ΕΠΙΘΕΣΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Τα blogs να σκάσουν και να σεβαστούν τον Ευέλικτο Πατερούλλη!



"Χτυπούν τα blogs τον Πρόεδρο" λέει τώρα με παράπονο από το βήμα της Βουλής ο Α.Κυπριανού. Παραπονείται επίσης για τις "σατυρικές εφημερίδες" (δηλαδή για τα φιλαράκια μας του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ και τους φίλους της Ενώσεως)

Προφανώς αναφέρεται μιλώντας για blogs, κυρίως στο δικό μας ιστολόγιο, το οποίο μάλιστα και φιλικός προς το καθεστώς blogger αποκάλεσε "ναυαρχίδα" εναντίον του Δ.Χριστόφια.

Μάλλον τα επαγρυπνητάκια του στο διαδίκτυο, θα τον έχουν πληροφορήσει για την αυξανόμενη δυναμική μας.

Πρώτον να πούμε ότι νιώθουμε περήφανοι. Γιατί η ιδιαίτερη ενόχληση που νιώθει από τη δράση μας ο Α.Κυπριανού, μαρτυρεί την ενόχληση του καθεστώτος.

Δεύτερον να πούμε ότι ο Α. Κυπριανού ζει σε ένα δικό του γυάλινο κόσμο. Γιατί προτιμά να υποβαθμίζει τις διαφωνίες με το Δ. Χριστόφια σε επίπεδο blogs και σατυρικών εφημερίδων και εσκεμμένα αγνοεί το Φιλελεύθερο, τη μεγαλύτερη κυπριακή εφημερίδα, η οποία επικρίνει με ιδιαίτερη ένταση τον Πρόεδρο, τη Σημερινή, το μισό και πλέον ΔΗΚΟ, την επίσημη ΕΔΕΚ και ιδιαίτερα το Βάσο Λυσσαρίδη, το μισό ΔΗΣΥ, την πλειοψηφία του κυπριακού λαού που σε επανειλημμένες δημοσκοπήσεις δηλώνει ότι διαφωνεί με την πολιτική Χριστόφια.






Τρίτον να πούμε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Δ. Χριστόφια είναι ο Δ. Χριστόφιας. Ο οποίος ενώ υποσχέθηκε "δίκαιη λύση" προβαίνει σε υποχωρήσεις (έποικους-συνεταιρισμό-εκ περιτροπής προεδρία-αποδοχή κριτηρίων για δικαίωμα επιστροφής), άτσαλους χειρισμούς (εορτασμοί για πτώση τείχους, πρεσβεία στην Κούβα, φταίξιμο προς τους Ε/Κ για την εισβολή-κατοχή, άλλαγμα των φώτων σε παιδεία και άμυνα), κάνει προτάσεις στον Ταλάτ που θα του εξασφαλίζουν εσαεί παραμονή στην προεδρία, έχει χτίσει ένα ετσιθελικό κομματικό κράτος, φιμώνει τους διαφωνούντες, συλλαμβάνει, απειλεί, εκβιάζει, εκνευρίζεται.

Κάντε την αυτοκριτική σας ευέλικτοι οδοστρωτήρες. Και μη φταίτε τα blogs για τη δική σας ανεπάρκεια.


ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!
ΑΛΩΕΥΣ για το christofias-watch

30 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια "αυξανόμενη δυναμική" σας ρε?

Μα πού ζείτε επιτέλους?

Φυσικά την μεγαλύτερη βλακεία έκαμε την ο Κυπριανού που έκατσε να ασχοληθεί μαζί σας.

Εγώ εσιγουρέφτηκα πάντως ότι είσαστε 5 άτομα.
Και ένας ο Ρήγας = 6

Άκου "αυξανόμενη δυναμική"!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουμπάρε αν κρίνουμε από εσένα που μπαίνει συνέχεια για να απαντήσεις σημαίνει ότι το blog πάει πολλά καλά!!!

Αν τόσοι επαγρυπνήτες νιώθουν την ανάγκη να απαντούν στις αναρτήσεις, τότε οι επίτροπο πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι!!!

Bobby Sands είπε...

αν δεν υπήρχε δυναμική, δεν θα μπαίνατε 18 ώρες το 24ωρο εδώ.

Πλαστήρας είπε...

Οι σφογγοκωλάριοι της Νέας Τάξης, το ΑΚΕΛ όπως και το "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ, ενοχλούνται από την αυτόνομη και δημοκρατική έκφραση του λόγου. Θέλουν να ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ για να διαμορφώνουν αρνάκια όπως στις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ στα Περβόλια.

Αυτό είναι γνωστό. Γι αυτό προσπαθούν να φιμώσουν και τα μπλογκς.

Απόδειξη ότι τρέμουν την κοινωνία των πολιτών. Τρέμουν την υφέρπουσα αντίδραση στα σχέδια τους. Γι αυτό και στέλλουν τα σκυλάκια τους να βρωμίζουν τις σελίδες με ρυπαρογραφήματα.

Πλαστήρας είπε...

Αυτή η είδηση ήταν από τις ωραιότερες που άκουσα!

Σταλινάκια, έ σταλινάκια!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:42 μ.μ. μα είσαι συνέχεια online; Πώς εξηγείται το φαινόμενο στις πλείστες αναρτήσεις να απαντά πρώτα ένα τυφλωμένο κομματόσκυλο του ΑΚΕΛ; Αφού το blog δεν έχει "αυξανόμενη δυναμική" γιατί τρέχετε σαν τους πελλούς να προλάβετε να ποστάρετε απάντηση πρώτοι;

Συλημένος δηκοϊκός

Aφροασιάτης είπε...

Aς μην βιαστούμε να κρίνουμε το ποια πλευρά έχει τη μεγαλύτερη δυναμική. Σε λίγο καιρό μάλλον έρχονται με το καλό τα δημοψηφίσματα (με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα επανεκλεγεί ο Tαλάτ), και τότε θα φανεί η αλήθεια για το ποιά άποψη υπερισχύει στην κοινωνία. Mέχρι τότε, ότι κι αν πούμε είναι προπαγάνδες.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα Πλαστήρα! Ο Ευέλικτος τα έχει χρειαστεί από την αντίδραση του κόσμου, μια έκφραση του οποίου είναι τα blogs. Γι αυτό και δεν φέρνει το Σχέδιο ακόμα. Περί τούτου υπάρχει ένα εξαιρετικό άρθρο του Δ. Κωνσταντακόπουλου στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/k.html.

Αντενδείκνυται στους Ανανικούς επαναπροσεγγιστές.

Τα ορφανά του Στάλιν δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί κανένας δεν ασχολείται πλέον με το πτώμα του Τάσσου. Κανείς δεν το ζήτησε πίσω ακόμα και εσείς οιπατριώτες του Χριστόφια-WATCH.Ο γιός του απόψε στην Κενεβέζου χαριεντιζόταν ούτε πως εγινε τίποτα.Μήπως ξέρει κανείς τίποτα;Τουλάχισω να ενημερωθεί η Αναστασία η μοναδική που πραγματικά στεναχωρέθηκε και έκλαψε.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι! Τα μπλογκς περιμέναμε για να περιπαίξουμε τον Χριστόφκια και το φαιδρό ποιόν του!

Χωριό που φαίνεται κολάουζο δεν θέλει!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αθκιασερός όπως οι πλείστοι δαμέσα γι'αυτό είπα να καμω πρώτος το ποδαρικό.

Ανώνυμος 10.48: Επαγρυπνητής? Επαγρυπνητής ποιου? Το κόμμα μου εμένα ονομάζεται ΚΚΟ. Κόμμα Κοινής Λογικής. Εν έσιει επαγρυπνητές. Έσιει ένα μέλος. Εμένα. Μεν το σκέφτεσαι εν πληρείς τες προυποθέσεις να γινείς τζαι εσύ μέλος.

Βοββυ Σαντς: Η "δυναμική" του μπλογκ φαίνεται που το γεγονός ότι οι πλείστοι που μπαίνουν δαμέσα ενι είτε για να σας ξιτιμάσουν είτε για να σας απαντήσουν? Έτσι δυανμική κάμνω τζαι εγώ αν θέλω. Τα βήματα: 1. Κάμνω ένα μπλογκ, 2. γράφω κάμποσες ανησίες 3. βάλλω καμιάν εικονούα. Τα υπόλοιπα εννά πιαν τον δρόμο τους.

Πλαστήρας: Εσύ μαζί με το ρηγόπουλο είσαστε οι αγαπημένες μου. Είσαι ποτζείνες τες κορούδες που κλαιν ότι ούλλος ο κόσμος εβάλθην να τες καταστρέψει. Ούλλοι θέλουν να σε φιμώσουν. Η κοινωνία των πολιτών α? Μπράβο! Ερώτησες την τζαι απάντησε σου φαντάζομαι τζαι μετά είπες να μας μεταφέρεις τζαι την απάντηση της?

Συλημένος δηκοικος: Βλέπε απάντηση στον πρώτο να μεν τα ξαναγράφω τζαι βαρκούμαι.
Μπάι δε γουέι ένα πουλάκι εσφύρισε μου ότι είσαστε στην κυβέρνηση με τα τυφλωμένα κομματόσκυλα του ΑΚΕΛ. Πώς αναφέρεσαι έτσι στο κόμμα που συγκυβερνεί με το κόμμα σου? ΑΑΑΑΑΑ ξέρω. Ρε φήλαι, αιν σου ήπα αικατώ φωραίς να προσαίχης να μαιν εκτηθαισε? Μαιν αίσιης αίννεια, αιννά το κανωνήσουμαι τω ηπουργίο. πάραι ηπωμωνιν να ππαίση ο κούμμουνως πρότα.

Αφροσιάτης: Η πιο σωστή κουβέντα τούτη. Με μιαν ένσταση. Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος εν να δείξουν ποσοτικά πόσοι αποδέχονται την ομοσπονδία και πόσοι όχι. Δυσκολέφκουμαι να δεκτώ την εξίσωση του κόσμου που γενικά δεν την αποδέχεται, με τον κόσμο που γράφει τα άρθρα τούτου του μπλογκ. Δεν δέχομαι ότι η κύρια μάζα των αντιομοσπονδιακών αποδέχονται τούτα που πρεσβέβει τούτο το μπλογκ (ξιτιμασιές - απουσία επιχειρημάτων - κακεντρέχεια)

Θέκκιου

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε που ο Ρήγας έλεγεν για λάκκους και ασβέστηδες?

Μηπως συνδεεται με το ανοσιο΄θργημα ενάντιον του Τάσσου?

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε που ο Ρήγας έλεγεν για λάκκους και ασβέστηδες?

Μηπως συνδεεται με το ανοσιούργημα ενάντιον του Τάσσου?

DEMOCRACY είπε...

Ο φασισμός πλέον είναι έκδηλος.

ΤΥΧΑΙΑ η επίθεση Μιχάλη Μιχαήλ, Ανευ Ορίων και άλλων ακελοφασιστών και την ίδια στιγμή επίθεση από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ;

Εκεί που νομίζαμε πως η ΕΟΚΑ Β τελείωσε, μας προέκυψε η Επαγρύπνηση, η οποία γεμίζει το προβοκατορικό κενό.

Το παρακράτος προσπαθεί να φιμώσει τα μπλογκς.

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΕ ΙΑΒΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Το ΑΚΕΛ είναι ένα καρκίνωμα στην κοινωνία της Κύπρου!

nekatomenos είπε...

Τζαι τούτη η ανάρτηση έρκεται μια μέρα μετά το διάσημο πλέον ποστ για τους πέντε μπλόγκερς που πρέπει να σωπάσουν τζαι να απολογηθούν επειδή εν συμφωνείτε μαζί τους;

Αντιλαμβάνεστε την ειρωνία; Ή ισχύει τζείνο που λαλούν ότι με τον φανατισμό το πρώτο που εκλείπει εν το χιούμορ;

Επίσης, το "χτυπούν τα blogs" [τζαι πάλε, λάθος του που ασχολήθηκε μαζί σας, πρέπει να εν το σύνδρομο του κατατρεγμένου "αριστερού" που κατατρέχει τους ΑΚΕΛικούς] απέχει κάμποσο που, ξέρω γω, κάτι σαν "τούτοι εν νενέκοι, προδότες, πρέπει να κρεμμαστούν στες πλατείες". Έννεν; Πεταχτείτε ως το Ιράν να δείτε πως εν η φίμωση των μπλογκς, "αγωνιστές" του καναπέ τζαι του Μπρούερι [επίσης μια τζαι είστε "ναυαρχίδα" φκάλτε κανένα καΐκι όπως εννά παέννετε να δείτε αν έρκουμαι].

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε που ο Ρήγας έλεγεν για λάκκους και ασβέστηδες?

Μηπως συνδεεται με το ανοσιούργημα ενάντιον του Τάσσου?

Ανώνυμος είπε...

Η Κόκκινη Χούντα δεν θα περάσει.

Ο κόσμος ξύπνησε. Το ΑΚΕΛ και ο Χριστόφιας έχουν μήνει ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ.

Φεύγει το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ σύντομα. Το ΕΥΡΩΚΟ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ σταθέρα εκφράζουν την αντίθεση τους στους χειρισμούς Χριστόφια στο Κυπριακό.

Ο κόσμος του ΔΗΣΥ αλλά και αρκετά στελέχη του επίσης εκφράζουν δήμοσια τις διαφωνίες τους.

Χριστόφιας, ΑΚΕΛ, Πραξούλλα και Παπαπέτρου έχουν μήνει!

Ρήγας είπε...

Νενέκια, μπράβο, έτσι, να θυμάστε τι λέμε.

Να βλέπετε λάκκους ανοικτούς και να συντρομάσσεστε.

>>>>>Να ξέρετε τί σας περιμένει ΑΝ προσπαθήσετε να ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ο,τιδήποτε παρά την θέληση του λαού.<<<<<

Όσο για την κόκκινη χούντα με τα μπαστάρδικα του Στάλιν, έχω χάσει κάθε ίχνος σεβασμού σ'αυτόν που χαριεντίζεται δίπλα στον Ταλάτ και που παριστάνει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τον είχα αν μη τι άλλο για /άνθρωπο/ πρώτα απ'όλα ενεξάρτητα από τα πολιτικά του κολλήματα.

Πες μια κουβέντα σε αυτή την οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της δύο φορές. Πήγαινε και στο μνημόσυνο. Είσασταν συγκυβέρνηση και στενοί συνεργάτες μέχρι 4 μήνες πριν τις εκλογές όπου θυμήθηκες ότι διαφωνείς. Τόσο δύσκολο είναι να στείλει το Κόμμα κάποιον βαθμοφόρο στο μνημόσυνο;

Ως τώρα φοβόσασταν ζωντανούς και νεκρούς ήρωες. Τώρα φοβάστε και τα μνημόσυνα;

Που το πρώτο και το μόνο πράμα που σκέφτηκες είναι να μην σας χαλάσει η σούπα των συνομιλιών της διά-λυσης και βγήκες πρώτος από όλους μαζί με τον Σουσλώφ να μιλήσετε για "προβοκάτσια."

Δώστε βάση διότι θα το πω μια φορά και μια φορά μόνον:

>>>>Φοβάστε τα ιστολόγια, ε;

Ρουφιάνοι, μπαστάρδικα του Στάλιν, τα "πυρά" μας δεν τα έχετε γευτεί ακόμα.

Εμείς για την ώρα κάνουμε ζέσταμα.<<<<



Ρήγας

Antifa είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για τους ηλιθιους οπως τον προηγουμενο που αποκαλουν το christofiaswatch δημοκρατικο,απλα καμετε λιον κατω την σελιδα και καμαρωστε τημ αναρτηση "οι πεντε πληγες της κυπριακου blogging".

Τζιε αμαν αποφασισετε απαντατε τζιε του μιχαηλ

tristermannus είπε...

1. Κόκκινος Ιαβέρης
2. Ηλικιακός Ρατσιστής
3. Έποικ-Lover
4. Nazi_Penitas
5. Aceras Anthropovristum

Οι 5 ιερές αγελάδες του κυπριακού ίντερνετ.

Απαγορεύεται να τους επικρίνετε.

Όπως τολμήσει να τους επικρίνει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξουσία και τον ίδιο τον Άντρο Κυπριανού.

Ορίστε κύριοι το ΚΡΑΤΟΣ και το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ποιους καλύπτει.

Πότε βγήκε κυβερνητικός αξιωματούχος επί Τάσσου να μιλήσει για την επίθεση των μπλογκερς όταν ύβριζαν τον Τάσσο ακατάπαυστα;

Ανώνυμος είπε...

1. Το να στοχοποιείς μια ολόκληρη οικογένεια πως δήθεν κλέβει το πτώμα ενός αγαπημένου της δεν είναι φασισμός, είναι δημοκρατία. Έτσι δεν είναι Μιχάλη Μιχαήλ;

2. Το να εκφράζεις ηλικιακό ρατσισμό και να απαιτείς από ένα πολιτικό πως λόγω ηλικίας δεν πρέπει να μιλά δεν είναι φασισμός, είναι δημοκρατία. Έτσι δεν είναι Anef_Oriwn;

3. Το να υπερασπίζεσαι τους εποίκους, ένα διεθνές έγκλημα πολέμου, να αποκαλείς ένα πρώην Πρόεδρο "Μεγάλο Μακαρίτη", και να αποκαλείς τα αντιστασιακά κόμματα ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ ως "ακροδεξιά" δεν είναι φασισμός, είναι δημοκρατία. Έτσι δεν είναι Strovolioti;

4. Το να λογοκρίνεις συνμπλόγκερς σου, να απαιτείς πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης από τους πάντες στις δικές σου πολιτικές απόψεις, να επιβάλλεις φασισμό στην μπλογκόσφαιρα, όπως έκανες με τον "ουδέτερο" συναθροιστή σου δεν είναι φασισμός, είναι δημοκρατία. Έτσι δεν είναι Lexi_penitas;

5. Το να συμμετέχεις σε υβριστικά μπλογκς όπως το "Νέα Κύπρος" που αποκαλούσαν τον πρώην Πρόεδρο "Μουττά" αντί να του κάνουν ουσιαστική κριτική, το να βρίζεις πολιτικούς σου αντιπάλους, και να υποβάλλεις πως το κυπριακό είναι περίπου θέμα προσωπικό μεταξύ Ε/κ και Τ/κ, καλύπτωντας πλήρως μέσω αυτής της ανάλυσης τον τουρκικό στρατό δεν είναι φασισμός, είναι δημοκρατία. Έτσι δεν είναι Aceras Anthropophorum;

Υποκριτές! Φαρισαίοι!

Ενώ έχετε αποδεδειγμένα εκφράσει τις πιο χυδαίες και τις πιο φασιστικές απόψεις και πρακτικές στο διαδίκτυο, έρχεστε τώρα και ζητάτε και τα ρέστα.

Φωνάζετε "φασισμός! φασισμός!" μόνο και μόνο για να υπερκαλύψουν οι φωνές σας τον φασισμό που εσείς επιβάλατε και την πνευματική τρομοκρατία που καλλιεργείτε συστηματικά.

Σας παράθεσα τις πράξεις σας πιο πάνω. Όσοι σαν παρακολουθούν το ξέρουν.

Παρακολουθώ αυτό το μπλογκ εδώ και πολύ καιρό. Σιγά το μπλογκ. Μια μαλακία μπλογκ είναι και το έχω πει και στα δικά σας μπλογκς.

Αλλά η αντίδραση σας δείχνει πόσο ανίκανοι είστε να δεχθείτε την άλλη άποψη.

Άμα στις χυδαιότητες αυτού του μπλογκ εσείς αντιδράτε τόσο υστερικά, φτάνοντας μέχρι το σημείο να απαιτήσετε (προφανώς) την υψηλή προστασία του Άντρου Κυπριανού, μέχρι του σημείου να ταχθεί υπέρ σας στην Βουλή, τι θα κάνετε όταν η κριτική θα έρθει από πιο σοβαρά κανάλια; Φοβάμαι να το διανοηθώ καν.

Ηλίθιοι οι Επίτροποι, δεν λέω.

Αλλά η ηλιθιότητα των Επιτρόπων δυστυχώς απεκάλυψε τον ζωντανό φασισμό που φωλιάζει στις ψυχές σας.

ΜΑΡΞΙΑΝ

Ανώνυμος είπε...

TO censor the Internet painlessly, undetectably, is the dream that keeps repressive governments up late at their mainframe computers. After all, no users are so censored online as those who never see it.
What government could bring itself to block this?
The Iranian government is carrying out an Internet crackdown in hopes of subduing the protest movement that has surged since the disputed results of the presidential election on June 12. At the same time, the Iranian government has been sending out the police to restrain protesters and foreign journalists.

Thus far, however, the Iranian government has learned the difficulty of trying to control the Internet in half-steps. Because the government’s censorship efforts are so evident — transparent, even — there is a battle raging online to keep Iran connected to the world digitally, and thus connected to the world. Sympathizers around the world are guiding Iranians to safe access to the Internet and are hosting and publicizing material that is being banned within Iran.

If only Iran’s leaders had thought through the implications of what can be called the Cute Cat Theory of Internet Censorship, as propounded by Ethan Zuckerman, a senior researcher at the Berkman Center for Internet and Society at Harvard Law School. His idea is deceptively simple: most people use the Internet to enjoy their lives, and among the ways people spread joy is to share pictures of cute cats. Even the sarcastic types (who, for example, have been known to insert misspelled messages under pictures of kittens) seem to be under their thrall.

So when a government censors the Internet, it had better think twice: “Cute cats are collateral damage when governments block sites,” Mr. Zuckerman wrote for a recent talk. People who could not “care less about presidential shenanigans are made aware that their government fears online speech so much that they’re willing to censor the millions of banal videos” and thereby “block a few political ones.”

As it happens, Mr. Zuckerman said, the Iranian government’s censorship task has been made harder because there is a thriving blogging community there, which he attributes to an earlier Iranian censorship campaign against traditional print media, in 2003. Writers flocked to the Internet. This fact, combined with a history of blocking access to social media tools since at least 2004, means that a large group of computer-savvy communicators “have had five years to figure out” how to get their message out.

They have learned about all manner of “proxies,” that is, improvised ways of evading censorship — often connecting to a computer outside of Iran, which then can connect to the Internet freely. In earlier cases, the important news that bloggers had to share on a social network might have related to soccer, or a certain favorite pet, but today those same tools are used to get the word out about protests and a spirit of defiance within Iran.

From his experience as a founder of Global Voices, an aggregator of citizen media from around the world, Mr. Zuckerman says he has learned to value the roots laid down by a community of bloggers.

In Kenya, he said, bloggers were important commentators and reporters in 2007-8 on a disputed election, and people would ask why there were so many bloggers in Kenya.

It turned out, he said, that “Kenya has the second-most bloggers in Africa and that mostly they are not writing about politics; many are writing about rugby.” There was, he said, “a fascinating latent capacity — people who knew how to use the tools, knew how to write well, to tell a story with words and pictures.”

The Russia-Georgia war, he said, offered a contrast.

“Suddenly a bunch of people flocked to blogging tools,” he said. “We had never heard about of lot of those people. A number of people were manufacturing blogs from whole cloth for propaganda purposes. It was hard to know who they were, if they were credible. In Kenya, we knew who they were; we knew their favorite rugby team.”

Ανώνυμος είπε...

There are practical benefits to the mainstreaming of political protest online. It presents another barrier to censorship.

Mr. Zuckerman said there had been discussion about having a dedicated human rights site — “and we realized that it will be the most attacked site in the world,” he said.

“The response,” he said, “is to say let’s go in the other direction — encourage anyone that has a human rights site to mirror it everywhere, including sites like Blogspot.com with lots of noncontroversial sites. It is kind of hard for Iran to block Blogger.com well, not that it is hard, but it is complicated. They would have close down a lot of blogs, including blogs with cute cats.”

Beyond the practical benefits, there is something satisfying about a country being assisted by ordinary bloggers who suddenly show their skills in organizing and belief in basic political principles. It harks back to heroes like the Roman leader Cincinnatus, a farmer who had to be persuaded to lead the republic in a time of need and after succeeding quickly returned to the farm. Any functioning society needs professional politicians, just as any modern society needs political blogs, but it is good to be reminded that leadership and political voices can come from other ranks.

But, Mr. Zuckerman reminded me, “You have to have the sword at home. You don’t want to have to buy a sword at the last minute.”


Πηγή: http://www.nytimes.com/2009/06/22/technology/internet/22link.html

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη Επιτροπη

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΙ.

ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Cute Cat Theory of Internet Censorship.

ΟΙ 5 ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ και ειδικα επειδη ειναι και "bloggers"

Πλαστήρας είπε...

Το ΑΚΕL δεν αντέχει την αντίθετη άποψη, γι αυτό και το σταλινάκι ο νέος ΓΓ του επιτίθεται στα μπλογκς και στις σατυρικές εφημερίδες ΠΟΝΤΙΚΙ και ΕΝΩΣΙΣ (τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν).

Νομίζουν ότι ζούμε σε μονοκομματικό κράτος τα καημένα...

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω πάντως οι εφημερίδες να μην το αφήσουν να περάσει έτσι πουπάνω πουπάνω. ήταν μεγάλη πρόκληση για την νοημοσύνη μας να πει έτσι πράμα τούτος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Κυριοι του Christofias-watch πιο κατω θα αποδειξω με επιχειρηματα τους λογους που η Κερυνεια χαθηκε απο λαθη που εγιναν ΟΧΙ απο τον Προεδρο Χριστοφια οπως εσεις υποστιριζετε αλλα απο λαθη εθνιστιστων ενας εκ των οποιων ειταν και ο Τασσος.

Πριν ξεκινησω θελω να ξεκαθαρισω τα εξης¨

1. Δεν αμφισβιτω σε καμια περιπτωση τον πατριωτισμου του Τασου και την αγαπη του για την πατριδα μας

2. Πιστευω οτι ο εθνικισμος,ο υπερμετρος φανατισμος και ο θρησκευτικος φανατισμος φερνουν παντα καταστροφη. Η βια φερνει βια, οι δολοφονιες φερνουν δολοφονιες, το αιμα φερνει αιμα, η τρομοκρατια φερνει τρομοκρατια, ο θανατος φερνει θανατο.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1960-1974

Αυτη ειταν η μαυρη περιοδος της συνχρονης ιστοριας μας κατα την διαρκεια της οποιας εγιναν τεραστια λαθη και απο τις 2 κοινοτιτες. Εγιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες, υπηρξαν παρανομες στρατιωτικες οργανωσεις οπως η Τουρκοκυπριακη ΤΜΤ και Η ελληνοκυπριακη οργανωση Ακριτας μελος της οποιας ειταν και ο Τασος. Αυτες οι παρανομες οργανωσεις προεβηκαν σε εγκληματα, εγκληματα τα οποια εκμεταλευτηκε η Τουκρια να υλοπιοισει τα σχεδια της που ειταν η εισβολη στο νησι μας. Οι εθνικιστες επιδιωκοντας την ενωση η οποια απαγορευοταν απο το συνταγμα μας, χωρις να το θελουν, εδωσαν την αφορμη στην Τουρκια να εισβαλει στο νησι αφου εκμεταλευτηκε το χαος που δημιουργηθηκε απο το πραξικοπημα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο εθνικισμος που καλιεργηθηκε απο πολλους κατά την διαρκεια της περιοδου 1960-1974, εφερε την καταστροφη στο νησι μας, Ο Τασος ειταν ενεργο μελος μιας εθνικιστικης παρανομης οργανωσης ενώ ο Προεδρος Χριστοφιας ουδεποτε υπηρξε μελος μια τετειας παρανομης και εθνικιστικης οργανωσης.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2003-2004. ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Τον Δεκεμβριο του 2003 ο Τασος εστειλε επιστολη προς τον ΑΝΑΝ και του ζητουσε να αναλαβει μια νεα πρωτοβουλια στο Κυπριακο και να επαναφερει το σχεδιο λυσης.

Τον Φεβρουαριο του 2004 καλεσε ο Αναν τον προεδρο Τασσο να παει στην Νεα Υορκη όπως και εγινε. Εκει ο Τασος αποδεκτηκε ΕΠΙΔΙΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δηλαδη αποδεκτηκε το Σχεδιο Αναν 5 ως σχεδιο πανω στο οποιο θα γινοτανε επιδιετησια και μετα δημοψηφισμα.

Το Μαρτιο του 2004, πηγε ο Τασος στο Μπουντερσπορκ για τις συνομιλιες (επιδιετησια) αφου προηγουμενος ειχε συμφωνησει μυστικα με τον Ντεκτας ο οποιος του υποσχεθηκε ότι δεν θα δεχοταν το σχεδιο.Η Τουρκια παραμερισε τον Ντεκτας και αποδεκτηκε το σχεδιο. Ο προεδρος Τασσος δεν διαπραγματευτηκε τιποτα, λεχθηκε μαλιστα από καπιους πολιτικους π.χ Αναστασιαδης ότι η Τουρκια μας προτεινε την καρπασια και παλι ο Τασσος ειταν ανενδοτος και δεν διαπραγματευτεικε τιποτα.

Απριλιο του 2004 πηγαμε σε δημοψηφισμα οπου ο Κυπριακος λαος απερηψε το σχεδιο κατοπιν προτροπης του Προεδρου Τασσου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ¨

1. Από 200,000 που ειταν οι εποικοι το 2004 σημερα είναι 500,000.
2. Στα κατεχομενα εδαφη μας , από το 2004 εως σημερα κτιστηκαν χιλιαδες σπιτια και διαμερισματα σε ελληνοκυπριακη γη κανοντας το περιουσιακο ακομα μεγαλυτερο προβλημα.
3. Με το ΟΧΙ μας και το ΝΑΙ των τουρκοκυπριων , η Τουρκια κεδισε την συμπαθεια πολλων ευρωπαικων κυβερνησεων σε αντιθεση με εμας που δεκτηκαμε πολλες κριτικες και πιεσεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς την επιτροπη του Christofias-watch εχω καποιες ερωτησεις

1. Που μας οδηγησε το 1974 ο εθνικισμος ο οποιος εσεις προσπαθειτε να «πουλησετε» μεσω του Blog σας ?
2. Τι κερδισαμε από τις ενεργειες της παρανομης οργανωσης της οποιας ο Τασσος ειταν ενεργο μελος?
3. Γιατι ζητησε από τον Αναν ο Τασος να επαναφερει το σχεδιο Αναν αφου κατά την δικη του αποψη δεν ειταν λειτουργικο?
4. Γιατι δεκτηκε επιδιαιτησια εάν δεν ειχε εμπιστοσυνη του Αναν?
5. Γιατι δεν διαπραγματευτηκε τιποτα στο Μπουντερσπορκ το σχεδιο που αυτος ζητησε να επανελθει?
6. Εφοσον δεν ικανοποιηθηκε από την επιδιετησια γιατι αφησε το σχεδιο να παει σε δημοψηφισμα με αποτελεσμα να απενοχοπιοισουμε την τουρκια με το ΟΧΙ μας?


Ένα λογικο και αντικειμενικο ατομο μπορει ευκολα να αντιληφθει ότι η πολιτικη του Τασσου από το 1960 εως το ΟΧΙ του, ειταν μια αποτυχημενη πολιτικη η οποια μονον ζημια εφερε στον τοπο μας. Εάν συνεχισουμε αυτή την πολιτικη η οποια δεν εχει κανενα οπαδο στην ευρωπη , είναι θεμα χρονου ποτε θα μας βρουν και άλλα βασανα.


Πραγματικα διερωταμε ποια είναι τα πραγματικα κινιτρα πισω από τον πολεμο που γινετε από το Blog σας προς τον Προεδρο Χριστοφια και την πολιτικη του. Ενας λογικος ανθρωπος μπορει να υποψιαστει ένα εκ των 2 πιο κατω

1. ότι η επιτροπη του Βlog αυτου είναι νεαρα ατομα που δεν γνωριζουν καλα την συνχρονη κυπριακη ιστορια , ειτε εχουν χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτά που εγραψα πιο πανω

2. Ότι η επιτροπη είναι ατομα με κανονικο δεικτη νοημοσυνης αλλα επιτιδες κανουν ότι δεν καταλαβαινουν τα πιο πανω πολύ απλα πραγματα που εχω γραψει επειδη είναι βαλτοι και παιρνουν κατευθυνση από πηγες οι οποιες βολευονται με την απαραδεκτη υφισταμενη κατασταση που υπαρχει αυτή την στιγμη στην κυπρο.


Εγω προσωπικα πιστευω ότι είναι το 2 .