Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Σύντροβον Γρουστόφκια, εμέναν οργάνωση μου, που ήμουν τζιαι μουτζαχιντ-λεβέντης μέσα, η ΤΜΤ ήταν ειδική στην φυσικήν εξόντωσην!
Για εμέναν γιατί εν λέει το Άντρον τίποτες;


Λάβαμε από το φίλο Θεόφιλο, την ακόλουθη επιστολή συμπαράστασης (λάβαμε κι άλλες πολλές, αλλά αυτή μας ζητήθηκε από το συγγραφέα να δημοσιευθεί).

Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια. Εννοείται ότι αγωνιζόμαστε για την απαλλαγή του κράτους από το καθεστώς Χριστόφια, αλλά σίγουρα χωρίς αντιδημοκρατικές διαδικασίες και χωρίς να θέλουμε τη "φυσική εξόντωση" κανενός.

Τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές, δεν έχουν καμία θέση στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Άλλοι είναι δυστυχώς οι κήρυκες του φασισμού και της ασέβειας προς τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Απλά να διευκρινίσουμε το εξής: δεν αναμένουμε τις επόμενες εκλογές για να ζητήσουμε την απαλλαγή του κράτους από το καθεστώς και ειδικά τον κ. Χριστόφια. Ζητούμε
άμεσα από τον ίδιο να παραιτηθεί, εδώ και αρκετό καιρό, λόγω αθέτησης δεσμεύσεών του και λόγω της απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής νοοτροπίας του.

Αν θέλει να επαναδιεκδικήσει την ψήφο του λαού προβάλλοντας το πραγματικό του πρόσωπο και τις γενναιόδωρες προσφορές του στον Αττίλα, εμείς θα επικροτήσουμε την κίνηση αυτή, ως τουλάχιστον ειλικρινή. Αν εκλεγεί με το πραγματικό του πρόγραμμα, τότε θα είναι και ο ίδιος πλήρως νομιμοποιημένος.

Σήμερα όμως, είναι ένας Πρόεδρος που έχει εκλεγεί με ψεύτικες υποσχέσεις για "Δίκαιη Λύση Δικαιη Κοινωνία". Και εφόσον δεν έχει διάθεση να φανεί συνεπής με τις δεσμεύσεις του, οφείλει ο ίδιος (και να μην παριστάνει ότι "ανησυχεί" ο ίδιος και τα ανδρείκελά του για άλλους για εμάς- εμείς ειδικά μια διαδικτυακή ομάδα έκφρασης πολιτικής άποψης είμαστε- ότι θα του κάνει κάποιος πραξικόπημα και θα τον εξοντώσει), να παραιτηθεί. Να διεκδικήσει έντιμα την ψήφο του λαού, με πρόγραμμα
"Άδικη λύση-Άδικη κοινωνία-Αντιδημοκρατικές πρακτικές"!


Πράξανδρος για το christofias-watch

Ακολουθεί η επιστολή του Θεόφιλου προς εμάς.

Αγαπητοί φίλοι,

‘Αρχισα να γράφω για να σας εκφράσω τη συμπαράστασή μου για τις ύβρεις και της συκοφαντίες που εκστόμισε για σας ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και Γ.Γ. των συκοφαντών της πλατφόρμας του ΝΑΙ. Πριν συμπληρώσω όμως την πρώτη φράση, σκέφτηκα πως, αντί της συμπαράστασής μου, πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση για την ορθότητα κάποιων απόψεων και κάθε κριτικής, όταν αυτή δυσαρεστεί τον ‘Αντρο και τον κάμνει να συκοφαντεί και να βρίζει. ‘Ετσι αποδεικνύεται η μεγάλη επιτυχία του Christofias-watch.

Ο ‘Αντρος Κυπριανού ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του. Δεν συκοφαντεί μόνο. Απειλεί κιόλας. Και σας κατηγορεί ότι με το blog σας «ενθαρρύνεται», λέει, «η φυσική εξόντωση του Προέδρου». Κύριε ελέησον. Μα σκέφτεται ο ‘Αντρος, ή μιλά και μετά σκέφτεται.

Ο ‘Αντρος πρέπει να το καταλάβει. Ουδείς επιθυμεί τη φυσική εξόντωση του Προέδρου Χριστόφια. Εσείς φυσικά, νομίζω, ότι επιθυμείτε διακαώς, όπως όλοι μας, τον τερματισμό της πολιτειακής δραστηριότητας του Προέδρου Χριστόφια στην επίλυση του Κυπριακού. Αυτό έχω καταλάβει, αφού διαβάζω καθημερινά το christofias-watch. Και αυτή η επιθυμία σας δεν είναι δείγμα κακίας, αλλά πατριωτισμού. Επιθυμείτε να γλιτώσει η Κύπρος από τις απαράδεκτες υποχωρήσεις – δώρα προς τον Ταλάτ, του κ. Χριστόφια. ‘Ομως ξέρετε, ότι με τη ψήφο μας εκλέξαμε το Χριστόφια να είναι πρόεδρος για πέντε χρόνια. Και ξέρετε ότι κανένας δεν μπορεί να περικόψει ούτε μια μέρα από την πενταετία του. Αντιλαμβάνομαι ότι θα αγωνιστείτε με νόμιμα και έντιμα μέσα για την ανατροπή του Χριστόφια με δημοκρατικές διαδικασίες στο τέλος της πενταετίας, αν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι τότε. ‘Αλλωστε, ας μη ξεχνούμε ότι και η ανανική ηγεσία του ΑΚΕΛ αγωνίστηκε για την ανατροπή του Τάσσου Παπαδόπουλου με δημοκρατικές διαδικασίες, με νόμιμα, αλλά όχι έντιμα μέσα. Αν η ανανική ηγεσία του ΑΚΕΛ ήταν έντιμη, θα έπρεπε να δηλώσει δημόσια τη διαφωνία της με την πολιτική του Προέδρου από το 2004 και μετά, να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση και να αγωνιστεί έντιμα για την ανατροπή του Προέδρου, για να μπορέσει να εφαρμόσει αυτά που εφαρμόζει σήμερα με το σύντροφο Ταλάτ. Αντί τούτου, σιώπησε, παρέμεινε στην Κυβέρνηση, αποκοίμιζε τον Τάσσο ότι η συνεργασία συνεχίζεται, εκαρπούτο τα οφέλη της εξουσίας και ήρθε την τελευταία στιγμή με ανεντιμότητα, να εκμαιεύσει από τη βάση, δήθεν, του ΑΚΕΛ, την απόφαση για υποψηφιότητα του Χριστόφια. Ακολούθησε το εξάμηνο της ντροπής, της ψευτιάς, της συκοφαντίας, του λαϊκισμού και των παράξενων συνεργασιών. Και πέτυχε την ανατροπή του Τάσσου Παπαδόπουλου, με τις ευλογίες και τα πανηγύρια της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, των Αγγλοαμερικάνων και του ύπατου αρμοστή, που από τότε ανέλαβε τη διεύθυνση του προγράμματος των συνομιλιών και των ενεργειών των δυο ηγετών, καλώντας τους να πωλήσουν τη λύση στο λαό. Εσείς όμως έντιμα διακηρύσσετε την έντονη διαφωνία σας με την πολιτική και τα καμώματα του Χριστόφια από την πρώτη στιγμή που περεξέκλινε των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

‘Ολοι μας αναμένουμε την ευλογημένη ώρα που ο Χριστόφιας και η ανανική ηγεσία του ΑΚΕΛ θα εγκαταλείψουν το κράτος και θα επανέλθουν στο κόμμα τους. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εκλέξουμε ένα νέο πρόεδρο που να ενδιαφέρεται για την επιβίωση του Ελληνισμού και να διεκδικεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων και όχι μόνο να παραχωρεί υπεροπρονόμια στους Τουρκοκύπριους και τους εποίκους. Ο Πρόεδρος αυτός μπορεί να είναι αριστερός, αλλά να εκφράζει την πατριωτική και αντιμπεριαλιστική ιδεολογία του ΑΚΕΛ και να μην είναι φίλος με τον «κακό δαίμονα της Κύπρου».

Κανένας δεν επιθυμεί τη φυσική εξόντωση του Δημήτρη Χριστόφια. Ευχόμαστε να ζήσει χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με την οικογένειά και το κόμμα του, αλλά μακριά από θέσεις εξουσίας για να μην μπορεί να βλάπτει τον Κυπριακό Ελληνισμό και την οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ας περιοριστεί στο κόμμα του, που το διέσωσε από το ΑΔΗΣΟΚ.

Θεόφιλος

35 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΟΟΟΥ!!ΘΕΟΦΙΛΟΥ,ΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΛΛΟΤΟΠΟΣ -ΠΕΛΛΟΚΟΣΜΟΣ!!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOGS ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός πολιτικός με χαμηλό IQ γράφει σε αυτό το ιστολόγιο με αυτή την γασιστική νοοτροπία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος; Ο οποίος είπε ψες στο ρικ ότι προτιμά έποικο αντιπρόεδρο χωρίς εκ περιτροπής...:-)

Σημ. Τα πολλά λεφτά προκαλούν βλάβη στον εγκέφαλο.

Ανώνυμος είπε...

μπορείτε να μας σχολιάσετε τις ψεσινές δηλώσεις του Νικολάκη, (αυτού που έκανε την κομπίνα με την Suphire με τον Αντρονίκου και 'αρπαξαν 80,000,000 λιρες) ότι δέχετε ΤΟΥΡΠΟ ΕΠΟΙΚΟ αντιπρόεδρο???????

Ο Χριστόφιας δίνει εξοσυσίες σε Τουτκοκυπριους και ο Νικωλάκης θέλει να δώσει εξουσίες σε έποικους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνημε 9.26πμ, δέν φαντάζομε να μιλάς για τα λεφτά του Σερβικού λαού εεεεεεε??????????

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι εσείς που κατηγορατε την στάθμιση ,ξέρετε πώς δουλέυει??? τί σχέσει έχει η περίπτωση της ΠΡΩΣΣΙΑΣ με εμάς?? γιατί λέτε ψέματα Κυριοι???


Η πρόταση του Προέδρου Χριστόφια για σταθμισμένη ψήφο με λίγα λόγια προνοεί :
α. Οι ελληνοκύπριοι με την ψήφο τους θα επηρεάζουν κατά 20% για το ποίος θα είναι ο τουρκοκύπριος πρόεδρος για τα 2 χρόνια .
β. Οι τουρκοκύπριοι με την ψήφο τους θα επηρεάζουν κατά 20% για το ποίος θα είναι ο Ελληνοκύπριος πρόεδρος για τα 4 χρόνια .


η στάθμιση όπως την περιγράφετε εσεις ισχύει μονον για την εκλογή του τουρκοκυπριου προέδρου. Είστε ψευτες και παραπληροφοράτε τον Κόσμο.

Μια απορία γιατί σταματήσατε να λέτε οτι την σορό την εκλεψαν Τούρκοι??? δεν ντρέπεστε, ντροπή σας........διχάζετε τον Κυπριακό λαό επίτιδες, δηλητιριάζετε τον κυπριακό λαό για να στρέψετε την προσοχή αλλού. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ η δική μου υποψία είναι ότι την σορό την πήραν Σέρβοι γιά να διεκδικήσουν πίσω λευτά που πιθανόν να καταχράστηκε ο Τασσος οταν τα εφερναν εδώ μεσω του γραφειου του

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αποφασίστε επιτέλους ρε ζωντόβολα νενέκοι για τι θα κατηγορείτε τον Νικόλα: Για ενδοτικό ή απορριπτικό;

Ανώνυμος είπε...

Πάολα, ο Νικωλακης ούτε ενδοτικός είναι αλλά ουτε και αποριπτικός, προσωπικά πιστέυω ότι και ο ίδιος είναι συνχησμένος και δεν ξέρει τι θέλει και για αυτό συνχήζετε και κάνει λάθη πολλές φορές. Είναι βασικά ένας καιροσκόπος και όπου έχει αρπακτή δίνει μέσα όπως το κόλπο που έκανε μέ την Suphire ,και το κόλπο που πήγε να κάνει με το φυσικό αέριο της Κύπρου αλλά τον πήρανε χαπάρι και του τα βγάλαμε στην φόρα

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί η Ενωσις! ΟΕ ! ΟΕ!

Ανώνυμος είπε...

θεοφιλε γραψε τζιε για τον νικολακη που δεχετε ΕΠΟΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!!!

Theo Sartanakas είπε...

Axa xa xa xa xaxa ..Ήντα παλλουτζιάν του τράβησεν ο Τάλης του Νοικωλακοι...χα χα χα

Ο πασ πατριότοις αιλλίψη σωβαρόν εποιχηριμάτον δαίχαιτε μαίχρι έπικω αντοιπρωαιδρω...χα χα χα

Τελικά "τούτος" (απολογούμε για την βρισιά) ανοίγει τον λάκκον του μόνος του..και μετά παραπονιέται ότι εκουντήσαν τον τζαι έππεσεν μέσα...

χα χα χα

Θεόφιλε? Θεόφιλε? Επιστολή...? στην επιτροπή? και την έγραψες και μόνος? χωρίς την επίβλεψη κηδεμόνα? Ίσα ρε μπαγάσα..έγραψες.......(τώρα κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι έγραψες μαλακίες...αλλά μην τους ακούς...ζηλεύουν)

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσει η ΕΔΟΝ τώρα

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ 9.26, 9.28, 10.02,ΚΑΙ Ο ΣΑΡΤΑΝΑΚΚΑΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

κύρηκα δίαβασε της αποδείξης γία όσα λέω...








Τάσσος Παπαδόπουλος
Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην συνεταίρος του Τ. Παπαδόπουλου στο δικηγορικό του γραφείο, Πάμπος Ιωαννίδης. Ο δικηγόρος των «FT» Παύλος Αγγελίδης παρουσίασε στον Πάμπο Ιωαννίδη έγγραφο με την υπογραφή του, με το οποίο έδινε οδηγίες στη Λαϊκή Τράπεζα να πληρώσει σε μετρητά επτά εκατομμύρια γερμανικά μάρκα προς τον Ζόραν Μάρκοβιτς. Τα χρήματα πληρώθηκαν από δύο λογαριασμούς της υπεράκτιας γιουγκοσλαβικής εταιρείας «Vantervest Overseas Ltd», της οποίας ο Ιωαννίδης ήταν ένας από τους εξ αποστάσεως διευθυντές (nominee).

Ο Πάμπος Ιωαννίδης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως ενεργούσε με βάση τις οδηγίες από τους πελάτες του και ότι δεν γνώριζε πού πήγαιναν τα χρήματα και για ποιο σκοπό. «Οι οδηγίες δίνονταν από τους ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους των πελατών μας», είπε.

Βαλίτσες με συνάλλαγμα

Οπως ανέφερε στο δικαστήριο ο δικηγόρος των «FT», ο δικαιούχος των εμβασμάτων Ζόραν Μάρκοβιτς «ήταν υπαρχηγός του Μιλόσεβιτς, εγκληματίας πολέμου, λαθρέμπορος όπλων, ο οποίος έχει συλληφθεί και είναι τώρα στη φυλακή».

Ο Μάρκοβιτς ήταν τότε ο εκτελεστικός διευθυντής της κρατικής τράπεζας Beogradska και κατονομάζεται στην έκθεση του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης σαν ένας από τους μεταφορείς μετρητών σε βαλίτσες γεμάτες με σκληρό συνάλλαγμα στην Κύπρο.

Ο Π. Αγγελίδης υποστήριξε στο δικαστήριο πως κατ' αυτό τον τρόπο το δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου συνεργούσε στην παραβίαση του εμπάργκο κατά της Γιουγκοσλαβίας.

Ο Ιωαννίδης απάντησε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ίσχυαν τότε, το δικηγορικό γραφείο Τ. Παπαδόπουλος δεν παραβίασε τους νόμους ούτε το εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών. «Κάναμε τα πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική της εποχής», είπε.

Στην ερώτηση εάν αντιλήφθηκε πού πήγαιναν τα χρήματα, ο μάρτυρας είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί διότι τα γεγονότα συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια. Είπε πως δεν θυμάται τον Μάρκοβιτς ούτε γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. «Πληρώσατε σε κάποιον επτά εκατομμύρια μάρκα σε μετρητά και δεν ελέγξατε; Είτε ήσασταν πολύ ανεύθυνος ή το κάνατε σκόπιμα», του υπέβαλε ο δικηγόρος των «FT».

Κυρία ετών 81

Ο Παύλος Αγγελίδης παρουσίασε επιστολή της εισαγγελέως του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντε Πόντε, προς την κυπριακή κυβέρνηση, τον Αύγουστο του 2001, στην οποία ανέφερε ότι είχε εντοπίσει οκτώ εταιρείες που όπως πιστεύεται είχαν ιδρυθεί στην Κύπρο με οδηγίες του Μιλόσεβιτς. Ολες ενεγράφησαν από το δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου και μεταξύ τους περιλαμβανόταν και η Vantervest Overseas Ltd.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ποινικού Δικαστηρίου πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν το 1995 κάποια κυρία Ζαρκόβα Κόροβιτς, τότε 81 ετών. Οταν ανακρίθηκε, η Κόροβιτς είπε ότι δεν είχε καμιά γνώση για την εν λόγω εταιρεία, ούτε είχε δώσει σε κανέναν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσει το όνομά της σαν ιδιοκτήτης της εταιρείας

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΑΛΕ, ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ? ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΕΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΤΣΕΛΕΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΜΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗ. ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΖΑΦΥΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ

Ο τίτλος σας μού θύμησε ένα άλλο ανεκτίμητο πολύτιμο λίθο, το ζαφύρη . Το "Ζαφύρη" πού πούλησε Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Γιάννος Αντρονίκου στούς ανυποψίαστους επενδυτές την περίοδο της φούσκας του χρηματιστηρίου το 1999-2000. Να πώς έγινε η μεγάλη αυτή κομπίνα.

Ο Αντρονίκου αποφάσισε νά εισάξει τήν χρηματιστηριακή του ετερεία (Suphire)στό χρηματιστηριο τήν περίοδο της φούσκας έτσι ώστε να την μοσχοπουλήσει σε ανυποψίαστους αφελείς επενδυτές. Γία να το πετύχει αυτό φούσκωσε τα κέρδη της ετερείας του και πούλησε την κάθε μετοχή προς 2 λίρες την κάθε μιά. Ο Αντρονίκου έπιασε αυτός προσωπικά κάπου 65,000,000 Λίρες και κάπου 20,000,000 λίρες η ετερεία του από διάφορους ανυποψίαστους επενδυτές. Αυτά τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε απο το ενημερωτικό δελτίο που έκδοσε η ετερεία SUPPHIRE πρίν μπεί στο Χρηματιστηριο.

Στό συμβούλιο αυτής της ετερείας Φούσκας είταν Ο Νικόλας Παπαδόπουλος καί δικηγόροι της το Δικηγορικό Γραφείο Του Τάσου Παπαδόπουλου.

Οι επενδυτές χάσανε όλα τους τά λεφτά , αφού η μετοχή όπως είταν φυσιολογικό κατέρευσε και σήμερα είναι κάπου στα 4 λεπτά , κάπου 2 σεντ από τις 2 λίρες που τους πούλησαν τις μετοχές Οι Γιάννος Αντρονίκου και Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Γιάννος Αντρονίκου τώρα βρίσκεται στήν φυλακή για τήν κατάχρηση που έκανε στο ταμείο προνοίας των υπαλλήλων της ΑΗΚ.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έφυγε από το συμβούλιο της Supphire λίγο καιρό μετά που πούλησαν τις φουσκωμέμες μετοχές στους ανυποψίαστους επενδυτές.

Το δικηγορικό γραφείο του Τασσου εξακολουθά απο τότε να ειναι οι νομικοί σύμβουλοι της Supphire.

Τα 85,000,000 Λίρες, περίπου 145,000,000 ευρο των επενδυτών έχουν χαθει

Ανώνυμος είπε...

Two Serbian bankers are threatening a law firm owned by the President of Cyprus with legal action, claiming it helped Slobodan Milosevic to funnel banned funds through offshore companies.
Two Serbian bankers are threatening a law firm owned by the President of Cyprus with legal action, claiming it helped Slobodan Milosevic to funnel banned funds through offshore companies.
The investigations are a severe embarrassment to Tassos Papadopoulos, who was in Athens yesterday for the crowning moment of his three months in office, signing the treaty that brings the southern part of the divided island into the European Union.
His firm is embroiled in a legal battle over the establishment of offshore companies used to bypass UN sanctions during the Balkan war. The case reaches back to the 1990s, when an estimated $4bn (£2.5bn) was funnelled through Cyprus by Mr Milosevic, the former president of Yugoslavia.
Radmila Budisin and Ljiljana Radenkovic, former executives at the state- controlled Beogradska Banka, which was linked to the Milosevic regime, are determined to protect their reputations and sue partners in Mr Papa-dopoulos's firm over the use of their names.
The women are seeking to trace the records of two offshore companies, Antexol Trading and Browncourt Enterprises. Both were established by Mr Papadop-oulos's firm and the women are listed as directors.
Ms Radenkovic and Ms Budisin claim they were unknowing accomplices in the sanctions busting. Their case has been taken on by Pavlos Angelides, a respected Cypriot lawyer. He believes their signatures were faked.
Investigators from the UN war crimes tribunal have concluded that these companies, with six other offshore fronts registered by the same firm, purchased weapons, fuel and other materials on behalf of Mr Milosevic's regime, breaking a UN embargo.
Morten Torkildsen, a forensic auditor who studied the flow of funds from Belgrade on behalf of the UN tribunal, said the intricacy of offshore dealings used to sidestep sanctions was unprecedented. "In my career I have never encountered or heard of a finance structure this large or intricate," he said.
Mr Angelides wants to know what role partners at Mr Papadopoulos's firm played in the front companies. They say they were only legal advisers.
The firm has failed to respond to requests for the offshore companies' accounts and documents. If they are not produced, the perjury investigation could turn into charges of fraud and conspiracy.
Mr Angelides said: "This is not a story we should forget. We have to close this scandal but the authorities are trying to cover it up."

Ανώνυμος είπε...

Κύρηκας να σου δώσω και τα ονόματα των 8 ετερειών που στήθηκαν απο το γραφείο του Τασσου για να γίνει η "δουλεία" του Μιλοσεβιτς?

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

Νικόλακης παπαδόπουλος στη προεδρία και τουρκος έποικος στην αντιπροεδρία ....
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ...

καλά θα κάνει η επιτροπή να κάνει μια ανάρτηση για τις δηλώσεις τούτες....

αν ήταν κανένας αριστερός που έκαμνε τούτη τη δήλωση ήταν να έχει ήδη 200 αναρτήσεις....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΚΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, 127,000 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 6,780 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

κύρηκας, απο τις 6780 ετερείς που λες οι 8 είταν του Μιλόσεβιτς και τις εστησε ο Τασσος, το απόγευμα να σου γράψω εδώ τα ονόματα τους

Ανώνυμος είπε...

έχς μια απορία και παρακαλώ όπως μου την απαντήσει κάποιος. Ο Νικόλας αυτές τις μέρες γιατί βγαίνει στις τηλεοράσεις και πάει σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως την έκδοση ενος βιβλίου?? είναι σοβαρά αυτά? δεν έπρεπε ολη μέρα να ψάχνει και αυτός με την αστυνομιά για την ανέυρεση της σορού του πατέρα του? πόσο σοβαρά τελικά βλέπει αυτό το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σοβαρό θέμα ο Νικολας? να θυμίσω επίσης το γεγονός ότι την μέρα που έγινε η κλοπή της σορού άργησε ενάμιση ώρα να πάει στο κοιμητητιο....πήγε η ώρα 9.30 ,,,,δεν είναι σοβαρός στο θέμα αυτο είτε δεν επικοινωνά με το περιβάλλον να αντιληφθεί την σοβαρότητα του πιο πάνω θεματος

Ανώνυμος είπε...

In conjunction with the government of Cyprus, Yugoslav authorities recently identified eight Cyprus-based companies -- Antexol Trade Ltd., Browncourt Enterprises Ltd., Cabcom Marketing Ltd., Hillsay Marketing Ltd., Lamoral Trading Ltd., Southmed Holdings Ltd., Vericon Management Ltd. and Vantervest Overseas Trading Ltd. -- that were reportedly established through the direction of Mr. Milosevic to conceal illegal government profits.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Το είπε στην βουλή των αντιπροσώπων κατά την τελευταία μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών. Τον έδειχνε η τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση! Αν κατάλαβα καλά μάλλον θα είναι και μέλος της επιτροπής του "Χριστόφιας watch". Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω αλλά δεν ξέρω το ψευδώνυμο του. Θα ήθελα επίσης να μου λύσει και κάποιες απορίες μου όπως: Γιατί γράφει με ψευδώνυμο;
Ανέμενα να γράφει επώνυμα! Ένας βουλευτής ! ! !
Μπορεί να μου απαντήσει επώνυμα παρακαλώ;
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.