ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΗ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Φωτογραφία από τα γραφεία της εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ"



Διαβάστε υπεύθυνο ρεπορτάζ. "Υπάρχουν αυτές οι φήμες, αλλά είναι ανεπιβεβαίωτες". Σαν να λέμε " κυκλοφορεί η φήμη ότι αυτός σκότωσε τον τάδε, αλλά είναι ανεπιβεβαίωτη" ή "κυκλοφορεί η φήμη ότι ο ΠΟΛΙΤΗΣ ......., αλλά είναι ανεπιβεβαίωτη.".

Είναι αυτό σοβαρή δημοσιογραφία;

Διαβάστε τι γράφτηκε χθες. Τα όρνεα του ΠΟΛΙΤΗ συνεχίζουν να μη σέβονται τον Τάσσο, ούτε νεκρό:

"Οι διαδόσεις των τελευταίων ημερών, πως το έγκλημα σχετίζεται με την υπόθεση των κεφαλαίων Μιλόσεβιτς, μια υπόθεση στην οποία είχε αναμειχθεί και το δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου, η Αστυνομία τις χαρακτηρίζει αναληθείς. Οι υποψίες αυτές ενισχύθηκαν από ταξίδι της Φωτεινής Παπαδοπούλου στη Ζυρίχη. Όπως φημολογείται, η κ. Παπαδοπούλου επισκέφτηκε τη Ζυρίχη για να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς τα λύτρα, πληροφορία όμως η οποία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί." (ΠΟΛΙΤΗΣ 22/12/2009)."

Να τι απάντησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος (από τη Σημερινή - ρεπορτάζ του Άδωνι Παλληκαρίδη) :

"

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Παραδίδω την εφημερίδα «Πολίτης» στην κρίση του λαού

Άηθες δημοσίευμα του πολίτη, που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο η Φωτεινή Παπαδοπούλου να μετέβη στη Ζυρίχη δήθεν για να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς της σορού του συζύγου της, τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, την καταβολή λύτρων, προκάλεσε την οργή της οικογένειας Παπαδόπουλου.

Η εφημερίδα «Πολίτης» χθες όχι μόνο ειδησεογραφικά αλλά και σε σχόλια και άρθρα τοποθετήθηκε με τρόπο προσβλητικό για τον εκλιπόντα ηγέτη.

Γνωρίζουν για το ταξίδι της μητέρας μου


Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, κληθείς από τη «Σ» να πει αν όντως η μητέρα του πήγε στη Ζυρίχη για οποιοδήποτε λόγο σε σχέση με την υπόθεση της κλοπής της σορού, δήλωσε:

«Δεν κατανοώ γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα, παρόλο που γνωρίζει την πραγματικότητα, αφήνει υπονοούμενα για το ταξίδι της μητέρας μου στη Ζυρίχη. Η μητέρα μου πήγε στη Ζυρίχη σε προγραμματισμένο ταξίδι για τον Ερυθρό Σταυρό και για κάποια θέματα που αφορούν το Ίδρυμα Λεβέντη. Καμιά σχέση δεν έχει το ταξίδι της με τις έρευνες που διεξάγονται. Η εφημερίδα προσπαθεί να προσβάλει τη μνήμη του εκλιπόντος με μειωτικές αναφορές. Την παραδίδω στην κρίση του λαού». "


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΗΣ"!

ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!

ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!

ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ) ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ!


Πράξανδρος για το christofias-watch

Σημείωση: Σχετική ανάρτηση έκανε και το ελλαδικό blog ΤΑ ΑΝΗΛΙΑ

74 Σχόλια:

Πλαστήρας είπε...

Αγαπητοί φίλοι της Επιτροπής, θα ήθελα να τονίσω ότι το όνομα της εν λόγω εφημερίδας δεν είναι Πολίτης,αλλά YENI-POLITIS.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πλαστήρα στείλε μου επειγόντως email και σε θέλω κάτι.

Λητώ είπε...

Αν είναι ποτέ δυνατόν να έχουμε τέτοιες «πηγές ενημέρωσης». Σκεφτείτε δηλαδή ποιες είναι οι πηγές παραπληροφόρησης!

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΙΣ:

Ο Ανδρέας Χρίστου του ΑΚΕΛ (ναι, αυτός που παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος Ανδρέα Νεοκλέους στις 30 Οκτωβρίου του 2009) γιατί ευχαριστούμε με όλη του καρδιά τον Λουκή Παπαφιλίππου (τον αντιπρόσωπο του πραξικοπήματος στον ΟΗΕ) στις 20 Δεκεμβρίου 2009 στο βραδυνό δελτίο ειδήσων του ΑΝΤ1 για την προσφορά του στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου;

Ανώνυμος είπε...

ti perimenate apo tin fasistofyllada...

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Δεν θα το δηλώσει ποτέ δημοσίως.

Αλλά καλό είναι να το ξεύρουν οι προχειρολόγοι πάσης φύσεως.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος με το σοκ και την οργή να του γεμίζουν τα μάτια, στο κοιμητήριο, καθώς είχε φθάσει λίγο πριν πληροφορημένος για το ανοσιούργημα είπε στην αδελφή του (που η σεμνή δεν το περιέλαβε στο κείμενό της)και στην παρουσία ακόμα ολίγων, με έντονη φωνή:

"Αν αυτό το έκαμαν Κύπριοι, καλύτερα να μη βρεθεί ποτέ, καλύτερα να μην το μάθουμε ποτέ".

Αντιλαμβάνεσται μωρέ προχειρολόγοι το μέγεθος αυτού του συναισθήματος ευθύνης;

Για δεν το χωράει ο νους σας;

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο κ. Φάληρος.

Είναι όρνεα, όρνεα, όρνεα αυτοί του ΠΟΛΙΤΗ.

Δε σέβονται τίποτε!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον απευθύνεσαι Φάληρε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τους εποίκους στο σπίτι του Κωστακόμπλεξ.

Όχι στα δικά μας σπίτια!

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε..:

Σε ποιον απευθύνεσαι Φάληρε;

21 Δεκεμβρίου 2009 1:13 μ.μ.

Φάληρος Κυπριώτης απάντησε:

Σε όποιον νιώθει πως τον ακουμπάει αυτό που έγραψα.

Ανώνυμος είπε...

H εφημερίδα Πολιτης, είπε αυτή την κουβέντα έχοντας στα χέρια τους παρόμεια στοιχεία με αυτά που έχετε εσείς όταν λέτε ότι την σορό την εκλεψαν Τούρκοι. Δηλαδή Μηδέν στοιχεία. Η κάθε μεριά λέει τα δικά της για να εξυπηρετηθούν οι δικές της θέσεις , εσείς είστε βαλτοί να διχάζετε τον Κυπριακό λαό (ελληνοκυπριους και Τουρκοκυπρίους ) επειδή δεν θέλετε λύση ενώ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ κτυπά τον Τάσσο επιδή θέλουν λύση.

Οσο κτυπάτε τον Πολιτη τόσο πιο πολύ θα κτυπούν εκείνοι τον Τασσο και τον Νικόλα. Εσείς είστε σε μειονεκτική θέση επειδή εσάς διαβάζουν μερικές δεκάδες άτομα ενώ τον Πολιτη διαβάζουν χιλιάδες Κύπριοι.

Δεν σχολιάσατε όμως, είναι η δεν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Πολίτης ότι ο Τασσος είταν αναμιγμένος με τα βρώμικα κεφαλαια του Μιλοσεβιτς που ήρθαν στην Κύπρο?? Τα κεφάλαια αυτά κλάπηκαν από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων Σερβων πολιτών

Ανώνυμος είπε...

τι είναι αυτά τα μεσοβέζικα ρε Φάληρε;
Αλλιώς σε συνηθίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσσος δεν φταίει για τα σέρβικα λεφτά. Ήταν απλώς γραμμένες οι εταιρείες στο γραφείο του.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ εξυπηρετεί τα συμφέονται των καπιταλιστών του ΝΑΙ όπως ο Άκης Λόρδος και των πραξικοπηματιών με τους οποίους συναγελάζεται ο Ανδρέας Χρίστου.

Mario είπε...

Οτι και να αναφερθεί εδώ, εγω είμαι βέβαιος οτι στην κλοπή του Τάσσου είναι μπλεγμενοι οι Σέρβοι. Σίγουρα ο Τασσος ήταν παρα πολύ μπλεγμένος με money laundering με τον Milocevic. Προσωπικά δεν πιστευω πως κανένας φανατικός του ΝΑΙ και του ΟΧΙ θα έκανε κατι τέτοιο με τόση ακρίβεια. Δεν ξέρω αν όλα αυτα με την γυνέκα του είναι αληθεια αλλα οτι ο Τασσος ήταν μπλεγμενος πολύ είναι κοινο μυστικό.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται Μάριο, αφού εσύ όλα τα ξέρεις!

Ρήγας είπε...

Μάριε, αυτά τα "κοινά μυστικά" είναι εκ του πονηρού. Είναι επίσης και χυδαία.

Ως τώρα, στην μόνη υπόθεση που υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για χρηματισμό, είναι τα λεφτά των ξένων οργανισμών για τους νενέκους.

Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας για μικρούς ανθρώπους.

Εγώ είχα κάνει κάποιες απλές ερωτήσεις πάνω σ'αυτές τις θεωρίες και τις κατηγορίες αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν απάντησε. Αντίθετα, ως "απάντηση" και ως "αποδείξεις", υπήρξε κι'άλλη λάσπη.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.59 μην είσαι τόσο αφελής. Έγινε ερευνα των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα (έρευνα Morten Torkildsen). Ο Torkilden αναφέρει στο πόρισμα του ότι δεν είδε στην ανακριτική καριέρα πιο πολύπλοκη δομή εταιριών!!!
Η τράπεζα ποθ χειριστηκε το θέμα στην Κυπρο ήταν η Λαική (επίσης πελάτης του γραφειου Παπαδόπουλου) υπό τον Κικη Λαζαρίδη (φίλο του Παπαδοπουλου). Τα λεφτα έρχονταν σε μετρητα από το αεροδρομιο Λαρνακας!! Ολα αυτά επί προεδρίας Κληρίδη και σίγουρα με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ για να βοηθήσουμε τους αδελφούς αντιαμαρικανούς Σέρβους να σπασουν το εμπαργκο!!

Άρα όλοι οι'μεγάλοι' είναι ανακατωμένοι με τον α ή β τρόπο. Γιάυτό και τα μέσα στην Κύπρο πάντα αποσιωπούσαν το γεγονός, ενώ η New York Times, η Financial Times to ΣΚΑΙ tv ασχολήθηκαν εκτεταμένα.....

Καντε μια έρευνα στο google για την εταιρία Antexol, ή για το πόρισμα Torkildsen..

Ρήγας fans είπε...

Θέλουμε blog! Θέλουμε blog!

Mario είπε...

Ανώνυμος 3:42. Ακριβώς παρόμοια στοχεία βρήκα και εγώ. Οποιος θέλει να το ψάξει λίγο οι αποδείξεις υπάρχουνε στο web.

Ανώνυμος είπε...

Φάληρε Κυπριώτη, εκτός από ανορθόγραφος, είσαι μεγάλος προπαγανδιστής και τεράστιος γλύφτης!!!

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Με εκνεύρισες ανώνυμε. Ποία είναι τα.....μεσοβέζικα;

Η δήλωσις του Νικόλα του Παπαδόπουλου απλώς κλείνει όλα τα στόματα που ετόλμησαν να δείξουν είτε την ίδια την οικογένεια είτε τους πολιτικούς φίλους του αειμνήστου που τάχα έκλεψαν τη σορό του για να συσπειρώσουν το Όχι λες και ποτε αραίωσε!

Αλλά ο Νικόλας Π. δεν θέησε να κάνει πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος και είπε αυτό που είπε.

Ή κατανοούμε το περιεχόμενο ή όχι.

Mario είπε...

Ενα αρθρο απο την πλεον έγκυρη εφημερίδα independent λέει σε περίληψη το case. O Ρήγας φυσικά θα πει πως όλα ειναι ψέματα. Αλλα ποιος ειναι πιο reliable , o independent ή ο Ρήγας.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/cypriot-leaders-law-firm-broke-milosevic-sanctions-594736.html

Ανώνυμος είπε...

Φάληρε αφού ο Ν.Παπαδόπουλος αποφάσισε να μην πολιτικοποιήσει το θέμα, τότε σκάσε και κάτσε στα αυγά σου. Διαφορετικά, υποψιαζόμαστε το ρόλο σου είτε ως προπαγανδιστή, είτε ως μέγα γλείφτη, είτε ως πολιτικάντη!!

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος φυσικά που το ξέρεις κ. Φάληρε, είναι ότι είσαι ο Λιλλήκας.

Πάρε όρκο ότι δεν είσαι ο Λιλλήκας.

Αν δεν είσαι είσαι κάποιος δίπλα στο Λιλλήκα.

Ορκίστου ρε ότι δεν είσαι ο Λιλλήκας. Ορκίστου ρε βρωμισμένε που εμίλας για κυπριωτισμό (από εκεί και το επώνυμο) και σήμερα μιλάς για "κυπριακό ελληνισμό". Που έκανες εκστρατεία εναντίον του Τάσου και μετά έγινες δήθεν φίλος του. Τα έγραψε χθες ο Κοριός του ΠΟΛΙΤΗ.

Χαμολιέ. Ε χαμολιέ.

Πε μας ρε αν σου βαστά, αν είσαι ο Λιλλήκας.

adamastos είπε...

Τελικά ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν έχει όρια

Ανώνυμος είπε...

Τσιαι που ξέρουμε ότι ο 4.30 δεν είναι ίδιος ο Φάληρος και εμπλέκει ταχα το Λιλληκα;

Μπορεί να είναι και ο Λιλλήκας, ή κάποιος άλλος κομπλέξικός τυχοδιώκτης γλύφτης

Ανώνυμος είπε...

Τελικα και η Independent δεν έχει όρια, χεχε

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/cypriot-leaders-law-firm-broke-milosevic-sanctions-594736.html

Να εμπιστέυεστε μόνο το Ποντίκι και το Φιλελευθερο!!

Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς τι 'εγινε με τους Ρωσσικούς Πυραυλους? Γιατί θα τουσ έδινε στους εβραιους ο Τασσος?? Αυτό δεν εξαγρίωσε τους Ρωσσους και τους Αραβες?

Ανώνυμος είπε...

"Θα επαναλάβω εκείνο που είπα στο παρελθόν. Η τουρκική κοινότητα είναι θύμα προδοσίας που διέπραξε η τουρκική κυβέρνηση. Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι θύματα της κυπριακής κυβέρνησης ή των Ελληνοκυπρίων. Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η διαίρεση υπήρξε επιθυμία και εισήγηση των αποικιοκρατών..."
Ιχσάν Αλή, Ρ.Ι.Κ. 28/9/1965

Ανώνυμος είπε...

"Θα επαναλάβω εκείνο που είπα στο παρελθόν. Η τουρκική κοινότητα είναι θύμα προδοσίας που διέπραξε η τουρκική κυβέρνηση. Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι θύματα της κυπριακής κυβέρνησης ή των Ελληνοκυπρίων. Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η διαίρεση υπήρξε επιθυμία και εισήγηση των αποικιοκρατών..."
Ιχσάν Αλή, Ρ.Ι.Κ. 28/9/1965

Ανώνυμος είπε...

Τσιαι που ξέρουμε ότι ο 4.30 δεν είναι ίδιος ο Φάληρος και εμπλέκει ταχα το Λιλληκα;

Μπορεί να είναι και ο Λιλλήκας, ή κάποιος άλλος κομπλέξικός τυχοδιώκτης γλύφτης

Ανώνυμος είπε...

* Μέχρι το 2000 ο Λιλλήκας δημοσίευε άρθρα για τον "Κυπριωτισμό", ως νέα πολιτική ταυτότητα των Κυπρίων.

Από το 2004 και εντεύθεν ανακάλυψε τον "κυπριακό ελληνισμό" που κρέμεται από το στόμα του και πέφτει στα μικρόφωνα μόλις σαλέψουν τα χείλη του.

Βέβαια, οι άνθρωποι που σκέφτονται και προβληματίζονται αλλάζουν.

Θα το δεχόμουν ανεπιφύλακτα και θα του έβγαζα και το καπέλο, αν το 2002 δεν γύριζε τα σπίτια κάνοντας λόμπι κατά της υποψηφιότητας του Τάσσου που θα διχοτομούσε την Κύπρο.

Απειλώντας, μάλιστα, να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για να σώσει την αξιοπρέπεια της Αριστεράς. Τελικά, έκανε την τράμπα και έχασε τη δική του!


ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ;

ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΙΣ:

Ο Ανδρέας Χρίστου του ΑΚΕΛ (ναι, αυτός που παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος Ανδρέα Νεοκλέους στις 30 Οκτωβρίου του 2009) γιατί ευχαριστούμε με όλη του καρδιά τον Λουκή Παπαφιλίππου (τον αντιπρόσωπο του πραξικοπήματος στον ΟΗΕ) στις 20 Δεκεμβρίου 2009 στο βραδυνό δελτίο ειδήσων του ΑΝΤ1 για την προσφορά του στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου;

proudgaros είπε...

Νεκρόφιλοι, νεκρολάγνοι, σκουποδοφάγοι εραστές των τάφων.

Κάποιοι εγκληματίες εκλέψανε το λείψανο του Τάσσου και τους εκάμανε το καλύτερο δώρο. Ούτε στα όνειρα τους!

Και εκεί που όλοι τους είχανε ξεχάσει, και εκεί που όλοι πια είχανε ξεράσει με τις δηλώσεις του Νικωλάκη και του Κωλοκασίδη και τους ΔΗΚΟΪΚΟΥΣ καρεκλοκαυγάδες καθώς και με τους ΕΔΕΚους παρελθοντοκολλημένους γίνανε τώρα πρωτοσέλιδα και έχουν και την συμπάθεια του κοσμάκη.

'Άλλο πράγμα όμως η συμπάθεια του κοσμάκη για το θλιβερό συμβάν και άλλο τα όρνια που ξετρύπωσαν απο τη φωλιά και τη σπηλιά και μίλησαν για όσα μίλησαν.

Και λέμε για το Λιλληκούιν μωρέ. Που το 2002 έτρεχε πόρτα πόρτα και 'έκαμε πόλεμο ιερό μην τυχόν και το ΑΚΕΛ στηρίξει τον Τάσσο και χάσει η Αριστερά την αξιοπρέπεια της!

Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Καλές Γιορτες Πατριώτες.

Με το έμπα του Γενάρη αρχίζει ο πόλεμος ο κανονικός για τη Λύση. Που θαρθεί και θα περάσει. Και θα θάψει στον αγύριστο όλα τα φαντάσματα του Christofias Watch και των Φτωχόπουλων μια για πάντα.

Πως το είπε ο Χατζηγεωργίου το Σαββάτο στον ΑΣΤΡΑ;

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Unknown είπε...

Αυτό είναι το ήθος σας proudgare

Γιατί λες τον Νικόλα "Νικωλάκι";

Γιατί εισαι από το ίδιο συστατικό των ψευδοαριστών μεγαλοαστών που βρίζουν τον Λυσσαρίδη, που σκυλεύουν το πτώμα του Τάσσου και που υποστηρίζου την ΤΜΤ (Ταλάτ)

Ρήγας είπε...

>>Με το έμπα του Γενάρη αρχίζει ο πόλεμος ο κανονικός για τη Λύση. Που θαρθεί και θα περάσει.

Εννοείς, θα έρθει το δημοψήφισμα και ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Όπως πέρασε και εκείνο του 2004.

Τα υπόλοιπα που λες είναι για αυτο-ικανοποίηση.


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Τον πόλεμο αυτό τον περιμένουν πολλοί με ανυπομονησία. Τώρα ξέρουμε τις μεθοδεύσεις σας παλιονενέκια, από εμπειρία και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να σας αντιμετωπίσουμε και εσάς και τα ντόλλαρς σας. Η τουρκοποίηση που επιδιώκετε δεν θα περάσει, ενόσω υπάρχουν άνθρωποι που θα αγωνίζονται για τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το μέλλον των παιδιών τους. Μπορείτε να τρώτε που πάνω σας ομοσπονδιακά γουρουνάκια, που δεν καταφέρατε να πείσετε τον κόσμο πως η λύση είναι ο ρατσισμός. Η λογική θα επικρατήσει, γιατί έτσι το θέλουμε.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αν προσέξατε, σταμάτησε η διαγραφή σχολίων εδώ και αρκετές μέρες. Η Επιτροπή δε θα κάνει το νοσοκόμο που θα τρέχει να περιμαζεύει τον κάθε ψυχασθενή.

Ελπίζω αυτό να εξηγεί το ότι παραμένει η πιο πάνω ανάρτηση σχολίου του Proud Garou, ο οποίος και τυγχάνει μέγας υβριστής και του Τ. Παπαδόπουλου, αλλά και της Επιτροπής (πρόσφατα μας αποκάλεσε προδότες (!) ).

Και αυτό να εξηγεί και γιατί επιτρέψαμε και θα επιτρέπουμε σχόλια ακόμη και από τον Aceras ή τον Κόκκινο Ιαβέρη ή τον Ηλικιακό Ρατσιστή.

Και αυτό να εξηγεί γιατί δε διαγράψαμε τα υβριστικά σχόλια από κάποιους για τον Τ. Παπαδόπουλο και το Β.Λυσσαρίδη.

Αίρεται η γενική απαγόρευση σχολίων πλην πολύ πολύ ακραίων περιπτώσεων.

Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλά με ευθύνη του.

Ε.Α.Δ.Κ.

Mario είπε...

Ρήγας,

Το 2004 είπανε ΝΑΙ το 25%. Σήμερα 5 χρονία μετα με το ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ να είναι υπερ μιας λύσης Ομοσπονδίας είναι παρα πολυ δύσκολο να μην βρεθεί ακόμα ενα 25% για να περάσει. Μονο και μονο αυτοι που θα 8έλανε να πουνε ΝΑΙ τοτε αλλα λογω του δακρύσματος του Τασσου άλλαξαν ιδεα σιγουρα θα βρεθεί ενα 25%.

Αλλα το σημαντικό δεν είναι αυτο. Το πλεον σημαντικό είναι την επομενη της λύσης και το 100% να σταθεί δίπλα στο νεο κράτος. Μην κάνουμε τα λαθοι του 1960 που αποκτήσαμε κράτος αλλα απο πίσω σκοπός μας ήταν η Ένωση.

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω αν είστε παράρτημα του ΡΙΚ εσεις στο christofias-watch γιατί οι ερωτήσεις των δημοσκοπήσεων σας, είναι, όπως εσεις κατηγορείτε το ΡΙΚ μονόπλευρες.
Όσο για το Λυσσαρίδη πόσο αποδεκτός είναι φαίνεται και από τα ποσοστά που εκασφάλιζε το κόμμα του όταν ήταν πρόεδρος. Άρα ο λαός κατατάσσε το κάθε πολιτικό εκεί που του αξίζει. Το ίδιο συνέβηκε και με τον Τάσσο σας το 2008!! Πήγε σπίτι του!!!
Όσο για τη συζήτηση περί ΑΝΤ1 και πραξικοπιματιών φαίνεται ξεκάθαρα τι και ποιους υποστηρίζει ο κύριος παπαφηλίππου.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΙΣ:

Ο Ανδρέας Χρίστου του ΑΚΕΛ (ναι, αυτός που παρευρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος Ανδρέα Νεοκλέους στις 30 Οκτωβρίου του 2009) γιατί ευχαριστούμε με όλη του καρδιά τον Λουκή Παπαφιλίππου (τον αντιπρόσωπο του πραξικοπήματος στον ΟΗΕ) στις 20 Δεκεμβρίου 2009 στο βραδυνό δελτίο ειδήσων του ΑΝΤ1 για την προσφορά του στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου;

Unknown είπε...

Ο Ανδρέας Χρίστου θα πρέπει να τονισθεί πως επίσης συμμετέχει και στην νέα Πλατφόρμα του ΝΑΙ μαζί με επιχειρηματίες όπως ο Άκης Λόρδος.

Το σαββατοκυρίακο έδιναν και φυλλάδια υπέρ του ΝΑΙ, τα οποία μιλούσαν για αποδοχή εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων. Δείτε και εδώ:
http://www.efylakas.com/archives/4298

Ρήγας είπε...

Μάριε, να σε υπενθυμίσω ότι αυτά που λές είναι /εικασίες/, ή να σε αφήσω στην πραγματικότητα σου;

Το 2004 ο Κυπριακός λαός /απέδειξε/ ότι δεν υπακούει στα κόμματα όταν έχει μπροστά του κάτι πολύ πολύ σημαντικό που έχει να κάνει με το ίδιο του το μέλλον. Αυτό που λέω δεν είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης, είναι πραγματικότητα που την αποδεικνύουν οι αριθμοί.

Εσείς στηρίζεστε στα ποσοστά των κομμάτων και ισχυρίζεστε ότι ένα σχέδιο (τύπου Ανάν) θα περάσει, διότι το ένα κόμμα έχει τόσο κλπ.

Και μας καλείς να σεβαστούμε και να στηρίξουμε αυτή την απόφαση.

Αυτό είναι μάλλον υποκρισία. Εσείς πότε ακριβώς σεβαστήκατε και στηρίξατε την απόφαση του 2004;

Και αν /ΔΕΝ/ περάσει ούτε τώρα το καινούργιο σχέδιο, εσείς θα σεβαστείτε και θα στηρίξετε την απόφαση;

Και τώρα που ο Τάσος είναι πεθαμένος, ποιός θα σας φταίξει αν δεν περάσει το σχέδιο;

Εμείς, ή αν θες να το θέσω καθαρά προσωπικά: Εγώ δεν είπα ΟΧΙ επειδή το ζήτησε ο Τάσος. Ο Τάσος απλώς επιβεβαίωσε τους φόβους που είχα ότι το σχέδιο ήταν καταστροφικό.

Μια άλλη επιβεβαίωση επίσης ήταν που ο Κληρίδης και η ηγεσία του ΔΗΣΥ το υποστήριξαν με πάθος.


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θα προσέθετα αγαπητέ Ρήγα πως μια άλλη επιβεβαίωση για το ΟΧΙ ήταν επίσης το ότι υποστήριξε ΝΑΙ ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο γνωστός Κόκκινος Ιαβέρης και Πνευματικός Αστυφύλακας της κυπριακής μπλογκόσφαιρας.



Βασιλέας

Ρήγας είπε...

Ο Αντρέας Χρίστου, Δήμαρχος Λεμεσού, να μας πει για τα έργα της πόλης που αναλαμβάνει το γραφείο της γυναίκας του.

Όσο για τα γραφεία του πραξικοπηματία υπουργού Νεοκλέους, ποιός έκανε τα σχέδια και την μελέτη του έργου;


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Ρήγα; Οφείλεις να πεις!

Ανώνυμος είπε...

το Ασλάνι είναι Βαζάνι

*Ιοσίλιος*

Ρήγας είπε...

Αγαπητέ Βασιλέα,

Έχεις δίκιο, αλλά... Τόσο ο Μιχαήλ, όσο και διάφοροι άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι είναι ανύπαρκτοι.

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΈΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

Είναι γιουσουφάκια, πουτάνες, μπράβοι και όρκς.

Το τί θα ήθελαν να είναι, είναι πολύ διαφορετικό από το τί είναι στην πραγματικότητα.

Αν αύριο το Κόμμα βγάλει φιρμάνι να κάνουν τούμπες ανάποδα, θα γεμίζουν την μπλογκόσφαιρα με άρθρα για την συμβολή της ανάποδης κωλότουμπας στην ταξική πάλη ενάντια στον εθνικισμό και στην ειρηνική συμβίωση των εργατικών τάξεων.

Ο πραγματικός μας εχθρός είναι ο Χριστόφιας και η ΚΕ του Κόμματος και ολόκληρη η ηγεσία του ΔΗΣΑΚΕΛ. Τώρα βέβαια και αυτοί εντολές εκτελούν, αλλά οι πράξεις τους μας επηρεάζουν άμεσα.


Ρ.

Ρήγας είπε...

Ανώνυμε,

Έκανα μια ερώτηση για τον Νεοκλέους, αν γνωρίζει κάποιος.

Δεν "οφείλω" να την απαντήσω. Αν γνώριζα, δεν θα την έκανα.

Έκανα και μια άλλη ερώτηση για τον Χρίστου.


Ρ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ορθή η απόφασή σας να δέχεστε ακόμη και τους πιο εξτρεμιστές ως σχολιαστές στο blog.

Σας το είχα άλλωστε πει με email.

Περιμένω πως και πως τον Anef_Oriwn να μπει, γιατί στο Κυπριακό Καφενείο, τον είχα κάνει με τα κρεμμυδάκια.

Αλλά πιστεύω ότι έμαθε το μάθημά του εκεί και θα μείνει στο blog του να λέει τα δικά του εκεί.

Unknown είπε...

Και εγώ είχα επισημάνει παλαιότερα σε σχόλιο μου πως πρέπει να αποδέχονται τους πάντες στα σχόλια, ακόμη και ρατσιστές τύπου Χρυσής Αυγής και Anef Oriwn, διότι μόνο μέσα από την τριβή και τον διάλογο θα μπορέσει ο κόσμος να δει τις πραγματικές απόψεις και τις ξεπερασμένες αντιλήψεις τους.

Στο κάτω κάτω, δεν θα φέρουν οι συντελεστές του μπλογκ την ευθύνη για τα ρατσιστικά γραφόμενα πχ των προαναφερθέντων. Αλλά από την στιγμή που δεν ασκούν φυσική βία ας τους ακούσουμε και ας απορρίψουμε τα φασιστικά φληναφήματά τους με επιχειρήματα και στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ.

Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσος ήταν ομοσπονδιακός ...

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει από το βήμα της βουλής των αντιπροσώπων, ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω ποιά από τα κείμενα εδώ είναι τα δικά του; Μήπως ο ίδιος θα ήθελε να με βοηθήσει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

andraias είπε...

Μιαν ερώτηση πολλά σημαντική, που εν να μας κάμει τζιαι μας να καταλάβουμεν ακριβώς τι θέλετε. Εσείς ούλλοι που είσαστεν κατα της ομοσπονδίας, προτείνετε κάτι άλλο καλλήττερον οξα απλά αρνείστε όποια δήποτε λύσην έσιει να κάμει με τους τουρκοκύπριους? Θέλω απλά να ξέρω αν προτείνετε κάτι άλλον..

Πλαστήρας είπε...

Ο Ευέλικτος δήλωσε απόψε ότι η μπροσούρα που θα κυκλοφορήσει -δια χειρός Τσε-λεπή - θα εξηγά τι είναι η ομοσπονδία και δεν θα περιλαμβάνονται θέματα των συνομιλιών.

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή θα περιέχει γενικότητες, αοριστολογίες ακόμα και ψεύδη. Δε θα έχει τίποτα για την εκ περιτροπής Προεδρία, τη σταθμισμένη ψήφο, τους έποικους κλπ, κλπ.

Νομίζει ότι η κοινωνία είναι ακτίβ της ΕΔΟΝ! Αστε τον και εμείς τον περιμένουμε στη γωνιά. Άστε τον να κυκλοφορήσει τη μπροσούρα και θα δείτε.

Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...

O Τσελεπής εκτός και από αγράμματος είναι και αγροίκος!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ andraias,
1.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
2.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΣΙΜΑ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΩ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΟΚΟΑ-ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΕΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ? ΑΠΛΑ, ΟΧΙ. ΜΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ 1/16 ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 2 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ 76% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΦΙΛΕ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

..ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΤΣΕΛΕΠΗ , ΘΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ" ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΜΑΖΟΝ.
"ΤΑ ΜΕΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΚΚΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ" ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Πλαστήρας είπε...

Ή διαφορετικά Κήρυκα

"έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο".

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσσος τελικά όλο λάθη έκανε. Απορώ πως δέχτηκε και είχε αυτό το βλάκα τον Τσελεπή σύμβουλο του για το Κυπριακό.

andraias είπε...

@ ΚΗΡΥΚΑΣ

ε φίλε, είσαι ούλλον γεννικότητες, αοριστίες τζιαι κουβέντες του καφενέ. ακόμα λύσην εν άκουσα. εν να είμαι στην αναμονήν ώσπου να ακούσω λύσην

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση του Ορθού ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

@ andraias

Διάβασε το έγγραφο: "η Πρόταση του Ορθού ΝΑΙ" της Κίνησης για Ελευθερία & Δικαιοσύνη στην Κύπρο. Είναι πιστεύω η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση.

Ρήγας είπε...

@andraias

Ευτυχώς που δεν σ'αρέσουν οι αδικίες ρε κουμπάρε εσένα. Η ομοσπονδία όμως, ομοσπονδία.

Δεν μας ενοχλεί η παρουσία Τούρκικης μειονότητας στην Κύπρο.

Μας ενοχλεί όμως η παρουσία ελληνόφωνων (έστω και στην έκδοση κυπριακού σκετς) σφογγοκωλάριων. Που βρίζουν την Ελλάδα στα ιστολόγια τους και αυτο-ικανοποιούνται.

Ρ.

andraias είπε...

@ anonymous:

Δώσε link. Ειλεικρινά περιμένω με μεγάλη ανηπομονησία να θκιαβάσω την πρόταση

@Ρήγας

στο blog μου δικαιούμαι να βρίζω όποιον θέλω τζιαι να αυτοικανοποιούμαι όπως θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Ε καλό γιατί shίζουν τον κώλο τους τα ΕΔΟΝόπουλα που το χριστόφιας watch κάμνει σάτιρα τζιαι κριτική του Γριστόφκια σας;

Ανώνυμος είπε...

ανώνημε με ποια Κίνηση του ορθού ΝΑΙ? αυτή στην οποία ένας εκ των ιδρυτών είναι ο Ιοαννίδης που έχει το εργοστάσιο PIP Λάρνακα? ο Πραξικοπηματιας? που συλλάμβανε ελληνοκύπριους στο Πραξικόπημα?? Αυτοί θα μας λύσουν το Κυπριακό? Η ο χορηγός του Κινήματος ο αρχιεπίσκπος του 8% και ο οποίς έριχνε λασπη στον μητροπολίτη λεμεσου???

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει από το βήμα της βουλής των αντιπροσώπων, ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω ποιά από τα κείμενα εδώ είναι τα δικά του; Μήπως ο ίδιος θα ήθελε να με βοηθήσει;