Εμβολιαστήκατε για che-λεπίαση;

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Αρκετοί είναι οι νέοι που εκτέθηκαν στο νέο ιό!


Εις υγείαν του Che-λεπή, του παμμέγιστου συνταγματολόγου, αλάνθαστου συμβούλου και
επικίνδυνου ιού που αφέθηκε ελεύθερος, γίνεται έντονος διάλογος τις τελευταίες μέρες. Ο ιός αυτός, μιλώντας προχτές σε μια μάντρα «ακτιβ»* προβάτων, με αυτοκρατορικό ύφος, δε δίστασε να ψευδολογήσει ασύστολα και να βεβηλώσει για ακόμα μια φορά τη μνήμη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου**, προσβάλλοντας την ίδια ώρα και τον συναγωνιστή του, τον αγέραστο αγωνιστή, Βάσο Λυσσαρίδη.


Ο επικίνδυνος αυτός ιός της «che»-λεπίασης,
καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα, με αποτέλεσμα ο ασθενής να μην μπορεί να αντιληφθεί την ουσία όσων τεκταίνονται γύρω του και να διαστρεβλώνει άθελα του αδιαμφισβήτητες πραγματικότητες. Σε δεύτερο στάδιο, ο εν λόγω ιός, αποδομεί τις αντοχές του ανθρώπου, στην αντίθετη άποψη και τον σπρώχνει στην εκστόμιση χλευαστικών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών προς αυτήν.


Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι, πολλά «ακτιβ» πρόβατα βρέθηκαν εκτεθειμένα στη «che»-λεπίαση προχθές, καθώς αυτή
διαδίδεται με ευέλικτους ρυθμούς και εξαπλώνεται ραγδαία, από έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα, καθώς και από κατανάλωση συγκεκριμένων προϊόντων.


Οι γιατροί συνιστούν απερίφραστα να αποφεύγονται τα καθεστωτικά μέσα, τα λαϊκά προϊόντα, καθώς και οι «ακτιβ» μάντρες!
Επιβάλλεται ο άμεσος εμβολιασμός όλων κατά της “che”-λεπίασης, το συντομότερο δυνατόν.


Ένα "ακτιβ" πρόβατο, θηλυκού γένους,
κάνει βόλτα με έναν από τους 50,000 εποίκους!



* Τα «ακτιβ» πρόβατα είναι μια ακελική ράτσα προβάτων, με μόνο «ακτ» την επανάληψη όσων και ότι ακούνε. Ως εξέλιξη του πρώτου κλωνοποιημένου προβάτου, αποτελούν ένα πολύ σπάνιο είδος που ευδοκιμεί μόνο στην Κύπρο. Είναι επαναφοτριζόμενα και η μνήμη τους μπορεί να ανανεωθεί μόνο με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος!


** Η χυδαία απόφαση της Αστυνομίας να ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι του Τάσσου, μας προκαλεί αηδία και περισσότερη αγανάκτηση. Το καθεστώς προκαλεί, ο «Πολίτης» εξοργίζει. Σκοπός τους η βίαιη μας αντίδραση. ΔΕΝ θα τους κάνουμε όμως τη χάρη, γιατί μετά θα κομπάζει περήφανος ο ανεπαρκής εγκάθετος ΓΓ του ΑΚΕΛ, ότι κινδυνεύει η φυσική ευέλικτη παρουσία. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη να συσπειρώσουμε εμείς τις μάντρες με «ακτιβ». Με υπομονή γαϊδάρου θα υπομένουμε αυτή τη δοκιμασία, εκφράζοντας παράλληλα έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του αείμνηστου μας Προέδρου.


ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias – watch

59 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Σας θυμίζω ότι το, αλήστου μνήμης, Σχέδιο Ανάν δεν είχε καμία σχέση με το Κοινοτικό κεκτημένο. Κι αν τέτοιο ή ανάλογο μας φέρουν πάλι, να το ξέρουν από τώρα, ότι και το καινούργιο θα πάει να συναντήσει το παλιό: Στο καλάθι των αχρήστων».

Αντώνης Σαμαράς 23/12/2009 Βουλή των Ελλήνων

Πλαστήρας είπε...

Εύγε Αντώνη!

Είσαι η ελπίδα του Έθνους! Κανόνισε να μη μας απογοητεύσεις και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα να βγεις να μιλήσεις ευθαρσώς! Είναι χιλιάδες οι Έλληνες της Κύπρου που ελπίζουν σε σένα.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...

ΕΓΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΟΙΚΟ:

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ 50,000 ΕΠΟΙΚΩΝ.

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΝ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΟΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΟΛΑΣ) ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ.

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ, ΕΔΟΝΟΥΠΟΥΛΛΑ, ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 50,000 ΕΠΟΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω το πόνο σας. Από 78% να πάτε στο 30% και να μην πάτε 2 γύρο. Αλλά έτσι είναι δυστυχώς ο λαός τον κάθε κατεργάρη το στέλνει στο πάγκο του και εσας φυσικά στο σπίτι σας για να γλιτώσουμε από τη περιρέουσα ατμόσφαιρα. Λέτε πολλά και διάφορα χωρίς τεκμιρίωση απλά και μόνο για να μην λυθεί το Κυπριακό γιατι έτσι μόνο παραμένετε στο προσκήνιο. Κόμματα που ιδρυθήκαν με σκοπό την εκμετάλευση του εθνικού μας προβλήματος θα σβήσουν από το χάρτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο χριστοφάκος βγήκε με τις ψήφους ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-Οικολόγων.

Άρα μειοψηφεί.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι τσιε-λεπίαση

είναι τσιε-λεπρίαση

με την λέπρα της κατοχής και των εποίκων που αποδέχεται ο Χριστόφιας, ο Τάκης Χατζηγεωργίου και ο Κόκκινος Ιαβέρης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μωρα μου

Σκοτωθείτε με τους αριστερούς

Καλλιεργήστε το μίσος μεταξύ σας

Αυτο σημαίνει ότι στο δίλημμα Καθεστώς η Δησυ θα ψη΄φίσετε Δησυ

Εν τω μεταξύ, για να λέμε την αλήθεια, ο Τασσος αποδέχτηκε να μείνουν 50000 έποικοι για να εκλέξουν, όπως λέει και ο Νικόλας, τον γκρύζο λύκο για αντιπρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Τους 50000 εδέχτηκεν τους ο Τασσος. Όπως και τη διζωνική και δικοινοτική Ομοσπονδία.

Στη διεθνή πολιτική δεν έχει παίζω και ξιπαίζω όπως έκανε χθες ο Νικόλας. Και με το δημοψήφισμα έτσι έγινε. Εδέχτηκεν ο Τάσσος να γίνει και μετά παρακαλούσεν τους Τούρκους στη Στράκκα να το ακυρώσουμεν απο κοινού. Βέβαια οι Τούρκοι εμπήξαν μας την..Παίζω και ξιπαίζω δεν έχει...

Και κάτι ακόμα........

Η επιλογή δεν είναι μεταξύ κανενός έποικου η 50000 εποίκων. Αν ήταν έτσι τα πράγματα τόσο ο Τάσσος όσο και ο Χριστόφιας θα έλεγαν κανένας έποικος. Βλάκες είναι?

Η επιλογή είναι μεταξύ 50000 και βάλε τώρα ή δύο εκατομύρια ύστερα από 2 χρόνια.


Ο πραγματικός μάγκας είναι αυτός που λέει να μείνουν 50000 για να αποφύγει να έχει το νησί 2 εκατομύρια έποικους και βάλε.

Ανώνυμος είπε...

Τους 50000 εδέχτηκεν τους ο Τασσος. Όπως και τη διζωνική και δικοινοτική Ομοσπονδία.

Στη διεθνή πολιτική δεν έχει παίζω και ξιπαίζω όπως έκανε χθες ο Νικόλας. Και με το δημοψήφισμα έτσι έγινε. Εδέχτηκεν ο Τάσσος να γίνει και μετά παρακαλούσεν τους Τούρκους στη Στράκκα να το ακυρώσουμεν απο κοινού. Βέβαια οι Τούρκοι εμπήξαν μας την..Παίζω και ξιπαίζω δεν έχει...

Και κάτι ακόμα........

Η επιλογή δεν είναι μεταξύ κανενός έποικου η 50000 εποίκων. Αν ήταν έτσι τα πράγματα τόσο ο Τάσσος όσο και ο Χριστόφιας θα έλεγαν κανένας έποικος. Βλάκες είναι?

Η επιλογή είναι μεταξύ 50000 και βάλε τώρα ή δύο εκατομύρια ύστερα από 20 χρόνια.


Ο πραγματικός μάγκας είναι αυτός που λέει να μείνουν 50000 για να αποφύγει να έχει το νησί 2 εκατομύρια έποικους και βάλε στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι ΔΡΑΣΙΤΕΣ δεν ξεχνάμε ότι βγάλατε όλους τους αριστερούς δήμαρχους. Δεν ξεχνάμε ότι ανοίξατε τα οδοφράγματα. Δεν ξεχνάμε ότι οι φωστήρες σας εξέλεξαν Χριστόφια.

Ανώνυμος είπε...

- Στην Στράκκα μαζί με τον Τάσσο ήταν και ο Χριστόφιας, ας μην το ξεχνάμε.

- Ο Τάσσος απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, και μαζί με αυτό την αποδοχή εποίκων.

- Ο Νικόλας δήλωσε πως δεν δέχεται ούτε ένα έποικο.

Μπορεί να δηλώσει ο Χριστόφιας πως δεν αποδέχεται ούτε ένα έποικο;

Περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Αφού ξέρετε τόσο καλά τη διεθνή πολιτική τότε θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι αφού απορρίφθηκε το σχέδιο που ήρθε στο δημοψήφισμα τότε ότι συμφωνήθηκε παύει να ισχύει και δεν δεσμεύει κανέναν

Πλαστήρας είπε...

Ο Χριστόφιας δήλωσε για "γενναίες παραχωρήσεις" που έκανε στον Ταλάτ. Αν την εκ περιτροπής προεδρία, τους έποικους κλπ τα δέχτηκε ο Τάσσος τότε για ποιες παραχωρήσεις μιλά; Τι άλλο τους έταξε; Τη Λεμεσό;

Ανώνυμος είπε...

ο Χριστόφιας είναι μεγαλύτερος Έποικ-Lover και από τον Έποικ-Lover

*Ιοσίλιος*

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Συγχαρητήρια στον Τουμάζο Τσιελεπή

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) χαιρετίζει τη θαρραλέα επίθεση του Προεδρικού Συμβούλου Τουμάζου Τσιελεπή κατά του οχλοδημοκράτη διαχρονικού πολέμιου της Ιδεολογίας του Φασισμού στην Κύπρο, Βάσου Λυσσαρίδη.

Το "εξαπτέρυγο του Μούσκου" όπως ευφυώς είχε χαρακτηριστεί από τους ομοϊδεάτες μας της θρυλικής ΕΟΚΑ-Β, έφθασε σε σημείο να θεωρείται ως περίπου η "ιερή αγελάδα" της πολιτικής ζωής της Κύπρου, που κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

Η οργανωμένη αντιδιζωνική εκστρατεία και προσπάθεια απαξίωσης του κύρους αυτού του ακούραστου εργάτη του Φυλετισμού και του Εθνικού Διαχωρισμού Τουμάζου Τσιελεπή, δείχνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ένας επικίνδυνος και ανατρεπτικός υφέρπων ενιαιοκρατισμός, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν να ζουν μαζί σε ένα ενιαίο οχλοδημοκρατικό κράτος.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε δυστυχώς ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας ενάντια στο Φυλετισμό. Γνωστές είναι οι σχέσεις του με τον διαβόητο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα, η παράνομη απελευθέρωση του οποίου, οδήγησε στην κατάρρευση του κραταιού λειτουργικού και βιώσιμου απαρτχαϊκού κράτους και στην εξάλειψη του ιστορικού θεσμού των μπαντουστάνς. Πολέμησε την ιδεολογία μας με πάθος και πρωτόγνωρο μίσος.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δηλώνει ότι θα σταθεί ασπίδα στις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του έγκριτου νομικού Τουμάζου Τσιελεπή και ότι θα συνδράμει στην ειλικρινή προσπάθεια του Προέδρου της Κυβερνήσεως, να μεταφορφώσει το οχλοδημοκρατικό άστικο κράτος σε απαρτχαιντικό διζωνικό συνεταιρισμό δύο συνιστώντων "states".

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Kıbrıs'ta FAŞI.K.K. Engellenemez

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στην Κύπρο

ΠΑΟΛΑ είπε...

Υπάρχει εμβόλιο για che-λεπίαση;

Απ' ότι γνωρίζω η ασθένεια αυτή είναι πολύ σοβαρή, εφόσον προσβάλλει το νευρικό σύστημα και προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Αποτέλεσμα οι άτυχοι οι ασθενείς να μετατρέπονται σε άβουλα ΕδονόΠΟΥΛΛΑ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του αμέσως και να βάλει τα ΕδονόΠΟΥΛΛΑ σε τάξη.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Συγγνώμη σε καραντίνα εννοώ.

Ν.ΕΚΡΑ είπε...

Απαιτούμε οικουμενική κυβένηση ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΣΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ-ΕΔΗ για την Σωτηρία της Νότιας Κύπρου.

Νεολαία Ε.Κ.ΡΑ. (Ένωσης Κυπρίων Ρατσιστών)

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκης πραγματικά του αξίζει ο τίτλος EPOIK LOVER.... ή μήπως εν του Τάσος που αποδέχτηκε τους 50 000έποικους?

Ο Τάσος Παπαδόπουλος που ήθελε ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ήταν αμερικανάκικαι τουρκοπροσκυνητής?

Ανώνυμος είπε...

re pedia tis epitropis einai epipedo arthografias kai sizitisis pou kanete edo kai nomizete tha sas vali kapios noimon anthropos ypopsi.kai min exete parapono pos sas apantoun giati tin sizitisi esis tin riksete xamila.
valte thesis kai stamatiste na xlevazete opio diafoni mazi sas.kai an katalava kapios apo edo einai o Rikkos lipoume dipla giati exoume vouleftes tetiou epipedou

Πλαστήρας είπε...

Αφού δεν λαμβάνει κανένας την ιστοσελίδα αυτή, τότε γιατί λυσσάξατε όλοι οι υποστηρικτές του ΔΗΣΑΚΕΛ να αναμασάτε σε όλες τις αναρτήσεις την ίδια ανούσια προπαγάνδα του Ευέλικτου;

Ανώνυμος είπε...

Αν το Χριστόφιας Watch δεν το φοβάται ο Άντρος Κυπριανού και η κυβέρνηση, γιατί του επιτέθηκαν και σύζηταν την φίμωση του;

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

kopelia idete ti ipe to papadopouloui?
AHhahahahahahahaahah
Ahahahahahahahahaha
ahahahahahahahhahaahah

kopelia ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahahkopelia

ekatsete pano.
Anikse antipalo deos.Tzie gia tin akrivia en polla parapano oi potzoi.
Mouhahahhahahahahahah

Ανώνυμος είπε...

Το epanenosi.com το χειρίζεται διαδικτυακή ομάδα της συνεργασίας ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΣΑΚΕΛ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...

ΕΓΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΟΙΚΟ:

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ 50,000 ΕΠΟΙΚΩΝ.

- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΝ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΟΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΟΛΑΣ) ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ.

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ, ΕΔΟΝΟΥΠΟΥΛΛΑ, ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 50,000 ΕΠΟΙΚΩΝ.

ΚΝΕ είπε...

Ηλικιακέ Ρατσιστή, Κωστακόμπλεξ, Κόκκινε Ιαβέρη, Έποικ-Lover και άλλοι ρατσιστοφασίστες της κακιάς ώρας, πόσα άλλα Ιστολόγια θα ανοίξετε για να παρουσιάσετε "πλειοψηφικό ρεύμα" υπέρ των απόψεων σας;

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν έποικο για πρόεδρο ή αντιπρόεδρο περαν πασης θυσίας, τότε οποιοδήποτε σχέδιο προνοεί εστω και ενα εποικο να παραμείνει, θα καταψηφιστεί, επειδή εμπεριέχει αυτή την πιθανότητα. Είτε έχουμε συστημα προέδρου/αντιπροέδρου είτε έχουμε εκ περιτροπής, με σταθμισμένη ή όχι ψήφο.

Εαν οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν Τουρκοκύπριο για πρόεδρο ή αντιπρόεδρο, τότε οποιοδήποτε σχέδιο πάει σε δημοψήφισμα θα καταψηφιστεί, επειδή θα εμπεριέχει αυτή την πιθανότητα, είτε έχουμε συστημα προέδρου/αντιπροέδρου είτε έχουμε εκ περιτροπής, με σταθμισμένη ή όχι ψήφο.

Ξέροντας τους Ελληνοκύπριους, σίγουρα δεν θα δεκτούν παραμονή εποίκων, ειδικά αν έχουν έστω και 0.0001% πιθανότητες να εκλεγούν σε οποιαδήποτε θέση.
Σίγουρα δεν θα δεκτούν πρόεδρο τουρκοκύπριο οι περισσότεροι, ειδικά εαν είναι εκ περιτροπής, δηλαδή με το ζόρι, έστω και αν έχουν μερικό λόγο στην εκλογή του.
Θα δέχονταν Τουρκοκύπριο πρόεδρο εάν εκλεγόταν δημοκρατικά (ένας πολίτης, μια φήφος).
Δεν θα δεχονταν όμως οι Τουρκοκύπριοι διότι οι πιθανότητες να εκλεγεί Τουρκοκύπριος δημοκρατικά είναι πολύ λίγες, και μόνο μετά από 50 χρόνια, εαν υπάρχει ειρήνη και εμπιστοσύνη (όπως έγινε στην Αμερική με τον Ομπάμα).

άρα γιατί σύρνουμε αφκά πας στους τοίχους;; Οποιοδήποτε σενάριο και να προκύψει θα καταψηφιστεί....

Ανώνυμος είπε...

προς ΚΝΕ

Απαγορεύεται να αννοίουν μπλογκ τζείνοι που θέλουν δηλαδή?

Οι κάθε λογής ακραίοι αννοίουν που 3 και 4 μπλογκς και περιμένεις να μεν υπάρχει αντίσταση?

Έχω τζαι μιαν ερώτηση προς εσένα και θα σε παρακαλέσω να μου την απαντήσεις. Το όνομα που χρησιμοποιείς ΚΝΕ εν για την γνωστή νεολαία του ΚΚΕ, ή σημαίνει κάτι άλλο?
Γιατί τυγχάνει να σπούδασα στην Αθήνα για 5 χρόνια και ξέρω ότι επίσημα η ΚΝΕ εν ασπάζεται τις απόψεις σου. Μάλιστα έπιασα ένα τηλέφωνο κάποιον στενό μου φίλο στέλεχος της ΚΝΕ που θκιαβάζει το μπλογκ τζαι είπε μου ότι μάλλον εν προβοκάτσια το γεγονός ότι χρησιμοποείς τούτο το όνομα.

Και αν είσαι ΚΝίτης στην πραγματικότητα σημαίνει ότι είσαι πολύ πειθαρχημένος στες αποφάσεις του κόμματος σου και της οργάνωσης (εν συμφωνώ με τίποτε σχεδόν με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ, αλλά παραδέχομαι και θαυμάζω την πειθαρχία σας στες συλλογικές αποφάσεις σας)

Άρα ο λογικός μου συλλογισμός λαλεί μου ότι:

Α. ΚΝΕ εννεν τα ακρωνύμια της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος

ή

Β. Είσαι προβοκάτορας για λόγους που εν μπορώ να φανταστώ

ή

Γ. Είσαι ΚΝίτης αλλά εν σέβεσαι τις συλλογικές αποφάσεις (πράμα που εγώ σέβομαι γιατί εν δέχομαι τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, αλλά εν νομίζω να σέβεται η ιστορική οργάνωση στην οποία ανήκεις η οποία ισχυρίζεται ότι η πειθαρχία των στελεχών της είναι αυτό που την κρατά ψηλά ακόμα)


Θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ ως φίλος της ΚΝΕ να διευκρινήσεις.

ΚΝΕ είπε...

Ζητάς πιστοποιητικό φρονημάτων ρε χουντικάκι;

Ανώνυμος είπε...

οκ κνίτης δεν είναι.... προβοκάτορας...

οι κνίτες δεν μιλουν έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια να φορτωθούν όλες οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Χριστόφια στον Τάσσος είναι ανεπίτρεπτη!

Ο Τάσσος απέρριψε το Σχέδιο Ανάν μαζί με όλα όσα συμπεριλάμβανε.

Ο Χριστόφιας ΠΡΟΔΙΔΕΙ την πατρίδα αποδεχόμενος εποίκους, εκ περιτροπής και ξεχωριστά κράτη.

Ώρα να λέμε τα πράματα με το όνομά τους: Ο Χριστόφιας ΠΡΟΔΙΔΕΙ την Κύπρο.

η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι έγκλημα

Bobby Sands είπε...

Μια και αύριο ο υπολογιστής μου θα μείνει κλειστός, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους επίτροπους καλά χριστούγεννα.

Ξεχωριστές ευχές στέλνω και στους αγαπημένους φίλους, Ρήγα, Πλαστήρα, Ιοσίλιο.

Επειδή όμως είμαι μεγαλόψυχος, θα ήθελα να ευχηθώ και στα παλιοτόμαρα:
Εύχομαι να σας κάνει χριστουγεννιάτικη επίσκεψη, όχι το πνεύμα των χριστουγέννων, αλλά ο Τάσσος Παπαδόπουλος, την ώρα που θα ηδονίζεστε σκεπτόμενοι πως απολαμβάνετε το γεύμα της ημέρας παρέα με έναν μαυρογέρημο έποικο.
Πέρκιμου στραβοκαταπιείτε αμάσητο έναν ολόκληρο κομμάτιν σούγλας, τζιαι να κάμετε μιαν εβδομάδαν να σιέσετε.

ιδιαίτερα για την Δρακούνα, εύχομαι ο ρούντολφ το ελαφάκι να σιέσει μέσα στις λουί βουιτόν τσέντες της και ο σάντα κλος να της κλέψει τα μανόλο μπλάνικ παπούτσια, την στιγμή που ο άντρας της θα της ανακοινώνει με ι-μέιλ πως την επαρέτησεν για μιαν τουρκοκύπρια καλλονή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΑΣΙΚΚ-ΔΗΣΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

Ahmet_Oriwn είπε...

CTP-ÖRP iktidarı döneminde Vakıflar İdaresi tarafından yaklaşık 746 bin TL harcanarak İstanbul, Londra ve Brüksel’de gerçekleştirilen “Kıbrıs’ta Vakıf kayıtları…400 yıllık miras…” konulu sergi, ayrıca Girne’deki Dome Otel ile Ercan ana yolu üzerinde 43 dönümlük Vakıf arazisinin kiralanmasıyla ilgili sözleşmeler hakkında Başsavcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Vakıflar İdaresi, yapılan harcamaların yasalara aykırı olduğu iddiasıyla, eski yönetimin sorgulanmasını ve mahkeme tarafından yargılanmasını talep ediyor. UBP’nin iktidara gelmesinden sonra, CTP-ÖRP iktidarına ilişkin ilk suç duyurusu bu şekilde yapılmış oldu…

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΚΝΕ είπε...

"Ζητάς πιστοποιητικό φρονημάτων ρε χουντικάκι;"


Συγγνώμη κύριε αλλά εν αθυμούμαι να σου ζήτησα πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων. Τζαι αν είσαι τόσον "ευαίσθητος¨ με τούτο το θέμα θα αντιδρούσες με τους χαρακτηρισμούς για τα εδονόπουλα που κατατάσσουν μερικοί δαμέσα τζαι ζητούν τους το λόγο για την οργάνωση στην οποίαν ανήκουν με λέξεις όχι τόσο ευγενικές όπως αυτές που χρησιμοποίησα.

Τζαι ξαναρωτώ σε.
Χρησιμοποιείς το όνομα ΚΝΕ.
Εϊσαι εκπρόσωπος της ΚΝΕ? Γιατί εγώ θκιαβάζω:
"Τριάντα πέντε χρόνια μετά την εισβολή του τουρκικού στρατού και την κατοχή του 37% του εδάφους της Κύπρου, αποτελεί ζητούμενο η δημιουργία μιας διζωνικής, δικοινοτικής, πολιτικά ανεξάρτητης Ομοσπονδίας, χωρίς στρατεύματα κατοχής και ξένες βάσεις, με ενιαία πολιτική παρουσία, με ενιαία διεθνή προσωπικότητα.

Το ΚΚΕ παραμένει στη δίκαιη και βιώσιμη λύση της διζωνικής Ομοσπονδίας, για την οποία αγωνίζεται ο κυπριακός λαός, το ΑΚΕΛ και ο πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας."

http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/anakoinosh_toy_grafeioy_typoy_gia_ta_35_xronia_apo_thn_eisbolh_ton_toyrkikon_strateymaton_sthn_kypro?morf=0
Έννεν τούτη η θέση του ΚΚΕ άρα και της ΚΝΕ για το κυπριακό?

Αφού χρησιμοποιείς το όνομα ΚΝΕ εν μόνος σου που δίνεις πιστοποητικά πολιτικών φρονημάτων. Και για να το χρησιμοποιείς σημαίνει ότι θέλεις να φαίνεσαι ότι είσαι μέλος της ΚΝΕ. Άρα κάποιος εδώ λέει χοντρά ψέματα. Ή το ΚΚΕ στη σελίδα του για τη θέση του στο κυπριακό, ή εσύ ότι είσαι ΚΝίτης.

Δεν ξέρω ούτε και έναν ΚΝίτη που να μην είναι περήφανος για την οργάνωση του και πάντα προσπαθούν με την πρώτη γνωριμία να αναφέρουν ότι είναι οργανωμένοι στην ΚΝΕ (και μάλιστα πολλές φορές υπερβολικοί σε τούτο)

Άρα, αν είσαι ΚΝίτης οφείλεις να υπερασπιζεσαι με κάθε τρόπο τις θέσεις του κόμματος σου, πράμα το οποίο εν κάμνεις. Και επειδή για μαζοχιστής εν μου φαίνεσαι, να είσαι μέλος μιας οργάνωσης την οποία διαφωνείς και δεν σέβεσαι, σάννα τζαι καταλήγω στην επιλογή νούμερο Β. Προβοκατόρικα χρησιμοποείς το όνομα ΚΝΕ.

Τον χαρακτηρισμό "χουντικάκι" εννά τον αγνοήσω. Τα δακρυγόνα που έφαγα από μπάτσους στην ελλάδα γιατί τόλμησα να πάω σε μια ειρηνική πορεία της Πανσπουδαστικής για το άρθρο 16, εδείξαν μου τι σημαίνει πραγματική χούντα.

Ευχαριστώ

ΚΝΕ είπε...

Βρε χουντικάκι. Δεν μίλησα κατά του Προέδρου. Και διάβασε καλά:

"αποτελεί ζητούμενο η δημιουργία μιας διζωνικής, δικοινοτικής, πολιτικά ανεξάρτητης Ομοσπονδίας, χωρίς στρατεύματα κατοχής και ξένες βάσεις, με ενιαία πολιτική παρουσία, με ενιαία διεθνή προσωπικότητα."

Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ ξέρω πως τις ξένες βάσεις τις αποδέχτηκατε.

Και, ναι, είμαι ΚΝίτης. Και ξέρεις πολύ καλά την τακτική του κόμματος και τις απόψεις και ευαισθησίες που έχουμε σε θέματα ιμπεριαλισμού.

Ακόμη δεν είδα πρωτοσέλιδο άρθρο του Μπράουν στον Ριζοσπάστη...

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΚΕΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ!!!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...

«Άρα, αν είσαι ΚΝίτης οφείλεις να υπερασπιζεσαι με κάθε τρόπο τις θέσεις του κόμματος σου, πράμα το οποίο εν κάμνεις.»

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΡΕ ΑΚΕΛΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΑ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ;

ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΣ "ΠΑΝΩ" ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΣΣΕΣΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ "ΚΑΤΩ" ΚΑΘΕΣΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ "ΣΚΥΨΤΕ" ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΑΚΕΛΙΚΑ ΑΡΝΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΝΑ ΠΙΕΤΕ ΚΑΦΕ, ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το ΚΚΕ πρέπει να παραδεχτώ ότι ελάχιστη σχέση έχει με το AKEΛ. Το ΚΚΕ είπε ένα βροντερο ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και όχι ένα μεσοβέζικο Ν...ΟΧΙ.

Ρήγας είπε...

>>Ακόμη δεν είδα πρωτοσέλιδο άρθρο του Μπράουν στον Ριζοσπάστη...

Χε χε... Μην τους βάζεις δύσκολα.

* Το ΚΚΕ είναι αριστερό-κομμουνιστικό κόμμα. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε με τις αρχές του Μαρξισμού ή όχι, είναι ιστορικό γεγονός το ότι όταν η Ελλάδα δέκτηκε εισβολή από τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, το ΚΚΕ είπε ΟΧΙ και πολέμησε για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Είναι επίσης ιστορικό γγεονός το ότι το ΚΚΕ αντιστάθηκε στην χούντα. Είναι επίσης ιστορικό γεγονός το ότι το ΚΚΕ είπε ΟΧΙ στο Αμερικάνικο σχέδιο Ανάν.

* Το ΑΚΕΛ /χυδαία/ καλύπτεται πίσω από τους αγώνες του ΚΚΕ για να κράζει "Εμπρός λαέ ... με το ΑΚΕΛ αντίσταση και πάλι." ΠΟΤΕ και ΠΟΥ ακριβώς το ΑΚΕΛ πολέμησε για την ελευθερία της Κύπρου και ΠΟΤΕ και ΠΟΥ αντιστάθηκε και σε ΠΟΙΟΥΣ;

Η μαρτυρία του Λ. Σκαλιστή, πρώην μέλους της ΚΕ του ΑΚΕΛ σε ένα άρθρο που έχει δημοσιευτεί πολλές φορές στον τύπο, λέει μεταξύ πάμπολλων άλλων:

"Ορισμένα άλλα βασικά δεδομένα αποδεικνύουν ότι το ΑΚΕΛ δεν αγωνίστηκε ενάντια στην κύρια αιτία για το πραξικόπημα στην Κύπρο, δηλαδή την χούντα των Αθηνών που τα πλοκάμια της έφταναν στην Κύπρο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις συνεργάστηκε μαζί της.
...
Όταν ήρθε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος στην Κύπρο, οι πρώτοι που πήγαν στη δεξίωση του Προεδρικού ήταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ, ενώ άλλοι πολιτικοί παράγοντες απέφυγαν να πάρουν μέρος. Όταν εγίνοντο διαδηλώσεις από μέρους των ομάδων Λυσσαρίδη ενάντια στην χούντα, ο επαγρυπνητής του ΑΚΕΛ μακαρίτης Κατσουρίδης, από μέρους της ηγεσίας του ΑΚΕΛ έδιδε οδηγίες να παν τα στελέχη της επαγρύπνησης να διαλύσουν τη διαδήλωση, γιατί είναι προβοκάτσια που στήνει ο γιατρός, ενώ τότε οι αγωνιστές έτρωγαν ξύλο από χουντικούς, κι αυτό δείχνει ότι έπαιζαν οι επαγρυπνιστές του ΑΚΕΛ το παιχνίδι των χουντικών."


Το να ζητά ένας Ακελικός ρέστα από έναν Κνίτη είναι ΥΒΡΙΣ απέναντι στην ιστορία.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

re pedia tis epitropis einai epipedo arthografias kai sizitisis pou kanete edo kai nomizete tha sas vali kapios noimon anthropos ypopsi.kai min exete parapono pos sas apantoun giati tin sizitisi esis tin riksete xamila.
valte thesis kai stamatiste na xlevazete opio diafoni mazi sas.kai an katalava kapios apo edo einai o Rikkos lipoume dipla giati exoume vouleftes tetiou epipedou

FILE MOU DEN EIMAI OUTE ALEL OUTE DISI.APLA ENAS LOGIKA SKEPTOMENOS KAI AKOMMATISTOS POLITIS, MOLIS EIPA MIA APOPSI DIAFORETIKI AMESOS ME XARAKTIRISATE
ELEOS POSO FANATISMO

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας προφανώς δεν γιορτάζει αύριο αφού ανθρώποι που μιλάνε για ασβέστηδες και λάκκους, που υβρίζουν από το πρωι μέχρι το βράδυ, που κάνουν προπαγάνδα και κακό στην Κύπρο για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους, τέτοιοι ανθρώποι που λέτε, είναι προφανές ότι δεν πιστέυουν καθόλου στο ΘΕΟ. Οι πράξεις του δεν συμβαδίζουν με αυτά που δίδαξε ο Χριστός. Κρίμα..

Πλαστήρας είπε...

Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει στείλει μια βαρυσήμαντη επιστολή στο Περιοδικό Ρεσάλτο για τα Εθνικά Θέματα. Αντιγράφω έν ακομμάτι για την Κύπρο. Τα σχόλια περιττεύουν.

"Κύπρος: Παρά το ότι ο ελληνοκυπριακός λαός απέρριψε το Σχέδιο Ανάν με μεγάλη πλειοψηφία (70%), εν τούτοις τόσο μέσα στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα υπάρχουν πρόσωπα και δυνάμεις που συνωμοτούν, ώστε με την δημιουργία καταλλήλων συνθηκών να το επιβάλουν τελικά, μιας και η επικράτησή του εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο της πολιτικής των ΗΠΑ, που θέλουν μʼ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό στρατηγικό έρεισμα για τα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά τους στην Μέση Ανατολή.
Είναι ανάγκη λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να ακουστεί η φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν συμφωνεί στην εφαρμογή αυτού του Σχεδίου, το οποίο είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της Κύπρου και ειδικότερα των Ελληνοκυπρίων, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του Ελληνικού Έθνους."

Είπατε τίποτα συντρόφοι;

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους πολέμιους της "ΔΔΟ με ότι αυτή συνεπάγεται"

ΑΙΣΧΟΣ στην ΔΔΟ
Ζήτω το ενιαίο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ρήγας είπε...

>Είπατε τίποτα συντρόφοι;

Τί να σου πούνε ρε φίλε. Πολλά ζητάς.

Μην ξεχάσεις να αφήσεις την λάμπα αναμένη πριν φύγεις, μην κρυώσουν τα εδονόΠΟΥΛΛΑ.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα μωρό μου εσύ

Πόσο μου αρέσει που τα λες όλα

Μην τραβάς πίσω μωρό μου

Πες τα όλα

Πες και για αυτον τον τύπο που δέχεται γκρίζο λύκο για αντιπρόεδρο, φτάνει λέει να έιναι Κύπριος ο Πρόεδρος.

Πες τα μωρό μου

Ανώνυμος είπε...

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Τι σημαίνει δεν δέχεσαι; Δεν είσαι εσύ που θα διαλέξεις».

Ανώνυμος είπε...

έχω μια απορία και παρακαλώ όπως μου την απαντήσει κάποιος. Ο Νικόλας αυτές τις μέρες γιατί βγαίνει στις τηλεοράσεις και πάει σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως την έκδοση ενος βιβλίου?? είναι σοβαρά αυτά? δεν έπρεπε ολη μέρα να ψάχνει και αυτός με την αστυνομιά για την ανέυρεση της σορού του πατέρα του? πόσο σοβαρά τελικά βλέπει αυτό το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σοβαρό θέμα ο Νικολας? να θυμίσω επίσης το γεγονός ότι την μέρα που έγινε η κλοπή της σορού άργησε ενάμιση ώρα να πάει στο κοιμητητιο....πήγε η ώρα 9.30 ,,,,δεν είναι σοβαρός στο θέμα αυτο είτε δεν επικοινωνά με το περιβάλλον να αντιληφθεί την σοβαρότητα του πιο πάνω θεματος

εκτός του ότι δεν τον τιμά αυτό που κάνει ολοι μέρα και βρίσκεται στα κανάλια , λέει και πελλάρες οτι τάχατες θέλει έποικο αντιπρόεδρο, συνάξετε λίγο το Θείο βρέφος να μήν εκτίθετε, όσο πιο λίγα λέει τόσο το καλύτερο, συμβουλευσετε τον να μείνει λίγο μακριά απο το κανάλια για το καλό του όπως έκανε πριν 2 χρόνια όταν του βγάλανε στην φόρα την κομπίνα που πήγε να κάνει με το φυσικό αέριο, μαζί με τον Ληλίκα και τους τα βγάλανε στην φόρα

Ανώνυμος είπε...

Tώρα έχει επιβεβαιωθεί η υποψία μου ότι η «επιτροπή» σας είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και είναι πολύ λίγα άτομα, ας πούμε εώς 3 άτομα και εξηγούμε με επηχειρήματα

1. Τα έχετε με την αστυνομία γιατί έλεξαν την Στράκα. Λάθος σας , αυτό το γεγονός έπρεπε να το δείτε θετικά και Όχι αρνητικά επιδή ο περισότερος κόσμος υποψιάζεται οπαδούς η και την οικογένεια ότι κάνανε αυτό το έγκλημα. Η αστυνομία «βοήθησε» στο να φύγει λίγη καχυποψία από τον κόσμο και αντί εσείς να το εκμεταλευτείτε θετικά λασπολογήτε εναντίον της αστυνομίας. Αυτό δείχνει χαμηλό IQ που δεν αντιλαμβάνετε σωστά κάποια γεγονότα.

2 Η επιτροπή κατηγορά συγκεκριμένα κόμματα συνέχεια , και υπερασπίζεστε συνέχεια τον Λυσσαρίδη ,(παράνομος οπλφόρορος του 1960-1974 αλλά κρυμένος στην Πρεσβεία της Λυβυης όταν φέρανε τους Τούρκους) τον Κακομοίρου (πατριώτης της μήζας) και τον Τασσο. Δεν αντιλαμβάνεται η επιτροπή ότι μας λένε ποιοι είναι, ότι είναι ο Λιλλήκας και κάποιο μέλος της οικογένειας του , ας πούμε η γυναίκα του από το γραφείο της , μαζί με φίλους του. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το καταλαβαίνουν, άρα είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και χαμηλή αυτοεκτίμηση .

Ανώνυμος είπε...

και ένα τρίτο θέμα που ξέχασα για τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Κάνατε ένα ΜΠΛΟΚ και λασπολογείτε εναντίον μιας δυνατής πλειοψηφίας, δεν το σκεφτήκατε οτι μέσω του ΜΠΛΟΚ σας δώσατε την ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν στην φόρα μέσω της ανωνυμίας που τους δίνετε, όλες της παλιοδουλίες αυτών που υπερασπίζεστε?? Τους δίνετε μια ευκαιρία που δέν θα μπορούσαν να έχουν αλλού φοβούμενοι αγωγές, δεν το καταλαβαινετε ότι βοηθάτε στην πολιτική φθορά αυτών που υπερασπιζεστε???

Ανώνυμος είπε...

ΚΝΕ

άνθρωπε μου προσπαθώ εδώ και πολλήν ώρα να είμαι νηφάλιος, να μεν σε ξιτιμάσω, να μεν πέσω στην παγίδα ενός προβοκάτορα.

Αλλά λαλείς βλακείες πολλες.

Τζαι επειδή εν έχω την υπομονή να συνεχίσω τούτη την παρωδία τούτη εν η τελευταία φορά που σου απαντώ.

Γράφεις για τις "ευαισθησίες του κόμματος για τον ιμπεριαλισμό" Τζαι καλά κάμνει το ΚΚΕ να είναι ευαίσθητο για τον ιμπεριαλισμό. Η Ελλάδα εν που τα μεγαλύτερα θύματα του.

Τυγχάνει να ξέρω όμως ότι επίσης, ευαισθησίες έχει το τιμημένο ΚΚΕ και για τα ζητήματα οργάνωσης και πειθαρχίας. Την οποία πειθαρχία απέδειξα σου στο προηγούμενο μου ποστ, ότι την γράφεις στα τέτοια του Ρήγα. Σωστά?

Γράφεις ότι αποδεκτήκαμε τις βάσεις. Οι "εμείς" ποιοι είμαστε? Για ποιο μιλάς? Έγραψα σου καμιά φορά ότι είμαι Ακελικός ή Εδονίτης ή οτιδήποτε άλλο? Κατακρίβειαν ρε θεόστραβε εν ανέφερα καν τι πιστέφκω για το κυπριακό, ούτε τι ψηφίζω, ούτε τι σκοπεύω να κάμω αν έρτει σχέδιο. Άρα από πού και ως πού πιστεύεις ότι το να καταφέρεσαι εναντίων της Χαραυγής, πλήττεις εμένα προσωπικά? Άλλού ξημερώνεσαι. Ούτε συνδρομητής είμαι της Χαραυγής, ούτε σκοπεύω να γίνω.
Τζαι πάλε όμως, έννεν τζιαμέ το ζήτημα. Το πρόβλημα είναι πώς γίνεται ένας ΚΝίτης να πηγαίνει κόντρα στες αποφάσεις του κόμματος του? Έτα δαμέ κουτσιά καθαρισμένα:

"Υλοποίηση απ' όλους των αποφάσεων της πλειοψηφίας, καθώς και των αποφάσεων των ανώτερων οργάνων από τα κατώτερα. Συνειδητή πειθαρχία στην εκτέλεση των αποφάσεων. Οι αποφάσεις παίρνονται με πλειοψηφία και υλοποιούνται υποχρεωτικά απ' όλους χωρίς όρους. Όσοι διαφωνούν δουλεύουν για την εφαρμογή της απόφασης αλλά έχουν το δικαίωμα να καταφύγουν στα παραπάνω όργανα. Οι αποφάσεις των καθοδηγητικών οργάνων είναι υποχρεωτικές για τα παρακάτω όργανα, οργανώσεις και τα μέλη της ΚΝΕ."

http://www.kne.gr/statute.html

Γι΄αυτόν καταλήγω: Την ΚΝΕ ακουστά την έχεις. Και είμαι 100% σίγουρος γι'αυτό πλεόν.

Εννά ξοθκιάσω ακόμα λλίην ψυχραιμία τζαι για τον ανίδεο Λεωνίδα:

Εσύ είσαι άλλου είδους ζώον. Αν εθκιάβαζες λλίην ιστορία αντί να θκιαβάζεις μικι μάους θα εμάθαινες ότι το ΚΚΕ επλήρωσεν ακριβά την πειθαρχία που επέδειξε κατά καιρούς. Και ακόμα το κατηγορούν (άδικα σε ορισμένες περιπτώσεις κατ' εμέ) για το σθένος που δείχνει στην υλοποίηση ακόμα και αποδεδειγμένα λανθασμένων αποφάσεων των κεντρικών καθοδηγητικών οργάνων. Τρανότερο παράδειγμα το βρώμικο 89. Άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας πριν να μιλήσεις έστω τζαι αν δεν είναι τζείνο της ρεπούση.
Άσε που αν ξεστραβωθείς τζαι ανοίξεις το καταστατικό της ΚΝΕ θα θκιαβάσεις τζαι τες ποινές στα μέλη που δεν ακολουθούν τους κανόνες που παραβιάζει ο γιούζερ ΚΝΕ. Έτες δαμέ να μεν δυσκολεύκεσαι:

"Η άρνηση υλοποίησης αποφάσεων της Οργάνωσης καθώς και άλλες ενέργειες, που προσβάλλουν το κύρος της ΚΝΕ ή παραβιάζουν την εσωοργανωτική πειθαρχία έχουν ως συνέπεια καταστατικές κυρώσεις, που μπορεί, ανάλογα με τη σοβαρότητα τους, να φτάνουν έως τη διαγραφή."

http://www.kne.gr/statute.html

Άρα μεν παρομοιάζεις την (αόρατη) πειθαρχία των εδονιτών με των στελεχών της ΚΝΕ. Γιατί με τον δικό σου τρόπο "σκέψης" (τα εισαγωγικά καταλαβαίνεις γιατί) αν η πειθαρχία εν ζήτημα προβάτων, οι ΚΝίτες εν μάστροι στην πειθαρχία. Τζαι καλά κάμνουν.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίον άφησα τον Ρήγα που εν ο αγαπημένος μου. Σε άλλο θέμα είπα σου ότι εν ξέρετε τι σας γίνεται με τους συμμάχους σας. Πιστεύκετε ότι όποιος είπε ΟΧΙ το 2004 εν τζαι σύμμαχος σας, με αποτέλεσμα να γυρεύκετε τωρά να σάσετε τες δηλώσεις του συμμάχου Νικόλα για τους έποικους τζαι τον αντιπρόεδρο. Δαμέ εννά είμαστε φίλε μου αν έρτει το σχέδιο τζαι τζιαμέ εννά δούμε τζαι τι εννά πει το ΚΚΕ (παρόλον που εν του ππέφτει λόος κατά τη γνώμη μου) (Ούτε του ΠΑΣΟΚ του πέφτει λόος, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενού άλλου εκτός του κυπριακού λαού.) Εννά σε δω τζαι σένα τζαι την Πάολα τι εννά λαλείτε για το ΚΚΕ αν τύχει τζαι πει ΝΑΙ στο νέο σχέδιο. Τζιαμέ εννά ξεχάσεις ότι "το ΚΚΕ είναι ιστορικό γεγονός το ότι όταν η Ελλάδα δέκτηκε εισβολή από τους Ιταλούς και τους Γερμανούς, το ΚΚΕ είπε ΟΧΙ και πολέμησε για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Είναι επίσης ιστορικό γγεονός το ότι το ΚΚΕ αντιστάθηκε στην χούντα. Είναι επίσης ιστορικό γεγονός το ότι το ΚΚΕ είπε ΟΧΙ στο Αμερικάνικο σχέδιο Ανάν." 'Οπως εξέχασες μάνι μάνι για τον Νικόλα άμαν είπε τη μαλακία του εκτές.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι ότι αν το Σχέδιο Ανάν απερρίφθη με 76%, το τρέχων σχέδιο μόλις που θα συγκεντρώσει ενα 4-5% υποστήριξη.

Η ενασχόληση πλέον με το τρέχων σχέδιο είναι χάσιμο χρόνου