ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΜΠΙΖΟΥ!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009



Θαυμάστε σοβαρότητα και επίπεδο πολιτικού λόγου, από το Δρ Νίκο Τριμικλινιώτη (ο οποίος δείχνει τελικά ότι δεν είναι τόσο σοβαρός όσο νομίζαμε)

Μας το έστειλε ο καλός μας φίλος Κυρηναίος, ο οποίος τυγχάνει και δικηγόρος.

Αυτός τελικά είναι o Νίκος Τριμικλινιώτης, ο μεγάλος "επιστήμονας" τον οποίον θαυμάζει συγκεκριμένη σχολή πολιτικής σκέψης;

Στο blog του στο διαδίκτυο, σε πρόσφατο σχόλιό του, δείχνει ότι πρόκειται για άτομο ευτελούς πολιτικής σκέψης, ο οποίος εκτός από υβριστής, είναι και ημιμαθής.

1) Δείτε πως τοποθετείται για το Νικόλα Παπαδόπουλο:

"2. Ο κάθε αππωμενός που έχει πρόσβαση στα κανάλια μας πουλά μούρη: κλασσικό παράδειγμα το νικωλάκι που μας κάμνει τον κατσινιόρον που την τηλεόραση: είδετε τον εψές στην βουλή; Να μας ζήσει, τι μαγκιά-κλανιά, τι έπαρση, αλλά έλα που ούτε τα γράμματα του εν μπορεί να δκιαβάσει;"


2) Δείτε πως τοποθετείται για τον πρώην Δικαστή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Λουκή Λουκαΐδη και για τον σπουδαίο Κύπριο νομικό, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, συγγραφέα αμέτρητων βιβλίων, ακαδημαϊκό, εκδότη επιστημονικών και άλλων περιοδικών. Δείτε πως διαστρεβλώνει τα λεγόμενα ενός κορυφαίου υπερασπιστή του δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

"3. Ο νομικίστικος νεοεθνικισμός να εκφράζεται δημόσια και ανοικτά πλέον: Θέλουμε λένε να διατηρηθεί το κράτος του 1964 κι όχι την Ζυρίχη - διαβάσατε το "Ορθο ΝΑΙ" που διανεμήθηκε δωρεάν από τον Φιλελεύθερο; Ο Λουκής Λουκαίδης εν ούλλη μέρα στην τηλεόραση (είδατε «ισορροπία του ΡΙΚ»); Ακόμα είδαμε ένα που τους εκφραστές του νομικίστικου κι ακραίου νεοεθνικισμού στο ΡΙΚ στην Χαραλαμπίδου; Μιλώ για τον Αιμιλιανίδη - αθυμάστε που βγήκε τότε πριν το δημοψήφισμα με τον Τσιελεπήν και πήγε τόσο καλά που ο Τάσσος απαγόρευσεν να επαναληφθεί το πρόγραμμα). Λοιπόν η ομάδα του (που βγάζουν το περιοδικό «Σύγχρονη Άποψη») προσπαθούν μαζί με τον Λάζαρο Μαύρο, Ράδιο Πρώτο, ΑΝΤΕΝΑ, Λιλλήκας , νικωλάκης κτλ να επαναφέρουνι την «περιρέουσα ατμόσφαιρα». Προχτές στη Χαραλαμπίδου μας είπε και το άκτύπητο (που επιβεβαίωσε κι ο Λ. Λουκαϊδης) ότι ο λόγος που τα ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια εν γιατί ε/κ νομικοί και πολιτικοί ασκούν κριτική και υπονομεύουν την Κυπριακή Δημοκρατία κι έτσι "επηρεάζονται οι ευρωπαίοι δικαστές"!!! Άκουσον, άκουσον! Τέτοια άποψη εν πέρα για πέρα φασιστική: θέλουν απαγορεύσουν την κριτική, κι ακόμα πιο σημαντικό να απαγορεύσουν (αν μπορούσαν) την πρόσβαση στα ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια και ΜΜΕ. Αν μας δέρνουν τα κατασταλτικά όργανα του κράτους ή αν υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μεν καταγγέλλουμε στο εξωτερικό τις παραβιάσεις και να είμαστε έρμαιο μιας δικαστικής εξουσίας που ξέρουμε πόσο ευαίσθητη είναι σε αυτά τα θέματα: οι Τ/Κ στερήθηκαν το δικαίωμα ψήφου συλλήβδην από το 1964 ως το 2004 και κανένα κυπριακό δικαστήριο εν εν εδεήθηκεν να πει "ρε κοπέλια, έχουμεν το κυπριακόν μεν κι έχουμε το 'δόγμα της ανάγκης,' αλλά εν μπορούμε να στερούμεν το δικαίωμα ψήφου σε πολίτες μας". Έπρεπε να πάει στο ΕΔΑΔ και να αναγκαστεί να κάμε ότι έκαμεν (όπως το επάτσιαρεν δηλαδή) το κράτος. Μας θέλουν απολογητές του αυταρχικού κρατισμού…


Είναι εμφανέστατη και η ημιμάθεια και η εμπάθεια του Ν.Τριμικλινιώτη, γιατί ξεχνά ότι, αυτός που εξέδωσε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την οποία βρέθηκε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία παραβιάζει το δικαίωμα ψήφου των Τ/Κ που διαβιούν στις ελεύθερες περιοχές είναι ο Λουκής Λουκαΐδης.

Ξεχνά ότι ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ο μεγάλος αυτός "εθνικιστής", ηγείται προγράμματος για τα οικογενειακά δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.

Ξεχνά ότι ήταν τόσο "αποτυχημένη" η εμφάνιση του Αιμιλιανίδη με τον Τσιελεπή, που έγινε και 2ο πρόγραμμα! Η μετρημένη τότε εμφάνιση του Αιμιλιανίδη, που κάποιοι θεωρήσαμε ότι έπρεπε να ήταν πιο έντονη, φαίνεται ότι ήταν καταλυτική στο να επηρεάσει χιλιάδες μέλη του ΑΚΕΛ σε τέτοιο βαθμό, που να μην επιτρέψουν αλλαγή της απόφασης του ΑΚΕΛ, όπως επιδιωκόταν τότε από κύκλους του "ΝΑΙ" μέσα στο κόμμα.

Και μάλιστα ο μηχανισμός του ΑΚΕΛ ζήτησε και 2η ευκαιρία, όπου πάλι ο Τσιελεπής είχε κατατροπωθεί από τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη στα μάτια των ΑΚΕΛικών μελών και ψηφοφόρων.

Ο λόγος που ενοχλείται τόσο έντονα από τον εγκυρότατο Αχιλλέα Αιμιλιανίδη ο Ν. Τριμικλινιώτης, είναι προφανώς, γιατί φθονεί την πλούσια ακαδημαϊκή του παραγωγή και τον τεκμηριωμένο και μελετημένο λόγο του. Είναι γιατί, ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, είναι σεβαστός στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Είναι γιατί, ο κ. Αιμιλιανίδης, δεν καταφεύγει σε ύβρεις, κρατά κάποιο επίπεδο και πάνω από όλα: κάνει με τη σοβαρότητά του και τη σπουδαία αναλυτική του ικανότητα, ζημιά σε αυτούς που θέλουν να επαναφέρουν το Σχέδιο Ανάν, που τόσο λάτρεψε ο κ. Τριμικλινιώτης και κάποιοι άλλοι ακραίοι περιθωριακοί ομοϊδεάτες του.

Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, είναι ένα διαμάντι της νομικής επιστήμης. Ανεκτίμητο διαμάντι. Ένας άνθρωπος που ποτέ δε συμβιβάστηκε με τη μετριότητα.

Εσύ Ν. Τριμικλινιώτη, σε σύγκριση με τον Α. Αιμιλιανίδη, είσαι ένα μπιζουδάκι που πουλούν στα πανηγύρια για 50 σεντ του ΕΥΡΩ.



Κυρηναίος για το christofias-watch

38 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά το PRIO Νίκο;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Εγίνετε φίρμες ρε συναγωνιστές και είπατε να του δώσετε πίεση του blog.

Δε σας προλαβαίνουμε σήμερα.

Εντωμεταξύ, θέλω να σας ζητήσω κάτι. Που το έχουμε ανάγκη όλοι όσοι διαβάζουμε τη σελίδα σας.

Θέλουμε να τοποθετηθείτε με σαφήνεια για τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Κάνετε ένα αφιέρωμα εμπεριστατωμένο αν γίνεται.

Καλή δύναμη και ελπίζω να τα πούμε τώρα τα Χριστούγεννα, που θα έρθω Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα ο Τριμίκλας.

Ρε παιδιά, έλεγα μήπως ο Τριμίκλας είναι ο Anef_Oriwn Ηλικιακός Ρατσιστής.

Αλλά είναι τόσο τραγικά ανορθόγραφος που αποκλείεται.

Τριμίκλα ρεζίλη, ξιμαρισμένε, ανορθόγραφε!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιθκιά κάμετε αφιέρωμα για την ομοσπονδία.

Τζαι που κάτω βάρτε τζαι την συμφωνία της 8ης Ιουλίου

Ανδρέας Σ. Κυριακάκης είπε...

Παιδιά μη μασάτε: η τελευταία πολιτική παρακαταθήκη του Τάσσου ήταν "ΔΔΟ με σωστό περιεχόμενο". Άρα επανερμηνεία της ΔΔΟ.

Όπως και ο Μακάριος είχε σκοπό πριν το θάνατό του να εγκαταλειφθεί η επιλογή Ομοσπονδίας.

Πρέπει να πάρει θέση το blog αυτό. Και άμεσα.

Γιατί ξέρετε τι θα γίνει; Θα φορτώνουν στον Τάσσο Παπαδόπουλο και στο Μακάριο τη "διζωνική" και αυτό είναι ιστορικά άδικο και ανακριβές.

Έχετε το ελεύθερο να επικαλεστείτε ότι θέλετε από όσα γράφω πιο πάνω.

Πάρτε το ως χρέος σας να μιλήσετε για τη ΔΔΟ. Χρέος προς την πατρίδα σας και προς τους Προέδρους της Μακάριο και Τ. Παπαδόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ρεζίλι ξεφτιλά, παλιοτριμίκλα!

antiomospondiakos είπε...

αν θέλετε βοήθεια για την διζωνική φωνάξετε μου.

Υ.Γ. τούτες τις ημέρες δεν είχα ώρα να μπαίνω και ήθελα να σας πω μπράβο για την ανακατοσούρα που επροκαλέσατε

Ανώνυμος είπε...

Η τεράστια διαφορά μεταξύ του Τριμικλινιώτη, του Ιωάννου, του Πίττα, του Μιχαήλ κ.α. και υμών είναι ότι αυτοί γράφουν και επιχειρηματολογούν επόνυμα σε aντίθεση με την δική σας ανόνυμη φασιστική νοοτροπία που χαρακτηρίζετε όλους όσους διαφωνούν μαζί σας ως προδότες. Αφείστε το μέγαρο στην οδό Καρκαβίτσα και βγείτε στο φώς αν έχετε επιχειρήματα εκτός από συνθήματα.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

κ. Τριμικλινιώτη,

Αφού είσαι αριστερός διανοούμενος κάνε εσύ το πρώτο βήμα για τη "συμφιλίωση" και την "επανένωση".

Κάνε δώρο το σπίτι σου σε ένα έποικο.

Ή το αυτοκίνητό σου σε ένα στρατιώτη του Αττίλα.

Ας απαλλαγούμε καλέ από τα δεσμά της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Να δώσεις το καλό παράδειγμα καλέ μας Τριμικλινιώτη. Αυτή είναι μια αριστερή μαρξιστικότατη θεώρηση των πραγμάτων που σπάζει την κατεστημένη στρουκτούρα του rearguard action του ακραίου εθνικισμού.

Αν δώσεις όλο σου το βιος σε ένα έποικο, υπόσχομαι να ψηφίσω ΝΑΙ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε Ανώνυμε, μην κατηγορείς εσύ ο Ανώνυμος άλλους για Ανωνυμία.

Αυτά τα logical fallacies, δεν τα κάνει ούτε καν ο Μιχάλης Μιχαήλ ούτε καν ο Anef_Oriwn.

Bobby Sands είπε...

Για να βάλουμε μερικά πράγματα στην θέση τους:

Αυτός ο ανύπαρκτος Τριμικλινιώτης, πρωτίστως δεν έχει ιδέα τι εστί ελληνική γλώσσα. Διαβάζεις τα "κείμενά" του στον Πολίτη και δεν βγάζεις άκρη. Έχει πλάκα να κατηγορεί άλλους για ανεπάρκεια στην γνώση της γλώσσας!

Όλοι σ' αυτόν τον τόπο γίναμε δόκτορες...
χέσε μας δόκτορ τριμικλινιώτη κι άμα τελειώσεις καλή σου όρεξη

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας Σ. Κυριακάκης:

Γιατί κάπου επαρεξηγήσαμεν 2 πράματα δαμέσα.



Υπέγραψε ο Τάσσος ναι ή όχι την συμφωνία 8ης Ιουλίου? Έτην δαμέ να την θκιαβάσεις.

"Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ
Δέσμη Αρχών

1. Δέσμευση για την επανένωση της Κύπρου με βάση μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία και πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
2. Αναγνώριση του γεγονότος ότι το στάτους κβο είναι απαράδεκτο και η παράτασή του θα είχε αρνητικές επιπτώσεις για τους Τουρκοκύπριους και τους Ελληνοκύπριους.
3. Δέσμευση στη θέση ότι μια συνολική διευθέτηση είναι επιθυμητή, καθώς και εφικτή, και δεν θα πρέπει να καθυστερήσει περαιτέρω.
4. Συμφωνία για άμεση έναρξη διαδικασίας, η οποία θα διαλαμβάνει δικοινοτική συζήτηση θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του λαού και, ταυτόχρονα, εκείνων που αφορούν ουσιαστικά θέματα, και τα δύο εκ των οποίων θα συμβάλουν σε μια συνολική διευθέτηση.
5. Δέσμευση να διασφαλιστεί ότι θα επικρατήσει 'κατάλληλη ατμόσφαιρα' για να είναι η διαδικασία αυτή επιτυχής. Συναφώς, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι ουσιαστικά, τόσο για βελτίωση της ατμόσφαιρας όσο και για βελτίωση της ζωής όλων των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων. Επίσης, σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να τεθεί τέρμα στο ούτω καλούμενο 'παιχνίδι επίρριψης ευθυνών'.

Απόφαση των δύο ηγετών

Οι Τεχνικές Επιτροπές για θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του λαού θα αρχίσουν το έργο τους μέχρι το τέλος Ιουλίου, νοουμένου ότι, κατά τον ίδιο χρόνο, οι δύο ηγέτες θα έχουν, επίσης, ανταλλάξει κατάλογο θεμάτων ουσίας και νοουμένου ότι τo περιεχόμενό του θα εξεταστεί από δικοινοτικές ομάδες εργασίας αποτελούμενες από εμπειρογνώμονες και θα οριστικοποιηθούν από τους ηγέτες.

Οι δύο ηγέτες θα συναντώνται περαιτέρω, από καιρού εις καιρό, όποτε κρίνεται χρήσιμο, για να δίνουν καθοδήγηση στις δικοινοτικές ομάδες εργασίας αποτελούμενες από εμπειρογνώμονες για να αξιολογούν την εργασία των Τεχνικών Επιτροπών."
http://www.cyprus.gov.cy/MOI/pio/pio.nsf/All/B155DD9BFC7A860BC225727C0034C704?OpenDocument


1. Η συμφωνία που ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Τάσσος μιλά για ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ναι ή όχι?

Καθαρα τζαι ξάστερα, χωρίς ερμηνείες χωρίς παρερμηνεύσεις.

2. Αν ο Τάσσος δεν ήθελε την ομοσπονδία, γιατί την υπέγραψε?

3. Συμφωνείτε με τον Τάσσο που υπέγραψε την ομοσπονδία?

Ποιος προσπαθεί να φορτώσει του Τάσσου την ομοσπονδία τελικά?

Ανώνυμος είπε...

@ ΕΔΕΚ ΗΒ
Φίλε μου εγώ όταν θα τοποθετηθώ για οποιονδήποτε θέμα θα υπογράψω, σε αντίθεση με σένα που συστηματικά βρίζεις ανόνυμα ακόμα και συναγωνιστές σου.Στο προηγούμενο ποστ μου έκαμα μία διαπίστωση και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος πρέπει να πει στον δόκτορ Νικολαίδη, ότι τους εθνάρχες εν ο κόσμος που τους βαφτίζει, όχι οι συνάδελφοι του στο κόμμα. Έχουν καθολική αποδοχή τζαι που τον κόσμο τζαι που τα κόμματα.

Επίσης κάποιος να του πει ότι τους εθνάρχες, ο κόσμος ψηφίζει τους, εν τους στέλλει σπίτι τους που τον πρώτο γύρο τζαι μάλιστα ελέω κασουλίδη.

Είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο κύριε Νικολαίδη που προσπαθούν με το ζόρι να κάμουν εθνάρχη τον πρόεδρο του σχεδόν πιο μικρού κόμματος στη βουλή επειδή έτυχε το ακέλ να προσθέσει ακόμα μιαν μαλακία, (σόρρυ αλλά εν έσιει άλλη κλεξη) στο βιογραφικό του τζαι να τον βάλει υποψήφιο. Έτσι εθνάρχης γίνουμαι τζαι εγώ.

Ο Μακάριος πράγματι ήταν εθνάρχης, έπιαννε 97% στες εκλογές τζαι εκέρδισε τον τούτον τον τίτλο. Εν έπιαννε με το ζόρι 30%.

Τούτα για την ομιλία Νικολαίδη.

η κατά bωby ανεπάρκεια της παιδείας. είπε...

Ε τι να γίνει μεγάλε γελωτοποιέ. Εν τζε παν ούλλοι στο Κυπριακόν Ηττον για νάχουν "υψηλών ακαδημαϊκών προτύπων" παιδεία.

Πλαστήρας είπε...

Εγώ θέλω ένα από τους ομοσπονδιολάτρες να που μου πει σε ποιο άλλο μέρος του κόσμου υπάρχει αυτό το έκτρωμα που απεργάζεται ο Ευέλικτος; Όπου π.χ η Προεδρία και η Αντιπροεδρία είναι κοτσιανασμένη στη βάση της εθνικής καταγωγής του υποψήφιου , όπου το 82%=18%, όπου ένα ψήφος Τούρκικος εξουδετερώνει 5 ψήφους Ελληνικούς! Ένα μόνο αρκεί!

τα δκιαμάντια των δυναστιών είπε...

Τζε φυσικά τα δκιαμάντια έχουν τα οι αστοί που προσκυνούμε (ακόμα τζιαν τα τζάκια τους βκάλλουν μορφωμένους του επιπέδου του Νικώλα).
Ούλλοι άλλοι εν φτηνιάρικα μπιζιού - ιδιαίτερα αν ασχολούντε με συμφιλίωση τζε επαναπροσέγγιση τζε εν εκρατήσαν τουλάχιστον μιάν φορά το πλακατ "καλός τούρκος νεκρός τούρκος"

Ανύπαρκτοι τζε ανεπαρκείς

Bobby Sands είπε...

κι ούτε όλοι θητεύσαμε αρνιά στην εδόν ρε άνευ

Πλαστήρας είπε...

Μανία με τούτη την επαναπροσέγγιση! Έχετε αναδείξει την επαναπροσέγγιση με τους Τ/Κ σε ύψιστη αρετή. Τόσα χρόνια που το AKEL επαναπροσεγγίζεται χαζοχαρούμενα με τους αδελφούς του γιατί δεν έφεραν αποτέλεσμα;

κυπραία είπε...

έθελες πολλά να ο Ανευ

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίος δικηγόρος ο Αιμιλιανίδης;;!!

Αυτός μόνο για κασάπης κάνει..:-)

Πάντως πριν τέσσερα χρόνια ο τουμάζος τσιελεπής αν θυμούμαι τον έκανε με τα κρεμμυδάκια.

Φυσικά ανήκει στο κατεστημένο όπως και εσείς και ταϊζεί κόσμο. Ποιός μπορεί να του πει τίποτε;

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ο λουκαϊδης, ο δικαστής που εξαιρέθηκε τις περισσότερες φορές από το ΕΔΑΔ λογω μεροληψίας και υποκειμενικότητας.

Να τους χαίρεστε..:)

Ανώνυμος είπε...

προς τον Ανωνυμο 7.46πμ, καταρχας δεν γνωριζεις καλα την υποθεση Κουλια και Πυλα. 1) Ο Κουλιας δεν εκτισε μεσα σε δικη του γη αλλα μεσα στην νεκρη ζωνη, οπου χαλασε αντιαρματικη ταφρο. 2) φενεται δεν κατεχεις καλα στρατιωτικες στρατηγικες, ποιο ειναι πιο δυσκολο? να περασει ενα Τανκ μια αντιαρματικη ταφρο? η να προσπαθησει να περασει μεσω των τοιχων ενος σπιτιου και μετα μεσα απο μια πισινα?? ¨)¨)¨)

το αλλο με την ετερεια του Νικολα με το γνωστο σκανδαλο με το φυσικο αεριο??? ξερεις ποιος ειταν ο συναιτερος του??¨)¨)

ειναι αυτοι που θα μας σωσουν???

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα μωρό μου..
Είσαι πολύ γλυκός...
Μην σταματάς αγάπη μου....
Το καθεστώς πρέπει να τα ακούσει από ένα πραγματικό άντρα σαν και εσένα.

Μην σταματάς μωρό μου..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΖΑΦΥΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ

Ο τίτλος σας μού θύμησε ένα άλλο ανεκτίμητο πολύτιμο λίθο, το ζαφύρη . Το "Ζαφύρη" πού πούλησε Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Γιάννος Αντρονίκου στούς ανυποψίαστους επενδυτές την περίοδο της φούσκας του χρηματιστηρίου το 1999-2000. Να πώς έγινε η μεγάλη αυτή κομπίνα.

Ο Αντρονίκου αποφάσισε νά εισάξει τήν χρηματιστηριακή του ετερεία (Suphire)στό χρηματιστηριο τήν περίοδο της φούσκας έτσι ώστε να την μοσχοπουλήσει σε ανυποψίαστους αφελείς επενδυτές. Γία να το πετύχει αυτό φούσκωσε τα κέρδη της ετερείας του και πούλησε την κάθε μετοχή προς 2 λίρες την κάθε μιά. Ο Αντρονίκου έπιασε αυτός προσωπικά κάπου 65,000,000 Λίρες και κάπου 20,000,000 λίρες η ετερεία του από διάφορους ανυποψίαστους επενδυτές. Αυτά τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε απο το ενημερωτικό δελτίο που έκδοσε η ετερεία SUPPHIRE πρίν μπεί στο Χρηματιστηριο.

Στό συμβούλιο αυτής της ετερείας Φούσκας είταν Ο Νικόλας Παπαδόπουλος καί δικηγόροι της το Δικηγορικό Γραφείο Του Τάσου Παπαδόπουλου.

Οι επενδυτές χάσανε όλα τους τά λεφτά , αφού η μετοχή όπως είταν φυσιολογικό κατέρευσε και σήμερα είναι κάπου στα 4 λεπτά , κάπου 2 σεντ από τις 2 λίρες που τους πούλησαν τις μετοχές Οι Γιάννος Αντρονίκου και Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Γιάννος Αντρονίκου τώρα βρίσκεται στήν φυλακή για τήν κατάχρηση που έκανε στο ταμείο προνοίας των υπαλλήλων της ΑΗΚ.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έφυγε από το συμβούλιο της Supphire λίγο καιρό μετά που πούλησαν τις φουσκωμέμες μετοχές στους ανυποψίαστους επενδυτές.

Το δικηγορικό γραφείο του Τασσου εξακολουθά απο τότε να ειναι οι νομικοί σύμβουλοι της Supphire.

Τα 85,000,000 Λίρες, περίπου 145,000,000 ευρο των επενδυτών έχουν χαθεί.

Ανώνυμος είπε...

και μετα εκαναν την κομπινα με το φυσικο αεριο.πεστα τους μεγαλε

Ανώνυμος είπε...

Προς επιτροπή:

Ο ανώνυμος 11:50 έκαμε σας μάθημα πώς να μιλήσεις για κάποιον με στοιχεία.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για το σκάνδαλο της Ocean Tankers γιατί δε μιλά κανένας; Ή για τα κατασκευαστικά έργα που κατοχυρώνονται στον Μιλτιάδη Νεοφύτου; Τόσα εκατομμύρια και η ομάδα πάει του κόλου!

Ανώνυμος είπε...

Πάολα να το σχολιάσω εγώ αυτό που είπες γιατί προφανώς δεν μπορεί κανένας άλλος. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. Και σε χαίρομαι. Μπράβο.



Πράγματι η Ομόνοια πάει του κόλου. Εν τζείνος ο Λεμονής που φταίει, αντί να δουλέψει με το περσινό υλικό έδωκε δανεικό το ανερχόμενο αστέρι του κυπριακού ποδοσφαίρου, τον Μπαγκούρα.

Επίσης οι τραυματισμοί που εν αφήκαν ήσυχο τον Πατσατζόγλου (λαλείς να λαλεί αλήθκεια οξά εν τουρίστας?)


Η ομάδα εν έσιει ομοιογένεια, εν έσιει φαντασία, οι μεταγγραφές φέτος εν εφκήκαν.


Τέλος πάντων, έσιεις δίκαιο τζαι μπράβο σου που το λαλείς

αγωνιστες ανθρωπινων δικαιωματων είπε...

Αφού κ. Ερωτοκρήτου δκιεβάζετε τούτον το μπλοκ, θέλω την θέση σας για τον τρόπο που παρουσιάζει τους ομοφυλόφιλους η επιτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Να μας αποδειξει η παολα ποιο ειναι το σκανδαλο με την ocean tankers oπως ο ανωνυμος 11¨50 εμιλησεν με στοιχεια για τα κατορ8ωματα του νικολακη.δκιαβασε δκιαβασε ποντικι αποκτησεν ΙQ ποντικας.Μιλατε με στοιχεια τζιε οχι με τους γνωστους ποντικοπορτους

Ανώνυμος είπε...

Α ναι είναι και η "Σάπφαιαρ" του Νηκώλα που κατάκλεψε τον κόσμο..

Καλά που υπάρχουν ορισμένοι να θυμούνται χρονολογικά τα κατορθώματα των απατεωνων διότι ε΄μείς εχάσαμεν τη σειρά..:-)

ακριβώς ετσι.. απατεώνες, θεομπέκτες, κλέφτες του απλού κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Μα τούτος ο Ρήγας που την ημέρα που αναστήθηκε ο εθνάρχης εν χασιμιός. Που επίε σιόρ!Ηταν να μας κάμει τζιαι καμιάν ανάληση για τον ασβέστη!!Μήπως φοάτε τίποτα ,μήπως άλλαξε όνομα χρήστη.Μήπως μας έπιασε στο μαiττάπι!!

Ανώνυμος είπε...

file mou tzino stin tafro en allo singrotima.touto en konta sto dromosan pas agia napa.oi tapelles grafoun TROULLIS

Ανώνυμος είπε...

Πάολα με την Ocean Tankers δεν υπάρχει σκανδαλο αφού η Κυβερνηση μας ακόμα δεν τους πληρωσε ενώ η ετερεία κυνδινευει με χρεωκοπια αφού έχει κάπου 280,000,000 δανεια και αλλες οφειλές.

Εαν ήθελε να τους βοηθησει η κυβερνηση απλα θα τους πληρωμε, κατι τετοιο δεν εχει γινει ακόμα.

Σου παραθέτω δηλώσεις της ίδιας της ετερείας




Στα πλαίσια της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε, αναφορικά με τη μεταφορά πόσιμου νερού από την Ελλάδα στην Κύπρο τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο και πρωτοπόρο έργο τον Απρίλιο του 2008. Μέσα από πολλές αντιξοότητες και αρνητικές παρεμβάσεις η εταιρεία κατάφερε να εκπλήρωση επιτυχώς την μεταφορά του πόσιμου νερού στις 22 Απριλίου 2009, βγάζοντας την Κύπρο από την πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση ανομβρίας που βισκόταν το περασμένο καλοκαίρι, καθώς όλα τα φράγματα είχαν σχεδόν μηδενικά αποθέματα νερού με σοβαρές κοινωνικές συνέπειες στο κοινό της Λεμεσού, στο τουρισμό και γενικότερα στην Κυπριακή οικονομία.

Έχοντας πλέον τελειώσει την μεταφορά πόσιμου νερού, η εταρεία δεν έχει εισπράξει από τη Κύπριακή Κυβέρνηση τα δεδουλευμένα παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και δια μέσο της νομικής οδού τους ενημερώσαμε ότι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για τις πιθανές οικονομικές συνέπειες και κακή δημοσιότητα του ονόματος της εταιρείας εξαιτείας της καθυστέρησης πληρωμής των δεδουλευμένων. Παρ’ όλα ταυτα η θέση του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και της Κυπριακής Κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του Διαιτητή τον Σεπτέμβριο του 2009.

Ώς εκ των ανωτέρο έυλογα διαμαρτύρονται προς την εταιρεία συνεργάτες/πιστωτές ύψους περίπου τεσσάράμιση εκατομμύρια ευρώ, που συνετέλεσαν στην επιτυχή μεταφορά νερού και μερικοί απ’ αυτούς πιθανόν να προχωρήσουν στη λήψη νομικών μέτρων κατά της εταιρείας.. Η εταιρεία τους ενημέρωσε και τους παρακάλεσε να κάνουν υπομονή μέχρι και την έκβαση της Διατησίας.

Ανώνυμος είπε...

ιντα ρε παολα? εσιωπησαμεν?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή επειδή ο Νίκολας έκανε απάτη στο χρηματιστήριο, αν έκανε, τότε δικαιολογείται άνετα ο αρρωστημένος σας ανθελληνισμός και η τουρκολαγνεία σας;

Ανώνυμος είπε...

Ρε βρωμισμένοι, ο Νικόλας δεν έχει λόγο να κλαίψει για να βγάλει λεφτά.
Ο Νικόλας και η οικογένια του έχουνε λεφτά, πηγαίνετε μάθετε ποιά οικογένεια είναι και τι πρόσφερε στον τόπο πρώτα.
Άλλοι που δεν έχουν κλέφτουν κλέβουνε, οχι αυτοί που έχουν.
Μην προσπαθάτε να βάλετε λάπση πάνο στο Νικόλα επειδή είναι πατριοτης.

Είναι νντροπή σας να λέτε αυτά πράματα. Ο Νικόλας θα νικήσει τον Χρισ΄τόφια.