

Η αστυνομία φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, αυτή η χυδαία πράξη αποτελεί έργο οργανωμένης ομάδας, περίπου 4 ατόμων. Αυτό γιατί η πλάκα που σήκωσαν οι ιερόσυλοι ζυγίζει περισσότερο από 2
50 κιλά. Τονίζει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα σκαπτικό εργαλείο, γι'αυτό και οι κάτοικοι της περιοχής δεν άκουσαν κάποιο θόρυβο. Τέλος, φαίνεται πως οι εγκληματίες κάλυψαν τα ίχνη τους με ασβέστη.



Οικογένεια Τάσσου
"Η ανίερη αυτή πράξη των τυμβωρύχων, πέραν της θλίψης και οργής που προκαλεί, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ενταφιάσει την
πολιτική και να διαγράψει τις παρακαταθήκες που κατέλειπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Οπου και αν βρίσκεται τώρα η σορός του, η φωνή του θα ακούγεται και θα διαρκεί, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της εθνικής μας υπόθεσης."




Αστυνομία
Στο νεκροταφείο Δευτεράς βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων και τον Α
στυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας. Ήδη έρευνες άρχισαν προς διάφορες κατευθύνσεις από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λευκωσίας. Στο χώρο βρέθηκε και ο Αρχηγός Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου.



Κάτοικοι της περιοχής
Κάτοικοι της περιοχής είπαν οτι άκουγαν τους σκύλους να γαυγίζουν συνεχώς από τις 03:00 έως τις 05:00.



ΑΗΚ
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αρχής ηλεκτ
ρισμού Κύπρου, από τις 03:58 έως τις 04:50 τα ξημερώματα υπήρχε διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού, συμπεριλαμβανομένης και της Δευτεράς όπου βρίσκεται ο τάφος.




Νικόλας Παπαδόπουλος
Για οργανωμένη ενέργεια μίλησε ο γιος του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος στη zougla.gr, σχετικά με τη βεβήλωση του τάφου και της κλοπής του λειψάνου του πατέρα του, από αγνώστους χθες τη νύχτα.

Ωστόσο, όπως δήλωσε, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να αποδώσει την αποτρόπαιη αυτή πράξη σε συγκεκριμένους κύκλους. Πρόσθεσε, όμως, πως δεν είναι τυχαία η χρονική συγκυρία, αφού για αύριο έχει προγραμματιστεί η τέλεση του πρώτου ετήσιου μνημοσύνου του τέως Κύπριου Προέδρου.



Χρύσης Παντελίδης (Στενός συνεργάτης του Τάσσου)
«Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παντελίδης.

Ανέφερε επίσης πως το άδειο φέρετρο εντόπι
σε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από την φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.



Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β'
"Με απερίγραπτα αισθήματα φρίκης και αποτροπιασμού καταδικάζουμε το χθεσινοβραδινό ανοσιούργημα, που έγινε στον τάφο του αείμνηστου τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδοπούλου."

Οπως αναφέρεται στη δήλωση ''ο βανδαλισμός τούτος σε βάρος του μεγάλου Ηγέτη της πατρίδας μας δεν πρόκειται να πτοήσει το λαό μας, ούτε και να μειώσει τα αισθήματα της αγάπης, της εκτίμησης και της ευγνωμοσύνης του προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο''.



Μητροπολίτης Ταμασού Ησαϊας
Xαρακτήρισε γιγαντιαίο ανοσιούργημα την κλοπή της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Aπηύθυνε έκκληση να επιδειχθεί ηρεμία και ενότητα από τον κόσμο.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος μετέβη στο Κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς, δήλωσε ότι ο χώρος έχει αγιαστεί και έτσι θα τελεστεί και τρισάγιο και μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου εκεί αύριο.



ΑΚΕΛ
Μακάβρια και καταδικαστέα πράξη διεστραμμένων μυαλών χαρακτήρισε αυτή την πράξη ο Αντρος Κυπριανού.



ΔΗΣΥ
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε βαθύ συγκλονισμό για την αποτρόπαια πράξη εγκληματικών στοιχείων να συλήσουν τον τάφο του αείμνηστου τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. Διαβίβασε τη θλίψη και τη συμπαράσταση του ΔΗΣΥ στην οικογένεια Παπαδόπουλου και κάλεσε τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.



ΕΔΕΚ
Ο Γιαννάκης Ομήρου με γραπτή του δήλωση καταγγέλλει ως πράξη ιερόσυλων, βέβηλων, τυμβωρύχων και άθλιων υπανθρώπων τη σύληση του τάφου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου. "Η κακουργηματική αυτή πράξη προκαλεί αποτροπιασμό και απέχθεια και προσβάλλει τον πολιτισμό του λαού μας", αναφέρει.



ΕΥΡΩΚΟ
«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για αυτήν την μακάβρια πράξη, να εκφράσω την συμπάθεια μου προς την οικογένεια του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου» δήλωσε ο κ. Συλλούρης.

Η ύποπτη, είπε συνεχίζοντας «αυτή ενέργεια θα πρέπει να μελετηθεί».

Καταλήγοντας απηύθυνε έκκληση προς το λαό «να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που να πλήττουν την ενότητα. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για όλες τις ενέργειες και για όλες τις αντιδράσεις μας».




Διεθνή ΜΜΕ
Η είδηση της κλοπής του λειψάνου του Τάσσου, απασχολεί και τα διεθνή ΜΜΕ.






ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

133 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πήραν το φέρετρο, μόνο την σωρό.

Ποιοί θα έκαναν χαρά για έτσι γεγονός ? Μου έρχονται 3-4 ονόματα στην σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ. ...ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Günter Verheugen

MARINOS είπε...

Καλά ρε παιδιά, δηλαδή με τη λογική σας φταίει ο Χριστόφιας που έκλεψαν το λείψανο του Τάσσου;

Ανώνυμος είπε...

1. Γκρύζοι λύκοι?
2. ΔΥΣΑΚΕΛ?
3. Αμερικάνικες & Αγγλικές μυστικές υπηρεσίες?
4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ?

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Γιατί δεν τολμάτε να πείτε ότι αυτό είναι έργο νενέκων...οπαδών του Χριστόφια, του Αναστασιάδη, της Πραξούλας, του Ντάουνερ, όλων των κωλόπαιδων που τον συκοφάντησαν ανελέητα όταν ακόμα ήταν εν ζωή.

ΑΙΣΧΟΣ ΝΕΚΡΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ

ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

12:38 βλήμα, για ποιο λόγο να ασχοληθουν μυστικές υπηρεσίες με τη σωρό του Παπαδόπουλου;
Η οι γκρίζοι λύκοι;
Αυτή η πράξη είναι καταδικαστέα από όλους τους Κύπριους.
Μάλλον ενώνει παρά διαιρεί και όλοι σίγουρα λυπούνται την οικογένεια του.
Κάποιος ανεγκέφαλος έκανε τη μακαβρια πράξη.

Ανώνυμος είπε...

προβοκατσια δράση η ενέργεια που έχει σκοπό να παρασύρει άτομο η ομάδα σε παράνομες η ανάρμοστες πράξεις, ώστε να εκτεθούν ή να ωφεληθούν οι αντίπαλοί της ...
ΕΤΥΜ < ρωσ .provokatsija
Μπαμπινιώτης, σελ 1472

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Μαρίνο μου, είναι ερωτήσεις αυτές που κάνεις; Βεβαίως και φταίει ο Χριστόφια! Ποιος άλλος να φταίει δηλαδή; Αφου δεν τα ακουσες; Και για τον πόλεμο στο Ιρακ φταίει ο Χριστόφιας, και για τους δίδυμους πύργους φταίει ο Χριστόφιας, και που έσπασε το σιέρι της η γιαγιά μου πέρσι, πάλε ο Χριστόφιας έφταιε!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:44 την απαντησή σου την πήρες από τον Μαμπινιώτη. Δεν είναι ανεγκέφαλος...είναι οι αντίπαλοι του που τον φοβούνται ακόμα και πεθαμένο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαρίνο έναν είναι το βέβαιο...ότι ο Χριστόφιας δεν τον άντεχε ούτε και νεκρό.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες στην μακάβρια αυτή πράξη συμμετείχαν τουλάχιστον 6 άτομα αφού ο τάφος δεν είχε καταστραφεί αλλά ανοιχθεί κανονικά.
Μάλιστα οι βέβηλοι κάλυψαν τα ίχνη τους ρίχνοντας παντού ασβέστη. 'Ετσι οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να έγινε από κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:50

Μου θυμίζεις επί Προεδρίας Τάσσου, η ανομβρία ήταν εξ αιτίας του Τάσσου.

Οπως και για τις υποκινούμενες οργανωμένες επιχορηγημένες κρουαζιέρες Συρία(Λατάκια)-Αμμόχωστος
έφταιε ο Τάσσος.

Ε λοιπόν, σήμερα, επί διακυβέρνησης Χριστόφια, γέμισε η Κύπρος παράνομα νόμιμα καζίνο, ποιος φταίει ? Η γιαγιά σου μήπως ?

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Μαρίνο,

Επί εποχής Χριστόφια, έχει μεγαλώσει το χάσμα μέσα στην κοινωνία, έχει διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή και εκδηλώνονται νοσηρά φαινόμενα: εθνικισμός, αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών της κοινωνίας, επίθεση στην ιστορική μας μνήμη, παραχάραξη της ιστορίας, βίαια φαινόμενα εναντίον σωματείων, μνημείων κλπ.

Η κυβέρνηση Χριστόφια, είναι η πρωταίτια των ακραίων φαινομένων. Γιατί με τον ετσιθελισμό της και το κομματικό παρακράτος που δημιουργέί, έχει ενισχύσει τον εθνικίσμό, την ακρότητα, το φασισμό κάθε είδους.

Δεν μπορείς να το παραβλέπεις αυτό.

Joshoua είπε...

Καλά, μεγάλη μαλακία το ότι φταίει ο Χριστόφιας. Είπαμε να αγανακτάτε, αλλα πριν να ανοίετε το στόμα σας ή να πίαννετε το κίπορτ σας, βάρτε τον νού σας να δουλέψει.
Απλα (είτε σας αρέσκει είτε όι) οι ιδεές του Τάσσου εν παρπατούν.
Ο γίος του, έσιει την πολιτική ικανότητα, μιας σόμπας του καζίου.
Η λύση, εν κοντά.
Τι να κάμουμε για να προκαλέσουμε εντυπώσεις τζιαι να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο τα ΟΧΙ τζιαι τους νενέκους;;;
Να κλέψουμε το πτώμα λλίο πριν το μνημόσυνο τζιαι να αφήκουμε τους αδαείς να φταίξουν τους αντιπάλους του.
Μεν παίρνετε πάνω σας τζιαι κανένας εν τον φοάτε. Ένα χρόνο μετά τζιαι κανένας εν τον θυμάται. Αφήστε τον να πνάσει όπου τζιαι αν ένει.
Η οικογένεια του εν φταίει σε τίποτε να ανέχεται τες μαλακίες του κάθε άχρηστου φανατικού, είτε εν υποστηρικτής του Τάσσου είτε όι.
Τούντο πράμα εν που εξτρεμιστική οργάνωση που έγινε ή που καθυστεριμένους έφηβους που τους εγεμώσαν τα μυαλά τους μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Και νεκρός νικά - αδιανόητη προσβολή
Του Στρατηγού Δημήτρη Αλευρομάγειρου

Όταν ο Κίμων ο Αθηναίος το 450 π.Χ. κατενίκησε τους Πέρσες στο Κιτίον της Κυπρου , είχε δώσει εντολή εάν φονευθεί στη μάχη να μην το κάνουν γνωστό.
Έτσι ,πράγματι όταν εφονεύθη, ...
ουδείς το έμαθε και έμεινε παροιμιώδης η φράση "Και Νεκρός ενίκα"

Φαίνεται ότι οι σημερινοί ριψάσπιδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο φοβούνται ακόμη τον Τάσσο Παπαδόπουλο γιατί όντως και Νεκρός Νικά.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση μου σ αυτό το απίθανο γεγονός,

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν τεράστιος και οι σημερινοί ελάχιστοι , οι νάνοι, δεν το αντέχουν.

Όμως Ο Τάσος Παπαδόπουλος και Νεκρός θα Νικά,

Η Ελλάδα (της Κύπρου Συμπεριλαμβανομένης) Θα Νικά

Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0ZNR7CFVT

nekatomenos είπε...

Θυμάστε την περίπτωση Αχιλλέα;

Ελπίζω πάντως να μην πρόκειται για κάτι τέτοιο γιατί τότε θα έχουν πέσει πραγματικά πολύ χαμηλά κάποιοι.

Σκεφτείτε απλώς ποιός επωφελείται από τις ακραίες αντιδράσεις σε αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να δω πώς επωφελείται η κυβέρνηση που την επιάσατε ραφτίν αλλά μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

3-5 το πρωι με βροχές, χρειάζεται οργανωμένη ενέργεια, με περισσότερο απο 1 άτομο. Ειδικά αν η αστυνομία δυσκολευτεί να βρει υλικό για τεκμήρια, μιλούμε για οργανωμένο έγκλημα.
Καποιοι τρέχουν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
Είναι πολυ νωρίς για πολιτικά συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή είναι διαστρεμμενη και ανεγκκεφαλη που υποστηρίζει πως φταιει ο χριστόφιας για το αποτρόπαιο γεγονός.
Ντροπή σας

Ανώνυμος είπε...

mirizi EDON-PROODEFTIKI.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πολλοί βγαίνουν και λένε ότι είναι πράξη να βλάψει την αγωνιστικότητα του κόσμου;
Τετοια κουφά λέει από τηλεοράσεως ο Αγγελίδης.
Αυτή η πράξη συσπειρώνει τον κόσμο. Ακόμα και οι αντι-παπαδοπουλικοί φέρουν συμπάθεια προς την οικογένεια του.
Αρα κάποιος αν ήθελε να βλάψει την αγωνιστικότητα ή να πτοήσει το λαό, δεν θα έκανε μια τέτοια πράξη.
Επιπλέον, αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει μια στάση στο Κυπριακό η οποία είναι αντίθετη με τισ Παπδοπουλικές ιδέες, τι θα πετυγχαινε με αυτή την πράξη;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Και νεκρόν τον φοβούνται!

Εγώ υποψιάζομαι αρρωστημένα νενέκια ή Τούρκους (συμπεριλαμβανομένου και Τουρκοκύπριους)ιερόσυλους.

Mario είπε...

Αν έχει πολιτικά κίνητρα δίχνει ποσο ανώριμος πολιτικά ειναι ο Κυπριακός λαος. Δεν μπορώ να φανταστώ να γινει αυτο σε οποιδήποτε δυτική χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνει δηλώσεις ο Δρουσιώτης, ο Παράσχος

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώτοι πολιτικοί που ξεκίνησαν να σπέρνουν διχόνεια είναι οι Αγγελίδης και Λιλλήκας, οι οποίοι αφήνουν αιχμές για το ποιος το έκανε και γιατί (που ξέρουν δηλαδη;).
Είναι μια μακάβρια πράξη. Αργά ή γρήγορα θα φανεί ακριβώς ποιός το εκανε και γιατι.

Kykkos είπε...

Έναν ήρωαν εχρειάζουνταν τον τα κοπελλούθκια τούτες τες μέρες εν η αλήθκεια. Τωρά εδημιουργήσαν τον. Sorry τζιολις που εν να σας χαλάσω το party αλλά κανένας εν τον φοάται ούτε τον εφοάτουν. Το μόνο που μένει να λεχθεί είναι μιά συμπάθεια για τον πόνο στην οικογένεια του.

nekatomenos είπε...

"Επιπλέον, αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει μια στάση στο Κυπριακό η οποία είναι αντίθετη με τισ Παπδοπουλικές ιδέες, τι θα πετυγχαινε με αυτή την πράξη;"
Αυτή η ερώτηση φοβάμαι πως θα μείνει αναπάντητοι από τους συντάκτες αυτού του μπλογκ. Άλλωστε δεν βολεύει σαν ερώτηση και δεν προάγει τις ελπίδες τους ότι "θα θερίσουν εμφύλιο".

Ανώνυμος είπε...

εγω νομιζω την σωρο έκλεψαν μελη της επιτροπης για να καμουν χαι χουι

Ανώνυμος είπε...

re provokatores den exete iero k osio?
Skato fasistes.. Opws kai me thn tourkikh shmaia opws k me tatourkika syn8imata stous toixous ayto einai diko sas ergo skoulikia.. Na sas kremasoun stis platies..

Ανώνυμος είπε...

Θεωρω οτι ειναι μια καθαρη πραξη ποινικου δικαιου που αποσκοπει σε υλικα ανταλλαγματα.οχι παραξενο να ειναι και συνεταιρικη με υποκοσμο και των κατεχομενων.εδω μαζι με τους δικους μας εμπορουςποτιζουν μας την πρεζα τους, εδω θα κωλωσουν τωρα?

Ανώνυμος είπε...

έχει κάποιους που χαίρονται διότι το μνημόσυνο θα τελεστεί σε κενοτάφιο.
Ερμηνεύουν την σωρό ώς τρόπαιο και την κλοπή/κατοχή της σαν κατόρθωμα.

Ολοι είναι ύποπτοι, ξένοι, δικοί, δεξιοί, αριστεροί, κεντρόοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ή πλάκα που μετακινήθηκε ζύγιζε 250 κιλά! Έχουμε ζαλιστεί τόσο πολύ από τις αλληλοκατηγορίες που ένας άνθρωπος δεν είπε ότι μπορεί να είναι προβοκάτσια της ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Έτσι και αλλιώς η Τουρκία-ΜΙΤ έχει διδακτορικό σε τέτοιες προβοκάτσιες είτε κατά των Ελλήνων είτε κατά των Κούρδων κλπ. Εμείς αμέσως να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλο και να μιλάμε για εμφύλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Θεμιστοκλέους γιατί δεν κάνει δηλώσεις, ο Ρολάνδης ?

Μόνο σε πανηγύρια βγαίνουν έξω

Σοσιαλιστης είπε...

Είναι σίγουρο πως ηπ ράξη έχει πολιτικά κίνητρα. Οργανωμένο έγκλημα με σκοπο απλα να πάρουν το σορο του Παπαδόπουλο. Οποιος πιστεύει πως είναι απλα κάποια εγκληματικά ανεγκέφαλα στοιχεία δυστυχώς κάνει λάθος. Μια μέρα πριν το μνημόσυνο, κάτω απο την κάλυψη της νύχτας ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ έγινε το συγκεκριμένο γεγονός.Κάτι βρομάει και πολυ μαλιστα.

Οσο για τον ανωνυμο που λεει πως η λύση έρχεται κτλ κτλ.... Αδερφε η ΛΥΣΗ θα έρθει όταν αποφασισεί ο λαός. Και σας χαστούκισε ειδη μια φορά. Η επόμενη θα σας ρίξει απ' τις καρέκλες. Γροθία στο κατεστημένο σας...προσκυνημένοι του καπιταλιστικού κεφαλαίου και της ιμπρεαλιστικής τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΙΚΑ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι σίγουρος, εσεις τον επιάσετε! Φέρτε τον πίσω! Τωρά!! Ιντα εφκάλετε post πριν τες εφημερίδες! Πότε επρολάβετε αν δεν το εξέρατε ήδη? Εσείς είσαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμπα τζιαι αναστήθηκε ρε παιδια; Κατίσιη μας!!

Ανώνυμος είπε...

Πελλότοπος ,πελλοκοσμος!!!!!!!!
Αν είναι δυνατον να συγκρίνεται ο Τάσσος με τον Κίμωνα τον Αθηναίο στρατηγέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω πως έχει χέρι ο Νεικώλας που τα Ζώδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πράξη είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα. Ντροπή σε αυτούς που το έκαναν και σε αυτούς που τους καθοδήγησαν.

Φίλοι μου ο Τάσσος μας δίδαξε την ενότητα και την ομόνοια.Δεν θεωρώ εύστοχο το σχόλιο του ιστοχώρου για την ΕΟΚΑ Β'. Δεν πρέπει να ανήκουμε στους λαούς που μισούνται ανάμεσα τους, επειδή εμάς μας αξίζει η ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας. ΠΡΕΠΕΙ, όπως μας είπε ο Τάσσος στο διάγγελμα του να είμαστε μονιασμένοι και δυνατοί. Να σταθούμε ενωμένοι σε αυτούς που σπέρνουν το μίσος για να θερίσουν εμφύλιο.
" ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ"

Ανώνυμος είπε...

να επικυρηχθούν και για το καλό τους να μην βγούν ποτέ απο την φυλακή. καταζητούνται. ο Τάσος είναι νεκρός ... αυτοί δεν το ξέρουν ακόμα.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Διευκρινίζουμε, προς άρση κάθε παρανόησης από κάποιους ότι, ο τίτλος της ανάρτησης "Σπέρνουν μίσος, θα θερίσουν εμφύλιο", δεν είναι κατηγορία προς το καθεστώς Χριστοφιά. Αυτή η ιεροσυλία που ζούμε σήμερα, ίσως είναι προβοκάτσια, ίσως προέρχεται από οπουδήποτε. Απώτερος σκοπός όμως είναι να σπείρουν το μίσος μεταξύ μας.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα επειδή κάποιοι εξυπνόβλακες ισχυρίζονται ότι το λείψανο εκλάπη από εμάς ή από οπαδούς του Τάσσου, για να ηρωποιηθεί. Ο Τάσσος παραμένει ανέπαφος στη συνείδηση του κυπριακού λαού, στη συνείδηση του κάθε αγνού πατριώτη. Δεν χρειάζεται καμία τέτοια εγκληματική πράξη. Συνιστούμε στη μειοψηφία που εκφράζει αυτούς τους αισχρούς ισχυρισμούς, να ακούσει καμιά ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα ή να παρακολουθήσει καμιά ενημερωτική εκπομπή για να αφουγκραστεί την οργή όλων, ανεξαιρέτως ιδεολογικής προέλευσης.

Όσο για αυτόν που διερωτάται για την ώρα της ανάρτησης μας, τον ευχαριστούμε επειδή εμμέσως επιβεβαιώνει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που παρέχει η Επιτροπή στους αναγνώστες της.

Ανώνυμος είπε...

τέλος η ανοχή για τους κουμμουνιστές τους αντιφα και οποιαδήποτε άλλη επιδημία στον κόσμο. ήγγικεν η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

τέλος η ανοχή για τους κουμμουνιστές τους αντιφα και οποιαδήποτε άλλη επιδημία υπάρχει στον κόσμο. ήγγικεν η ώρα.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...

Η φριχτή πράξη έχει ένα αποτελεσμα:

την συσπείρωση της πλατφόρμας του ΟΧΙ.

Η φριχτή πράξη δεν έγινε από άφρονες αλλά από πληρωμένα καθάρματα που ήξεραν πως να κλέψουν τη σωρό και να ανοίξουν μια ταφόπλακα από μάρμαρο βάρους 200 κιλών χωρίς να πειράξουν τον τάφο.

Η φριχτή πράξη είναι μια χο΄ντρή και αρρωστημενη προβοκάτσια που δεν εξυπηρετεί κανέναν λογικόν άνθρωπον σε όποιο πολιτικό κόμμα και αν ανήκει.

Η φριχτή πράξη υπηρετεί τέλεια την πλευρά των φανατικών διχοτομικών που θέλουν να σπείρουν δαιμόνια στην Κυπριακή κοινωνία.

Όμως πάνω από όλα είναι μάλλον μια απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων από τους φανατικούς Τούρκους Ντεκτασικούς και ακόμα πιο κάτω.

Αναζητήστε ΤΜΤ και Γκρίζους Λύκους και αφήστε κατά μέρους τις βολές κατά του Χριστόφια γιατί έτσι παίζεται παιχνίδι των Τούρκων και της διχοτόμησης.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΥΓ: Ο τίτλος της ανάρτησης επιεικώς ατυχής. Μας βάζουν να σφαχτούμε, και λέμε "ευχαρίστως".

Ο τίτλος της

Ανώνυμος είπε...

Αποψε ξεκινά η επανάσταση....

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...

ο τίτλος της ανάρτησης επιεικώς ατυχής.

Μας βάζουν να σφαχτούμε και τους λέμε "ευχαρίστως"...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ)ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΦΟΥ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ.

John Charalambous είπε...

Έλεγα κι εγώ, πότε θα έρθει η Επαγρύπνηση να μας πει τη "γνώμη" της.

Ο ανώνυμος πιο πάνω με τα κεφαλαία, μας πήρε για αφρικανούς.

Όλα κύριε συμβαίνουν, γιατί ο Χριστόφιας έκανε την κοινωνία άνω κάτω.

Ξέρεις το αξίωμα της φυσικής δράση-αντίδραση;

Που να το ξέρεις! Μόνο να παρακολουθάτε, να εκβιάζετε και να δολοφονείτε χαρακτήρες σας μαθαίνουν εκεί στα γραφεία του κόμματός σας.

Μπεμπεράκια του ΑΚΕΛ. Ποιων συνομιλιών ρε την πορεία να επηρεάσουν; Ο Χριστόφιας εκεί θα είναι και αύριο και θα ξεπουλά και αύριο. Τον είδες να λογαριάζει και κανέναν εκτός από το Τσιελεπή και τον Γκόρντον;

the Idiot Mouflon είπε...

Εσείς τζιαι η Θέκλα ... περιμένετε τον εμφύλιο εδώ και καιρό... σχεδόν αρρωστήσατε που αργεί!

"Οι διεθνιστές φταιν που σπέρνουν διχόνοια... αλλά τωρά θα είμαστε οργανωμένοι".

Άτε, με το καλό να σας κάτσει Οκτώβρη να γελάσουμε.

konstantinos είπε...

Ντροπη και αισχος για αυτο που εγινε.
Δηλαδη θεωρειτε εντελως τυχαιο το γεγονος οτι εγινε μια μερα πριν το μνημοσυνο?
οτι εφκικαν παλε τα βιολια λιλληκας και ττομυς και μιλουν για αντισταση,αντιδραση του λαου,να μην ξεχασουμε αυτα που διδαξε ο τασσος κτλ. λυπαμαι αλλα δεν ειναι δυνατο να βγαινουν και να λαλουν ετσι πραματα,απο τι στιγμη που δεν ξερουν τι εγινε.
ειναι εμετικη η ενεργεια και προβοκατορικη,απο οποια πλευρα και ναγινε.
απλα δεν μπορω να το χαψω οτι αυτο εγινε απο νενεκους(που προσκυνουν δλδ τους τουρκους,αυτο σημαινει η λεξη για οσους δεν ξερουν) οπως αποκαλειται τους αδερφους σας,μια μερα πριν το μνημοσυνο.Ειναι μαλλον ακριβως το αντιθετο

Μάριος είπε...

Παιδιά ψυχραιμία.

Τούτες τις δύσκολες ώρες πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Κανένα σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων.

Όσοι ανήκετε σε οργανώσεις, κομματικές, κοινοβουλευτικές ή εξωκοινοβουλευτικές, μην προσπαθείτε να φταίξετε τους άλλους. Κρατάτε καλυμμένα τα νώτα σας, επειδή δεν ξέρετε ποια αρρωστημένα μυαλά, ακόμα και της δικής σας οργάνωσης, μπορεί να έχουν προβεί σε αυτή την εγκληματική πράξη.

Αυτή την ώρα, όσα πιο λίγα λέγονται από όλους μας τόσο το καλύτερο.

Ψυχραιμία και συμπαράσταση στην οικογένεια που βιώνει ακόμα ένα φρικτό σοκ.

Ας δώσουμε όλοι την απάντηση μας σε αυτή τη χυδαία ιεροσυλία των υπάνθρωπων που την έκαναν, με τη μαζική μας παρουσία αύριο στο μνημόσυνο του Τάσσου.

Υποστηρικτές του και μη, είναι ο καλύτερος τρόπος και τόπος να δοθεί το μήνυμα στους προβοκάτορες ότι αυτά τα χτυπήματα ενώνουν το λαό, ακριβώς όπως θα ήθελε και ο Τάσσος.

Και ας μην πάμε σαν οργανώσεις αύριο, ας πάμε σαν άτομα, σαν ενεργοί πολίτες που είμαστε στις επάλξεις για να διαφυλάξουμε την εθνική μας ενότητα.

Ανώνυμος είπε...

Σε τετοιες στιγμές το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι την συμπάθεια του προς την οικογένεια και να αναμένει το πόρισμα της έρευνας της αστυνομίας.

Βγάινουν όμως στην επιφάνεια τα ψυχολογικά των διάφορων. Μισά κάποιος τους Τουρκους; Βλέπει δάκτυλο Τουρκων. Μισά κάποιος τους Αγγλοαμερικάνους; Αυτοί φταίνε. Μισά κάποιος την ομοσπονδία; Θέλουν να μας πτοήσουν για να κατεβούν οι αντιστάσεις μας!! Μισά κάποιος τους πολιτικούς αντίπαλους του Τασσου; Και νεκρον τον εφοβούνταν.

Είναι γελοίο να βγαίνει ο Αρχιεπίσκοπος, ο Λιλλήκας και ο Αγγελίδης και να μας παίρνουν από το έγκλημα αυτό, να κάνουν μια εισαγωγή 1 λεπτού για την κλοπή της σορού και να το γυρίζουν και να μιλάνε 5 λεπτά για τη λύση του κυπριακού και τους έποικους κτλ.

Είναι άχρηστοι, όταν ακόμα και σε τετοιες στιγμές αντί να στελλουν συμπαράσταση στην οικογένεια και τον κόσμο, να μας το γυρίζουν στα πολιτικά...

Ανώνυμος είπε...

δείτε ειδήσεις γάροι. τελευταίες εκτιμήσεις της αστυνομίας αναφέρουν πως πιθανοτατα η σωρός εκλάπη που οπαδούς του τάσσου

Ρήγας είπε...

Δηλαδή έπρεπε να τον κλέψουμε για να τον θεωρούμε ΗΡΩΑ;

Μα πόσο ΒΛΑΚΕΣ είστε ρε νενέκια;

ΠΟΙΟΣ χώρος/ομάδες/άτομα στην Κύπρο/Ελλάδα έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πολλές φορές ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ;

** ΠΟΙΟΙ καίνε Ελληνικές σημαίες;

** ΠΟΙΟΙ γράφουν συνθήματα και βρισιές πάνω σε εκκλησίες και πάνω σε εικόνες;

** ΠΟΙΟΙ ρίχνουν μπογιές και αναγράφουν βρισιές πάνω σε μνημεία ηρώων;

** ΠΟΙΟΙ έχουν βάλει φωτιά στο Μνημείο του άγνωστου Στρατιώτη;

** ΠΟΙΟΙ έχουν κουβαλήσει ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία στα γήπεδα, και ΠΟΙΟΙ κρατούν σιάρπες που γράφουν TURKIYE;

** ΠΟΙΟΙ κουβαλούν στα γήπεδα αντεθνικά συνθήματα όπως ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ και ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ; (Παρεπιπτόντως: ΟΛΑ αυτά αντιγραφή απο τα Ελλαδικά γήπεδα).

** Και άλλα πολλά.

Αφού λοιπόν όλα αυτά συμβαίνουν και δεν ιδρώνει ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί, και αφού ΟΛΑ αυτά "δικαιολογούνται" και εκλογικεύονται και καλύπτονται, τότε γιατί σήμερα ΟΛΟΙ είναι έκπληκτοι επειδή κάποιοι άνοιξαν και τάφο;

Όταν λέγαμε --πολλές, πολλές φορές-- ότι κάποιοι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ εκκολάπτονται με έναν άκρατο φανατισμό και χωρίς ιερά και όσια για να εξυπηρετήσουν λόμπι εχθρικά προς τον Ελληνισμό, κάποιοι εδώ μέσα μας απαντούσατε ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι και φασίστες.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Βγηκε και ο bash-χριστιανός ο Καρατζαφέρης να μας πει ότι δεν είναι χριστιανοί αυτοί που το έκαναν.
Βγηκε και o bash-ελληνάρας ο Αγγελίδης να μας πει ότι είναι μη-Ελληνες που το έκαναν.

Τώρα να δείτε που θα τους βρουν και θα είναι Ελληνοκυπριοι, χριστιανοί. Ούτε ξένοι, όυτε μουσουλμάνοι...

Ρήγας είπε...

Ελληνόφωνοι μπορεί να είναι.

ΕΛΛΗΝΕΣ όμως δεν μπορεί να είναι διότι αυτό που έγινε είναι εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πολιτισμού.

Από την αρχαιότητα οι ΕΛΛΗΝΕΣ σέβονταν τους νεκρούς, δικούς τους και ξένους.

Διάβασε και κανένα βιβλίο ιστορίας.

Το ίδιο ισχύει και με την Ορθοδοξία.

Αλλά είπαμε:

Οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ποιού χώρου έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πολλές φορές ότι δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια;



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα δεν είναι μόνο οι 'Ελληνες που σέβονται τους νεκρούς.

Δεν είναι προνόμιο των Ελλήνων τα ιερά και όσια.

Η ουσία είναι ότι μόλις κάνει μια μαλακία κάποιος δικός μας, αμέσως κατι βληματα σαν εσένα τρέχουν να μας πείσουν (ίσως προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους), ότι δεν ανήκουν στην άρια φυλή των Ελλήνων...

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να απολογηθεί η Επιτροπή για τον ατυχή τίτλο περί εμφυλίου.

Ειδικά αν οι πληροφορίες ότι οι ένοχοι δεν είναι από αντίθετο χώρο του Παπαδόπουλου...

Ρήγας είπε...

Και τί σημαίνει "οπαδός του Τάσου" βρε νενέκια;

Δηλαδή αν συλλάβουν κάποιους και αυτοί δηλώσουν "οπαδοί του Τάσου" τί πάει να πει;

Πάει να πει ότι μας θεωρείτε πολύ πολύ ηλίθιους.

Άντε.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Εν ο Ρήγας που τον έκλεψε για να τον προσκυνά πρωί - μεσημέρι - νύκτα.

Φκάλλει μύρο ρε Ρήγα?

Ρήγας είπε...

NAI, βεβαίως και δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων ο σεβασμός στους νεκρούς.

ΔΕΝ είναι όμως προνόμιο των Τούρκων.

Εκτός και αν στα αναθεωρημένα ιστορικά βιβλία των Ρεπούση και σία θα το δούμε και αυτό.



Ρήγας

Σοσιαλιστης είπε...

Καλά είσαστε γελοιοι. Ντροπή που αντι αυτη τη στιγμή να αναλογηστείται τι έχει γίνει, τι ντροπή πρέπει να νιώθουμε για το οτι τα συγκεκριμένα καθάρματα ζουν αναμεσα μας ή έχουν αναλαβει αυτη τη δουλεία απο άλλους που μπορεί να ζουν αναμεσα μας μιλάτε για αρειες φιλες και βλακείες.

Καθόλου άτυχος ο τίτλος καθόλου λανθασμένες οι διαπυστώσεις.

Ρήγας είπε...

Επαναλαμβάνω: Οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ποιού χώρου έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πολλές φορές ότι δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια;

Να δείτε που στο τέλος θα κατηγορήσουν τον Τάσο Παπαδόπουλο ως τον ...ηθικό αυτουργό!

Να δείτε που θα το δούμε κι'αυτό!

4:53, διάβαζε προσεκτικά: Εγώ δεν είπα είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων τα ιερά και όσια. Εγώ είπα ότι κάποιος που δεν τα σέβεται δεν μπορεί νάναι Έλληνας.

Ελληνικά μιλούμε.


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Στα σχολεία σας έχουν φορέσει παροπίδες και τα παντα τα βλέπε όπως σας τα έχουν μάθει... Ρομποτ και καλοκουρδησμένες μηχανές του κατεστημένου. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για τους δράστες!!!
Ντροπή και στη σελίδα σας!!!

To γεγονός ότι τωρα ακούγονται όλα αυτά και υπάρχει όλη αυτή η ψιθυρολογία ...ειναι η επιτυχία αυτων που έδρασαν με τόσο θράσος!!!

Θέλουν να σπειρουν τη διχόνοια στον κόσμο, ενοψει των εξελίξεων στις διαπραγματευσεις!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

Πρέπει να ντρέπεστε!!!
Ενα ενδεχόμενο είναι να αποτελεί ενέργεια Απορριπτικών αυτή για να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο το θάνατο του Τάσσου!!! Δεν θελω να πιστευω ότι ανήκουν σε κάποιο κόμμα αλλά πάντως σίγουρα θα είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...

Εσείς της Επιτροπής και τα υπόλοιπα λαμόγια που βγαίνουν και μιλουν χωρίς στοιχεία , είστε χυδαίοι και διπλά Βέβυλοι!!!

m_arioss είπε...

Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη διορατικότητα για να καταλάβει κάποιός ότι αυτή η υπόθεση είναι μια εργολαβικά στημένη προβοκάτσια, το κερασάκι στην τούρτα και η θλιβερη συνέχεια μιας σειράς άλλων προβοκατόρικων ενεργειών (συνθήματα, τούρκικες σημαίες κ.λ.π.) από αγνώστους που το μόνο σίγουρο είναι ότι επιδιωκούν στοχευμένα να μας παρασύρουν σε μια νέα "εθνική" διχόνοια παρόμοια εκείνης πριν το 1974. Ανοίξτε τα μάτια σας πριν να είναι αργά! Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για να ξαναφτάσουμε στην καταστροφή. Μόνοι οι πιο ακατάλληλοι άνθρωποι στα πιο ακατάλληλα πόστα.
Ας μην γινόμαστε "νεροκουβαλητές" αυτών των ανθρώπων.

Ρήγας είπε...

Ναι, ναι... "ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ακροδεξιά στοιχεία" λέει ο ένας.

Για "υπερ-πατριώτες" μιλάει ο "Βήμα", ενώ συμπληρώνει (εντελώς αθώα) ότι φήμες για Τούρκικη ενέργεια κυκλοφορούν μόνο από τους οπαδούς του Παπαδόπουλου.

Μάλιστα. Ενώ οι πληροφορίες για "υπερ-πατριώτες" είναι εντελώς μα ΕΝΤΕΛΩΣ εξακριβωμένες !

Η δημοσιογραφική Α Λ Η Τ Ε Ι Α σε όλη της την μεγαλοπρέπεια.

Να τους δώσεις τον χάρτη της μεσογείου και να τους πεις να βρουν κατά πού πέφτει η Κύπρος θα δυσκολευτούν... Πάντως την υπόθεση την έχουν ΗΔΗ λύσει εκεί στο "Βήμα."

Φταίει η "άκρα δεξιά", και οι "υπερπατριώτες." Προς Θεού, μην πάει ο νους σας σε Τούρκους, μην τους προσβάλουμε, διότι --ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ-- οι Τούρκοι και σέβονται και τιμούν τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.

Βρε εγώ σας το είπα ότι στο τέλος θα φταίξει ο ίδιος ο Παπαδόπουλος.

Σε αυτά τα καθεστώτα ζούμε.

Μπανανία η Ελλάδα, μπανανία και η νότια Κύπρος. Για την βόρεια Κύπρο δεν είμαι σίγουρος, φαίνεται να σέβονται περισσότερο τους εαυτούς τους ή έστω φαίνεται να πολεμούν καλύτερα για τα συμφέροντα τους.



Ρήγας

Mario είπε...

Μπορεί και να μην έχει καμια σχέση με πολιτικά κίνυτρα. Το ΒΗΜΑ αναφέρει πως είναι πιθανον να έκλεψαν τον Τασσο για να ζητήσουνε λύτρα μια και η οικογένεια του έχει αρκετά λεφτ.

Ανώνυμος είπε...

Σ’ αυτήν την ιστορία σίγουρα έχει βάλει το χέρι, αλλά και το πόδι του, ο Ηλικιακός Ρατσιστής Anef Oriwn, παρέα με τον Αγαθοκλή, τον Ερμόλαο κι άλλους πράκτορες των Τούρκων.

/Ιοσίλιος\

Ανώνυμος είπε...

Τότε ήταν η "απαγωγή" Αχιλλέα Κυπριανού. Σήμερα η¨"κλοπή" της σωρού του Τάσσου. Οι διαχεριστές αυτού του μπλογκ αν γνώριζαν ίχνος ιστορικής αλήθειας (που καθημερινά αποδεικνύεται ότι κάνουν μαύρα μεσάνυχτα) αντί να κατηγορούν άλλους θα έπρεπε να ρίξουν και μια ματιά στους ομοϊδεάτες τους. Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει κρυφή και σύντομα θα λάμψει.

Πλαστήρας είπε...

Με λύπη μου βλέπω ότι οι ορκισμένοι εχθροί του Τάσσου, οι εραστές των Τούρκων ακόμα και τώρα ασελγούν μέσω από αυτή τη σελίδα και θυμούνται "απαγωγές Αχιλλέα".

Το απύθμενο μίσος για τον Παπαδόπουλο του οποίου αν και δεν είμαι οπαδός τιμώ γιατί έσωσε την Κύπρο από βέβαιο εκτουρκισμό το 2004, είναι ένα καλό κίνητρο για μια τέτοια βέβηλη πράξη..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αν συνεχίσουν να προκαλούν τη συνείδηση και τη νοημοσύνη μας θα είναι υπέυθυνοι για πολλά κακά.

Ανώνυμος είπε...

Εξήγα μου κύριε Πλαστήρα πώς γίνεται να ασελγώ στη μνήμη του Τάσσου όταν θυμούμαι "απαγωγές Αχιλλέα". Τη στιγμή που εσύ και οι ομοϊδεάτες σου με αυτό τον εμετικό τίτλο είστε έτοιμοι να τινάξετε στον αέρα ένα ολόκληρο νησί μιλώντας για "μίσος" και για¨"εμφύλιους". Αίσχος! Δεν έχετε διδαχθεί τίποτα από την ιστορία αυτού του τόπου; Κάποιοι που προκάλεσαν "εμφυλίους" το 1974 έφεραν τους Τούρκους στο νησί. Προκαλέστε ακόμα ένα εμφύλιο έτσι απλά επειδή δε συμφωνείτε με την ετυμηγορία του κυπριακού λαού το 2008 και παραδώστε τους και την υπόλοιπη. Αιδώς Αργείοι!

AnTonymous είπε...

Ντροπή και τιμωρία σε αυτούς που το έκαναν και ντροπή και τιμωρία σε αυτούς που τους κατεύθυναν, από όποια πλευρά, παράταξη, κόμμα και αν είναι ή εθνικότητα έχουν. Σεβασμός στους νεκρούς και στις οικογένειες τους, μην γινόμαστε ζώα και βάρβαροι για οποιαδήποτε συμφέροντα.
Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως ήταν οργανωμένο, από αρρωστημένα μυαλά με "στόχους" μεν, και όχι από κάποιον/ους ψυχοπαθείς με την ιατρική έννοια δε. Στόχους που (αν δεν είναι τα λύτρα όπως κάποιοι έχουν υποθέσει), σίγουρα σκοπεύουν σε κάποιο αποτέλεσμα με πολιτικές πτυχές και επιρροής κόσμου προς κατευθύνσεις.Αυτό ακριβώς που βλέπω δηλαδή στα σχόλια εδώ. Ο καθένας λέει αυτό που τον βολεύει σύμφωνα με τις ιδεολογίες και τα πιστεύω του και ρίχνει το φταίξιμο στον "απέναντι" του. Αν υτός ήταν ο σκοπός των ιερόσυλων το πέτυχαν μια χαρά.
Και όποιους και να πιάσουν είμαι σίγουρος ότι οι "δικοί" τους θα πουν .. δεν είναι δικοί μας, το παίζουν για να ρίξουν το φταίξιμο σε μας...
Γι'αυτό αφήστε στην πάντα τους φανατισμούς σας όλοι, και βάλτε απλά το μυαλό σας να δουλέψει με λογική.Σκεφτείτε ποιοί έχουν συμφέροντα από κάτι τέτοιο με καθαρό μυαλό.Μην αφήνετε την αποτρόπαια αυτή πράξη να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν οι βάρβαροι δημιουργοί της.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα: μπορείτε να μας αποκαλύψετε ποιανής οργάνωσης μέλη είναι τα 3΄άτομα που συνελήφθησαν; Αφού ξέρετε μην αφήνετε σκιές. Αν έχετε τα κότσια πέστε το!

Ανώνυμος είπε...

Λαζαροσ...Αμπα τζιαι αναστήθηκε ρε παιδια; Κατίσιη μας!!

Ανώνυμος είπε...

Εννά καταπιεί την ρίγα του το ρηγόπουλο όταν αποκαλυφτεί ποια οργάνωση είναι πίσω που τούτο.

Rousseau είπε...

όπως ελάλεν μου τζαι η γιαγιά μου, "γιε μου μεν εμπιστεύκεσε ποττέ τούντους ππούστηες τους ακελικούς, τζιαι ένι μιάλα καθάρματα. εν ικανοί να πουλήσουν τζιαι την μάνα τους".

σκατάες

Ανώνυμος είπε...

Ena exw na pw, oti einai kati tipoi san ki esas poy prospatheite na krifteite pisw apo autin tin istoselida gia na kanete tin propaganda sas pou pirane to leipsano.

Ανώνυμος είπε...

και ο ανώνυμος που μιλά για ΕΔΟΝ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καλα κάμνει να ανακαλέσει για να μην αρχίσω να μιλώ με ονόματα που κρύβονται πίσω από την ιστοσελίδα, και πίσω από εκδηλώσεις που οργανώνουν ακροδεξιοί επειδή δεν μπορούν να το κάνουν στα φανερά. αν μπορείται αναρτίστε τα ονόματα σας. Αλλά δεν μπορείτε γιατί όσος είναι ο δηθεν πατριωτισμός είνια και η τόλμη σας.
65 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΜΠΡΟΣ ΕΔΟΝ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ

35 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Τρεις Εθελοντές Πενταετούς Υπηρεσίας από την Εθνική Φρουρά της Ελλάδας είναιτα τρία πρόσωπα που ανακρίνει από το απόγευμα η Κυπριακή Αστυνομία για τη σύληση του τάφου του τέως Κυπρίου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου...




...Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις αλλά αξιολογήθηκαν πληροφορίες ότι στην περιοχή του κοιμητηρίου είχε θεαθεί τα ξημερώματα νοσοκομειακό όχημα της Εθνικής Φρουράς και ένα μαύρο όχημα με τρεις επιβάτες.

Την ίδια στιγμή150 άτομα, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», έχουν έλθει στην Κύπρο για να προκαλέσουν επεισόδια στον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ για το παγκύπριο πρωτάθλημα.
Από troktiko.gr

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Παρακαλούνται οι αναγνώστες που σχολιάζουν κριτικάροντας τον τίτλο της ανάρτησης, να διαβάσουν προηγούμενο σχόλιο της Επιτροπής στο οποίο διασαφηνίζεται πλήρως το νόημα του τίτλου.

Το όνομα της οργάνωσης στην οποία ανήκουν, δεν σας το κρύβουμε. Απλά δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία με βάση το νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Οι 3 τους, δεν ήταν ένοχοι, προσήχθησαν για ανάκριση, απέδειξαν την αθωότητα τους και αφέθησαν ελεύθεροι. Όποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την οργάνωση τους, ψεύδεται.

Παρακαλείται επίσης ο ανώνυμος που απαιτεί ανάκληση, να αρχίσει να μιλά με ονόματα που κρύβονται πίσω από την ιστοσελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Χασά-Νίκος

Ανώνυμος είπε...

Την περίπτωση να αναστήθηκε την απορρίπτουμε;

Rousseau είπε...

ανεπιβεβαίωτεες πληροφορίες αναφέρουν πως το λείψανο έκλεψε η γνωστή μπλόγκερ Δρακούνα, προκειμένου να βρει θέμα για να γράψει στην καθημερινή της κυριακής, διότι της ελείψαν οι μαλακίες...

Ανώνυμος είπε...

ντροπή και αίσχος για τον τίτλο. το 1974 τα ίδια ελέαν κάποιοι...τα ίδια λέτε εσείς τωρλα. δεν είμαι αριστερός αλλά νομίζω τωρά θα έχει δίκιο η κυβέρνηση να σας κλείσει....

Ανώνυμος είπε...

Τέθκοιες λ@μΑκίες που κάμνει η κυβέρνηση καταχύρωσε το ότι και να κάνει δίκαιο δεν μπορεί να έχει γιατί είναι ανεγκέφαλη και πουλημένη.

Ανώνυμος είπε...

Το καθεστώς βρήκε την εύκολη λύση: ελλαδίτες αξιωματικοί για να συνδέσει την ιεροσυλία αυτή με ακροδεξιά στοιχεία...Ούτε στη Βόρεια Κόρεα δε γίνονται αυτά και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και τώρα τα ακελικά σκουπίδια συνεχίζουν να μην σέβονται το νεκρό!

Ανώνυμος είπε...

με τουτα τα απαράδεκτα που λέτε π.χ. "εμφύλιος" ...τσιε δίκαιο να είχατε ...εχάσετε το...ειδα το τσιε ανατρίσιασα...εν εσιετε με ιερό με όσιο...ποιος σας πληρώνει για να τα λέτε τούτα ρε? αμερικάνοι, εγγλέζοι, τούρκοι?? οποιος τσιε να το έκαμε πάντως επέτυχε το σκοπό του ... τσιε ο σκοπός του ήταν να σας δώσει την αφορμή να τα λέτε τούτα...

εν ξέρω αν εν πουλημένη η κυβέρνηση ενα δείξει..
τσίνο που ξέρω σίουρα ότι το 74 το ξεπούλημα στη τουρκία έγινε με τούτα ακριβώς τα συνθήματα τσιε τις νοοτροπίες που προωθάτε ...
κανένας δεν είπε να μεν κάμνετε κριτική...αλλά να πασχίζεται να μας πείσετε ότι ο κυπριακός λαός εξέλεξε ένα προδότη για πρόεδρο ...τσιε να προσπαθήτε να μας πείσετε ότι φέρει τσιε ευθύνη για το αρρωστημένο έγκλημα που έγινε σήμερα δείχνει ότι δεν ξέρετε τη σας γίνετε...
αντραπείτε λίο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πασχίζουμε να σε πείσουμε ότι ο πρόεδρος είναι ένοχος προδοσίας.

Αυτό το φροντίζει ο ίδιος και το κάνει πολύ καλά με τις γενναιόδωρες του προσφορές [sic].

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτο (από το ΣΙΓΜΑ) - Πίσω από κλοπή της σορού του Τασου Παπαδοπούλου, της
αναγραφής συνθημάτων στα τουρκικά 'Η Κύπρος είναι Τούρκικη' στους
κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, σχέδιο για σοβαρά επεισόδια μεταξύ
ΑΠΟΕΛ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (έχει ζητηθεί η ακύρωση του αγώνα) η Τουρκική ΜΙΤ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαμβαίνουν. Η σύληση του τάφου του Τάσσου ήταν "επαγγελματική δουλειά", είτε έγινε από επαγγελματίες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, είτε έγινε από ανεγκέφαλους που ήθελαν να δώσουν στοιχεία για δράση επαγγελματιών. Είτε είναι πράγματι πράξη των μυστικών υπηρεσιών που στοχεύει στον να σπείρει την ανασφάλεια στον λαό και να πλήξει την αγωνιστικότητά του, είτε είναι προβοκάτσια που στοχεύει στο να πληγούν οι συνομιλίες, το σίγουρο είναι ότι μόνο ζημιογόνα θα είναι και κανείς δεν πρέπει να χαίρεται.

Ελπίζω λοιπόν να βρει κάτι η αστυνομία (που δεν το πιστεύω) για να μην μείνει αυτό το εφιαλτικό ερώτημα να αιωρείται από πάνω μας. Ελπίζω να μην μας κρύψουν την αλήθεια φοβούμενοι ότι θα χαλάσει το "καλό κλίμα" των συνομιλιών.

Για τους λάτρεις του Χριστόφια, έχω να πω ότι μπορεί να μην διέταξε την σύληση του τάφου, αλλά σίγουρα φταίει τα πολλά κακά που συμβαίνουν. Σίγουρα δεν με εντυπωσίασε αυτός ο συγκλονισμός που εξέφρασε μπροστά στον φακό. Θα μπορούσε απλώς να μιλήσει κανόνικά και όχι να δώσει αυτό το ρεσιτάλ ηθοποιίας που θα το ζήλευε κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ήταν ανάγκη δηλαδή να προσπαθήσει να μας πείσει ότι ήταν έτοιμος να κλάψει; Και δεν είναι η πρώτη του φορά... Προσωπικά αηδίασα!

Με αυτόν τον άνθρωπο στην προεδρία έρχονται μαύρες μέρες για την Κύπρο. Ακόμα και τουρκοκύπριος που δεν αναγνωρίζει την Κ.Δ. μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη και κανείς δεν παραιτείται. Ίσως είναι καιρός να απαιτήσει ο λαός για εκλογές εδώ και τώρα!

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια προς Θεού.......

Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο και αηδιαστικό.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι γιατί αυτή την ώρα τρωγώμαστε μεταξύ μας.

Χρειάζεται υπομονη στην παρουσα φάση. Ας ελπίσουμε ότι η αστυνομία θα κάνει ότι είναι δυνατό για να εξιχνιάσει αυτό το αισχρό έγκλημα το συντομότερο δυνατό.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ άδικό να λέμε ότι φταίει ο τάδε ή ο δείνα.

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η αστυνομία. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε χωρίς στοιχεία.

CHRISTOFYRER είπε...

Το χόμπυ του κτηγορώ χωρίς στοιχεία, είναι αποκλειστικό προνόμιο των ορνιθομπέμπερων του ΑΚΕΛ. Ακόμα ο Τάσσος περιμένει στοιχεία για τις δήθεν επαφές με την ΕΟΚΑ Β' που του επρόσαψε η πραξικοπηματοποίηση της ευελιξίας προεκλογικά.

Θα τα δώει όταν κρίνει ο ίδιος...

Aceras Anthropophorum είπε...

Όσοι ανάγουν το θέμα σε πολιτικό προεκτίνουν την ασέβεια που εκάμαν οι όποιοιδήποτε ανώμαλοι που εσηκώσαν την πλάκα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τους νεκρούς τζιαι τα ιερά για την εκπλήρωση όποιουδήποτε πολιτικού στόχου. Τζιείνοι που το κάμνουν, ας σεβαστούν τες δύσκολες ώρες που περνά μια οικογένεια. Ας καρτερήσουν μερικές ημέρες πριν θα θελήσουν να εξαργυρώσουν πολιτικά ωφέλη.

Αυτή τη στιγμή, έναν σώμα εβιάστηκε. Το λείψανον δεν νοιώθει τίποτε αλλά η βία μιας τέθκοιας πράξης πάνω στους ζωντανούς που τον αγαπούσαν είναι πολλαπλάσια. Σκέφτουμαι με συμπάθεια τα παιθκιά τζιαι την γυναίκα του νεκρού που υποβάλλονται σε έναν τέθκοιον ψυχικόν εφιάλτη.

Έχω μιαν ελπίδαν ότι όσον ατζιαμήες τζιαι να είναι μες την αστυνομίαν, θα τους έβρουν τους ανεγκέφαλους που το εκάμαν, διότι έτσι πράμαν μόνον βλάκες μπορεί να το πράξουν τζιαι σίουρα κάτι αφήκαν πίσω τους. Όχι πους επουλώνουνται τα σημάθκια της βίας στην οποίαν υποβληθήκαν τα πλάσματα, αλλά τουλάχιστον να σταματήσει ως δαμαί. Τζιαι ελπίζω ότι οι ανώμαλοι να μέν είναι ούτε πολιτικοί εχθροί, ούτε πολιτικοί φίλοι του νεκρού. Το εύχομαι για την οικογένειαν του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΥ-ΡΔΕ-ΛΟ ΚΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΤΟ 1974.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ..

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ.

ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ενα απλο πραγμα

εδω δεν θα μεινουν ουτε τα κοκαλα σας........

Ανώνυμος είπε...

οι απενατι μας λενε ενα απλο πραγμα:
εδω δεν θα μεινουν ουτε τα κοκαλα σας........

ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΓΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΤΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ. ΤΟ ΑΚΕΛΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο YENI POLITIS PITTAS SE ALLO YFOS STO TVXS

http://www.tvxs.gr/v28173

Πλαστήρας είπε...

Ότι και να κάνουν οι νυκτοβάτες / κτηνοβάτες τυνβωρύχοι δεν μπορούν να αμαυρώσουν τις παρακαταθήκες του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ματαιοπονούν διότι ένας ολόκληρος λαός - πλην από τα ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΑ επαναπροσεγγιστάκια του μαύρου κλεισμού - είναι θεματοφύλακας τους.

Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ρε τουρκόφιλοι! Θα τις βρίσκετε μπροστά σας να σας φράσσουν το δρόμο.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μήπως η σύληση του τάφου έγινε για να αποπροσανατολιστούμε από την κατηφόρα στην οποία σέρνει ο Χριστόφιας το Εθνικό μας Θέμα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΧΟΣ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΧΙΩΝ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ: ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΧΟΣ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ: ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΛΑΜ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΝΟ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ: ΔΗΣΑΚΕΛ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ.

Ρήγας είπε...

Μια ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ κουβέντα:

"ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ενα απλο πραγμα
εδω δεν θα μεινουν ουτε τα κοκαλα σας........"

Επιπλέον, ΠΟΙΑ ΜΜΕ ανέφεραν για τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ συνθήματα στην Λευκωσία;

Μούγκα!

Μην προσβάλουμε το Τούρκικο καθεστώς, μην προσβάλουμε τα διεθνή πολιτικά λόμπι της νέας τάξης της παγκοσμιοποίησης που μας θέλουν ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ καταναλωτές.

Λοιπόν: Αν αυτοί ήθελαν απλώς χρήματα, αν δηλαδή είναι ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ναι, τίποτε δεν αποκλείεται), δεν θα είχαν ήδη ζητήσει χρήματα; Τί περιμένουν; Να έρθουν Χριστούγεννα και να ζητήσουν 13ο μισθό; Ή μήπως δεν εργάζονται τα Σάββατα;

Και κάτι άλλο και εδώ η Επιτροπή πρέπει να το δει προσεκτικά:

** Στο Αθηναϊκό κρατίδιο, κάποιες εφημερίδες (δες: φυλλάδες) ρίχνουν ευθύνες εμμέσως πλήν σαφώς στην "άκρα δεξιά". Ήδη το "Βήμα" μιλάει για "Χρυσαυγίτες που ήρθαν στην Κύπρο για να κάνουν επεισόδια." Το "Βήμα" συνεχίζει την ...άκρως επαγγελματική και δεοντολογική δημοσιογραφία αναφέροντας επίσης ότι υποψίες για Τούρκικες μυστικές υπηρεσίες εκφράζονται μόνο από τους οπαδούς του Παπαδόπουλου, εννοώντας σαφέστατα ότι όλα αυτά είναι ανοησίες, σαν πως και οι Τούρκικες υπηρεσίες δεν θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιο πράγμα.

** Στην Ρωσσία τώρα, οι εφημερίδες κάνουν λόγο για δράση Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών.

Βγαίνει ο ευέλικτος και "ελπίζει και εύχεται" να βρει η αστυνομία την άκρη. Ποιάν άκρη πρόεδρε μου; Πού να προλάβει η αστυνομία και η ΚΥΠ που έχουν να παρακολουθούν όσους διαφωνούν μαζί σας, σαν πως και ζούμε στην ΕΣΣΔ ή στην Ανατολική Γερμανία ή στην Ρουμανία.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα αν έχεις δική σου εκτίμηση για εκείνους που κρύβονται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη, πες το καθαρά και μην το γυροφέρνεις το πράγμα. Καθαρές κουβέντες να εξηγιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Για τον εμφύλιο θα φταίνε αυτοί που έσπειραν τη διχόνοια, όχι εμείς.
Το μνημόσυνο θα είναι μόνο η αρχή.

Αν θέλουν εμφύλιο, δεν φταίμε έμείς!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1 πμ.
Ποιοι είναι αυτοί που έσπειραν το μίσος μέσα σου?

Μπορείς να μας πεις?

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρομειλάτε ρε ανύπαρκτοι? εμφύλιο? ενα πουλήσετε τσιε την άλλη μισή? άχρηστοι...
εσείς σπέρνετε το μίσος, αντί να σοβαρευτήτε λίο τσιε να κρατήσετε μια σοβαρή στάση τη στιγμή που βεβηλώθηκε ο τάφος ενός μεγάλου πατριώτη προσπαθείτε να διχάσετε τσιε να κατηγορήσετε πάλε τη κυβέρνηση. αντί να σοβαρευτήτε προσπαθείτε να βολέψετε τα κόμματα σας...
εν είμαι αριστερός, μπορεί να συμφωνούσα τσιε με πράματα που γράφουνται στο μπλοκ, αλλα εξεπεράσετε τα όρια...αλλάξετε τον ηλίθιο σας τίτλο... η μάλλον κλείστε το τσιε κανεί...μάλλον πρέπει να σας μαζέψουν ...

Anef_Oriwn είπε...

Παιδιά, επειδή κανένας μας δεν ξέρει ποιοι και γιατί προέβησαν σε αυτή τη χυδαία ιεροσυλία, καλό είναι να μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλο.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι αλλά τούτη την ώρα που η ενότητα δοκιμάζεται, πρέπει να σταθούμε στην πρώτη γραμμή, σαν αγνοί πατριώτες.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή την κτηνωδία δεν μπορεί να την αντέξει ένας απλός άνθρωπος. Το να σηκώνεις μια ταφόπλακα, να σκάβεις για να βρεις το φέρετρο, να ανοίγεις το φέρετρο, να αγγίζεις και να σηκώνεις μια σορό ενός χρόνου, που έχει σχεδόν λιώσει και μυρίζει άσχημα, να τη βάλεις σε ένα αυτοκίνητο και να βρεις τη δύναμη να οδηγήσεις, είναι κτηνώδεις πράξεις τις οποίες μόνο εκπαιδευμένοι ανώμαλοι μπορούν να κάνουν.

Εγώ τείνω να πιστέψω πιο πολύ το ενδεχόμενο να είναι ξένοι οι εγκληματίες, είτε Τούρκοι είτε Βρετανοί, με απώτερο στόχο τον αλληλοσπαραγμό μας. Από όσα διαβάζω στα σχόλια σας, εσείς αν καθόσασταν στον ίδιο χώρο θα παίζατε και ξύλο. Αυτή είναι η παγίδα στην οποία δεν πρέπει να πέσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι σαν ενεργοί πολίτες όλοι σας, είστε αρκετά ώριμοι για να αντιμετωπίσετε προβοκάτσιες, τις οποίες πρέπει να έχετε ήδη μελετήσει στην ιστορία μας.

Και ας σκεφτούμε πιο ψύχραιμα...όποιοι κι αν το έκαναν, τώρα δεν βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Προφανώς θα έχουν φύγει από την εύκολη διέξοδο κάποιου οδοφράγματος.

Εδώ σκότωσαν τον Θεόφιλο Γεωργιάδη και εξαφανίστηκαν, όταν τα οδοφράγματα δεν ήταν ανοικτά. Κανένας και ποτέ δεν έμαθε ποιοι τον δολοφόνησαν. Δυστυχώς πιστεύω ότι ούτε τώρα θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι μπάσταρδοι. Δεν πρέπει να συνεχίσετε στους ίδιους τόνους τη συζήτηση αυτή, επειδή θα συνεχιστεί επ'άπειρον και τελικά θα γίνει το μοιραίο και οι ξένοι θα πετύχουν το στόχο τους.

Νομίζω ότι στην πρόταξη για διαφύλαξη της ενότητας από όλους, μπροστάρης θα ήταν ο Τάσσος. Όσοι τον σεβόμαστε λοιπόν, ας ακολουθήσουμε αυτή τη γραμμή.

Ρήγας είπε...

Εγώ είμαι από αυτούς που ΔΕΝ είναι σίγουροι. Εικασίες κάνουμε. Σε αντίθεση με κάποια ΜΜΕ που δείχνουν να ξέρουν τα πάντα ειδικά συγκεκριμένα ΜΜΕ που βιάζονται να ρίχνουν το φταίξιμο σε "υπερ-πατριώτες" όπως αποκαλούν όσους με τους οποίους διαφωνούν.



** Δεν αποκλείω Τούρκικες ή άλλες ξένες υπηρεσίες.

Με μια μεγάλη ένταση που κανένας δεν γνωρίζει πού μπορεί να φτάσει, ειδικά παραμονές δια-λύσης, αν τα πράγματα δείξουν ότι πάμε για αντιπαράθεση άλλων δεκαετιών, τότε η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου θα βρεθεί σε απόγνωση και θα είναι έτοιμη να δεκτεί ό,τιδήποτε φτάνει να μην έχουμε εμφύλια διαμάχη.

Επιπλέον, ένα μήνυμα είναι ότι αν στους νεκρούς οι Τούρκικες υπηρεσίες συμπεριφέρονται και έχουν την δύναμη να τους εξαφανίσουν από το χώμα, να δείτε με τους ζωντανούς τι μπορούν να κάνουν.


** Δεν πιστεύω ότι πίσω από αυτό κρύβονται νενέκια. Τα νενέκια είναι ΔΕΙΛΑ ανθρωπάκια της ΝΤΡΟΠΗΣ που φοβούνται τους νεκρούς Έλληνες περισσότερο από ότι φοβούνται τους ζωντανούς Έλληνες. Δεν έχουν στομάχι για κάτι τέτοιο, όσο και να μισούν τον Παπαδόπουλο διότι χάλασε τη σούπα των αφεντικών των διεθνών λόμπι στα οποία είναι cheerleaders και τις πουτάνες.

Γι'αυτό εξ'άλλου και αυτή τη στιγμή διακωμωδούν την κατάσταση (σε κάποια ιστολόγια) με φράσεις όπως "Λες να αναστήθηκε" και τέτοια. Χαίρονται μεν αφού /πιστεύουν/ ότι ένας πολιτικός αντίπαλος έχει εξευτελιστεί, αλλά δεν τους έχω για να έχουν τα κότσια να κυκλοφορούν μέσα στην κακοκαιρία και ειδικά μέσα σε νεκροταφείο.

Εξ'άλλου για να σηκώσεις βάρος (όσοι γυμνάζονται το γνωρίζουν πολύ καλά) χρειάζεσαι δυνατή σπονδυλική στήλη. Όπερ άτοπον.


** Η θεωρία συνομωσίας (ότι είναι από τον κύκλο του Τάσου, ή απο οπαδούς του) που κυκλοφορεί σε συγκεκριμένα "αθώα" Κυπριακά ιστολόγια είναι γελεία.

Ο Τάσος για μας είναι ήρωας. Δεν χρειάζεται να τον εξευτελίσουμε με τον χειρότερο τρόπο και αυτόν και την γυναίκα του και τα παιδιά και τα εγγόνια του και για να τον κάνουμε τί ακριβώς; "Πιο ήρωα"; Επομένως κανένας δικός του δεν έχει να επωφεληθεί τίποτε απολύτως από αυτή την ιστορία. Αυτή λοιπόν η θεωρία συνομωσίας είναι ύποπτη και χυδαία.


** Δεν αποκλείω κοινούς εγκληματίες.

Στην σημερινή Κυπριακή κοινωνία κυκλοφορούν πολλά καθάρματα που και την μάνα τους πωλούν και αγοράζουν. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να πρόκειται για κοινούς εγκληματίες.


** Μάλλον πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να πρόκειται για αψυχολόγητη ενέργεια κάποιου διαταραγμένου ατόμου. Από τις πληροφορίες που έχει ανακοινώσει η αστυνομία η ενέργεια ήταν πολύ καλά οργανωμένη και από τις λεπτομέρειες που διαβάζουμε (π.χ. το βάρος της πλάκας, το γεγονός ότι δεν έγινε άλλη βεβήλωση) μάλλον αυτή η περίπτωση αποκλείεται.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα συμφωνώ μαζί σου
Να προσθέσω το εξής: Ας ελπίσουμε ότι η αστυνομία τουλαχιστο αυτή τη φορά θα τα καταφέρει και θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη και στο ψυχιατρίο αυτούς τους αρρώστους.

Kipros Ellinas είπε...

Ψεματα

Ο τρισμεγιστος αυτος ηγετης αναστηθηκε

Ητο η μετενσαρκωση του Κωνσταντινου Παλαιολογου ητοι του μαρμαρωμενου Βασιλεως

Αρα επανηλθεν εν ζωη για να επαναφερει την Ελληνοχριστιανικην ταξην ητοι να καμει επαναστασιν

Λεγω επαναστασιν αναλογην με εκεινην των θεοσταλτων συνταγματαρχων εν Ελλαδοι (ΘΕΑ ο πατακκος αγαπη μου)

Ο τρισμεγιστος αυτος ηγετης αναστηθηκε

Τρεμεται κομμουνισται και αλλοι εχθροι της πατριδος (ναιναικοι επαναπροσεγγισται και λοιποι)

Ο ιεροτατος Αρχιεπισκοπος του 8% σας προσκαλει εις δεξιωσην δια να γιορτασομεν την αναστασην του Κωσταντινου...Παττακου... Τασου

ΟΥΟΥΟΥ εσυνχιστην

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα να σου πω τη δική μου άποψη.
Εγώ δεν πιστέυω ότι υπάρχει κύπριος με κότσια να κάνει αυτό το πράγμα. Δηλαδή να πάει στο κοιμητήριο τα μεσάνυχτα, με αστραπές και βροντές, και τόσο επαγγελματικά να κάνει αυτή τη δουλειά.

Ακόμη και στην περίπτωση που υπήρχαν τέτοια άτομα στην Κύπρο, αποκλείεται να είναι περισσότεροι από ένας.

Επομένως, θεωρώ ότι αυτοί που εκτέλεσαν το έγκλημα είναι οργανωμένοι ψυχροί τύποι εκπαιδευμένοι να κάνουν τα πάντα.

Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιος τους έδωσε την εντολή?

Ανώνυμος είπε...

ρήγα,

δηλ απόκλεισες όλα τα σενάρια εχτός από τις τούρκικες μυστικές υπηρεσίες? άρα εν τσίνοι για σένα..

δεν μας εξήγεις γιατί απορρίπτεις αν απορρίπτεις το σενάριο να ήταν χρυσαύγουλλα? θα είχαν να κερδίσουν κάτι? αν ναι τί?
τη μιλιταριστική νοοτροπία τσιε ανάλογου είδους "στρατιωτική επιχειρισιακή δυνατότητα" να το κάμουν πάντως την έχουν όπως κάθε σωστή φασιστική οργάνωση ( είναι οι δεν είναι φασιστική...)? εν τσιε γυμνασμένοι κ.τ.λ....
επίσης θα ήταν η τέλεια αφορμή για εοκαβητατζίδικους κύκλους να αρκέψουν να διχάζουν τσιε να μιλούν για πραξικοπήματα τσιε εμφυλίους (π.χ. ο τίτλος της ανάρτησης) ...έναιν?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.10
Δεν κάνει να παριστάνουμε τους ντετέκτιβς και τους εγκληματολόγους, ωστόσο, αρκετά από αυτά που λέει ο Ρήγας είναι σωστά.

Οργανωμένη ομάδα 5 Κυπρίων να κάνει τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Τόση επαγγελματικότητα δεν μπορώ να φανταστώ ότι χαρακτηρίζει τους Κύπριους.

Από το μέγεθος του εγκλήματος μπορείς να αντιληφθείς για τι ανθρώπους μπορούμε να μιλάμε.

Τέτοια εγκλήματα δεν έχουν σχέση με μπράτσα και μυική δύναμη.
Τέτοια εγκλήματα τα κάνουν ψυχροί και αδίστακτοι εκτελεστές. Που είναι εκπαιδευμένη για αυτή τη δουλειά.

Βέβαια, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιοι κρύβονται πίσω από τους αδίστακτους ιερόσυλους.
Πολύ δύσκολο να υπάρξει πειστική απάντηση αυτή τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμόδιοι, πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Μέσα στις τόσες χιλιάδες του κόσμου που θα πάνε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθεί ένας ανεγκέφαλος να κάνει μια κίνηση που να αποβεί μοιραία.

Ένας ηλίθιος, από οποιαδήποτε ομάδα, είναι αρκετός για να εκραγεί το ηφαίστειο οργής και αγανάκτισης.

Ανώνυμος είπε...

ησυχια..μιλαει ο ρήγας..ο φάντης ρήγας ,κατι θα ξερει παραπανω μας.Ακομα λλιο εν να μας πεις οτι τα παραπανω ΜΜΕ εν υπερ της λυσης.
Καταλαβαινεις οτι την εχεις δει καπως ε? κατι σαν και εσενα που το παιζουν ξυπνιοι και που επαγρυπνουν εν που κοιμουνται με ματια ανοιχτα και που νομιζουν οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε υπερανω..ο λιακοπουλος κατεληξε οτι οι κινεζοι φτανουν ελληνες

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1680.html

"Μυστικές υπηρεσίες πίσω από την εξαφάνιση του λείψανου."

Ρήγας είπε...

Η μυική δύναμη που χρειάζεται είναι το τελευταίο που ανέφερα. Μυική δύναμη αποκτάς με 3, 4, 5 άτομα να μετακινήσεις ακόμα και αυτοκίνητο.

Εδώ όμως δεν μιλούμε για μετακίνηση μόνο της πλάκας του τάφου. Αυτό δεν είναι το αξιοπρόσεκτο σημείο στην ιστορία.

Πρώτα από όλα ανέφερα κάτι άλλο: ΣΤΟΜΑΧΙ. Αυτό μεταφράζεται σε πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων οργάνωση, θέληση, απόλυτη ψυχρότητα και πολύ καλό σχέδιο.

Όλα αυτά που λέω είναι θέμα κοινής λογικής.

Όχι, δεν απέκλεισα "όλα εκτός από ξένες υπηρεσίες." Δεν απέκλεισα κοινούς εγκληματίες. Αυτά τα δύο είναι --κατά την γνώμη μου-- τα πιο πιθανά. Κάποιος με ρώτησε, έτσι απάντησα και έδωσα τους λόγους μου.

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή:

Μα τί νομίζετε ότι είναι η Χρυσή Αυγή; Στρατιωτικές επαγγελματικές δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων α λα Σπετσνάζ; Μα και να δεκτούμε ότι έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για τέτοια επιχείρηση (που δεν πιστεύω), τί κίνητρο έχουν να κάνουν αυτή την ενέργεια απέναντι σε κάποιον τον οποίον θεωρούν ήρωα και πατριώτη; Γιατί να μην το έχουν κάνει αλλού ως σήμερα και απέναντι σε κάποιον ιδεολογικό αντίπαλο; Τέτοιους έχουν πάμπολλους. Γιατί να νοιώθουν και μάλιστα σήμερα ότι πρέπει να δείξουν την δύναμη τους και μάλιστα στην Κύπρο; Γιατί όχι σε κάποιο μέρος στην Ελλάδα; Και τί είδος ψήφους ή άλλου είδους υποστήριξη να αντλήσουν από εδώ; Μήπως το έκαναν λέτε για το αδελφό κόμμα ΕΛΑΜ; Τόσο πολύ υποχρεωμένοι νοιώθουν απέναντι στο ΕΛΑΜ; Και αφού στην ιστοσελίδα τους αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη (http://xryshaygh.wordpress.com/) τί είδους πυγμή θα ήθελαν να δείξουν αν αυτό που λέτε ισχύει;

Να δείτε τώρα που όλο και κάποιος θα βγει και θα πει ότι ο Ρήγας είναι Χρυσαυγίτης.

Κάποια νενέκια συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι με όλα αυτά "ο Τάσος μετατρέπεται σε ήρωα" κλπ.

Επαναλαμβάνω: Για μας είναι ήδη ήρωας, για σας ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει, επομένως αυτό που ισχυρίζεστε δεν κολλά πουθενά. Είναι χυδαίο και ύποπτο.

Δεν γίνονται έτσι οι ήρωες. Εσείς όμως δεν έχετε ήρωες για να ξέρετε.

Τα περί "αρίας φυλής" τα αφήνω να πάνε. Κάποιοι έχουν μιαν εικόνα στο κρανίο τους και ό,τι και να διαβάσουν μόνο αυτή την εικόνα βλέπουν.




Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε στις στοές των μασώνων, λάιονς, ρόταρυ.

Την σήμερον ημέρα, παγκοσμίως αυτοί κάνουν κουμάντο και χρηματοδοτούν εξελίξεις. Είναι λύκοι με προβιές αρνιών.

Ανώνυμος είπε...

κάτι σαν International Crisis Group
Μάδερ φάκερς!

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος αυτής της ανάρτησης φανερώνει το ποιόν των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό το blog. Όλο το σχόλιο που γράφτηκε φανερώνει ανθρώπους δειλούς άνανδρους οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία προσπαθούν να περάσουν τα άνομα σχέδια τους για διάσπαση του εσωτερικού μετώπου Αυτά που οι όμοιοι σας σε κάποιες άλλες στιγμές της κυπριακής αλλά και της Ελληνικής ιστορίας έπραξαν με οδηνειρα αποτελέσματα για τον ελληνισμό και την μικρή μας πατρίδα δεν θα αφήσουμε να περάσουν .Ενωμένος ο κυπριακός λαός θα αγωνιστεί για μια Κύπρο ομόσπονδη διζωνική (καυτό γιατί όμοιοι με σας μας έφεραν εδώ) . Αφήστε την πλειοψηφία των Κυπρίων να απόφαση ποιαν λύση θέλει και εσείς αν δεν σας αρέσει μετακομίσετε!!! Πέστε στον Λιλήκα να σας διαλέξει χώρα για να ζήσετε!!

Konstantinos είπε...

Ανωνυμε 2:14μ.μ δεν μπορω να συμφωνησω παραπανω.
Το να φταινε τον χριστοφια ας πουμε για την κλοπη του Τασσου ειναι το λιγοτερο βλακωδες απο τους αρθρογραφους του blog.
Αν ζητηθουν λυτρα σε λιγες μερες,τι θα μας πουν οι πεφωτισμενοι εδω?

Ρήγας είπε...

Πολύ σωστό το πιο κάτω που λέει ο ανώνυμος 2:14:

"Αφήστε την πλειοψηφία των Κυπρίων να απόφαση ποιαν λύση θέλει και εσείς αν δεν σας αρέσει μετακομίσετε!!!"

Μάλιστα. Η συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε το 2004 ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Υποθέτω ότι εσύ θα έχεις μετακομίσει ήδη;

Νενέκια, το έχουμε ρωτήσει πολλές πολλές φορές, αλλά... αφού ισχυρίζεστε ότι είστε πλειοψηφία, γιατί τόσα χρόνια το μόνο που έχετε καταφέρει (εκτός από τις χρηματοδοτήσεις) είναι να δημιουργείτε θόρυβο;



Ρήγας

Ρήγας είπε...

ΕΜΦΥΛΙΟΣ δεν θάναι!

Δυστηχώς τα ΜΜΕ συνεχίζουν να γράφουν ανοησίες.

Γράφουν ακόμα και την πιο απομακρυσμένη δυνατότητα εκτός από την πιο πιθανή: Την εμπλοκή Τούρκικων μυστικών υπηρεσιών.

Όχι διότι οι Τουρκικές υπηρεσίες θέλουν απλώς να βεβηλώσουν, αλλά θέλουν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι μπορούν ακόμα και από το χώμα να μας διώξουν.

Αυτό είναι τρομοκρατία.

Τί περιμένουμε δηλαδή; Να καρφώνουν αεροπλάνα πάνω στους ουρανοξύστες μας;

Υπο κανονικές συνθήκες θα μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει καθολικό αίσθημα ΝΤΡΟΠΗΣ για το τί συνέβηκε. Ούτε στην μπανανία του νότου, ούτε στην μπανανία των Βαλκανίων. Που δεν νοιώθουμε ΟΛΟΙ ρεζιλεμένοι. Που βγαίνει το κάθε θρασύδειλο ανθρωπάκι της ντροπής, η κάθε αρρωστημένη παλιοαδελφή του κερατά και χαίρεται διότι εξευτελίζεται ένας πολιτικός αντίπαλος, χωρίς να βλέπει ότι εξευτελίζεται ολόκληρη η Ελληνική κοινότητα στην Κύπρο και ολόκληρος ο Ελληνισμός.

Για να νοιώθεις ντροπιασμένος όμως χρειάζεται να έχεις ΤΣΙΠΑ.

Είπαμε: Υπό ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες.

Διότι όπως λέει και ο ποιητής...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ.

Είμαστε η πιο ξεφτυλισμένη γενιά Ελλήνων πάνω σε τούτο το νησί.

Μας κυβερνούν ανίκανα και άθλια και ντροπιασμένα ανθρωπάκια. Και μας αξίζουν.

Στο όνομα της "επαναπροσέγγισης" έχουμε αφήσει τους Τούρκους να οργώνουν τον νότο, όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει και --το κυριότερο-- Ο,ΤΙ θέλει κάνει...

--Είχαμε Τούρκικα συνθήματα στην Λευκωσία -- ακόμα και στον περιμετρικό τοίχο του προεδρικού μεγάρου και ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί δεν ίδρωσε... Ούτε καν αναφορά δεν έγινε στα ΜΜΕ.

Σε λίγο θα του πιάσουν και τον κώλο του Ευέλικτου σαν κοιμάται και αυτός δεν θα πάρει είδηση.

Και πού να προλάβει η ΚΥΠ (μεγάλα κεφάλια -- αφού για να μπεις στην ΚΥΠ σου μετρούν το μέγεθος της κεφαλής και πρέπει νάναι από extra large και πανω) που έχει να παρακολουθεί διαφωνούντες και να συλλαμβάνει κανέναν πιτσιρικά που διανέμει φυλλάδια για αγώνα για απελευθέρωση;

--Είχαμε βανδαλισμούς και βεβηλώσεις στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και ΚΑΝΕΝΟΣ το αυτί δεν ίδρωσε... Πού ήταν η αναφορά στα ΜΜΕ;

Ξεφτύλες! Ε ξεφτύλες!

Όσο για τα νενέκια που τραγουδούν και χαριεντίζονται, εμφύλιος δεν θάναι διότι εμφύλιο κάνεις με τους δικούς σου. Εσείς είσατε ποκλάνια των Τούρκων και ων Εγγλέζων.

Άντε τώρα στα κατεχόμενα σε κανένα gay club. Ποκλάνια. Ε, ποκλάνια. Ουστ!



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ο στόχος αυτών που έκαναν αυτή την ιεροσυλία είναι (;)φανερός. Να διασπάσουν το εσωτερικό μέτωπο. Κρίμα κύριε Ρήγα που θα το πω, αλλά είσαι συνεργός τους. Προωθείς τους στόχουσ αυτών των βέβυλων και κάνεις αυτό που ξέρις καλύτερα: να χύνεις χολή και να χωρίζεις τον κυπριακό λαό στα δύο. Κρίμα γιατί το παίζεις πατριώτης, αλλά δεν είσαι παρά ένας Εφιάλτης. Κρίμα γιατί είσαι ο καλύτερος πρέσβης που θα μπορούσαν να έχουν οι Τούρκοι. Αυτός ο λαός χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ενότητα και αποβράσματα σαν εσένα πρέπει να απομονωθούν, όσο είναι καιρός.

Ανώνυμος είπε...

Ο στόχος αυτών που έκαναν αυτή την ιεροσυλία είναι (;)φανερός. Να διασπάσουν το εσωτερικό μέτωπο. Κρίμα κύριε Ρήγα που θα το πω, αλλά είσαι συνεργός τους. Προωθείς τους στόχους αυτών των βέβυλων και κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα: να χύνεις χολή και να χωρίζεις τον κυπριακό λαό στα δύο. Κρίμα γιατί το παίζεις πατριώτης, αλλά δεν είσαι παρά ένας Εφιάλτης. Κρίμα γιατί είσαι ο καλύτερος πρέσβης που θα μπορούσαν να έχουν οι Τούρκοι. Αυτός ο λαός χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ενότητα και αποβράσματα σαν εσένα πρέπει να απομονωθούν, όσο είναι καιρός.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά είναι φρικιαστικό το έγκλημα αυτό, όμως τα σχόλια σας, επί διακυβέρνησης χριστόφια, ή το σπέρνουν μίσος να θερίσουν εμφύλιο, δεν σας τιμούν, γιατί προκαταβάλλετε καταστάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω καποια σχολεια ορισμενων για το θεμα τις λιστειας της σορου του Τασσου και διερωταμε¨

1.Πως ειναι δυνατο καπιοι να πιστευουν οτι καπιος ζωντανος μπορει να φοβατε εναν νεκρο οσο μεγαλος ηγετης και να ειταν εν ζωη ο νεκρος.

2. Πως ειναι δυνατο να το εκανε καπιος οπαδος του ΝΑΙ?? και ειδικα καπιος ακελικος? αφου αυτο θα φανατιζε τους οπαδους του ΟΧΙ....

3. Πως ειταν δυνατο να υπαρχουν ετοιμα πανο στην Λαρνακα στα οπια αναγροφοταν " και νεκρος ενικα" και "ζητω το ΟΧΙ?"

4 Εαν ειταν "εχθροι" που το εκαναν αυτη την πραξη γιατι δεν καταστρεψαν τον ταφο? γιατι δεν πειραξαν το σεντουξιν? γιατι δεν καταστρεψαν γενικως τον ταφο αλλα τον σεβαστηκαν?

5. Γιατι ενω οι οικογενεια ενημερωθηκαν απο η ωρα 8 το πρωι, πηγαν εκει στον ταφο η ωρα 9.30??? γιατι δεν βιαζονταν???

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω καποια σχολεια ορισμενων για το θεμα τις λιστειας της σορου του Τασσου και διερωταμε¨

1.Πως ειναι δυνατο καπιοι να πιστευουν οτι καπιος ζωντανος μπορει να φοβατε εναν νεκρο οσο μεγαλος ηγετης και να ειταν εν ζωη ο νεκρος.

2. Πως ειναι δυνατο να το εκανε καπιος οπαδος του ΝΑΙ?? και ειδικα καπιος ακελικος? αφου αυτο θα φανατιζε τους οπαδους του ΟΧΙ....

3. Πως ειταν δυνατο να υπαρχουν ετοιμα πανο στην Λαρνακα στα οπια αναγροφοταν " και νεκρος ενικα" και "ζητω το ΟΧΙ?"

4 Εαν ειταν "εχθροι" που το εκαναν αυτη την πραξη γιατι δεν καταστρεψαν τον ταφο? γιατι δεν πειραξαν το σεντουξιν? γιατι δεν καταστρεψαν γενικως τον ταφο αλλα τον σεβαστηκαν?

5. Γιατι ενω οι οικογενεια ενημερωθηκαν απο η ωρα 8 το πρωι, πηγαν εκει στον ταφο η ωρα 9.30??? γιατι δεν βιαζονταν???

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΑ

λες οτι η ληστεια της σορου του Τασου την εκαναν τουρκικες μυστικες υπηρεσιες, και σε ρωτω

1. Οι τουρκικες μυστικεω υπηρεσιες δεν τον φοβηθηκαν ζωντανο, εαν τον φοβοντουσαν θα τον σκοτωναν οπως επραξαν με τον Ηρωα Θεοφιλο Γεωργιαδη.

2. Μηπως με το ΟΧΙ του Χωρις να το θελει εξηπηρετησε τουρκικα συμφεροντα απενοχοποιωντας την τουρκια? δεν λεω οτι το ΟΧΙ ειταν λαθος απλα δεν επρεπε να αφησει τα πραγματα να πανε σε δημοψιφισμα , επρεπε ειτε να φυγει απο το Βπουντερσπορκ ειτε να κατσει να διαπραγματευτει .........ουτε το ενα εκανε ουτε το αλλο.

3. Εφοσον οπως ισχυριζεστε Ο Χριστοφιας μας "πουλα " στην τουρκια και μας οδηγα σε τουρκοπιοιση της Κυπρου γιατι να προκαλεσουν οι μυστικες τουρκικες υπηρεσιες τους οπαδους του ΟΧΙ?? και να τους συσπηρωσουν ?

4. Ζωντανος ο Τασσος δεν ειταν καμια απειλη για τους αγγλοαμερικανους που και αυτοι οπως υσχιριζεστε ειναι "εχθροι" μας. Ο τασσος ουτε και για αυτου ειταν απειλη αφου τον ειχαν φακελωμενο και ομηρο τους με την γνωστη υποθεση του ξεπληματος μαυρων κεφαλαιων του Μιλοσεβιτς μεσς του δικιγορικου του γραφειου λιγο πριν γινει προεδρος.


απειλη ο Τασσος για κανενα δεν ειταν ουτε νεκρος ουτε ζωντανος...μην ψαχνετε τους ενοχους αναμεσα στους εχθρους του Τασσου αλλα αναμεσα στους οπαδους του

Ανώνυμος είπε...

"
Όσο για τα νενέκια που τραγουδούν και χαριεντίζονται, εμφύλιος δεν θάναι διότι εμ φύλιο κάνεις με τους δικούς σου. Εσείς είσατε ποκλάνια των Τούρκων και ων Εγγλέζων.

Άντε τώρα στα κατεχόμενα σε κανένα gay club. Ποκλάνια. Ε, ποκλάνια. Ουστ!"


ρήγα...

όταν τελείωνουν τα επιχειρήματα βαφτίζεις όσους έχουν άλλη άποψη που σ'ένα gay, ποκλάνια, νενέκια, και άλλα πολλά...
μπράβο κερδίζεις μια θέση στην ανάρτηση με τους πιο επικύνδυνους μπλοκερς...
δηλ. θα κάνεις εμφύλιο με όσους διαφωνείς γιατί κατ 'εσένα μόνο οι δικές σου απόψεις είναι πατριωτικές?

ο Τ.Παπαδόπουλλος που θέση του ήταν πάντα η ομοσπονδία ήταν gay ναινέκι και ποκλάνι .. σε παρακαλώ να απαντήσεις...