Οι ΕΔΕΚίτες απαιτούν αποχώρηση

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Οι ΕΔΕΚίτες "ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ" για την Ευρώπη και έστειλαν πανηγυρικά τον Κούλλη Μαυρονικόλα στην Ευρωβουλή. Είναι σειρά της ΕΔΕΚ να "ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ" και για το Κυπριακό. Και η θέση της είναι στον μαζικό, αντικατοχικό αγώνα και όχι στα οφφίτσια του ευέλικτου καθεστώτος Χριστόφια των 50,000 εποίκων, της εκ περιτροπής και του ρατσιστοφασισμού του Anef_Oriwn και του μουτζαχίντ Ταλάτ


Οι φωνές μέσα στην ΕΔΕΚ που μιλούν για αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα αυξάνονται και πληθύνονται.
Όπως παρατηρούμε, έχουν πολλαπλασιαστεί τα ιστολόγια που υποστηρίζουν τις απόψεις του Γιατρού στο διαδίκτυο και στα περισσότερα υπάρχει συναίνεση ως το τι πρέπει να γίνει με το μέλλον της "συνεργασίας". Μιας "συνεργασίας" η οποία για το ΑΚΕΛ μεταφράζεται ως ρυμούλκηση της ΕΔΕΚ (και του ΔΗΚΟ) από τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα, και απαίτηση όπως υπάρξει πλήρης συμμόρφωση προς τας υποδείξεις και τας απόψεις του. Παραθέτουμε πιο κάτω τις αγωνιώδεις εκκλήσεις δύο γνωστών λυσσαριδικών μπλογκς στο διαδίκτυο, που νομίζουμε δίνουν ξεκάθαρα και το στίγμα των απαιτήσεων της βάσης της ΕΔΕΚ.

ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ (http://edekkitis.blogspot.com/) :

ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ

ΜΑ ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΚΟΥΝ ΟΛΑΝ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟΙ!!

ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΤΩΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΙΚ ΤΟΥΤΟΣ;) ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΜΑΣ ΕΣΑΣΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΑ, ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΕΛΕΠΗ ΤΟΝ ΠΟΘΚΙΑΝΤΡΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΕ ΕΞΗΤΙΜΑΖΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΛΙΟΝ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ.

ΕΓΙΩ ΛΑΛΩ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΚΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΣΕ ΛΛΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΝΑ ΦΥΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝ ΤΟΥΝΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙ.

ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΤΙΜΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 50,000 ΤΖΙΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΛΕΙ "ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ"! ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΕ! ΕΤΡΩΑ ΜΙΑΝ ΚΟΡΤΑ ΨΟΥΜΙΝ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΛΛΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΙ!! ΕΓΙΝΗΚΕΝ ΜΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΕΔΕΚΚΙΤΕΣ: ΞΥΠΝΑΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΤΖΙΑΙ ΣΗΚΩΣΤΗΤΕ ΦΥΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΚΚΟ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΦΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ.

ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΗΚΟ ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Ο ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΑΛΕΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΙΠΕ ΤΖΙΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΙΟΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ; ΕΝ ΤΖΙΑΙΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕΝ, ΕΝ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ. ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. ΕΝ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ '63 ΤΖΙΑΙ ΤΟ '74, ΕΝ ΕΤΡΩΑΜΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΙΗΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΥΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ.


ΕΔΕΚ Η.Β. (http://edekitika.blogspot.com/) :

Χρόνια πολλά και έρχεται η ώρα της ΕΔΕΚ!



Συμπατριώτες και συναγωνιστές, χρόνια πολλά σε όλους.

Η μεγάλη στιγμή έρχεται. Την ερχόμενη εβδομάδα, η ΕΔΕΚ κάνει τη μεγάλη κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευέλικτος θα καλέσει το Γιαννάκη να του πει ότι δεν ανακαλεί τις υποχωρήσεις του. Θα προσπαθήσει να μας ταπεινώσει, για να μας καταστήσει συνένοχους στις υποχωρήσεις του και να μας εκθέσει στο λαό.

Η ΕΔΕΚ είναι προετοιμασμένη γι' αυτό! Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεγάλη κίνηση. Να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για την αποχώρησή μας.

Ήδη ένας από τους υψηλόβαθμους στο κόμμα (δε θα πω το όνομά του γιατί έδωσα υπόσχεση), έχει πει ότι θα είναι το δώρο μας στο Γιατρό για το νέο χρόνο.

Η ΕΔΕΚ θα μπει στην πρωτοπορία της Αντίστασης και πάλι. Οι σχεδιασμοί των ξένων για νομιμοποίηση της κατοχής θα ανακοπούν από εμάς.


επιμέλεια ανάρτησης: Αλωεύς - ανεύρεση εικόνας: Δόρκωνας
για το christofias-watch.blogspot.com

34 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα άραγε εν ζημιά που εννά κάμει στον χριστόφκια αν φύει η ΕΔΕΚ που την κυβέρνηση?

Μάλλον εν καλό που εννά του κάμει. Έσιει τζαιρό που πληθαίνουν οι φωνές μέσα στον αριστερό κόσμο (που εν παραπάνω που το λιλιπούτειο ποσοστό της ΕΔΕΚ) που λαλούν να πιάσει τα ππουρτού της η ΕΔΕΚ τζαι να πάει στο καλό.

Άρα μεν πανηγυρίζετε ακόμα. Εγώ πάντως που είμαι παραπάνω αντι - ΕΔΕΚίτης παρά οτιδήποτε άλλο, εννά πανηγυρίσω άγρια αν φύει που την κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Α ναι, "Να φύγετε, να πάτε αλλού" :)

http://www.youtube.com/watch?v=bOa2khm_DnM

ΕΔΕΚίτης είπε...

Το γνωρίζουν οι πάντες πως το ΑΚΕΛ είναι "παραπάνω αντι-ΕΔΕΚίτικο" από οτιδήποτε άλλο.

Ο "αντιΕΔΕΚιτισμός" του ΑΚΕΛ είναι ο ίδιος με την Χούντα.

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουμε και να συγκυβερνήσετε με το Συναγερμό το Χασικο το Πουργουρίδη και τον Αναστασιάδη. Τζαι να βάλετε τζαι τη Καίτη Κληρίδη να σας κάμει τζαι κανένα μάθημα στην ΕΔΟΝ. Ο νους σας ένει αν θα κάμει ζημιά στο Χριστόφια. Ο νούς σας ε πάστα ποσοστα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι!

Να φύει η ΕΔΕΚ που την κυβέρνηση!

Να κάμει συγκυβέρνηση το ΑΚΕΛ με την ΕΟΚΑ-Β

ΑΦΟΥ ΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο που υπάρχει συναντίληψη ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ κατά του Γιατρού;

Τυχαίο;;;; Χμμμμ....

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Η μόνη περίπτωση να απαλλαγεί η Κύπρος από τη θηλειά των ναιναικηδων είναι να αφεθεί ο Χριστόφιας μόνος του.
Να φύγει και η ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ. Να του μείνει ο Αναστασιάδης ο Χάσικος η Καίτη και ο Τσελεπής.

Παύλος είπε...

Αν φύγουν ΕΔΕΚ-ΔΗΚΟ δεν περνά σχέδιο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΔΕΚ - ΔΗΚΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Ο Χριστόφιας σας εξευτέλισε. Ώρα να φύγετε.

Φλίνκι είπε...

Είναι θετικό το γεγονός πως δημιουργείται πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της αποχώρησης από το καθεστώς Χριστόφια στους κόλπους των Σοσιαλιστών.

Καλό είναι να πράξουν το ίδιοι και οι ΔΗΚΟϊκοί.

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Νομίζω ότι οφείλουμε να τιμήσουμε τον ιστορικό μας ρόλο. Να γίνουμε ξανά η Αντίσταση του λαού.

Να σταματήσουμε να κάνουμε πλάτες σε απαράδεκτες υποχωρήσεις και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.

Να αποδείξουμε ότι ιεραρχούμε αρχές αντί μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Όχι απλά να εξέλθουμε. Αλλά να αποδράσουμε. Να απελευθερωθούμε εμείς οι ίδιοι, για να ηγηθούμε του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδκια επειδή συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση ε τζαι σημαίνει ότι καμνουμε τους πλάτες. Ενεκατάλαβα δηλαδή το ότι διαφωνούμε έντονα παρόλο που είμαστε κυβέρνηση δε δείχνει την αντίστασή μας. Τζαι αν φύουμε δηλαδή ε να αλλάξει πολιτική ο Χριστόφιας;; Η ΕΔΕΚ με την επιμονή της υπέδειξε στο Χριστόφια να αλλάξει κάποια πράματα όπως να διορθωθεί η αναφορά σε συνεταιρισμό, να μην γίνουν συνομιλίες στη Κερύνεια. Όμως πρέπει να διορθωθούν και το εκ περιτροπής και η σταθμισμένη και η δήλωση για 50 000 έποικους. Να στείλει η ΕΔΕΚ ένα τελεσίγραφο και αν δεν αλλάξει τίποτε ως έναα χρονοδιάγραμμα μιας εβδομάδας να φύγει...

Ανώνυμος είπε...

Ξενάκη, είσαι γνωστό φασιστάκι.

Θυμάσαι στη Θεσσαλονίκη που τορπίλισες τις σχέσεις του ΑΓΩΝΑ με την Προοδευτική και έκανες συνεργασία με τις πιο δεξιές οργανώσεις γιατί δήθεν η Προοδευτική ήταν ομοσπονδιακή;

Θυμάσαι που μετά στο δημοψήφισμα, ταυτιζόσουν με τους αντιομοσπονδιακούς και με τους διάφορους εκκεντρικούς και τρέχατε σαν τα βλήματα στους δρόμους εναντίον της λύσης; Θυμάσαι που υποστήριζες σε εκλογές το Χρίστο Κληρίδη των Νέων Οριζόντων και του ΕΥΡΩΚΟ (που τώρα είναι πρώτο βιολί του Συναγερμού);

Επειδή είσαι γιος του Σέρτη (που έφυγε κι εκείνος από την ΕΔΕΚ) και ευνοούμενος του Λυσσαρίδη κι επειδή τώρα γύρισες στο Κόμμα, νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να μας λέεις τους υπόλοιπους τι θα κάνουμε;

Εμάς που ποτέ δεν εγκαταλείψαμε το Κόμμα, ακόμη κι όταν διαφωνούσαμε;

Έφυγε ο Λυσσαρίδης από το κόμμα, δεν είναι πια Πρόεδρος, απογαλακτιστήκαμε, η γραμμή του ακραίου και της ονειροπολίας είναι ξεπερασμένη, άλλαξαν οι κεροί και το τελευταίο που θέλουμε, είναι τα αντιομοσπονδιακά αντιαριστερά φερέφωνά του, να μας λέουν αν θα κάνουμε α ή β.

Προς το παρών δεν τίθεται θέμα αποχώρησης.

Στηρίζουμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, με τις όποιες διαφωνίες μας και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, γιατί οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαζόμαστε και όχι να είμαστε αντίπαλες.

Πάντα κάποιοι σαν εσένα εμπόδιζαν τη συνεργασία, που αν είχε γίνει νωρίτερα θα ήταν σε καλύτεηρ θέση η πατρίδα μας από όλες τις απόψεις.

Καλλιεργούσατε κάποιοι το μύθο ότι το ΑΚΕΛ μισά το Λυσσαρίδη, ενώ η αλήθεια είναι ότι εσείς δε θέλατε το ΑΚΕΛ, "τους παλιοκουμμουνιστές" στα πόδια σας.

Κολλούσατε κάποιοι σε διανθισμένες με την υπερβολή "σελίδες της ιστορίας της ΕΔΕΚ" και παρουσιάζατε το Γιατρό ως θεό και αλάνθαστο αγωνιστή, που ποτέ δεν φοβόταν και ποτέ δεν έκανε λάθη. Έ έκανε και ο Γιατρός τα λάθη του και σίγουρα υπήρξαν στιγμές που κρυβόταν και δεν ήταν παρών. Ένα πράγμα για προβληματισμό σου: γιατί δεν αναφέρεται πουθενά στα μητρώα της ΕΟΚΑ (διάβασες ΠΟΛΙΤΗ χθες να δεις το σχετικό άρθρο);

Η λύση θα έρθει, θέλετε δε θέλετε κάποιοι εθνικοσοσιαλιστές σαν εσένα, που πάντα είσαστε για τα μεγάλα λόγια και δεν κάνατε τίποτε για την Κύπρο μας και αναμασάτε μεγαλοιδεάτικες φαμφάρες για απελευθέρωση και επιστροφή των προσφύγων και για ένας άνθρωπος μία ψήφος, ξεχνώντας ότι κάναμε τον οδυνηρό συμβιβασμό της Ομοσπονδίας εδώ και 30 χρόνια.

Η λύση δε θα είναι ιδεατή, αλλά θα είναι κάτι για να ξεκινήσει ο λαός μας να ξαναζεί μαζί, κάτι για να χτίσει πάνω του το μέλλον.

Αν δε σας αρέσει να ζείτε με τους Τουρκοκύπριους να φύγετε από την Κύπρο.

Και όσα λέω για εσένα ισχύει και για τους ανώνυμους " παλιούς εδεκκίτες" που αν είναι εδεκκίτες και όχι ευρωκόκια, να μας κόψετε τη μύτη μας.

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Ανώνυμε 6:07, εισηγούμαι να φύγει, γιατί ο Χριστόφιας σήμερα θα δώσει ο ίδιος τελεσίγραφο στην ΕΔΕΚ, λέγοντας ότι δε θα αποσύρει τις υποχωρήσεις του στο Κυπριακό και ότι θα προχωρήσει στην πορεία που χάραξε.

Αν ήταν δυνατόν το τελεσίγραφο, θα το εισηγούμουν κι εγώ.

Μάλιστα και ο Γιατρός του έδωσε ευκαιρίες, αλλά εισέπραξε μόνο ύβρεις από το ΑΚΕΛ και τα φερέφωνά του.

Ανώνυμε 6:23,

Είμαι περήφανος γιατί έχω τις ίδιες απόψεις από τότε που εισήλθα στην ΕΔΕΚ και στον Αγώνα (1995), μέχρι και σήμερα.

Με βάση αυτές τις απόψεις κρίνω και τοποθετούμαι και δεν είμαι δεδομένος για κανέναν.

Το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, αλλά όσων έχουν απόψεις ΕΔΗ, ΑΚΕΛ ή ΔΗΣΥ και παραμένουν στην ΕΔΕΚ και προσπαθούν να τις επιβάλουν σε ένα κόμμα που έχει διαμορφωμένο καταστατικό και θέσεις υπέρ μιας δημοκρατικής λύσης στο Κυπριακό.

Για τη θητεία μου στον Αγώνα και για τη συμμετοχή μου στο ΟΧΙ, νιώθω επίσης περήφανος.

Κάποιοι οραματιζόμαστε μία δίκαιη λύση και καταθέτουμε και προτάσεις για την επίτευξή της.

Και πιστεύουμε ότι οι εκλογικές συνεργασίες πρέπει να είναι συνεργασίες αρχών και θέσεων.

Η ΕΔΕΚ και το ΑΚΕΛ στο Κυπριακό διαφωνούν πλήρως. Το ίδιο και με το ΔΗΣΥ. Η ορθότερη συνεργασία και η μόνη που θα έπρεπε να γίνεται είναι ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ-ΔΗΚΟ-ΕΥΡΩΚΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

Τέλος να πω ότι για το ό,τι έδωσα μέχρι σήμερα στο Κόμμα και σε οποιαδήποτε πολιτική άλλη δραστηριότητα, ούτε ζήτησα, ούτε έλαβα, ούτε επιθυμώ τίποτα. Δεν ξέρω αν πολλοί μπορούν να πουν το ίδιο .

ΕΔΕΚίτης είπε...

και αν ο ανώνυμος πιο πάνω είναι εδεκκίτης και όχι ακροδεξιός του Έρογλου να μου τρυπήσετε το φρύδι

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ

Θα πείτε και τους σοσιαλιστές τώρα φασίστες;; Σαν δεν ντρέπεστε.

Όταν αυτοί πολεμούσαν την ΕΟΚΑ-Β, εσείς την κερνούσατε γλυκό καρυδάκι.

ΑΚΕΛ = Φασισμός

Τριμίκλας = χα χα χα

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ο Ξενής Ξενοφώντος είναι γνωστός στο κόμμα και σε μας. Είναι καταρτισμένος δικηγόρος και δε φοβάται κανέναν. Προσέφερε όσα ελάχιστοι προσέφεραν στα φοιτητικά του χρόνια, μαζί με το μακαρίτη το Νεόφυτο το Δημοσθένους και άλλα παιδιά.

Για το αν ο Ξενής σε κάποια φάση διαχώρισε τη θέση του από την ΕΔΕΚ, όταν όντως υπήρχε εκ μέρους μας μια αμφιταλάντευση και μια σύγχυση (λόγω ΠΑΣΟΚ), δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται. Ούτε για το αν υποστήριξε το Χρίστο Κληρίδη, ο οποίος είναι μια αξιόλογη πολιτική προσωπικότητα που πρωταγωνίστησε στην απόρριψη του Σχεδίου Ανάν, άσχετα αν για λανθασμένους λόγους κατέληξε σήμερα στο Συναγερμό.

Για το ότι επανήλθε ο Ξενής στο κόμμα μας σήμερα, νιώθουμε περήφανοι, γιατί έχουμε και επιστήμονες και όχι μόνο κάτι ντροπές τύπου Χαννίδη και γιατί σημαίνει ότι βαδίζουμε και πάλι στο σωστό δρόμο. Το πρόβλημα δεν είναι ο Ξενής είναι άλλοι παρασιτικοί και άχρηστοι που ρίζωσαν στο Κόμμα και το λυμαίνονται και δε λένε να φύγουν.

Ξενή μου, μη δίνεις σημασία, πρόκειται προφανως για ΑΚΕΛικό προβοκάτορα που παριστάνει τον ΕΔΕΚίτη. Έχω δει τέτοιους άπειρες φορές.

Ανώνυμος είπε...

Τριμικλινιώτης = χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΉ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ-ΣΕΡΤΗ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΙΤΗΣ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΣΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ 'ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ' ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ενόμισες ότι είσαι ρε Ξενούι???
Είσαστε πέντ μούγιες κ νομίζετε ο κόσμος εν δικός σας!

ΕΚΑΜΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ
ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!!

ΧΑΧΑΧΑ ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΆ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ, ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΤΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ και το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ!!!

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ είπε...

Όταν οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ φύγουμε από την κυβέρνηση θα δούμε από που θα κρατηθείτε μουτζαχιντάδες του ΑΚΕΛ!!!

Να δούμε πως θα δικαιολογήσετε την προδοτική σας κατηφόρα!!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Σε όλο τον κόσμο η Αριστερά έχει διάφορες εκφάνσεις και πατριωτική (π.χ. παλιό ΠΑΣΟΚ) και εθνομηδενιστική. Στην Κύπρο αυτόν το χώρο τον λυμαίνεται το AKEL. Η ΕΔΕΚ είχε όλα τα φόντα να παίξει το ρόλο μιας πατριωτικής αριστεράς αλλά έκανε στην πορεία της κάποια λάθη που την καθήλωσαν.

Με την άνοδο του Σημίτογλου και του Giorgos στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ εκφυλίστηκε, έγινε το πλέον αμερικανοτραφές κόμμα. "Εκσυγχρονιστέ" υπήρξαν και υπάρχουν στην ΕΔΕΚ που προσπαθούν να την μετατρέψουν σε παρακλάδι τoυ AKEL.

Μην τους αφήσετε φίλοι ΕΔΕΚΙΤΕΣ. Στείλτε τους στον αγύριστο εκεί που στείλατε και τους πεντέμισυ τροτσκιστές της αριστερής πτέρυγας.

Ελεύθερος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Το είπε στην βουλή των αντιπροσώπων κατά την τελευταία μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών. Τον έδειχνε η τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση! Αν κατάλαβα καλά μάλλον θα είναι και μέλος της επιτροπής του "Χριστόφιας watch". Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω αλλά δεν ξέρω το ψευδώνυμο του. Θα ήθελα επίσης να μου λύσει και κάποιες απορίες μου όπως: Γιατί γράφει με ψευδώνυμο;
Ανέμενα να γράφει επώνυμα! Ένας βουλευτής ! ! !
Μπορεί να μου απαντήσει επώνυμα παρακαλώ;

Ελεύθερος
Να ο δρόμος προς το φως: Τί, γιατί και πώς, και πότε, πού και ποιός.

Ανώνυμος είπε...

Ίνταμ που μάσιεσαι ρε Ελεύθερε τζιαί σού;
Ξέρεις τον τζιαιρόν πού μαστεν μιτσιοί ίνταμ που λαλούσαμεν τούτον τον κύριον;
ΤΟ ΡΙΚΚΟΥΙΝ ΤΟ ΠΠΟΥΘΤΟΥΙΝ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ α α α α α ΑΧ α α α α α α α αχ ΧΧΑ!
Κκούχου κκούχχου ωωωχ χ χ χ ππττού! χ χ χ. Εφύρτηκα ρε!

Ανώνυμος είπε...

και ένα τρίτο θέμα που ξέχασα για τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Κάνατε ένα ΜΠΛΟΚ και λασπολογείτε εναντίον μιας δυνατής πλειοψηφίας, δεν το σκεφτήκατε οτι μέσω του ΜΠΛΟΚ σας δώσατε την ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν στην φόρα μέσω της ανωνυμίας που τους δίνετε, όλες της παλιοδουλίες αυτών που υπερασπίζεστε?? Τους δίνετε μια ευκαιρία που δέν θα μπορούσαν να έχουν αλλού φοβούμενοι αγωγές, δεν το καταλαβαινετε ότι βοηθάτε στην πολιτική φθορά αυτών που υπερασπιζεστε???


Αυτή την φορά οι ανοησίες σας οδήγησαν σε πόλεμο απο την εφημερίδα Πολίτης κατά του ¨"πατριώτη" καναπέ και της τηλεόρασης, Λυσσσσαρίδη , αυτού που κατά την εφημερίδα , το 1970 κρύφτηκε στην πρεσβεία της Αιγύπτου οταν σκοτώθηκε ο Γιωρκατζης, που κρύφτηκε στην Πρεσβεια της Λυβυής το 1974, πού ζητά μίζες οταν καποιος θέλει να επενδύσει στην λυβυή, αυτός που κολλησε στο 6%, που ζεί εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη επειδή του πληρώνουμε το σπίτι, το ρευμα, καμπόσους αστυνμικούς να του κανουν τις αγγαρίες......αυτόσ δεν έχει αξιοπρέπεια να αγοράσει ενα σπίτι απο μόνος του, περιμένετε να μας σώσει??? ατε ολαν .....παναύρκα είσαστε όλοι σας , άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, λεβέντης ήταν ο Μαρκήσιος Λαφαγιέτ, Λεβεντησ ήταν ο George Washington, Ο λεωνίδας, ο Μέγας Αλεξαντρος, Ο Λυσσαρίδης είναι ένας συνικοιακός εραστής χωρις αξιοπρέπεια, μας καλει να κάνουμε τα σπίτια μας καστρα, ενώ αυτός ζει σε ¨"καστρο" που του πληρώνουμε εμεις.....ντραπήτε ρε, ντραπήτε, δεν έχετε αξιοπρέπεια, αυτοι είναι οι ηγλετες σας??

φυσικά, ο κάθε λαός έχει του ηγέτες που του αξίσουν, σε εσάς αυτός αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ξέχασα να αναφέρω οτι ο "ηρωας" Λυσσαρίδης κατα την διαρκεια 1960-1974 ηγήτω παράνομης ένοπλης ομάδας, η οποια βοήθησε και αυτή οπως και η άλλη παράνομη οργάνωση του Τασσου, Ακρίτας, Βοήθησαν στο να γίνουν τα όνειρα της Τουρκιας πραγματικότητα, να βρεθουν δηλαδή οι αφορμές να εισβάλουν στο νησί , και όταν έγινε η εισβολή η ομάδα του λυσσαρίδη δεν πολεμισε αλλα κρύφτηκαν όπως τους λαγούς με πρωτο λαγο τον Λυσσαρίδη που κρυφτηκε στην Πρεσβεία της Λυβυης .

Ηρωες ειναι Ο Αυξενετίου, Ο Τασος Μαρκου, οι Λόκ που πολέμησαν στην Κοτζάκαγια στον Πενταδάκτυλο και στο Πυρόι, Ο λυσσαρίδης είναι ένας ΛΑΓΟΣ

να τον χέρεστε τον Ηρωα σας, εμένα Ηρωας μου είναι ο Αυξεντιου, ο Λεωνίδας, Ο Μαρκησιος Λαφαγιέτ, Ο Γκαντι, O George Washington O Κωνσταντίνος ο Παλαιλόγος,,,,αυτοί είναι οι ηγέτες, μην ξεφτιλιζεστε με τον Λυσσαρίδη, τον Κακομοίρου, τον Πορδίκη , και το Θείο Βρεφος του φυσικού αερίου

Ανώνυμος είπε...

Ξενής και Εδέκ, σιγά σιγά με τον "αγώνα" σας ήρωες μου μην σκίσετε κανένα καλτσόν, όπως εσκισε ο Λυσσαρίδης την ώρα που πηδούσε πάνω απο τον φράκτη της Πρεσβείας της Λυβυής στην προσπάθεια του να μπεί μέσα όταν έπεσε η πρώτη τουρκική σφαίρα στην Κύπρο. Σιγά ήρωες του καναπέ , σιγά μην δούμε την νεα ταινία του RAMBO, Kakomoirou Rambo the first Klania. Σιγά μην φοβηθεί η Τουρκία και τρέξουν να φύγουν για την μογγολία και πάρουμε την Αγία Σοφία . Είσαστε σοβαροί...?? επικοινωνήτε με το περιβαλλον στο οποιο ζήτε? δεν βλέπετε που μας έχουν οδηγήσει οι πατριωτικές κλανίες σας και τα συνθήματα σας? φέρατε τους Τουρκους το 1974, γεμίσατε την Κυπρο εποίκους, αφήσατε τα κατεχόμενα εδάφη μας στο έλεος τον Τουρκων να κτιζουν μέσα βιλλες και να της μοσχοπουλούν σε ξένους και ακόμα μιλάτε για "αγωνες" για θεωρίες, κλανίες και συνθήματα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιώργο Γεωργίου,μεν κλάνεις. Πόση είναι η ζημιά που καλύπτει κάθε μήνα ο Ττόμης για το Ποντίκι. Πόσα πουντζιάζεις που τούτα. Ενν να ανοίξεις τζι εσού μπουάτ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιώργο Γεωργίου,μεν κλάνεις. Πόση είναι η ζημιά που καλύπτει κάθε μήνα ο Ττόμης για το Ποντίκι. Πόσα πουντζιάζεις που τούτα. Ενν να ανοίξεις τζι εσού μπουάτ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσουρίδης έσκισε το καλτσόν του όταν πηδούσε από φράκτη σε φράκτη των ανατολικών πρεσβειών;

Ή πηδούσε τόσο ψηλά από το χεσίδι που δεν σκίστηκε;

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Ρήγας είπε...

Είπε ο ΕΔΕΚίτης (3:42):

"Ο "αντιΕΔΕΚιτισμός" του ΑΚΕΛ είναι ο ίδιος με την Χούντα."

Ίσως. Πάντως το ΑΚΕΛ έχει πολύ περισσότερη /αυθάδεια/ από την χούντα.

Ρ.

Sartanakkas pas to Doman me tin Anari sto stoma είπε...

Μα τούτος (σόρρι για την βρισιά) ο "αξιοπρεπείς" που θέλει παραίτηση Χριστόφκια...εν ο ίδιος Μαυρονικόλας που ΕΝ εκαμεν το ΥΠΑΜ κέντρο ρουσφετιού με την Ρούλλα γραμματέα?
Χα χα χα χα χα χα

Ρε φίλουϊν που είπες για τον Ρίκκον. (ένα κάποιον ρίκκον - οποιαδήποτε ομοιότητα μπλα μπλα μλπα είναι συμπτωματική) φαντάζομαι ότι ξέρεις (ένα κάποιον ρίκκον - οποιαδήποτε ομοιότητα μπλα μπλα μλπα είναι συμπτωματική) ότι έννεν τα καλώδια της ηλεκτρικής που εν χαμηλά στην Λεμεσό....αλλά για κάποιον άλλον λόγο κορακά?
Είπαμε οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι συμπτωματική..

Γειά σου πάολα...Απλά υπέροχη...ζαργάνα μου εσύ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε μου! Ξέρεις πρόσωπα τζιαί πράματα. Εν τζείνον το άχιν που τον βάλλει πάνω τζιαί κάμνει τα τούτα ούλλα. Τζιαί δεν μπορεί να κάμει τίποτε τωρά γιατί εν να τον περιπαίζουν ούλλοι! Εν νάβρουν ούλλοι δίκαιον της γεναίκας! Καλά του κάμνει εν να πούσιν.

Όσον για την Πάολαν, εν καλή κορούα ρε! Μέσα δα γράφει για να σπάζει πλάκαν! Ξέρω την προσωπικά!

Ανώνυμος είπε...

Ξενή,πάλε έκατσες πάνω.Ο Ομήρου έμαθε στο βόλεμα κι η ηρωική έξοδος που οραματίστηκες χέστηκε. Περαστικά.

Sartanakkas Exodouxos είπε...

Μα τζείνη η ευλοημένη ώρα..σάμπως ήρτεν τζαι επέρασεν? όξα φαίνεστε μου?
Που εννα πάτε ρε τιτσιροκαράολοι τζαι εννα φύετε?