ΟΙ ΠΕΝΤΕ BLOGGER-ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ BLOGGING

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Από την Ελβετία μέχρι την Ελεύθερη Αμμόχωστο,

κάποιοι ακραίοι στιγματίζουν τα κυπριακά ιστολόγια



Στην κυπριακή blogόσφαιρα, είδαμε πολλά αξιόλογα blogs.

Που τιμούν το κυπριακό blogging. Αναφέρουμε ενδεικτικά την Αντιπαρακμή, τον Εμπροσθοφύλακα (δεν είναι ακριβώς blog, αλλά τον αναφέρουμε), το "Έλληνες Αντεπίθεση", την "Εναλία Κύπρο" (που δυστυχώς ο διαχειριστής του δεν άντεξε σε έξωθεν πιέσεις και απειλές από τους γνωστούς ρατσιστοφασιστικούς κύκλους και έκλεισε το ιστολόγιο), το Ερετικό Ιστολόγιο, τη Φουκού, το Μαρίνο τον Κλεάνθους (τον οποίο αν και θεωρούμε ιδεολογικά ασταθή - κάτι που πιστεύουμε ότι προκύπτει από μία συνεχή ταλάντευση και μία συνεχή προσπάθεια εξισορρόπησης- έχουμε να του αναγνωρίσουμε μια τεκμηρίωση σε αυτά που λέει και σίγουρα μια λογική και εμβριθή αναλυτική σκέψη), το «Free at Last”, το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", το NOCTOC, τον Αλιγάτορα, τον Αντιφωνητή και άλλα blogs που πραγματικά έχουν πολλά να πουν και που κάνουν τη blogόσφαιρα ένα πολύχρωμο χώρο υγιούς προβληματισμού.

Και χαιρόμαστε γιατί σε κάποιο βαθμό, συντελέσαμε στην αναβάθμιση του κυπριακού πολιτικού blogging, μαζί με αυτούς που αναφέραμε πιο πάνω.

Όσο κι αν το «καταγγελτικό» (κατά το Μαρίνο) ύφος μας ενοχλεί πολλούς.

Και βεβαίως δε διεκδικούμε το αλάθητο. Υπήρξαν και στιγμές που πιθανόν να σφάλαμε. Όμως πιστεύουμε ότι, υπήρξαμε καλόπιστοι και ακριβοδίκαιοι. Ακόμη και απέναντι σε αυτούς με τους οποίους αντιπαρατεθήκαμε με πάθος, δεν το κάναμε χωρίς λόγο. Και είχαμε το αυτοκριτικό πνεύμα πολλές φορές να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα από τη δική τους σκοπιά.

Δε θεωρούμε ότι είμαστε υπεράνω των υπόλοιπων bloggers. Βεβαίως η Επιτροπή έχει και δράση εκτός του διαδικτύου, αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρούμε τους εαυτούς μας αποκομμένους από την κυπριακή blogόσφαιρα, η οποία, εκτός των άλλων, μας συνδέει και με πάρα πολλούς ελλαδίτες αδελφούς μας, αλλά και με ΜΜΕ ( και δεν εννοούμε μόνο εμάς π.χ. το ΠΟΝΤΙΚΙ χθές αναδημοσίευσε ανάρτηση του Μαρίνου Κλεάνθους ή σε πολλές άλλες περιπτώσεις του Εμπροσθοφύλακα και του Ερετικού Ιστολογίου).

Όχι δεν το παίζουμε άγιοι. Πολλές φορές χρησιμοποιήσαμε έντονους χαρακτηρισμούς. Αλλά κανένα μα κανένα post μας, δε διακρίνεται από νοσηρότητα, διαστροφή ή ψυχική ανωμαλία. Οι τοποθετήσεις μας είναι καθαρά πολιτικές. Σατυρικές κάποτε, αλλά πάντα πολιτικές και τεκμηριωμένες.

Και είναι ακριβώς, επειδή εμείς πιστεύουμε στα κυπριακά blogs, ο λόγος που ανησυχούμε όταν το κυπριακό blogging μετατρέπεται, από χώρος έκφρασης απόψεων και προβληματισμών σε καταφύγιο διαστροφής και συμπλεγματισμού. Όταν γίνεται αυτό, νιώθουμε ότι θιγόμαστε όλοι.

Με αφορμή τις υπόνοιες που ο πάσχων από σύνδρομα καταδίωξης (άλλων) Μιχάλης Μιχαήλ αφήνει για συμμετοχή της οικογένειας Παπαδόπουλου στην ιεροσυλία εναντίον του τάφου του αείμνηστου Προέδρου μας, πρέπει να κακίσουμε την ακράια συμπεριφορά από πέντε bloggers, οι οποίοι δίνουν κακό όνομα σε ολόκληρη την κυπριακή blogόσφαιρα. Εδώ και καιρό βεβαίως θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτούς.

Το λέμε ευθαρσώς: ντρεπόμαστε στη θέση τους, όταν ξέρουμε ότι ελλαδίτες αδελφοί μας διαβάζουν τα εμέσματά τους και λυπούμαστε για την εικόνα που δημιουργείται για τους Κύπριους bloggers.

1) Ο πρώτος και πιστεύουμε πιο ακραίος και επικίνδυνος, μετά από τα όσα αφήνει να νοηθούν προχθές, είναι ο δημοσιογράφος του ΑΣΤΡΑ, Μιχάλης Μιχαήλ. Τον οποίο έχουμε όχι άδικα, αποκαλέσει «Κόκκινο Ιαβέρη». Τα όσα κατά καιρούς αναφέρει με ένα σοβαροφανές επικάλυμμα, δείχνουν ότι πάσχει από αθεράπευτα ιαβερικά και διωκτικά σύνδρομα, που ναι αγγίζουν τα όρια της ψυχικής ανωμαλίας.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ότι με την εμφάνισή μας έσπευσε να μας χαρακτηρίσει φασίστες; Το ότι ονειρευόταν (και το επαναλαμβάνει) αναβίωση περίπου της ΕΟΚΑ Β' και επικείμενα πραξικοπήματα εναντίον του αγαπημένου του Δ. Χριστόφια;

Το ότι υποστήριζε (με τη γνωστή του τακτική "δεν το λέω, αλλά στο υποβάλλω έμμεσα") τη διαγραφή των διαφωνούντων με τον Κάρογιαν;

Τα γελοία του φιλμάκια με την αποσπασματική απομόνωση λέξεων και φράσεων, που έγιναν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες, με τις οποίες ήθελε να αποδομήσει τον Τάσσο Παπαδόπουλο και να του φορτώσει τις υποχωρήσεις του Δ. Χριστόφια;

Την εμετική του υποβολή προχθές ότι πίσω από την ιεροσυλία στον τάφο του Προέδρου Παπαδόπουλου βρίσκονται κάποιοι που θέλουν να επωφεληθούν υπέρ του "ΟΧΙ" και ειδικότερα η οικογένεια Παπαδόπουλου(!!!!!);

Αυτό που μόλις κατόρθωσε ο Μιχάλης Μιχαήλ αυτές τις μέρες, είναι ένα κυπριακό blog, να γίνεται πιο εμετικό και από τη στήλη του Κωστακόμπλεξ στον ΠΟΛΙΤΗ!

2) Ο δεύτερος είναι ο γνωστός υβριστής Lexipenitas, ο οποίος ενώ βρίζει συνεχώς τους πολιτικούς του αντιπάλους (και εννοούμε βρίζει! Και τι δε λέει: μέχρι και "για χέστηδες που κλάννουν μες τα παντελόνια τους"-κάπως έτσι-). Βρίζει βρίζει βρίζει (και εννοούμε βρίζει- τουλάχιστον εμείς οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούμε είναι πολιτικοί) και κατά τα άλλα, θέλει να παρουσιάζεται ως καλόπιστος πατέρας του κυπριακού blogging, λειτουργώντας ένα επιλεκτικό και κακόγουστο αποκαλούμενο «συναθροιστή», ο οποίος αποκλείει σχεδόν όλα τα αντικαθεστωτικά blogs (μέχρι και το πολύ μετριοπαθές Ερετικό Ιστολόγιο!!!), αποκαλώντας μάλιστα τη δημοκρατική αντίσταση «φασισμό» και ταυτίζοντας τους αντικαθεστωτικούς bloggers με το φιλοκαθεστωτικό, ομοϊδεάτικό του Lexipenita, ΕΛΑΜ. Μάλιστα τελευταία, έγινε τόσο φαιδρός που παρουσιάζει ψευδώς και παραπλανητικά το συναθροιστή του ως "τον πιο πλήρη"!!!

3) Ο τρίτος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Anef_Oriwn. Υβριστής κι αυτός (και όχι πάντα με πολιτικά επιχειρήματα), πιστεύει ότι λόγω ηλικίας ο Γιατρός δεν πρέπει να τοποθετείται επί πολιτικών θεμάτων (είναι δηλαδή Ηλικιακός Ρατσιστής, υποστηρίζοντας ότι οι ηλικιωμένοι δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας. Βεβαίως αυτό το λέει για ηλικιωμένους με τους οποίους διαφωνεί πολιτικά.). Συγκαλύπτει μάλιστα συχνά και την Τουρκία και τα εγκλήματά της, αναπαράγωντας τις αρλούμπες του γνωστού υβριστογράφου Μαγάριου Δρουσιώτη, αλλά και ταυτιζόμενος με τις ακραίες ρατσιστοφασιστικές απόψεις του Γ. Φωτεινού (ο οποίος Φωτεινός καλεί τον κυπριακό λαό να πληρώσει τα σπασμένα της Τουρκίας, αντί την Τουρκία να αποζημιώσει τον κυπριακό λαό)!

Παραπονείται δε, ο γνωστός Ηλικιακός Ρατσιστής ότι άλλοι είναι οι υβριστές, ενώ ξεχνά την πορνογραφική ανάρτηση που έκανε, χωρίς προειδοποίηση σε ανήλικους, την 9η Ιουλίου, θέλοντας να εκμηδενίσει την αξία του ομώνυμου ποιήματος, με μια ad hominem επίθεση στο Βασίλη Μιχαηλίδη.

4) Ο τέταρτος είναι ο λεγόμενος strovoliotis. Σοβαροφανής, χρησιμοποιεί κι αυτός υβριστικές φράσεις (όπως τον αέιμνηστο Τάσσο, τον οποίο αποκαλεί «Μεγάλο Μακαρίτη» ή εμάς που μας αποκαλεί «Αποσκατάδες» της Δημοκρατίας) και εκφράζει χυδαίες «απόψεις» που προσβάλλουν το σύγχρονο πολιτισμό και τα θύματα της εισβολής. Αποκαλεί την ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ ακροδεξιά κόμματα, λέει ότι τα παιδιά των εποίκων δικαιούνται περισσότερα από τα παιδιά των προσφύγων, λέει ότι το να ψωνίζεις από τα κατεχόμενα είναι περίπου το ίδιο με το να ψωνίζεις στις ελεύθερες περιοχές, μας διηγείται για τα μπάνια του στην Κερύνεια, την οποία καθόλου δεν αντιμετωπίζει ως την κατεχόμενη μισή μας πατρίδα, αλλά ως χώρο οικογενειακής αναψυχής.

5) Ο πέμπτος είναι κάποιος άλλος γνωστός υβριστής, διαμένων στην Ελβετία, με το ψευδώνυμο aceras anthropophoroum. Υβριστής πρώτου μεγέθους που από επίδοξος λαογράφος έχει μετατραπεί μάλιστα πρόσφατα σε πορνογράφο (με πορνογραφικά ποιήματα δικής του εμπνεύσεως στο blog του, μιλώντας για γ...σι που φτάνει στη λύση (πιθανόν προσπαθεί να μας πει ότι η νταουνερική λύση θα είναι γ...σι –δεν έχει και άδικο-!). Αποκαλεί κι αυτός την ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ ακροδεξιούς (!!!!), καθυβρίζει το christofias-watch και την Επιτροπή και κατά καιρούς ύβρισε πολιτικούς όπως ο αγωνιστής Ν.Κουτσού σε κάποιο κοινό blog που έχει με κάποιους άλλους bloggers ("Νέα Κύπρος"). Από την Ελβετία όπου κατοικεί, καλεί τους Κύπριους να δεχτούν τη διχοτομική λύση Ανάν, με την οποία αυτοί –και όχι εκείνος- θα πρέπει να ζήσουν για όλη τους τη ζωή! Και καταφέρεται εναντίον των όσων αντιστέκονται σε επιβολή άδικης και διχοτομικής λύσης, με τους πιο χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Αυτοί οι 5 bloggers, πιστεύουμε ότι "χαλούν την πιάτσα" του κυπριακού blogging. Εκφράζουν απόψεις προσβλητικές για το λαό μας, υβρίζουν, δικτατορεύουν, κάνουν bullying και δύο από αυτούς πορνογραφούν χωρίς προειδοποίηση σε ανήλικους. Και το χειρότερο όλων: μας εκθέτουν σε ελλαδίτες αδελφούς μας που επισκέπτονται τα κυπριακά blogs.

Είναι άλλο ο πολιτικός διάλογος, έστω και με χαρακτηρισμούς και είναι άλλο η ψυχανωμαλία, η οποία και διέπει τις αναρτήσεις των εν λόγω “κυρίων”.

Πληροφορούμε τους ελλαδίτες αδελφούς μας που μας διαβάζουν ότι κάθε τόπος έχει τα απόβλητά του. Έτσι και το κυπριακό blogging. Και αυτοί οι ακραίοι υβριστές ρατσιστοφασίστες, δεν εκφράζουν κανέναν, εκτός από τον εαυτό τους και ίσως μια ακραία περιθωριακή μειοψηφία της κυπριακής κοινωνίας.

Μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε τα δικά σας απόβλητα: το Τσίμα, το Νάσο Θεοδωρίδη, τον Παπαχελά, τον Πάγκαλο και πολλούς άλλους. Ποτέ δεν τους ταυτίσαμε όμως με την ελληνική κοινωνία.

Κ. Ιαβέρη, Ναζι-penita, Εποικ-L
over “strovolioti”, Acera Pornophorum Anthropovristum Helveticus και Ηλικιακέ Ρατσιστή Anef_Oriwn, είστε τα απόβλητα της κυπριακής μπλογκόσφαιρας. Κι αν υπάρχουν σκουπιδολάγνοι που σας στηρίζουν, δε σημαίνει ότι εσείς δεν είστε απόβλητα. Το αντίθετο μάλιστα.

ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch




Σημείωση: Δυστυχώς όμως, οι ακραίοι ψυχανώμαλοι bloggers, βρίσκουν ανταπόκριση σε καλόπιστα άτομα, όπως ο αριστερός (αλλά άτολμος) πατριώτης Γ. Πήττας, ο οποίος, προφανώς λόγω του ότι εργοδοτείται στον ASTRA και στον ΠΟΛΙΤΗ, δεν τολμά να διαχωρίσει τη θέση του από αρκετούς εξ’αυτών και προτιμά να στέκεται απέναντι από αυτούς που τόσο τον στήριξαν και τόσο τους στήριξε στο παρελθόν. Και δε μιλάμε μόνο για την Επιτροπή.

Γιώργο, αν δε θες να μας απολογηθείς εμάς, μην το κάνεις, αν και ήσουν απαράδεκτος έως χυδαίος να λες ότι η Επιτροπή είναι χειρότερη από τους συλητές(!). Όμως μη συντάσσεσαι, μην αναμένεις να κερδίσεις τους πόντους τους και μη δέχεσαι να είσαι στο pay-roll, αυτών που πέρασαν σαν «Οδοστρωτήρας» πάνω από το Γ. Λιλλήκα, αυτών που εξύβρισαν με τον πιο χυδαίο τρόπο τον Τάσσο, που τόση εκτίμηση σου έδειξε!

Ακόμη δεν έχεις διαχωρίσει δημόσια τη θέση σου (με άρθρο στον ΠΟΛΙΤΗ) από τη χυδαιότητα του Κόκκινου Ιαβέρη, ενώ για εμάς ήσουν δημόσια (άδικα) λαλίστατος. Αν εμείς που είπαμε εύλογα ότι ο Χριστόφιας κατέστρεψε την κοινωνική συνοχή και προειδοποιήσαμε ότι πρέπει να διατηρηθεί η ενότητα, είμαστε «χειρότεροι από τους συλητές» όπως λες, τι είναι ο Κ.Ι. που αφήνει να νοηθεί ότι φταίει η οικογένεια του Προέδρου;

Όμως ο μισθός σου στο ASTRA, μάλλον είναι σημαντικότερος, από το να είσαι ακριβοδίκαιος. Και όχι δε σε δικαιολογούμε.

129 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί που αναφέρετε έοχυν ονόματα. Εσείς έχετε;; Πεστε τα.

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα άλλα συμφωνω με τον Μιχάλη, ο οποίος δεν λέει και τίποτε άλλο από αυτό που λέει ο καθένας.

Προσωπικά υποψιάζομαι άτομα της σερβικής μαφίας που θέλεουν να εκβιάσουν το δικηγορικό γραφείο να αποκαλύψει πως έχουν ξεπλυθεί και τελικά εξαφανιστεί τα 4 δις από την κεντρική τράπεζα της πρωην γιουγκοσλαβίας. Εκεί είναι το θέμα.

Πλαστήρας είπε...

Αυτούς τους 5 τους βλέπουμε συνέχεια και τους καταλαβαίνουμε παρά το ότι γράφουν σαν Ανώνυμοι ή με διάφορα ψευδώνυμα.

Τους καταλαβαίνουμε από την αδυναμία έως ανυπαρξία των επιχειρημάτων τους, από το ύφος που γράφουν, από τις ύβρεις τους, από την κακοποίηση της κυπριακής διαλέκτου, από τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα και την επαναπροσεγγιστολαγνεία που τους δέρνει.

Εκτελούν ολοι εντολές της πλατφόρμας του ΕΒΕΤ, προσπαθώντας να καπελλώσουν ένα πατριωτικό ιστολόγιο όπως αυτό - και όχι μόνον.

Δεν μας πειράζει όμως. Αποδεικνύουν την κενότητα των θέσεων των ΝΕΝΕΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τα εξής στο διαδυκτιο....Στις 9/10/2006 ο Vladan Batic, πρωην υπουργος δικαιοσύνης κάλεσε τον Τασσο Παπαδόπουλο να εξηγήσει το ρόλο που έπαιξε τη δεκαετία του 90 στη μεταφορά δισεκατομμυρίων δολλαρίων από την πρώην Γιουγκοσλαβία στην Κύπρο. Η μεταφορά ήταν σε παραβίαση του εμπαργκο του ΟΗΕ.
Η Beogradska Banka είχε χέρι, της οποίας διευθυντης ήταν ο Borka Vucic ο οποιος ενεργουσε για τον Μιλοσεβιτς.
Η εταιρία Antexol είχε αναμιξη (είχε εγγραφεί απο το γραφείο παπαδόπουλου).
Σχετική έρευνα για τον ΟΗΕ έκανε ο ανακριτης Morten Torkildsen.
Υπάρχει ανοικτή επιστολή από τον Batic προς τον Παπδόπουλο, που λέει
Did you know that the money brought to Cyprus comes either from the Serbian state and the people, or as a profit of most serious criminal activities, such as drugs, weapons trafficking and illegal trade of oil and cigarettes? Such ‘dirty money’ had to be laundered right through companies registered at your office.

“Do you know that according to estimates of experts, over ten billion American dollars had been taken out from Serbia and transferred to accounts of ‘screen’ companies registered by your office? A portion of that money ended as profit of the richest group – tycoons of Serbia, but also foreigners on Cyprus, Greece and other countries, as a repayment for certain services done for Milosevic regime.”
“With deepest respect, I wish to believe that at the time of forming the aforementioned companies you were deeply convinced that you were helping Serbia and its people. Unfortunately, it did not turn out that way. My most sincere conviction is that you probably have unintentionally helped Milosevic and his tycoons without your knowledge. I truly hope you realise that at present.”

Ανώνυμος είπε...

Οποιος γράψει ένα βιβλίο βρίσκει και 5 οπαδούς

Ανώνυμος είπε...

"Προσωπικά υποψιάζομαι άτομα της σερβικής μαφίας που θέλεουν να εκβιάσουν το δικηγορικό γραφείο να αποκαλύψει πως έχουν ξεπλυθεί και τελικά εξαφανιστεί τα 4 δις από την κεντρική τράπεζα της πρωην γιουγκοσλαβίας. Εκεί είναι το θέμα."

Μπράβο ρε ανώνυμε 11:51

Η σεβική μαφία είναι κρατικός θεσμός που παλεύει για την διαφάνεια στην χώρα.

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Επιτροπή,

Χαίρομαι που είδα στο blog σας το δικό σας banner για όλα τα κυπριακά blogs. Bloggάρω εδώ και 7 χρόνια. Ποτέ μου δε διαφήμισα το blog μου και ούτε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, γί΄αυτό άλλωστε υπογράφω σαν Anonymous και τώρα.

Οι "παλιες" καραβάνες συνειδητά αποφύγαμε να γραφτούμε στους καταλογους του Lexipenitas για τους εξής λόγους:
1.πουθενά μεσα στον κυβερνοχώρο δεν υπάρχει συναθροιστής blogs όπου ο δημιουργος του αυτοπροβάλλεται ή επικοινωνεί με οποιονδήποτε blogger.

2.πουθενά μεσα στον κυβερνοχώρο δεν υπάρχει συναθροιστής blogs δημιουργημένος από τον blogger.com
OΛΟΙ οι συναθροιστές είναι δημιουργημένοι μέσω μηχανής αναζήτησης η οποία αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Google Inc. και χρησιμοποιείται με άδεια κάτω από το πρόγραμμα Google Custom Search Engine της εν λόγω εταιρίας.

3. Σε κανένα συναθροιστή ο δημιουργός του ΔΕΝ "λογοκρίνει" ή ¨πετσοκόβει" τα blogs για οποιονδήποτε λόγο διότι αυτο ειναι ακρως φασιστικό και εντελως αντίθετο με τη ιδεολογια, λογο δημιουργιας και ύπαρξης των blogs. Ο αναγνώστης εχει όλα τα blogs μπροστα του και επιλέγει τί ο ιδιος θέλει να διαβάσει. O Lexipenitas σαν δημιουργος του Κυπριακα Blogs είναι νομικά και ηθικά υποχρεωμένος να αναρτήσει το πιο κάτω warning
"Οι κάτοχοι του δικτυακού αυτού τόπου σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ειδική ή συνεπή ζημιά όπως κι αν αυτή έχει προκληθεί και που προκλήθηκε σχετικά ή βάσει της χρήσης του δικτυακού αυτού τόπου, ή βάσει πληροφοριών που αντλήθηκαν από τον δικτυακό αυτόν τόπο, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας ζωής, δεδομένων, επιχειρηματικών κερδών, τραυματισμού ή οποιαδσήποτε άλλης χρηματικής ζημιάς. Σε καμία περίπτωση το (ονομα του συναθροιστή) δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των σελίδων που βρίσκονται εκτός του δικτυακού του τόπου."

4. Ο Lexipenitas ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αναρτήσει επίσης το εξης:
"Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον το Kypriaka Blogs δε συσχετίζει αναζητήσεις με προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, περαν των logs του web server. Παρ'όλα αυτά, προς εκπλήρωση των υποχρεώσεων που καταγράφει η Ευρωπαϊκή Οδηγία 2006/24/EC σχετικά με τη 'διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με τη παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημοσίων δικτύων επικοινωνιών' ο παροχέας της υπηρεσίας αναζήτησης (το όνομα του παροχέα )ενδέχεται να κρατά αρχείο με τις αναζήτήσεις για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 6 εώς 24 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη πολιτική προστασίας του απορρήτου της εν λόγω εταιρίας και βεβαιωθείτε πως συμφωνείτε με αυτή πριν χρησιμοποιήσετε το Κυπριακά Βlogs. Το Kypriaka Blogs δεν ευθύνεται, ούτε έχει οποιονδήποτε έλεγχο πάνω στη πολιτική προστασίας του απορρήτου της (ονομα παροχέα). Η όποια χρήση της υπηρεσίας αυτή γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών."
O lexipenintas ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αναρτήσει τα πιο πάνω διοτι δεν ανήρτησε τα blogs μεσω οποιουδήποτε παροχεα,web server. Aντιθέτως ο ίδιος είναι και ο παροχέας και o web server του Κυπριακά Blogs oπότε αυτός χειρίζεται ΟΛΑ τα προσωπικά δεδομενα των bloggers που διαφημίζονται στο site του ή επικοινωνούν μαζί του. Και ναι, για όσους αναρωτιούνται, μπορεί με ένα μόνο σας email,message or post σε ένα blog ο ιδιοκτήτης του αμα ξέρει τα κόλπακια να γνωρίζει μέχρι και την οδό που μένετε. Γι'αυτο οι συναθροιστές δεν ειναι προσωπικά additions αλλα πάντα είναι μέσω web servers.

Eυχαριστώ πολύ που με την αναρτησή σας αυτή μου δοθηκε η ευκαιρια να αναφέρω αυτά τα εξαιρετικά σημαντικα σημεια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχαρίστως σας χέζω..:-)

το δικαιον είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε νομικομαθή, που κλείνεις ευχαριστώντας την επιτροπή, μπορείς να μας ιντα που λαλούν οι νόμοι για το CYBERHARASSMENT related to religion and culture, sexism, homophobia, socio-economic group, special educational needs, disability, appearance and health conditions.

Τζε για το incitement to racial hetred που γίνεταί δαμε.

Ανδρέας Χριστοφή είπε...

Φίλοι της Επιτροπής,

Η μπλογκόσφαιρα όπως και μια κοινωνία έχει τους "καλούς" και τους "κακούς" της.(Εξαρτάται ποιος κρίνει και με ποια κριτήρια).Έτσι και η κυπριακή μπλγκόσφαιρα προέκταση της ελλαδικής έχει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι.

Αυτό είναι καλό, άλλωστε αυτή είναι και η φύση των μπλόγκς.Η ελεύθερη έκφραση απόψεων και η συζήτηση.
Όσο ακραίοι και να είναι οι εν λόγω μπλόγκερς(που είναι)δεν νομίζω να αποτελούν μίασμα-αντιθέτως είναι ζωντανό κομμάτι του κοινωνικοπολιτικού βίου.Αφου λοιπόν πιστεύουμε στις απόψεις μας και τις στηρίζουμε χωρίς εκπτώσεις θα πρέπει να τους φέρουμε σε σημείο να τις αποδεκτούν αφου δεν θα έχουν άλλη επιλογή.Αυτή είναι η λογική και η δύναμη της Δημοκρατίας.

Όλα αυτα ομως πρέπει να προυποθέτουν ανθρώπους έτοιμους να συζητήσουν, χωρίς παρωπίδες και "κολλήματα" τους παρελθόντος.

Bobby Sands είπε...

όσοι αναφέρατε είναι -δυστυχώς- από τα ιστολόγια που γνωρίζει αρκετός κόσμος, λόγω και της προβολής τους από τα Μέσα. (βλέπε δημοσίευση κειμένων του άνευ στον Πολίτη, παρέα με τα κείμενα του Τριμικλινιώτη).

ξεχάσατε όμως ένα άλλο ιστολόγιο, αυτό της Δρακούνας, της κυπραίας Κάρι του sex and the city.

οι αθλιότητες που γράφει αναπαράγονται στην -τάχα μου και καλά- ανεξάρτητη κυριακάτικη καθημερινή.

όπως λέμε, η αριστερά του κώλου, του shopping και του starbucks...

παλιοχαμούρα...

patriot kebabs είπε...

Boby sands

εκακοφάνηκε σου επηδή έγραψε για τα patriot kebabs σου

Ανώνυμος είπε...

Ο "Πρόεδρος Λύσης" γιατί δεν έλυσε το Κυπριακό ως τώρα.

Αντί να το λύσει, διάλυσε τα πάντα στην κυριολεξία.

Ξυπνάς το πρωί και δεν είσαι σίγουρος τι θα βρείς. Ετσι όπως πάμε δεν θα ξυπνάς καν

Άχρηστος!

Ανώνυμος είπε...

Η..."ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ.....ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"!!!! ΖΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ελπίζετε να βρεθεί ο τάσσος άδικα περιμένετε τώρα. Μια δυο βδομάδες πριν από ένα νέο δημοψήφισμα να δείτε που μια γρια ή ένας παπάς θα δούν΄όνειρο ότι είναι θαμένος κάπου και θα μας τον παρουσιάσουν.

Μπορεί και ο λιλικας να δει το όνειρο. δεν θα παραξενευτώ.

Τηλέμαχος είπε...

Ειστε μαλάκες ρε παιδια, ειστε πολλα μαλάκες δηλαδη, πως να το κανουμε. Και οτνα λετε τιποτα σωστό καμια φορά το γαματε με τις αλλες μαλακιες σας.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ένα εξαίσιο άρθρο του "φασίστα", "ακροδεξιού" Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου. Δεν συνίσταται σε νενέκια με υψηλή πίεση.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/to_14.html

Φλινοφλινκικ είπε...

εκείνο το λευκό πουντλ δεν είναι ο πήττας

ο πήττας είναι εύσωμος

tristermannus είπε...

Τους βαρεθηκαν ολοι αυτους τους υβριστές και πολύ καλά κάνει η επιτροπή που τους έβαλε στην θέση τους.

Και νομίζω τον Ασέρα θα έπρεπε να τον λένε ACERAS TOURKOSPORUM ή έστω ACERAS GAOUROSPOROUM

και κυρίως αφού δεν δηλώνει και ιδιαίτερα Έλληνας ή Ελληνοκύπριος ας αυτοβαφτιστεί ACERAS SARANTASPOROUM

Πολιτικός-Νομικός Επιστήμονας είπε...

@ "το δίκαιον"

"ιντα που λαλούν οι νόμοι για το CYBERHARASSMENT related to religion and culture, sexism, homophobia, socio-economic group, special educational needs, disability, appearance and health conditions."

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ:

** ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ASLAN ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΝΤΙΓΚΕΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΤΟΥ.

** ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΙΣΧΡΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

** ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ", ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ACERA ANTHROPOVRISTUM ΚΑΙ ΤΟΥ STROVOLIOTI ΕΠΟΙΚ-LOVER ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ("APPERANCE"). ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΜΟΥΤΤΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ "NIG*ER".

Τζε για το incitement to racial hetred που γίνεταί δαμε.

** ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ Μ.Μ. ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚ-LOVER-LOVER Γ.Ι. ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

"Αν πρόσεξες Ρήγα, έχουμε πάψει να φιλτράρουμε μηνύματα. Ακόμη και των γνωστών ψυχανωμάλων του παρελθόντος (ηλικιακών ρατσιστών κ.α.).

Χαλαρώσαμε κάπως, γιατί προτιμούμε να είμαστε πιο δημιουργικοί από το να κάνουμε τους νοσοκόμους ψυχασθενών στο blog μας."

DILADI TWRA MPOREI NA GRAPSEI KAI O ANEF?

Ktino είπε...

εξεχάσετε την "βασίλισσα" της κυπριακής μπλοκοσφαίρας, ονόματι Δρακούνα (ιμίsh).

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ακόμα και εγώ που από άποψη ΔΕΝ διαβάζω μπλογκς με πολιτικό περιεχόμενο, αηδίασα με τους 5 που αναφέρατε (και όχι μόνο).

ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου 2009 στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

Γιατί οι Εζεκίας-Φάντης έβαλαν μέσο με τον μεταπραξικοπήματια Κληρίδη να πάνε στο Λονδίνο τον Νοέμβριο του 1974, για να την κάτσουν πισώπλατα του Μακαρίου;

Γιατί εκερνούσαν γλυκό καρυδάκι τους πραξικοπηματίες αξιωματικούς της Χούντας;

Γιατί όσοι ΑΚΕΛικοί δεν είχαν καρυδάκι στο σπίτι να κεράσουν την ΕΟΚΑ Βήτα "κρύφτηκαν σε πρεσβείες σοσιαλιστικών χωρών", όπως μαρτυρεί ο Λ.Σκαλιστής;

Γιατί το ΑΚΕΛ μαζί με τον ΔΗΣΥ αποδέχονται τις ιμπεριαλιστικές, ΝΑΤΟϊκές βάσεις του αγγλικού θανάτου, οι οποίες είναι και καρκινογόνες;

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΟΡΕΥΕ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΛΟΥΚΗ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΥΝΟΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

τούτη δρακούνα γαμιέται;

Μπρεχτ είπε...

Χαιρετίζω τον καταγγελτικό και τεκμηριωμένο λόγο της Επιτροπής, εναντίον των άθλιων δίποδων που εκτελούν τις οδηγίες του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Είναι κάπως άκομψο, να εκφράζουν τις "απόψεις τους" τα άβουλα όντα της κυπριακής κοινωνίας μέσα από ιστολόγια που "διαχειρίζονται".

Η Επιτροπή όμως πρέπει να σταθεί στο πλευρό τους, και να αγωνιστεί για τα δικαιώματα τους που καταπατούνται από την πραξικοπηματοκαπηλική ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Μιχάλης είπε...

Η λεγόμενη Επιτροπή παράθεσε ένα ολόκληρο κατεβατό χωρίς να παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο από όσα προσάπτει σε αυτούς που αναφέρεται.

Ήδη ανάρτησα σχετική και τεκμηριωμένη απάντηση εδώ
http://mihalismihail.blogspot.com/2009/12/blogger-blogging_14.html

nekatomenos είπε...

Πώς το είπε ο ανώνυμος πιό πάνω;
Α, ναι.
"Όλοι αυτοί που αναφέρετε έχουν ονόματα. Εσείς έχετε; Πεστε τα."

Εν χρειάζεται καν να σχολιάσω το γεγονός ότι, χωρίς ίσως να βλέπετε το ειρωνικόν του πράγματος, μόλις επιχειρήσατε να δώσετε HACCAP πατριωτισμού. Ενόμιζα ως τωρά ότι η φράση "μα εννά μας φκάλετε πιστοποιητικό πατριωτισμού σιόρ;" ήταν απλώς μια υπερβολή, μια χρήση μιας υποθετικής, φανταστικής κατάστασης για να υποδείξει τη γελειότητα κάποιων υπαρκτών καταστάσεων.

Έσεις όμως επήετε τζαι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ εκδώσατε πιστοποιητικά καταλληλόλητας. Άσιοϊλε. Συγχαρητήρια, μαζί με την φωτογραφία σας στο facebook όπου υποδύεστε χαρακτήρες του Lost έχετε πλέον περάσει στη Ζώνη του (Γκριζό)Λυκόφωτος και στην σφαίρα του υπαρκτού σουρεαλισμού.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗ.ΚΟ. είπε...

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΧΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΣΚΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΆΤΟ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΦΤΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΙΑ ΤΟ 10 ΜΕ 15% ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΝΓΚΛΙΣ ΣΚΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΣΚΟΛΕΙΑ.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΡΧΙΝΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΕΙΤΡΑΖΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ....ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΚΟΪΚΟΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

@δίκαιον

Θες να με ονομασεις νομικομαθή,ξερόλα ή ότι άλλο σου έρθει στο νου?Be my guest διότι οι κανόνες παραμένουν και θα παραμείνουν οι ίδιοι όσο και να μή σου αρέσει. Επίσης δεν αλλάζει το γεγονός πως εσύ δεν εκφράζεις την προσωπική σου γνωμη αλλα υποκινεισαι απο το μίσος σου για οποιονδηποτε εχει την αντίθετη πολιτικη αποψη με σενα. Πού το βασίζω αυτό? Στο οτι αν πραγματικα σε ενδιεφεραν τα οσα για τα οποία με ρώτησες δήθεν αν γνωρίζω τη γνώμη μου,δεν θα μου έφερνες αυτό το blog σαν παραδειγμα διοτι πριν απ΄αυτο το blog προυπήρχαν αλλα τα οποία προωθούσαν για χρόνια αυτα που εσυ ο ίδιος καταδίκαζεις με το σχολιο σου και τα οποια ομώς παιζεις πελλό να παραδεχτείς. Και μάλιστα επαίζαν μπάλα μόνα τους. Μολις εμφανίστηκε καποιος να τους απαντα και να προβαλλει διαφορετικη αποψη απο τη δική τους αμέσως εσυ και πολλοι αλλοι "ετσουνιάσετε".΄Δεν θεωρω πως εδωμέσα κάνουν οσα εσύ εγραψες,αλλα για να κάνω τον δικηγορο του διαβόλου σου λέω πως και να τα εκαναν το δικό σου προβλημα πιο ειναι αφού για χρόνια εις γνώση σου εκαμναν τα αλλοι και δεν σε ενοχλησε?Ειχαν καλους δασκαλους τοσα χρονια που επαιζετε μπαλα μονοι σας, καιρος να αλλάξει η ομάδα και να μπουν νεοι δυνατοτεροι παιχτες απο διαφορετικές ομαδες για να στηθει μια σωστή και δυνατή ομάδα.
Οποτε μη προσπαθεις να μου το παιξεις concerned πολιτης διότι οι πραγματικα concerned πολίτες εχουν σφαιρικη εικονα της πραγματικότητας και οχι μονοπλευρη,την αριστερή που έχεις εσυ.
Και για να σε προλάβω, όχι δεν ανήκω σε καμια πολιτική παράταξη μα πιστευώ στην ελευθερία της εκφρασης,της γνώμης,της γνώσης,της επιλογής και στο δυναμικο της λογικης,στα ανθρώπινα δικαιώματα ,αξίες τις οποίες ισοπεδώνει η δική σου πολιτική ιδεολογια και την οποία μετέφερες και εδωμέσα,πονηρα,πισω απο το σχολιο σου.
Ευτυχως ξέρουμε να "διαβάζουμε" κατι τέτοιες πονηριές.

Bobby Sands είπε...

... πάντως άμα μάθαινα την ταυτότητα της δρακούνας, θα γούσταρα πολύ να της πέταγα ένα γιαούρτι στην μάπα της, και να έβλεπα το ύφος της καθώς θα λέρωνα τα μανόλο μπλάνικ παπούτσιοα της, την λουί βουιτόν τσέντα της και τα σβαρόφσκι κοσμήματα της.

και όχι κανονικό γιαούρτι. που τσίνα τα παλλιά με την πέτσα, τζίεινα του κκεσσέ

Bobby Sands είπε...

... πάντως άμα μάθαινα την ταυτότητα της δρακούνας, θα γούσταρα πολύ να της πέταγα ένα γιαούρτι στην μάπα της, και να έβλεπα το ύφος της καθώς θα λέρωνα τα μανόλο μπλάνικ παπούτσιοα της, την λουί βουιτόν τσέντα της και τα σβαρόφσκι κοσμήματα της.

και όχι κανονικό γιαούρτι. που τσίνα τα παλλιά με την πέτσα, τζίεινα του κκεσσέ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΥΣΙΔΙ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ενοχλήθηκε πολύ η Επαγρύπνηση κατά που μου φαίνεται από την ανάρτηση σας.

Και ο Μιχάλης Μιχαήλ του ΑΣΤΡΑ που άφηνες χυδαίες μπηκτές για την υπόθεση της ιεροσυλίας ότι δήθεν έγινε από οικείους του αείμνηστου τέως Προέδρου.

Χυδαία υποκείμενα, τουρκόσποροι!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η απάντηση του Μιχάλη Μιχαήλ προς την επιτροπή σας. Τεκμηριωμένη, σοβαρή και αδιασιστη. Σας ξεσκεπάζει εντελώς..
Ακριβώς το αντίθετο από τις δικές σας ηλίθιες παρεμβάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Λεει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ τις μαλακίες της με τήν οκά.

Αλλα τη σωρό του Τάσσου δεν την επήραν Ελληνες.

Η αστυνομία βλέπει ΜΙΤ- και αυτού του είδους η προσβολή και η ατίμωση είναι μέσα στο στυλ τους.

Πάολα, άντε και γαμήσου κορίτσι μου μπας και ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό σου.

nekatomenos είπε...

Μεν τους λαλείς έτσι τζαι εν αρκούν να τον σβήσουν (που τα σχόλια, τζαι με έτσι ΔΗμοκρατική ΚΟυλτούρα που τους διακατέχει, ίσως τζαι που το ίντερνετ).

Σωκράτης -Τυλληρία είπε...

Ο κος Μιχάλης Μιχαήλ δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού (με σπουδαίον έργο στον Ελληνισμό της Κύπρου και με εκδηλώσεις που κανένα πολιτικό κόμμα δεν ετόλμησε να κάμει) σας ξεσκίζει στα χαλαρά στην ανάρτηση απάντηση του.

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν σας παραλάβει ο κος Πήττας με την εξαιρετική γραφίδα του!

Αν τολμάτε απαντήστε στου Μιχαήλ μαλακισμένα.

Bobby Sands είπε...

μιλάνε για δημοκρατία ποιοι;

εκείνοι που συλλαμβάνουν διαδηλωτές επειδή μοιράζουν φυλλάδια.

εκείνοι που καταστρέφουν ανθρώπινα μυαλά με τις κατηχήσεις της εδόν.

εκείνοι που ονειρεύονται να εξισώσουν μια τουρκοκυπριακή μειοψηφία με εμάς.

εκείνοι που ελέγχουν το 90% των ΜΜΕ.

μασάτε καμιάν πίσσα που και που

Lui Vitton αστές είπε...

Booby Sands,

έμαθες θωρώ τζε τες Loui Vitton.
Εν ποτούτες που κρατούν οι high class patriots πούρκουντε να φαν τα σουβλάκια.

the Idiot Mouflon είπε...

Ρε αχρείοι, ΕΜΕΝΑΝ ΑΦΗΚΕΤΕ ΜΕ ΠΟΞΩ ΡΕ;

Εννα σας σhίσω ρε, τέθκοιαν προσβολήν μόνο γιαίμα (από άψητη σιεφταλιά) θα την ξεπλύνει!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ....

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ ΕΥΡΩΚΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ENGLISH SCHOOL, FALCON, GRAMMAR ΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΟΞΩ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΟΥΛΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

nekatomenos είπε...

Ηρέμησε Αγρινέ, κι εγώ επικράνθην αλλά τους συγχωρώ καθ' ότι δεν ποστάρω συχνά [επίσης δεν ανήκω στο ΑΚΕΛ για αυτό μάλλον δεν προκαλώ αντικομμουνιστικά σύνδρομα]. Κάμε φίλο να δεις καλό λαλούν σου μετά. :]

MI5 –MIT είπε...

OK Boys the party is over.

Bring back Tassos body now!

Nikolakis dear...where are you?

You failed once again because you’re a looser.

What will you do when you mother (respect) and sister (respect) will learn the dirty work you’ve done bad boy?

Ανώνυμος είπε...

H MI5 άσχετε κι ανόητε δουλεύει αποκλειστικά στο εσωτερικό της Βρετανίας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εξωτερική πολιτική της Αγγλίας και βεβαίως με την ΜΙΤ.Παπάρα!


Υποκριτής

Bobby Sands είπε...

δεν αλλάζει τίποτα. και οι high class patriots υπέρ του ΝΑΙ είναι.

ναιναίκοι μεγαλοαστοί του κερατά

Ρήγας είπε...

1. Ούτε κόκκινοι ιαβέρηδες ούτε τίποτε η παρέα με τα γιουσουφάκια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ είναι, με έντονα κτηνοβατικά φετίχ, ερωτευμένες με τον λύκο που το κάνουν μπροστά στα έντρομα μάτια της γιαγιάς για την οποία εύχονται να πεθάνει για να κληρονομήσουν την καλύβα και να την μετατρέψουν σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Απώτερος σκοπός είναι να μετατρέψουν ολόκληρο το δάσος σε μπουρδέλο και να το κάνουν με όλα τα ζώα.



2. Έλα Μπόμπυ, εδώ Ρήγας.

Μην κατηγορείς το Sex and the City. Επιτελεί κοινωνικό έργο. Προσφέρει εικονική πραγματικότητα σε όλες τις ξιππασμένες μίζερες του κόσμου που ειδικά στην Κύπρο ευδοκιμούν. Ακόμα αν γράφουν και καμοιά στήλη σε καμοιά φυλλάδα ("ένα κόλουμν" που λέμε στα Κυπριακά) ακόμα καλύτερα.



3. Έλα Πλαστήρα, εδώ Ρήγας. Καλά τα αστεία, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι το παρακάνουμε που κατηγορούμε το ΑΚΕΛ. Από σήμερα εγκαινιάζω μια νέα στήλη (κόλουμν που λέει και η γκόμενα από την χώραν) που θα ασχολούμαι αποκλειστικά με το ΑΚΕΛ. Στην σημερινή στήλη (κόλουμν) θα σου αποδείξω ότι το ΑΚΕΛ είναι κομμουνιστικό κόμμα. Με την εν'αλλάξ προεδρία, η Τούρκικη κοινότητα θα έχει να επιλέξει μεταξύ πολλών, πάμπολλων Τούρκων και αρκετών Ελληνόφωνων. Θάχει δηλαδή πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Πάμε τώρα την Ελληνική κοινότητα. Εμείς ζάβαλλε μου τί ανταγωνισμό να έχουμε; Διότι ο Μίχος, ο Θεμιστοκλέους, Βασιλείου, Κληρίδης, Χριστόφιας, Καρογιάν, Αναστασιάδης, Αβέρωφ κλπ. αλλά και τα νέα μελλοντικά φρούτα που θα προκύψουν, θα φηφίζονται Α-ΠΕ-ΝΑΝ-ΤΙ. Εμείς ανταγωνισμό μηδέν. Με άλλα λόγια, ΚΑΙ ομοσπονδία ΚΑΙ κομμουνισμός. Άστα λα Βικτώρια Μπέκαμ.

Κουφάλα ευέλικτε, τα πάντα εν σοφία εποίησες.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

α ρε ΡΗΓΑ κακομοιρη~ το άλλο σου ειναι Φαληρος ρε σπουδαιοφανη παρλαπίπα;

Ρήγας είπε...

Όχι ρε, δεν είμαι ο Φάληρος. Εντάξει. Επειδή αρκετά προσπαθήσατε, να σας βοηθήσω.

Ποιός είμαι;

Είμαι το alter ego του Χριστόφια.

Σε στιγμές που παθαίνει κρίση ταυτότητας και νοιώθει Έλληνας μπαίνει και γράφει εδώ.

Ελπίζω να βοήθησα.


Δημήτρης

Ρήγας είπε...

Βρε νενέκια, ούτε ένα φανταστικό σενάριο δεν είστε ικανοί να φτιάξετε που να έχει νόημα.


1. Δηλαδή αν συμπληρώσω τις φόρμες ως δικηγόρος και εγγράψω μια εταιρία σε κάποιο μητρώο (ας πούμε ότι εγγράφω 200 εταιρείες τον χρόνο), είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις (νόμιμες και ενδεχομένως παράνομες) που θα κάνει αυτή η εταιρεία στο μέλλον; Μήοως της είμαι και νομικός σύμβουλος και CEO και consiglieri;


2. Δηλαδή η Σερβική μαφία παλεύει για ...να δικαιωθεί η Σερβική Κεντρική Τράπεζα;



Βρε νενέκια του κερατά, αν θέλετε να δείτε σενάρια λεφτών που χάθηκαν και να βρείτε ΠΟΙΟΙ τα έφαγαν, δέστε τις υποθέσεις με τους S300, με τα ελαττωματικά ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς, κλπ. κλπ. κλπ. Παραδείγματα υπάρχουν πάμπολλα.


Ρήγας

Bobby Sands είπε...

μετά την κρίση ειλικρίνειας του ρήγα - δημήτρη, ήρθε η ώρα να αναλάβω κι εγώ τις ευθύνες μου.

δεν είμαι ένας λάτρης του μεγάλου ιρλανδού ηρωομάρτυρα. στην πραγματικότητα είμαι ο θεμιστοκλέους, ο μέγας οραματιστής της τουρκοποίησης των ελληνόφωνων απόγονων των Φοινίκων. μπαίνω εδώ ως μπόμπυ σαντς καθαρά για προβοκατόρικους λόγους, και νομίζω μέχρι τώρα τα έχω καταφέρει.
τελικά οι επαγρυπνήσεις και οι κατηχήσεις έπιασαν τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρηγα (λάζαρε μαύρε) γιατί να μην έχει σ΄χεση η σέρβικη μαφία με το κρατος της σερβίας; Αμα θέλουν κανουν μια βρωμοδουλειά θα π'ανε φυσικά στη μαφία. Η μαφία της σερβίας το έκανε μάλλον για να φανερωθεί το ξέπλυμα των δισεκατομυρρίων δολλαρίων που χάθηκαν στην Κύπρο μεσω του δικηγορικού γραφείου του μακαρίτη.

Aslan είπε...

Μακαρι να 'στε καλα

Εκαμετε με και γελασα

Κλοκλής είπε...

Ήρτεν και το Ασλάνι να πετάξει το ομοφοβικό, ρατσιστικό του δηλητήριο.

Πήγαινε στο γραφείο του μάστρου σου του Στυλιανίδη να πιείτε Εσπρέσσο ρε συμφεροντολόγε ΝΑΙνεκκο.

Ανώνυμος είπε...

michael efxoume sou na pas ston tafo ths manas sou ke na lipi pou mesa re vromoshille ke sy ke o M15-MIT sas efxome apo kardias na pate ston tafo ths manas sas ke na ton vrite ofkero...ke ksanamiloume meta

Ρήγας είπε...

Όταν λέμε "μέσω του δικηγορικού γραφείου τάδε, χάθηκαν λεφτά", ΤΙ ακριβώς εννούμε;

Αυτό που ανέφερα (εγγραφή εταιρειών) ή κάτι άλλο; Αν κάτι άλλο, επαναλαμβάνω: ΤΙ ακριβώς;

Διότι βλέπω ότι το παραμύθι πάει σύννεφο σε επίπεδο χολής.

* Μα ακόμα και να ίσχυαν ΟΛΑ όσα του καταλογίζεστε, τότε και γιατί ρε Σέρλοκ δεν απήγαγαν κάποιον από τους δικούς του και να ζητούσαν τα λεφτά τους όταν ζούσε για να τους τα δώσει;

Αφού είναι η Σερβική μαφία, γιατί να έχει ενδιασμούς να κάνει κάτι τέτοιο; Ή μήπως με ζωντανούς δεν τα βάζουν;

Τώρα ποιός θα τους τα δώσει; Ο Απόστολος Πέτρος;

Καλά, αυτά που λέτε τα πιστεύετε κιόλας, ή είναι για να αποβάλετε λίγη από την συσσωρευμένη χολή που κουβαλάτε στο στομάχι;

Διότι αν τα πιστέυετε, μάλλον θα σας βαράνε στο κεφάλι στα κομματικά φροντιστήρια.


Ρήγας

YG/ Δηλαδή να περιμένουμε την Ρωσσική μαφία να απαγάγει τον Πάπη και να ζητήσει τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά της ΕΣΣΔ στο ΑΚΕΛ;

Τζε ας γίνει το γαίμα μας christmas pudding είπε...

"..Αγγλική Σχολή. Πολλοί φίλοι στέλνουν τα παιδιά τους εκεί λόγω των υποδομών και των υψηλών ακαδημαϊκών προτύπων που έχει το σχολείο. Καμιά αντίρρηση γι’ αυτά. Το σχολείο το έπραξα καλά. Είναι απλά εξαιρετικό. Ένα κυπριακό Ήττον."

Οπκιος έβρει πόθεν εν το απόσπασμα κερδίζει ένα πραγματικά κωμικό show που αρλεκίνο, ειδικά σχεδιασμένο να διακεδάζει κατα φαντασίωση γαλαζοαίματους.

Ρήγας είπε...

Ανώνυμε 8:21, ας μην πέφτουμε στο επίπεδο των νενέκων και ειδικά του Μιχαήλ που πληρώνεται για να βρίζει και να χλευάζει νεκρούς και τις οικογένειες τους.

Τα έχουμε με 5-6 κοκκινοσκουφίστες που έχουν από 5-6 ιστολόγια η κάθε μια.

Η μάνα του Μιχαήλ ή οποιουδήποτε άλλου δεν είναι το πρόβλημα μας.

Εγώ είπα στον Μιχαήλ ένα πράμα, αλλά δεν το κατάλαβε. Του είπε ότι η ζωή είναι τροχός. Και γυρίζει. Και όλα εδώ πληρώνονται.

Ο ίδιος το εξέλαβε ως ...απειλή για την ζωή του!

Ενώ αν έβαζε το μυαλό του να δουλέψει θα μπορούσε (ίσως) να καταλάβει ότι όταν χύνεις χολή ξανά και ξανά, όση σοβαροφάνεια και να χρησιμοποιείς για να την καλύψεις, η χολή θα έρθει πίσω και θα σε κτυπήσει. Εμείς θα αναμένουμε υπομονετικά μπροστά στο ποτάμι. Το είπα και αυτό αλλά ούτε αυτό το έπιασε. Είναι από μια παλιά Ινδιάνικη παροιμία.



Ρήγας

Eaton stiff upper lip patriots? είπε...

1. Madam Figaro?
2. Beautiful people?
3. Enosis!!!!!

Μα το Ηττον που λαλεί εν το εγγλέζικον σχολείον Eaton!!! που στέλλουν οι βασιλιάες τα κοπελλούδκια τους μαζί με τους γαλαζοαίματους siff upper lip εγγλέζους.

Μα εγώ άθυμούμε bobby sands, που ήρτεν η βασίλισα ελισάβετ στην Κύπρο τζε τούτοι εδιαδηλώναν. τζε εθέλαν να της κάμουν διαμαρτηρία τύπου αυστραλιανοί abouriginous.

Ανώνυμος είπε...

/Η ΕΡΩΤΗΣΙΣ είπε...
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:

Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου 2009 στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

AGIREFKEN TON SHISTON POU SE EFKALE.

MALAKA RIGA ROTA TIN GENEKA SOU POU DOULEFKI STO GEFF NA SOU PI POU EPIAN TA RIALIA POU TOUS S300

Ανώνυμος είπε...

οι ναιναίκοι εξεμάνησαν!

ψυχραιμία αδέρφια. μετά το επόμενο δημοψήφισμα που πάλι τα τρία θα πάρετε -και με μεγαλύτερη διαφορά αυτή τη φορά- νομίζω θα μεταναστεύσετε μια και καλή.

το 55-59 σας έστελναν στην αγγλία με νέες ταυτότητες και μια καινούρια ζωή, τώρα θα πάτε στην γκαζιμαγκούσα ή στην τζίρνε όπου θα πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, την επαναπροσέγγιση!

καλό ταξίδι!

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ρήγας είπε...

>MALAKA RIGA ROTA TIN GENEKA SOU POU DOULEFKI STO GEFF NA SOU PI POU EPIAN TA RIALIA POU TOUS S300


Ξαναρωτούμε λοιπόν:

* Ερώτηση 1η: Επί ΠΟΙΑΣ κυβέρνησης έγινε η παραγγελεία των S300; Επί ΠΟΙΑΣ κυβέρνησης έγινε η παραγγελεία των ελαττωματικών ελικοπτέρων; Και άλλα πολλά. ΠΟΙΟΙ έφαγαν και ΠΟΙΟΙ τρώνε μίζες στην ΕΦ και στο υπουργείο άμυνας;


** Ερώτηση 2η: Τι εγύρεφκε ο Ανδρέας Χρίστου στις 30 Οκτωβρίου 2009 στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Ανδρέα Νεοκλέους, Υπουργού Γεωργίας του πραξικοπήματος;

*** Ερώτηση 3η: Τί γυρεύει ο Χριστόφιας και διάφοροι άλλοι παραγοντίσκοι του ΑΚΕΛ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στα πάρτυ του πρέσβη της πραξικοπηματικής κυβέρνησης στα ΗΕ Λουκή Παπαφιλίππου;

**** Ερώτηση 4η: Αυτό το χαριτωμένο που πάει "Μπλα, μπλα, Με το ΑΚΕΛ αντίσταση και πάλι", που κολλά την ώρα που ο Λάζαρος Σκαλιστής πρώην μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ αποκαλύπτει με άρθρο του ότι ολόκληρη η κεντρική επιτροπή έτρεξε να κρυφτεί στις πρεσβείες σοσιαλιστιπων χωρών;

***** Ερώτηση 5η: Αν κάποιος έκανε στον Παπαιωάννου το ιδιο που έκανε στον Παπαδόπουλο, ή αν κάποιος κάνει του Χριστόφια το ίδιο, θα λέγατε παρόμοιες ανοησίες με αυτές που λέτε σήμερα για τον Τάσο και την οικογένεια του; Θα λέγατε ότι ήρθε η Ρωσσική μαφία για να πάρει πίσω τα λεφτά από τις χρηματοδοτήσεις του δικτατωρικού καθεστώτος της ΕΣΣΔ προς το Κόμμα;

****** Ερώτηση 6η: Ακελάκια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ, Ο-Ε-Ο;


ΑΚΕΛ - ΑΚΕΛ - Το κόμμα σου λαγέ.

Εμπρός ΛΑΓΕ,
μην σκύβεις το κεφάλι
πάρε ένα τσιμπούκι
των έποικων και πάλι.



Ρήγας

Bobby Sands είπε...

πολλά ζητάς ρήγα.

η μόδα των τσιμπουκιών πέρασε. τώρα θέλουνε μόνο κώλο.

Τροτσκιστής είπε...

Ρε κοκκινόκωλε ιαβέρη, τόση κατάντια μάνα μου;

Έρκεσαι δαμέ να διαφημίσεις το μπουρδέλο σου;

Δείξε λίγη αξιοπρέπεια ρε γάρε

Μάριος είπε...

Νεκατωμένε, εσύ που απαιτείς να μάθεις ονόματα, γιατί δεν μας λες και το δικό σου; Ψευτοπαληκαράκι της φακής...ουστ ρε!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μετά από πολλή περισυλλογή κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τη σορό του Προέδρου την έκλεψαν Τούρκοι.

Πείτε μου υπάρχει άλλος λαός που να διατηρεί τέτοια κτηνώδη ένστικτα; Εδώ στην Ανατολία πατέρες σφάζουν τις κόρες τους για λόγους τιμής, ένα τάφο θα κώλωναν να ανοίξουν;

Από τότε που άνοιξαν τα οδοφράγματα γίναμε ξέφραγο αμπέλι εδώ μέσα.

Όσο για τον Ανώνυμο 6.11 που μου λέει να πάω να γαμηθώ του απαντώ έλα να με γαμήσεις εσύ αν σου περνά.

nekatomenos είπε...

Το όνομα μου βρίσκεται στο μπλογκ μου, όπως τζαι το επάγγελμα μου. Ιούνιος 2009.

Η τακτική της Επιτροπής να ξιτιμάζει πλέον ανοικτά όποιος διαφωνεί μαζί της εν σε ενοχλεί; Ούτε το ποιά συμφέροντα μπορούν να χώννουνται πίσω που τις ανέξοδες παλλικαρκές τους;

Ρήγας είπε...

Όταν λέμε "Τουρκικό καθεστώς" δεν αναφερόμαστε σε κάτι θεωρητικό και αφηρημένο, αλλά σε ένα σύνολο μηχανισμών (πολιτικών, κομματικών, βιομηχανικών, θδημοσιογραφικών, λοιπών οικονομικών, θρησκευτικών κλπ.) που αποτελούνται βεβαίως από ανθρώπους.

Παραδοσιακά οι ηγέτες των Τουρκικών καθεστώτων ήταν πανέξυπνοι και παμπόνηροι. και διεκδικητικοί. Εκατό σκαλιά πιο μπροστά από τους δικούς μας.

Οι Τούρκικες υπηρεσίες που πολύ πιθανόν/ αυτές να είναι υπεύθυνες για το επεισόδιο ίσως να θεώρησαν ότι ο κάθε Έλληνας, ανεξάρτητα από πολιτική ή κομματική τοποθέτηση, θα ένοιωθε την προσβολή και το ρεζίλι και τον διασυρμό στο πετσί του και θα ένοιωθε την τρομοκρατία.

Δεν κλάπηκε η σωρός ενός οποιουδήποτε πολιτικού. Κλάπηκε η σωρός ενός πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διότι όταν αυτοί μας δείχνουν ότι ακόμα και από το χώμα μπορούν να μας βγάλουν, τί άλλο είναι εκτός από τρομοκρατία;

Πρέπει δηλαδή να καρφώσουν αεροπλάνα στους ουρανοξύστες μας για για το πάρουμε είδηση;

Παρ'όλη τους την εξυπνάδα, εγώ πιστεύω ότι οι Τούρκικες υπηρεσίες μάλλον μας υπερτιμούν. Δεν υπολόγισαν ότι κάποιοι Έλληνες της Κύπρου συμπεριλαμανομένων και των ηγετών μας, δεν έχουν την παραμικρή τσίπα για να νοιώσουν ούτε προσβολή ούτε διασυρμό ούτε τρομοκρατία.

Διότι όπως λέει και ο ποιητής,

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ



Ρήγας

ΥΓ/ Βγαίνει ο κάθε ένας και γράφει ό,τι του κατέβει. Ο άλλος στο ιστολόγιο του λέει ότι ίσως νάναι άνθρωποι του Τάσου διότι (άκουσον, άκουσον) "σεβάστηκαν" λέει τον τάφο και την πλάκα! Μα τί βάζετε μέσα στα corn flakes σας ΡΕ; Δηλαδή πρέπει να αλλάξουν οι κανόνες των καταδρομικών επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο και να πηγαίνουν οι ειδικές δυνάμεις σαν χουλιγκανάκια να τους ακούς και να τους βλέπεις από δέκα χιλιόμετρα μακρυά;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ρε παιθκιά της επιτροπής, γιατί γράφετε ανώνυμα?

Ειλικρινής απορία

Ανώνυμος είπε...

Πάολα μου, δεν ειμαι ο Ανώνυμος που απευθύνεσαι, αλλά χαίρομαι που έχεις αρχίδια ενώ ο μισογύνης που του απευθύνεσαι δεν έχει

Bobby Sands είπε...

νομίζω όλοι αυτοί που ηδονίστηκαν με την σύληση του τάφου, βλέπουν πολύ CSI.

όπως έλεγε κι ένα ωραίο παλιό ανέκδοτο,

"μεν πααίννεις κάθε μέρα σινεμά. Παίξε τζιαι λλίον τάβλι..."

περιμενωντας την λύση είπε...

Να το δουμεν τζαι λλιον που την οπτικη την αθρωπινης απελευθερωσης..που συνηθως εκφραζεται που την αριστερα ιστορικα..αλλα σαφως αφορα την ολοτητα εστω τζαι αν εν το αποσπασμα που αποκτα συνειδηση του ολου...

Κατ' αρχην η λυση του κυπριακου εν η καταργηση ενος ανενεργου μεν αλλα παντα εν δυναμει πολεμικου πεδιου..το οτι οι 2 κοινοτητες εν θελουν το πολεμο εν φανερο..γενικα στους κυπραιους φαινεται να μας αρεσκει να ακουωμεν για action παρα να μπλεκουμε..οπως οι αγωνιστες των σουβλακιων τζαι των πρωινων εκπομπων που εκλαιουνταν ουλλην την δεκαετια του 90, ως το 96, οτι "σαν θεμα αξιοπρεπειας" επρεπε να εχουμεν ενα νεκρο, τουλαχιστον, στην πρασινη γραμμη..τζαι αμα ειχαμεν 2 στα κοτσινοχωρκα τζηνοι φυσικα ηταν πισω παρακολουθωντας το θεαμα τζαι κατασκευαζοντας λογους πανω στον θανατο των αλλων..

Θελουν πτωματα για να κατασκευαζουν μισος..

Giorgos Liraris είπε...

Εθκιάβασα το τρεις φορές το άρθρο για να καταλάβω το πόιντ της συζήτησης.

Ο καθένας ότι θέλει λαλεί.

1. Τζείνο που εκατάλαβα είναι ότι εβαφτίσετε μπλογκς αξιόλογα (sic)και μη αξιόλογα.

Κατά μια διαβολική σύμπτωση τα μη "αξιόλογα" μπλογκς, εν τζείνα που διαφωνείτε μαζί τους. Άποψη σας και τη σέβομαι.

Αξιόλογα μπλογκς εν σημαίνει όμως και αξιόλογα άτομα? Εν πρέπει να έσιει σημασία να ξέρω το ποιόν κάποιου ανθώπου πριν συμφωνήσω μαζί του. Εν παράλογο?

Μπαίνω στο μπλογκ του Πήττα τζαι η πρώτη εντύπωση που έχω είναι ότι εν άνθρωπος που εν αντρέπεται να πει ποιος ένι: "γεια σας είμαι ο Πήττας, δουλέφκω στον τάδε τόπο τζαι τούτες εν οι απόψεις μου"

Μπαίνω στο μπλογκ του νεκατωμένου, το ίδιο.

Μπαίνω στο μπλογκ του Μιχαήλ (διαφωνω μαζί του στα πλείστα που λαλεί) αλλά ξέρω ποιος είναι. Εν χώνεται πίσω που ένα ψευδώνυμο.

Μόνο που τούτα φτάνω στο συμπέρασμα ότι οι λεβέντες εν είσαστε εσείς.

Μπαίνω δαμέσα, οι διαχειριστές εν ούλλοι με ψευδώνυμα

Τζαι δημιουργούνται απορίες.

1. Πού εν το πρόβλημα να σταθείτε τζιαμέ λεβέντες τζαι λεβέντισσες τζαι να πείτε "καλωσορίσετε στο μπλογκ μου, είμαι ο/η τάδε"

2. Τι χρησιμέφκει η ανωνυμία αφού έσιετε το θάρρος της γνώμης σας? (οξά στην πραγματικότητα εν το έσιετε)


Γιώργος Λυράρης
Λευκωσία

argoris είπε...

τα πτώματα όμως δημιουργούν την συμβολικήν ουσία για την προεργασία μιας κινηματικής ταχτικής για απελευθέρωσην, εν συμφωνείς ρε Γληόρη;

Ανώνυμος είπε...

του Anef_Oriwn ξέρουμε τ' όνομα του;

της Δρακούνας ξέρουμε τ' όνομα της;

του Acera ξέρουμε τ' όνομα του;

Πανίκος Πιθκιαύλης
Κυπερούντα

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεεε
παίξετε μουτσιο να σας περάσει!!!!

Να πελλάνεται ΟΧΙΕΣ!!! Να πιασετε τα όρη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άνεφ Ορίων εν ο Χρίστος Χρίστου

Ρήγας είπε...

Και όταν η ομοσπονδία σας ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ νενέκια, σε ΠΟΙΟΝ θα τα φορτώσετε; Στον Τάσο; Στην Σερβική μαφία; Στους εξωγήινους;

ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει τις ευθύνες του;

Όταν η ομοσπονδία σας καταρρέυσει, θα τρέχετε σαν τα ποντίκια να σωθείτε από το καράβι που θα βουλιάζει.

Είναι ένα τραγούδι που λένε τα πιτσιρίκια... Ήταν ένα μικρό καράβι... Και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιός θα φαγωθεί.

ΠΟΙΟ νενέκι θα φαγωθεί;

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας (καλά, λέμε τώρα):

Τώρα που είναι όλα μέλι-γάλα, είστε όλα τα νενέκια-ποντίκια μαζί. Τρώτε από αυτό το κράτος. Όταν όμως έρθει η ώρα, τότε χωρίς ραχοκοκκαλιά, χωρίς ιδέες, χωρίς ΤΣΙΠΑ και χωρίς Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α, θα πέσετε να φάτε ο ένας τον άλλο σαν τα ορκς.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα έχεις άποψη για τα Σερβικα λεφτά;;; Ποιος ηταν ο ρολος του Παπαδόπουλου;; Μηπως καποιοι πιστεύουν ότι εκείνη η ιστορία δεν τέλειωσε ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Are maskarouthkia eferasas tin pale.
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
O TASSOS NA EPIVALI DIAFANIAN.MOUUUUUUUUUUUUUUHAHAHA
DITE TON DIKTI DIAFANIAS TIS KIPROU EPI TASSOU KAI THA KATALAVIS.MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
MMMOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
(KATSE NA PARI OBROS)
MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH


DESMEVOME NA SAS VOMVARDIZO KATA RIPAS.MOUHAHAHAHAHAHAHAHHAHA



Eshi kai sto facebook christofias-watch.
Vourate na sigopsete fatses kopelia.
Ego ekatevasa tes idi

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε την απαντηση της επιτροπαρας στην αναρτηση του μιχαηλ,αν εχουν κατι να πουν δηλαδη.

Ρε ρηγα τελικα τον ασβσετη εβαλες τον ουλλο μεστο λουκκο του δρουσιωτη οξα αφηκες τζιε λιο για την προχτεσινη σου επιχειρηση?

Ανώνυμος είπε...

ο Κόκκινος Ιαβέρης είναι σαδιστής

*Ιοσίλιος*

Ρήγας είπε...

Ρώτησα κάποια πράματα σχετικά με την θεωρία των "Σερβικών λεφτών", αλλά δεν βλέπω να απαντά κανένας.

Μού-γκα!

Μόνο χολή, χολή και περισσότερη χολή.

Τίποτε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έχει κανένας, ή μήπως ζητάω πολλά;

ΜΟΥΓΚΑ!

Ακόμα και να ίσχυαν όλα αυτά που λέτε, πώς ακριβώς θα πάρει λεφτά η "Σερβική μαφία" με την κλοπή του Τάσου; Και γιατί να τον κλέψει σήμερα; Και γιατί να μην είχαν προσπαθήσει να ζητήσουν λεφτά όταν ήταν ζωντανός; Ρε μα πάτε καλά;

ΜΟΝΟ ανοησίες ακούμε. Θεωρίες συνωμοσίας για αγρίους.

Κι μια άλλη ερώτηση: Να περιμένουμε δηλαδή και την Ρώσσικη μαφία να κλέψει τον Πάπη για τα λεφτά του Ρωσσικού λαού που διοχέτευαν τα δικτατωρικά καθεστώτα στις cheerleaders του ΑΚΕΛ;

Είναι τόσο το ΜΙΣΟΣ σας για τον Τάσο, αλλά είστε και τόσο ΚΟΤΕΣ και τόσο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, που νεκρό τον φοβάστε περισσότερο.

Όσο για το θρασύδειλο ανθρωπάκι της ντροπής, τον ξιμαρισμένο μισθοφόρο της κομματικής φυλλάδας που αυτο-ικανοποιείται με το να χλευάζει νεκρούς και τις οικογένειες τους, αντί έστω και τώρα να δείξει ΙΧΝΟΣ ΗΘΟΥΣ και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ (μα τί λέω...) ή έστω να ΚΡΥΦΤΕΙ στον βόθρο που ζει ως κατσαρίδα που είναι, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να βγαίνει και από πάνω.

Και εδώ ακριβώς βρίσκονται οι ευθύνες Χριστόφια. Που ηγείται ενός κόμματος που εκκολάπτει κατσαρίδες γεμάτες βρωμιά και δηλητήριο.



Ρήγας

Ρήγας είπε...

Προς επιτροπή:

Δεν χρειάζεται ένα μακροσκελές κείμενο για τα πέντε θρασύδειλα γιουσουφάκια της ντροπής.

Θα μπορούσατε κάλλιστα να πείτε ότι "Αυτά τα πέντε γιουσουφάκια είναι Μακάριοι Δρουσιώτηδες." Και ο κόσμος θα καταλάβαινε.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρε ρηγόπουλο

κάπου επαρεξήγησες κάποιες έννοιες.

"ο κόσμος θα καταλάβαινε"

μα ποιος κόσμος ρε ανόητε?


μα ποιος σε έβαλε να μιλάς εκ μέρους του κόσμου?

μα επιτέλους γιατί εν σιωπάς τζαι επέλλανες μας την κκελλέ μας με τες πελλάρες σου?

Παναγία μου, έκαμες με να αροθυμίσω με τες πελλάρες σου.

Τζαι αν πιστέφκεις ότι έσιεις τοοοοοσο δίκαιο τζαι ότι "ο κόσμος" εν μαζί σου γιατί εν αρωτάς ποτζεί ποδά να δεις αν συμφωνεί κανένας μαζί σου?

Έτσι προστάτες ΕΝ τους θέλουμε. Τζαι εν μιλά κανένας ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ τύπος εκ μέρους μας. Τζαι στόμα έχουμε τζαι εκλογές πάμε όποτε θέλουμε να μιλήσουμε.

με τιμή
Κόσμος

Ανώνυμος είπε...

κομα να καταλβεις ρε κοσμε οτι ο ρηγας,οπως τζιε οι υπολοιποι αποσκατοι δαμεσα, νομιζει κρατα το θεο που τα α******.Εφκαλεν τους ο νικολακης που καμια ψυχιατρικη κλινικη κε εκσαπολισεν τουσ δαμε να γραφουν.

Ανώνυμος είπε...

michael efxoume sou na pas ston tafo ths manas sou ke na lipi pou mesa re vromoshille sou efxome apo kardias na pas ston tafo ths manas sas ke na ton vris ofkero...ke ksanamiloume meta...na se do ti malakies ke iponooumena tha grafis gia thn ikogenia....makari na to pathis re poulimene ke na vrethi enas malakas san esena na se katigora oti esy eklepses th soro ths manas sou....vromismene ke esy ke oi poulimenoi 5-6 pou allilokologlifeste

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πάνω μήνυμα του ανώνυμου δείχνει την ποιότητα των ανθ΄ρωπων της ιστοσελίδας εδώ μέσα. Λέρες..

Ανώνυμος είπε...

nai re thigmene ilithie kologlifti tou mixael, ke to na veni enas dimosiografos na aktigora thn ikogenia tou Tassou oti ine ekinoi pou eklepsanth soro tou anthorpou tous, dixni megali piotita...ilithie....megali piotitta, dne se ida entolodoxe valte na katakrinis ton mixaehl gai tes athliotittes katigories pou egrapse ke ipe enantion sthn ikogenia tou Tassou....h drasi ferni antidrasi ilithie...

Richie είπε...

Τουτα τα πραματα μπορουν να συμβουν μονον στην Κυπρο (τζιαι στην Ελλαδα την οποιαν ακολουθουμεν κατα ποδας στα παραδοξα,παραλογα,παρανομα τζιαι βαρβαρα).Αρεσκει μου η ευκολια με την οποια ταπελωνουμεν καποιον τζιαι περνουμεν στην επιθεσην με την προυποθεσην να προκαλεσουμεν αντιδραστικα συναισθηματα τζιαι οργη με σκοπον να γινουμεν πιο πιστευτοι.
Ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι νοσουμε σε πολλους τομεις κι ενας απο αυτους ειναι ο διαλογος (με οτι αυτος συνεπαγει) και η δεκτικη αντιληψη του διαφορετικου.Εχουμε καταντησει βαρετοι,γραφικοι και μονοτονοι. Οτι ακριβως μας θελουν να ειμαστε πολιτεια,εκκλησια και καθε λογης εξουσια.
Καλημερα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλημμα 8.35
πήαιννε μάθε ελληνικά και ξαναέλα

Ανώνυμος είπε...

Κοντεύκει λύση, θωρείτε πως ο κόσμος εκουράστηκε τζαι εν υιοθετεί τις ακραίες σας θέσεις, το μνηνόσυνο εν εμετατράπηκε σε συλλατητήριο, όπως ούτε πριν ένα χρόνο κηδεία, τζαι προσπαθείτε με λαζαρομαυρισμούς τζαι φτωχοπουλλισμούς να κάμετε θέμα. Κοπέλια εγεράσετε τζαι νουν εν εβαλέτε.

Richie είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε βλημμα 8.35
πήαιννε μάθε ελληνικά και ξαναέλα

15 Δεκεμβρίου 2009 9:48 π.μ."

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

εν αρκετα ελληνικα για σενα;

Βαγγέλης είπε...

Αυτή είναι η δημοκρατία του Χριστόφιας-Watch: όποιος δε συμφωνεί με τις απόψεις μας τον λογοκρίνουμε και τον συκοφαντούμε! Γιατί πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες μας είναι αρνιά και κάνουν ό,τι τους πούμε!
Εύγε!
Το μόνο που καταφέρατε είναι να δείξετε πόσο αναξιόπιστοι και μονόπλευροι είστε καθώς και ανίκανοι να υποστηρίξετε τις απόψεις σας με λογικά επιχειρήματα.

Φίλος είπε...

με πεντε λογάκια κι ενα αστείο βίντειο απάντησέ σας κι ο Πιττας χωρίς πολλά πολλά:

http://politispittas.blogspot.com/2009/12/watch.html

τζαι εγώ φίλος του μπλοκ σας που πίνω στ ονομα του Γιατρου νερό λεω σας εκαματε λαθος μεγα τζαι εκτεθηκατε με εμπαθεια χωρίς λογο.

Είστε δαμε ρε κοπέλια να λετε τις απόψεις σας και να εκπροσωπείτε όσους δεν θέλουμε λυση τύπου Χριστοφια.

Δεν είστε δαμε ρε κοπέλια να λαλείτε πελλάρες και ναα βριζεται οσους εχουν αλλη γνωμη και να λερωνεται αθρωπους που μιλουν με το όνομα τους.

Θελετε να τα βαλετε με Μιχαηλ, Πιττα που οτι λεν το λεν με ονομα επιθετο;

Αφητε τα ψευδωνυμα και βγειτε επωνυμα. Μονο ετσι μετραν τα λογια.

Αλλιώς ούλα τουτα εν άκυρα και αστοχα και δεν τα λαμβανει υποψη κανεις σοβαρος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν μπορούν να βγουν επώνυμα διότι φοβούνται ότι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Δηλαδή είναι άτομα ανώριμα που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων και των λόγων τους. είναι μωρά της μάμμας τους ή του παπά τους ή κάτι ξερόπετσοι διαταραγμένοι εθνικιστές που ζαβώσαν από την μαλακία και τρελλάθηκαν.

Αυτή είναι η επιτροπή. :-)

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα, δεν έχει σημασία αν στην πραγματικότητα το γραφείο Παπαδόπουλου απλά ενέγραψε εταιρίες ή αν είχε σημαντικότερο ρόλο στη μεταφορά Σερβικων κεφαλαίων.

Στη Σερβία μια μεγάλη μερίδα ασχολήθηκε με το θέμα και πιστεύει ότι η ανάμιξη Παπαδόπουλου ήταν μεγάλη. Ειδικά ο πρώην υπρουργός δικαοσύνης και πρόεδρος τησ αντιπολίτευσης της Σερβιας Badic αυτό πιστέυει...

Νομίζω ότι οι θέσεις που κατείχε αυτός ο άνθρωπος τον καθιστούν υπολογίσιμο...

Cyprus Mail - Cyprus | 26/06/2006
Money laundering affair puts Cyprus in hot seat
"The small matter of the transfer to Cyprus and subsequent disappearance of astronomical amounts of Serbian cash in the '90s resurfaced in the last few weeks after the visit to the island of the country's former justice minister Vladan Batic," writes Lucas Charalambous. The alleged laundering of billions of dollars took place when Yugosalvia was under an official United Nations embargo. Batic, the daily says, "provided some damning evidence about this unprecedented crime committed in Cyprus against the people of Serbia, with Cypriots as the key players. The result was a large scale human tragedy, ruining the lives of some 350,000 people who woke up one day and were informed by their government that their bank deposits had been wiped out. ... But for how long will the Serbs, who lost a total of four billion pounds, tolerate our refusal to do nothing about the crime ?"

http://www.eurotopics.net/en/dienste/autorenindex/autor_charalambous_loucas/

περιμενωντας την λυση είπε...

Το οτι η λυση εν ενα ειδος ιστορικου περασματος φαινεται τζαι που την ετεροκλητη συμμαχια που θελει λυση..η δυση που το επροκαλεσεν εν ενδιαφερεται πκιον ακριβως για το ειδος της λυσης - οπως παλια, ας πουμε, επροτιμαν την διπλη προσαρτηση..τωρα απλα θελει να φυει το ζητημα σαν ενα καταλοιπο...

στο εσωτερικο της κυπρου υπαρχουν σαφως 2 κοινωνικες - πολιτικες δυναμεις που στηριζουν την λυση - η αριστερα τζαι οι φιλελευθεροι - του δησυ αρχικα αλλα λογικα θα βρεθουν φιλελευθεροι του κεντρου...
αλλα τουτα εν τα συνειδητα κομμαθκια της πολιτικης..η λυση εν τζαι στην καθημερινοτητα τζαι πρεπει να βοηθηθει να φκει στην επιφανεια..

εν τζηνες οι στιγμες , απαγορευμενες σκεψεις, που καμνουν εναν μιτσην να μεν θελει να παει στρατο, εναν προσφυγα να σκεφτεται οτι εν καλα να μπορεσει να συνεχισει την ζωη του επιτελους με την οικογενειακη κληρονομια, τον κοσμο που εν καταλαβει γιατι γινεται τουτη ουλλη η ιστορια τωρα που ειμαστεν στην ευρωπη, στες συντεχνιες τζαι τους εργολαβους που θωρουν στην λυση μια τεραστια οικονομικη επενδυση..

Ανώνυμος είπε...

http://www.cyprus-mail.com/cyprus/they-tried-cover-it-all

http://www.cyprus-mail.com/cyprus/offshore-front-company-has-disappeared-records

http://www.cyprus-mail.com/cyprus/sparks-fly-laiki-trial

http://www.cyprus-mail.com/cyprus/they-flew-cyprus-bags-full-cash

Ανώνυμος είπε...

michael efxoume sou na pas ston tafo ths manas sou ke na lipi pou mesa re vromoshille sou efxome apo kardias na pas ston tafo ths manas sas ke na ton vris ofkero...ke ksanamiloume meta...na se do ti malakies ke iponooumena tha grafis gia thn ikogenia....makari na to pathis re poulimene ke na vrethi enas malakas san esena na se katigora oti esy eklepses th soro ths manas sou....vromismene ke esy ke oi poulimenoi 5-6 pou allilokologlifeste

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι πολιτικά τα κίνητρα της κλοπής του τάσσου, ελπίζω να μην μας τον εμφανισουν ξαφνικά παραμονές ενός νέου δημοψηφίσματος...

Ανώνυμος είπε...

Μα εν αλήθκεια ότι ανακαλύψαν τη γιάφκα σας τζαι ερκουνται να σας εξηλώσουν;
Τζαι ήνταμ που να κάμουμεντε τωρά εμείς χωρίς βαρβάρους;

O Sartanakkas Aleksiptotistis είπε...

Πάντως για ασβέστη σε τάφους ένας εμίλησεν τζαι εν τακτικός πελάτης της επιτροπής...Εσαντάνωσεν τους τάφους αλόπως τζαι αντί στον δρουσιώτην επήεν στο μουστάτζιην...


Ρε μα εβαλσάμωσες τον τζαι προσκυνάς τον?

Ανώνυμος είπε...

@ΦΙΛΟΣ 15 Δεκεμβρίου 2009 10:22 π.μ. ακριβως όπως τα λες δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

Σας το λέω και όπου θέλετε γράψετε το.

Σε κάποια στιγμή στο μέλλον, με το πολιτικό άνοιγμα ατης Σερβίας προς τη δύση και με αύξηση της διαφάνειας, θα ερευνηθεί το θέμα μεταφοράς δισεκατομμυρίων δολλαρίων στην Κύπρο.

Θα βγουν άπλυτα στη φόρα,

Από όλες τις πολιτικές παρατάξεις στην Κυπρο είναι αναμεμιγμένοι στο θέμα αυτό. Γιάυτό και όλοι σιωπούν...

Κεντρική Τραπεζα.
Μεγαλοδικηγόροι
Μεγαλολογιστές
Η Λαική Τραπεζα
Κυυπριακές Αερογραμμες
Αεροδρόμιο

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά απ' ότι θωρώ φεύκουμεν που τους Ρουμάνους τζιαι πάμεν στους αδελφούς Σέρβους!

Αλόπως εν έπιασεν τόπον το πρώτο τζιαι πάμεν στο δεύτερο σενάριο.

Το τρίτον ποιον ένι;

Ρήγας είπε...

Από το Υγειονομικό της Εθνικής Φρουράς,

πήγαμε σε Τασικούς κομάντος,

στη συνέχεια πήγαμε στην Χρυσή Αυγή,

και μετά ούτε λίγο ούτε πολύ στην οκογένεια του Τάσου, ή σε κύκλους κοντά σ'αυτήν,

από κει πήγαμε στην Ρουμανική μαφία,

και τώρα βρισκόμαστε στην Σερβική μαφία.

Αυτό το τελευταίο για την ώρα βολεύει περισσότερο απ'όλα τα νενέκια.

Ζήτησα να δω αν υπάρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Όχι αν υπάρχουν κατηγορίες και λάσπη. ΤΙΠΟΤΕ.

Έκανα επίσης κάποιες ερωτήσεις, να δω --από αυτούς που δείχνουν νάναι σίγουροι (!) για κάποια πράματα-- αν υπάρχουν λογικές απαντήσεις. ΤΙΠΟΤΕ.

Ασχολήθείτε ρε μα κανένα ζήτημα που καταλαβαίνετε και αφήστε τα δύσκολα.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλήμα Ρήγα, ποιος θα σου φέρει αποδείξεις;;;
Για τα ξέπλυμα Σερφκων καφαλαίων υπάρχει το πόρισμα έρευνας του ΟΗΕ του Tolkidsen το οποιο λέει σαφώς ότι έγινε μέσω της Κύπρου.
Μεσω εταιριών που ενέγραψε το γραφείο Τασσου Π.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Ο ίδιος ο Τασσος παντα έλεγε ότι δεν ήξερε τι έκαναν αυτές οι εταιρείες...

Φυσικά τότε στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση. Σε παρακαλώ να ρωτήσεις κανένα υψηλόβαθμο στη Λαική να σου πει για τα μαυροσάκουλλα με τα λεφτά και πως τα μετρουσανε....

Το δικηγορικό γραφειο της Λαικής η΄ταν το γραφείο Τασσου.....

Γιάυτά έγραψε πάρα πολλά ο διεθνής τύπος. Εδώ κανενας, επειδή η επιχείρηση που στήθηκε ήταν οργανωμένη από άτομα ολων των παρατάξεων...

ΟΙ δηλώσεις του Μπατιτς, πρωην υπουργου δικαοσύνης της Σερβίας, περί ανάμιξεις Τασσου και αυτές τυχαίες;;;;;;;;;;;

Σκεφτείτε λιγο έξω από τα στεγανά!!

nekatomenos είπε...

Αποδείξεις; Όι τζαι αποδείξεις σιόρ. Αν υπήρχαν... ήταν να υπήρχε; Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο τον Τάσσο Παπαδόπουλο να μας εξηγήσει τη θεωρία της "περιρρέουσας ατμόσφαιρας".

Είχε πει ο Τάσσος Παπαδόπουλος:
"Εκείνο δε που είναι κάπως οξύμωρο είναι να οχυρώνονται πίσω από τον ισχυρισμό περί τεκμηρίωσης των καταγγελιών. Απ' ό,τι διαβάζω και απ' ό,τι ακούω, αυτοί που γίνονται συμμέτοχοι σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, ασφαλώς δεν είναι αποδείξεις χαρτογραφημένες και με χαρτόσημο για να μπορεί να υπάρξει τεκμηρίωση. Πολλά πράγματα συνάγονται από την συμπεριφορά. Άλλα συνάγονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα".

Καταπληκτικό έννεν; Η ιδανική μέθοδος για να κατηγορείται κάποιος για κάτι χωρίς αποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΣΟ ΑΛΗΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε φασίστες της πλάκας, γελοίοι και αξιοθρήνητοι μαζί.
Δεν έχετε ΜΙΣΟ επιχείρημα παραμόνο χαρακτηρισμούς γιατί είναι οι μόνοι που σας απέμειναν όσο κοντεύουμε στην λύση.
Κότες, ε κότες...

ΥΓ. Ο Τάσος δεν ξεθάφτηκε, αναστήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Κυριοι του Christofias-watch πιο κατω θα αποδειξω με επιχειρηματα τους λογους που η Κερυνεια χαθηκε απο λαθη που εγιναν ΟΧΙ απο τον Προεδρο Χριστοφια οπως εσεις υποστιριζετε αλλα απο λαθη εθνιστιστων ενας εκ των οποιων ειταν και ο Τασσος.

Πριν ξεκινησω θελω να ξεκαθαρισω τα εξης¨

1. Δεν αμφισβιτω σε καμια περιπτωση τον πατριωτισμου του Τασου και την αγαπη του για την πατριδα μας

2. Πιστευω οτι ο εθνικισμος,ο υπερμετρος φανατισμος και ο θρησκευτικος φανατισμος φερνουν παντα καταστροφη. Η βια φερνει βια, οι δολοφονιες φερνουν δολοφονιες, το αιμα φερνει αιμα, η τρομοκρατια φερνει τρομοκρατια, ο θανατος φερνει θανατο.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1960-1974

Αυτη ειταν η μαυρη περιοδος της συνχρονης ιστοριας μας κατα την διαρκεια της οποιας εγιναν τεραστια λαθη και απο τις 2 κοινοτιτες. Εγιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες, υπηρξαν παρανομες στρατιωτικες οργανωσεις οπως η Τουρκοκυπριακη ΤΜΤ και Η ελληνοκυπριακη οργανωση Ακριτας μελος της οποιας ειταν και ο Τασος. Αυτες οι παρανομες οργανωσεις προεβηκαν σε εγκληματα, εγκληματα τα οποια εκμεταλευτηκε η Τουκρια να υλοπιοισει τα σχεδια της που ειταν η εισβολη στο νησι μας. Οι εθνικιστες επιδιωκοντας την ενωση η οποια απαγορευοταν απο το συνταγμα μας, χωρις να το θελουν, εδωσαν την αφορμη στην Τουρκια να εισβαλει στο νησι αφου εκμεταλευτηκε το χαος που δημιουργηθηκε απο το πραξικοπημα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο εθνικισμος που καλιεργηθηκε απο πολλους κατά την διαρκεια της περιοδου 1960-1974, εφερε την καταστροφη στο νησι μας, Ο Τασος ειταν ενεργο μελος μιας εθνικιστικης παρανομης οργανωσης ενώ ο Προεδρος Χριστοφιας ουδεποτε υπηρξε μελος μια τετειας παρανομης και εθνικιστικης οργανωσης.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2003-2004. ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Τον Δεκεμβριο του 2003 ο Τασος εστειλε επιστολη προς τον ΑΝΑΝ και του ζητουσε να αναλαβει μια νεα πρωτοβουλια στο Κυπριακο και να επαναφερει το σχεδιο λυσης.

Τον Φεβρουαριο του 2004 καλεσε ο Αναν τον προεδρο Τασσο να παει στην Νεα Υορκη όπως και εγινε. Εκει ο Τασος αποδεκτηκε ΕΠΙΔΙΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δηλαδη αποδεκτηκε το Σχεδιο Αναν 5 ως σχεδιο πανω στο οποιο θα γινοτανε επιδιετησια και μετα δημοψηφισμα.

Το Μαρτιο του 2004, πηγε ο Τασος στο Μπουντερσπορκ για τις συνομιλιες (επιδιετησια) αφου προηγουμενος ειχε συμφωνησει μυστικα με τον Ντεκτας ο οποιος του υποσχεθηκε ότι δεν θα δεχοταν το σχεδιο.Η Τουρκια παραμερισε τον Ντεκτας και αποδεκτηκε το σχεδιο. Ο προεδρος Τασσος δεν διαπραγματευτηκε τιποτα, λεχθηκε μαλιστα από καπιους πολιτικους π.χ Αναστασιαδης ότι η Τουρκια μας προτεινε την καρπασια και παλι ο Τασσος ειταν ανενδοτος και δεν διαπραγματευτεικε τιποτα.

Απριλιο του 2004 πηγαμε σε δημοψηφισμα οπου ο Κυπριακος λαος απερηψε το σχεδιο κατοπιν προτροπης του Προεδρου Τασσου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ¨

1. Από 200,000 που ειταν οι εποικοι το 2004 σημερα είναι 500,000.
2. Στα κατεχομενα εδαφη μας , από το 2004 εως σημερα κτιστηκαν χιλιαδες σπιτια και διαμερισματα σε ελληνοκυπριακη γη κανοντας το περιουσιακο ακομα μεγαλυτερο προβλημα.
3. Με το ΟΧΙ μας και το ΝΑΙ των τουρκοκυπριων , η Τουρκια κεδισε την συμπαθεια πολλων ευρωπαικων κυβερνησεων σε αντιθεση με εμας που δεκτηκαμε πολλες κριτικες και πιεσεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς την επιτροπη του Christofias-watch εχω καποιες ερωτησεις

1. Που μας οδηγησε το 1974 ο εθνικισμος ο οποιος εσεις προσπαθειτε να «πουλησετε» μεσω του Blog σας ?
2. Τι κερδισαμε από τις ενεργειες της παρανομης οργανωσης της οποιας ο Τασσος ειταν ενεργο μελος?
3. Γιατι ζητησε από τον Αναν ο Τασος να επαναφερει το σχεδιο Αναν αφου κατά την δικη του αποψη δεν ειταν λειτουργικο?
4. Γιατι δεκτηκε επιδιαιτησια εάν δεν ειχε εμπιστοσυνη του Αναν?
5. Γιατι δεν διαπραγματευτηκε τιποτα στο Μπουντερσπορκ το σχεδιο που αυτος ζητησε να επανελθει?
6. Εφοσον δεν ικανοποιηθηκε από την επιδιετησια γιατι αφησε το σχεδιο να παει σε δημοψηφισμα με αποτελεσμα να απενοχοπιοισουμε την τουρκια με το ΟΧΙ μας?


Ένα λογικο και αντικειμενικο ατομο μπορει ευκολα να αντιληφθει ότι η πολιτικη του Τασσου από το 1960 εως το ΟΧΙ του, ειταν μια αποτυχημενη πολιτικη η οποια μονον ζημια εφερε στον τοπο μας. Εάν συνεχισουμε αυτή την πολιτικη η οποια δεν εχει κανενα οπαδο στην ευρωπη , είναι θεμα χρονου ποτε θα μας βρουν και άλλα βασανα.


Πραγματικα διερωταμε ποια είναι τα πραγματικα κινιτρα πισω από τον πολεμο που γινετε από το Blog σας προς τον Προεδρο Χριστοφια και την πολιτικη του. Ενας λογικος ανθρωπος μπορει να υποψιαστει ένα εκ των 2 πιο κατω

1. ότι η επιτροπη του Βlog αυτου είναι νεαρα ατομα που δεν γνωριζουν καλα την συνχρονη κυπριακη ιστορια , ειτε εχουν χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτά που εγραψα πιο πανω

2. Ότι η επιτροπη είναι ατομα με κανονικο δεικτη νοημοσυνης αλλα επιτιδες κανουν ότι δεν καταλαβαινουν τα πιο πανω πολύ απλα πραγματα που εχω γραψει επειδη είναι βαλτοι και παιρνουν κατευθυνση από πηγες οι οποιες βολευονται με την απαραδεκτη υφισταμενη κατασταση που υπαρχει αυτή την στιγμη στην κυπρο.


Εγω προσωπικα πιστευω ότι είναι το 2 .