Μέτωπο Ηνωμένου Βασιλείου: Όταν οι φοιτητές ρεζιλεύουν τον Ταλάτ!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009



Όταν οι ηγέτες είναι ανεπαρκείς, έρχονται οι ίδιοι οι πολίτες να γράψουν ιστορία.

Όπως πήγε να γίνει το 1996 με την πορεία των μοτοσικλετιστών, την οποία εκβιαστικά διάλυσε ο Γλάυκος Κληρίδης, οδηγώντας στα τραγικά αποτελέσματα του χαμού των 2 νέων μας.

Όπως έγινε το 2004, όταν εν μέσω της σιωπής των ηγεσιών (σχεδόν κανένας πολιτικός δεν είχε τοποθετηθεί πριν το διάγγελμα του Τάσσου), κάποιοι πολίτες όρθωσαν το ανάστημα που έλειπε από τις ηγεσίες τους.

Έτσι και χθες: 7/12/2009. Μια ομάδα φοιτητών εκεί στο κέντρο αποφάσεων των πρώην και νυν αποικιοκρατών μας, έγραψε τη δική της ιστορία.

Σε μια εποχή που οι ηγέτες μας εξευτελίζουν τους ίδιους και εμάς που εκπροσωπούν, που ο ηγέτης της κατοχής αποκαλείται "εξοχότητα" και "σύντροφος", που ανίκανοι και ανεπαρκείς διαπραγματεύονται το μέλλον μας χωρίς να προτάσσουν ότι είμαστε ένα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο και χωρίς να θυμούνται οι ίδιοι το συνεχιζόμενο έγκλημα της εισβολής-κατοχής, που κάποιοι φεύγουν οδοιπόροι για τα Σούσα στις παράνομες οικίες των κατακτητών και φιλοξενούν τον κατακτητή στα δικά τους σπίτια, που κάποιοι αντιμετωπίζουν τους Κύπριους ως έποικους και τους έποικους ως Κύπριους, που κάποιοι θυμώνουν σε όσους αποκαλούν τον κατακτητή-κατακτητή και την κατοχή-κατοχή, που κάποιοι μετατρέπονται σε κατοικίδια ξένων πρωθυπουργών και σε αντικείμενο εμπαιγμού σικέ διαμεσολαβήσεων από ύποπτους φιλότουρκους "ουδέτερους", σε μια εποχή που οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους και η φαιδρότητα γίνεται ο κυρίαρχος τρόπος του ζειν και του πολιτεύεσθαι, μια χούφτα λεβέντες έρχεται να κάνει κομμάτια το δικό μας γυάλινο κόσμο.

Μια γενιά που μεγάλωσε χωρίς να της μεταδώσουμε αξίες και οράματα, χωρίς να της εμφυσήσουμε την πίστη στην ελευθερία για την οποία συνεχώς πρέπει να αγωνιζόμαστε χωρίς συμβιβασμούς, έρχεται να μας δώσει η ίδια μαθήματα πατριωτισμού και αξιοπρέπειας. Να μας ντροπιάσει, να μας δείξει πόσο κενοί, πόσο ανάξιοι, πόσο λίγοι, πόσο μικροί είμαστε. Να μας δείξει πως μπορούμε ακόμη να διεκδικούμε και να ελπίζουμε, να μαχόμαστε και να στεκόμαστε όρθιοι.

Χθες το βράδυ, το Μέτωπο Ηνωμένου Βασιλείου, η εξαιρετική αυτή παράταξη, που συνδυάζει τη σύνεση και την αγωνιστικότητα, που επιχειρηματολογεί και δε συνθηματολογεί, που μάχεται και δε συμβιβάζεται με τα κατεστημένα, άνοιξε φτερά και πέταξε ψηλά, πολύ ψηλά. Και έκανε ρεζίλι τον κατακτητή και έκανε να φανεί, αυτό που οι ανάξιοι ηγέτες μας, δεν έχουν καταφέρει να αναδείξουν: το φασιστικό και το γελοίο πρόσωπο της κατοχής.

Με λογική και επιχειρήματα, υπενθύμισαν στον εκπρόσωπο του κατακτητή ότι το κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής, ότι εκείνος νέμεται παράνομα περιουσία που δεν του ανήκει, ότι υπάρχει ένα νόμιμο κράτος που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία.

Και έκαναν τον κατακτητή να θυμώσει και να εκτεθεί. Να δείξει ότι πίσω από τα κοστούμια, τις γραβάτες και τα επιτηδευμένα χαμόγελα, κρύβεται ένας αδίστακτος φασισμός.

Υποκλινόμαστε στο Μέτωπο Ηνωμένου Βασιλείου, τους φοιτητές που ρεζίλεψαν τον κατακτητή!

Τους φοιτητές που κατάφεραν να πουν σε 5 λεπτά, όσα δεν κατάφερε η ηγεσία μας να πει εδώ και χρόνια.

ΡΙΜΑΧΟΣ για το christofias-watch

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Μετώπου Η.Β., με το οποίο αναφέρεται λεπτομερώς η συνομιλία των φοιτητών μας με τον Ταλάτ.


«Ταλάτ - ΜΕΤΩΠΟ: Πρόσωπο με πρόσωπο! Θύματα φραστικής επίθεσης από το ζεύγος Ταλάτ και τους μπράβους του κατοχικού καθεστώτος φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ Κ.Φ.Η.Β.»
08 Δεκεμβρίου 2009

Για άλλη μια φορά οι φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου απέδειξαν με τη δυναμική τους παρουσία πως ο αντικατοχικός αγώνας συνεχίζει να έχει δυνατή φωνή και βροντερή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να τον φιμώσουν. Με άλλους φοιτητές της Ε.Φ.Ε.Κ Η.Β., μαζεύτηκαν έξω από το πανεπιστήμιο του LSE στο Λονδίνο, όπου θα παρέθετε «ομιλία» ο κατοχικός ηγέτης, για να διαδηλώσουν για την συνεχιζόμενη κατοχή, την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προσφυγιά και τους αγνοούμενους.

Αναρτώντας πανό με το σύνθημα “TURKISH TROOPS OUT OF CYPRUS“ («Έξω ο κατοχικός στρατός από την Κύπρο»), οι φοιτητές αναφωνούσαν ρυθμικά το ίδιο σύνθημα κατά την άφιξη του πολιτικού αττιλάρχη στο χώρο του πανεπιστημίου. Μετά την είσοδο του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στο χώρο της ομιλίας οι άλλοι φοιτητές αποχώρησαν. Οι μισοί υποστηρικτές του ΜΕΤΩΠΟΥ εισήλθαν στην εκδήλωση ώστε να απευθύνουν ερωτήσεις , δεν τους δόθηκε όμως ποτέ ο λόγος… Οι υπόλοιποι παρέμειναν έξω από το πανεπιστήμιο διανέμοντας ενημερωτικά έντυπα για το Κυπριακό, στην αγγλική γλώσσα.

Με την λήξη της εκδήλωσης και την έξοδο του εθελοντή μουτζαχίντ του 77ου Λόχου της ΤΜΤ από την αίθουσα, οι φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ συνέχισαν να διαδηλώνουν ειρηνικά και να φωνάζουν ρυθμικά “TURKISH TROOPS OUT OF CYPRUS”. Ο εκπρόσωπος του Αττίλα, συνοδευόμενος από την γυναίκα του και περίπου 10 μπράβους, αντί να μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε προσέγγισε τους διαδηλωτές και τους ζήτησε την ευκαιρία να μιλήσει.

Ο διάλογος εξελίχθηκε σε φραστικό επεισόδιο καθώς ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών και αναγκάστηκε να παρέμβει η πολύ οξύθυμη και αθυρόστομη γυναίκα του (Όγια Ταλάτ) η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες. Κατά την αποχώρηση τους μάλιστα, ένας εκ των σωματοφυλάκων του, απεκάλεσε του διαδηλωτές του ΜΕΤΩΠΟΥ «ένα τσούρμο πέη» (“a bunch of dicks“).

Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β. επιθυμεί να καταδικάσει την προκλητική στάση, τόσο του κ. Ταλάτ, καθώς και της συνοδείας του και να συγχαρεί τα μέλη του για την σοβαρή, συγκρατημένη και αξιοπρεπή παρουσία τους.

Μια ειρηνική διαδήλωση ήταν αρκετή για να φέρει τον πολιτικό αττιλάρχη εκτός ελέγχου και να τον αναγκάσει να αναδείξει τον Τουρκικό φασισμό σε όλο του το μεγαλείο.

Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β. καλεί σύσσωμο τον κυπριακό λαό και την πολιτική ηγεσία να καταδικάσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά των εντεταλμένων του Αττίλα οι οποίοι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με την πραγματική τους ιδιότητα, ως εισβολείς και κατακτητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ - ΤΑΛΑΤ:

ΤΑΛΑΤ: Προσπαθώ να σας βοηθησω, εμπιστευθείτε με. Δεν υπάρχει λόγος να διαδηλώνετe διότι ο Τουρκικός στρατός θα αποχωρήσει με τη λύση του προβλήματος. Προσπαθούμε με τον εταίρο μου, Δημήτρη Χριστόφια, να βρούμε μια καρποφόρα διευθέτηση («fruitful settlement»).

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ α’: Καρποφόρα λύση μπορεί να βρεθεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα αποχωρήσει ο Τουρκικός στρατός από την Κύπρο. Και αυτή η λύση θα είναι καρποφόρα και δίκαιη μόνο αν διασφαλίζει την επιστροφή των προσφύγων, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου, τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και τον τερματισμό της κατοχής.

ΤΑΛΑΤ: Τελείωσες; (Ουδεμία απάντηση στα θέματα που εγείρουν οι φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ)

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ β’: Να σας θυμίσω πως η τουρκική σημαία «κοσμεί» ακόμα τον Πενταδάκτυλο;

ΤΑΛΑΤ: Αυτό είναι το πρόβλημα;

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΑΛΑΤ: (Με έντονο ύφος) Ησυχία να μιλήσει ο πρόεδρος!

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ α’: Δεν είναι «πρόεδρος». Είναι ο ηγέτης ενός παράνομου, στρατοκρατούμενου, καθεστώτος, στο κατεχόμενο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΤΑΛΑΤ: Σας προσκαλώ να το συζητήσουμε στο σπίτι μου στην Κύπρο.

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ α’: Σε ποιό σπίτι σου; Στην εξοχική σου κατοικία στα Λιβερά που είναι κτισμένη σε κλεμμένη Ελληνοκυπριακή γη;

ΟΓΙΑ ΤΑΛΑΤ: Έχω και εγώ σπίτι στην Πάφο.

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ β’: Εσείς όμως μπορείτε να πάρετε το σπίτι σας στην Πάφο όποτε θέλετε, διότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι κράτος δικαίου. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, καθώς οι περιουσίες μας έχουν κλαπεί με τη βία των όπλων και βρίσκονται υπό στρατιωτική κατοχή.

ΤΑΛΑΤ: Καμία απάντηση!!!

ΟΓΙΑ ΤΑΛΑΤ: (Με έντονο ύφος) Έχετε πρόβλημα με τους Τουρκοκύπριους.

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ β’: Έχω συνυπάρξει με Τουρκοκύπριους, τόσο στο English School στη Λευκωσία, όσο και στο Πανεπιστήμιο μου εδώ, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μπορείτε να λέτε πως είναι οι Τουρκοκύπριοι το πρόβλημα μας. Το κοινό μας πρόβλημα είναι ο κατοχικός στρατός.

ΟΓΙΑ ΤΑΛΑΤ: Έχεις φοιτήσει στο English School και είσαι τόσο ρατσιστής και εθνικιστής;

Τα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ ξεκίνησαν τότε να αναφωνούν ξανά: TURKISH TROOPS OUT OF CYPRUS

ΟΓΙΑ ΤΑΛΑΤ: Απευθύνεται δύο φορές προς τα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ καλώντας τα να σιωπήσουν και χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική χειρονομία: Shhh!!!!!!!!

ΜΕΛΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ α’: Δεν μπορείτε να μας φιμώσετε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και τα ανθρώπινα μας δικαιώματα.

ΤΑΛΑΤ : Αγαπώ όλους τους Κύπριους, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους. (Η ειρωνία και η αντιφατικότητα στο αποκορύφωμά τους)

Ανήμπορος να δικαιολογηθεί προς του φοιτητές, ο Ταλάτ αποφασίζει να αποχωρήσει. Κατά την αποχώρηση του, ένας εκ των μπράβων του απευθύνθηκε στα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ:

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΑΛΑΤ: Είστε ένα τσούρμο πέη («You are a bunch of dicks»).

Συγχαίρουμε τον κ. Ταλάτ και τη συνοδεία του, που εν ελλείψει αποτελεσματικών αντεπιχειρημάτων, επέλεξαν αυτόν τον «ευέλικτο» τρόπο να αναδείξουν το πραγματικό ήθος και χαρακτήρα τους.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου

39 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την επιτροπή για τον Κολοκασίδη και τον Κουλία που δηλωσαν σεβασμό στην απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου το ΔΗΚΟ 16ης Νοεμβρίου!!!
Τι έγινε ρε παιδιά;
Αυτοί είναι οι μεγάλοι ήρωες;

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή θα μας φλομώσει με ότι αλλη είδηση υπάρχει, για να μην αναφερθεί στην απολογία Κολοκασίδη/Κουλία.
Έχει εντολή να πέσει η είδηση στα χαμηλά.
Τόσες μέρες μας τα 'επρησε' με τον Καρογιαν και την ημέρα που απολογούνται ο κολοκασιδης/Κουλιας, η απόλυτη σιωπή!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΕΠΟΥΤΤΕΨΕΝ Ο ΜΑΣΤΡΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΔΙΝ ΚΑΡΟΥΦΚΙΑΝΟΓΙΑΝ-ΛΟΒΕΡ ΟΞΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΙΑΣ? ΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΥ ΜΑΣ..Ο ΓΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΕΙ ΤΟΝ ΧΕΣΤΗΝ ΕΧΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

απο τον Φιλελευθερο:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Κολοκασίδης, προς τον οποίο ήταν στραμμένη η προσοχή στην πρώτη του παρέμβαση δήλωσε σεβασμό στην απόφαση του ΕΓ της 16ης Νοεμβρίου καταθέτοντας την ίδια ώρα τη διαφωνία του για το περιεχόμενό της. Στη δεύτερή του παρέμβαση σημείωσε πως δεν είχε ως στόχο να πληγώσει οποιονδήποτε από τους συναγωνιστές του.

Ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας, του οποίου οι τοποθετήσεις τον είχαν φέρει προ της εξόδου στη δική του παρέμβαση δήλωσε επίσης σεβασμό στις αποφάσεις του ΕΓ και υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα αποφεύγει αναφορές εναντίον συναγωνιστών.

http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,23955-.aspx

Ανώνυμος είπε...

bravo stous metwpites!!!!

tha graftw sto metwpo apo twra,erxomai agglia tou xronou gia spoudes!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΚΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΑΠΟΙΚΟΛΟΒΕΡ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΙ ΠΟΛΙΤΗ
...ανέμενε ανάλογες κινήσεις από τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Κολοκασίδη και τον βουλευτή Αμμοχώστου Ζαχαρία Κουλία, στο τέλος κατέληξαν σε συμβιβασμό στο ΔΗΚΟ χωρίς να χρειαστεί να κάνουν θεαματικές κινήσεις οι κ.κ. Κολοκασίδης και Κουλίας. Ειδικά ο τελευταίος, ο οποίος σημειωτέον με συνέντευξή του στην "Σημερινή" την περασμένη Κυριακή υπερέβη ξανά τις κόκκινες γραμμές που είχε καθορίσει η ηγεσία του κόμματος, εξαπολύοντας μάλιστα προσωπική επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού και στο μέλους του Ε.Γ. Άκη Κλεάνθους, δεν χρειάστηκε να κάνει την παραμικρή κίνηση για να αποφύγει τη διαγραφή, πέρα από τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος, αλλά και ο Γιώργος Κολοκασίδης ενώπιον του Ε.Γ.
Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να σημειωθεί το γεγονός ότι ουδείς εκ των θεωρούμενων ως βασικών υποψηφίων για διαγραφή δεν απέσυρε στην πραγματικότητα τις θέσεις που είχε διατυπώσει και είχαν προκαλέσει την έντονη δυσφορία του προέδρου του ΔΗΚΟ
Οι συναινετικές λύσεις που επικράτησαν στο ΔΗΚΟ, δεν φαίνεται να ικανοποιούν το Προεδρικό και το ΑΚΕΛ, αφού ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέμεινε και στη χθεσινή συνεδρίαση ως προς την ανάγκη να συζητηθεί η πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό και να επανεκτιμηθούν οι σχέσεις ΔΗΚΟ - Κυβέρνησης, προτάσσοντας το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει σημαντικές εξελίξεις από την απόφαση που έλαβε η Κ.Ε. του ΔΗΚΟ το περασμένο καλοκαίρι για παραμονή του ΔΗΚΟ στην Κυβέρνηση....

Ανώνυμος είπε...

ma en esiopisan ke en apologithikna opos lali o portis o 5.39? oxi kori mou inta tzerous eftasamen

Ανώνυμος είπε...

απο τον Πολίτη:

http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=913995&-V=articles

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Καρογιάν που απέφυγε σε αυτό το στάδιο τις διαγραφές

Ευτυχισμένοι... μαζί όλοι στο ΔΗΚΟ
Απολογήθηκαν στο Ε.Γ. Γιώργος Κολοκασίδης και Ζαχαρίας Κουλίας, ενώ ο Νικόλας Παπαδόπουλος επανέφερε στο τραπέζι την επανεκτίμηση της σχέσης ΔΗΚΟ - Κυβέρνησης ενόψει των εξελίξεων στο Κυπριακό - Ερωτηματικά για το πόσο θα αντέξει η εκεχειρία στο κόμμα της συμπολίτευσης




απο τον Φιλελευθερο:

Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Κολοκασίδης, προς τον οποίο ήταν στραμμένη η προσοχή στην πρώτη του παρέμβαση δήλωσε σεβασμό στην απόφαση του ΕΓ της 16ης Νοεμβρίου καταθέτοντας την ίδια ώρα τη διαφωνία του για το περιεχόμενό της. Στη δεύτερή του παρέμβαση σημείωσε πως δεν είχε ως στόχο να πληγώσει οποιονδήποτε από τους συναγωνιστές του.

Ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας, του οποίου οι τοποθετήσεις τον είχαν φέρει προ της εξόδου στη δική του παρέμβαση δήλωσε επίσης σεβασμό στις αποφάσεις του ΕΓ και υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα αποφεύγει αναφορές εναντίον συναγωνιστών.

http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,23955-.aspx

Ανώνυμος είπε...

απο τη σημερινή!!!:

Λαμβάνοντας με τη σειρά τους το λόγο τόσο ο κ. Κολοκασίδης όσο και ο κ. Κουλίας ξεκαθάρισαν ότι σέβονται απόλυτα την απόφαση της 16ης Νοεμβρίου, παραδεχόμενοι ότι ίσως κάποια απ’ όσα είπαν στο πρόσφατο παρελθόν δεν θα έπρεπε να είχαν λεχθεί. Ξεκαθάρισαν, επίσης, ότι αν κάποια από τα εκφραζόμενά τους έθιξαν είτε τον Πρόεδρο του κόμματος είτε άλλους αξιωματούχους, αυτό σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή τους.

http://www.sigmalive.com/simerini/politics/218823

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση της Σημερινής, εφημερίδας που προασπίζεται η Επιτροπή και είναι προσκύμενη στο Παπαδοπουλικό στρατόπεδο και εναντίον του Καρογιάν, είναι ξεκάθαρη!!

Το πιο κάτω άρθρο αναφέρεται σε μεταμέλεια των κολοκασίδη/Κουλία για τις δηλώσεις τους


http://www.sigmalive.com/simerini/politics/218823

Ανώνυμος είπε...

Πουλουν τον ίδιο τους τον εαυτό για μια θέση στο ΔΗΚΟ του 12%.

Μήπως και χασουν το βουλευτιλίκι....

Αυτοί θα αποχωρήσουν από το ΔΗΚΟ για το Νικόλα;;;;

Χλωμό....

Ανώνυμος είπε...

ΘΚΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΑΠΟΙΚΟΛΟΒΕΡ , ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΙ ΠΟΛΙΤΗ
...ανέμενε ανάλογες κινήσεις από τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Κολοκασίδη και τον βουλευτή Αμμοχώστου Ζαχαρία Κουλία, στο τέλος κατέληξαν σε συμβιβασμό στο ΔΗΚΟ χωρίς να χρειαστεί να κάνουν θεαματικές κινήσεις οι κ.κ. Κολοκασίδης και Κουλίας. Ειδικά ο τελευταίος, ο οποίος σημειωτέον με συνέντευξή του στην "Σημερινή" την περασμένη Κυριακή υπερέβη ξανά τις κόκκινες γραμμές που είχε καθορίσει η ηγεσία του κόμματος, εξαπολύοντας μάλιστα προσωπική επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού και στο μέλους του Ε.Γ. Άκη Κλεάνθους, δεν χρειάστηκε να κάνει την παραμικρή κίνηση για να αποφύγει τη διαγραφή, πέρα από τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος, αλλά και ο Γιώργος Κολοκασίδης ενώπιον του Ε.Γ.
Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να σημειωθεί το γεγονός ότι ουδείς εκ των θεωρούμενων ως βασικών υποψηφίων για διαγραφή δεν απέσυρε στην πραγματικότητα τις θέσεις που είχε διατυπώσει και είχαν προκαλέσει την έντονη δυσφορία του προέδρου του ΔΗΚΟ
Οι συναινετικές λύσεις που επικράτησαν στο ΔΗΚΟ, δεν φαίνεται να ικανοποιούν το Προεδρικό και το ΑΚΕΛ, αφού ο Νικόλας Παπαδόπουλος επέμεινε και στη χθεσινή συνεδρίαση ως προς την ανάγκη να συζητηθεί η πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό και να επανεκτιμηθούν οι σχέσεις ΔΗΚΟ - Κυβέρνησης, προτάσσοντας το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει σημαντικές εξελίξεις από την απόφαση που έλαβε η Κ.Ε. του ΔΗΚΟ το περασμένο καλοκαίρι για παραμονή του ΔΗΚΟ στην Κυβέρνηση....

Ανώνυμος είπε...

ma giati en tous ediagrapse opos elalen o artsiakis gia re giousouf anonime 5.39 ktlp? atzapis sou re giosouf en tze tzinos giousoufaki telika?

Ανώνυμος είπε...

Τον ανδριάντα θέλετε τον τωρά ρε ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ ...????Σιγά που κοιμαστε ξυπνάτε ρε αρχιοφασιστοειδή του Μετωπου με την εγνοια στους Τουρκοκύπριους....

Πολλά ευκολη την έχετε την ηρωοποιηση δαμέσα ρε ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.
Ο ΟΗΕ μιλά για Διζωνική Δικοινοτικη Ομοσπονδία ....εσεις μιλάτε για Ένωση και πολεμάτε με νυχια και δόντια την Ομοσπονδία ....Γιατι επικαλεστηκατε τον ΟΗΕ???... τον ΟΗΕ που μιλά ΜΟΝΟ για ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ????

Να υποθέσω ότι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ...

Μάλλον όχι, τωρα το θυμήθηκα ....αρκετά φρουτα σαν εσας θυμήθηκαν την Κυπριακή Σημαία λίγο πριν το δημοψηφισμα του 2004 και την επομένη ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συνεχίσατε να την έχετε για κλωτσοσκούφι ....

Τι είναι αυτή η προσπάθεια ηρωοοποίησης των φασιστοειδών του Μετώπου???

Αυτοί που φωνάζουν ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ το 2009 μόνο Ήρωες δεν μπορούν να λέγονται. ΑΦΡΟΝΕΣ ΝΑΙ!!!

ΑΦΡΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 1974!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι το ΔΗΚΟ ως συνολο που είναι μια βρωμιά και δυσωδια. Και ο Καρογιαν και οι δηθεν ήρωες Κολοκασίδης/Κουλίας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥΓΓΑ Ε?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Ε

ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν του είπαν οι φοιτητες αν αληθευει οτι ηταν βασανιστης των αιχμαλωτων Κερυνειωτων τον ΙΟΥΛΙΟ του 1974 στον Αστυνομικο Σταθμό Κερυνείας ως μαχητής της ΤΜΤ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Μετωπίτης είπε...

Απάντηση στις ύβρεις του φασίστα, τραμπούκου οπαδού του Ταλάτ (πολιτικού αττιλάρχη) και υβριστή της Δημοκρατίας και του ΜΕΤΩΠΟΥ Κυπρίων Φοιτητών:

1. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν μιλά για Ένωση, το ΜΕΤΩΠΟ μιλά για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την διζωνική διχοτόμηση των ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ-Ταλάτ-Ντενκτάς:

http://www.metopo.org.uk/dt2009010001-propyrgio3.html

2. Το ΜΕΤΩΠΟ πάντα κρατά κυπριακές και ελληνικές σημαίες διότι υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία μας:

http://www.metopo.org.uk/dt2007011015-diadilosi2.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009011010-psevdokratos.html

3. To ΜΕΤΩΠΟ έχει περγαμηνές αγώνων κατά του φασισμού που κατέστρεψε τον τόπο μας, της καταραμένης Χούντας και της ΕΟΚΑ Β':

http://www.metopo.org.uk/dt2007007020-eisvoli.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009010026-embargoed.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009007015-praksikopima.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009011017-polytexneio.html

4. Το ΜΕΤΩΠΟ έχει υπάρξει θύμα του φασισμού στην ΕΦΕΚ:

http://www.metopo.org.uk/dt2008003019-ekloges-efek.html

5. Το ΜΕΤΩΠΟ πολιτεύεται και δρα με επιχειρήματα και όχι τραμπουκισμούς:

http://www.metopo.org.uk/dt2009012008-talattilas2.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009009007-politeiaFM.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009007001-bloodytruth.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007007026-deryneia.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009007019-syneidhseis02.html


Το 1974 μια δράκα φασίστες κρατώντας ελληνικές σημαίες έκαναν το πραξικόπημα και έφεραν τους Τούρκους στην Κύπρο. Με φόντο την ελληνική σημαία κατέστρεψαν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Το 2004 και το 2009 μια δράκα κρυπτοφασίστες, διζωνικοί ρατσιστές, κρατώντας κυπριακές σημαίες συνεργούν με τον πολιτικό αττιλάρχη για νομιμοποίηση του διχοτομικού εγλήματος των φασιστών του 1974. Με φόντο την κυπριακή σημαία καταστρέφουν την Κυπριακή Δημοκρατία, για να αντικαταστήσουν την σημαία της με τα ποικιλόχρωμα πανιά του ιμπεριαλισμού.

Υποκριτές δεν είναι οι ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ που ξεμπρόστασιαν τον πολιτικό αττιλάρχη χωρίς τραμπουκισμούς αλλά με σκληρά επιχειρήματα.

Υποκριτές είναι αυτοί που κρατώντας κυπριακές σημαίες και ουρλιάζοντας καλόηχα συνθήματα προσπαθούν να αποτελειώσουν το κακούργημα του πραξικοπήματος και της εισβολής, διαλύοντας μια για πάντα την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος που ποτέ δεν αγάπησαν.

Ανώνυμος είπε...

Το Μέτωπο διασώζει την αξιοπρέπεια μας, κάτι που οι πολιτικοί μας ηγέτες με εξέχουσα προσωπικότητα τον νυν πρόεδρο μας (στραβάρα μες τα μάθκια μας)την έχουν τοποθετήσει κάτω από την μπότα του κατακτητή.

Μπράβο παιδιά συνεχίστε, σας καμαρώνουμε και μας κάνετε να νιώθουμε ότι η ηττοπάθεια που μας κατακλύζει θα πάει να συναντήσει το σχέδιο ΑΝΑΝ εκεί που το στειλε ο λαός. ....στον διάολο.

Subcomandate Marcos είπε...

για σκεφτείτε ρε ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, ΝΕΔΗΣΥΟΠΟΥΛΑ, ΚΑΡΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΛΑ ΚΛΠ διζωνικά φασιστάκια...

ένας ολόκληρος Ταλάτ, ένας ολόκληρος αντιπρόσωπος του κατοχικού στρατού και πήγε να μιλήσει σε 10 φοιτητές με την ελπίδα πως θα αγοράσουν τα φουμάρα και τις ψευτιές του και θα τους πείσει....

αντ αυτου τον έκαναν να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ να απαντήσει, και ανάγκασαν την γυναίκα και τους μπράβους του να βρίζουν και να χυδαιολογουν...


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ.

Και ξερετε πως όταν έρθει η ωρα του δημοψηφισματος εκεινα τα 10 ατομα του μετωπου, και αρκετες τετοιες ομαδες 10 ατομων ανα την κυπρο, μπορούν να ΞΗΛΩΣΟΥΝ τα ψέματα που εσεις στήσατε τόσα χρόνια.

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2004 ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Που ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΕΛ με μηχανισμους, λαικο κινημα, ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ με παρωπιδες, παιδακια που τα μεγαλώνει στα φυτώρια της ΕΔΟΝ απο 5 χρονων...

Ε, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ μηχανισμους Λ-Υ-Γ-Ι-Σ-Ε- ΜΠΡΟΣΤΑ στην δύναμη της λογικής που ανέπτυξαν ελάχιστοι άνθρωποι σαν τους Μετωπίτες.

Γιαυτο ρε σταλινοφασιστάκια, αντιληφθήτε (οι ηγεσίες σας πάντως το ξερουν,γιαυτο και λυσσάνε με χαρακτρισμους αλλά ΠΟΤΕ επιχειρήματα) πως το τι λεει το Μέτωπο είναι αυτό πο υθέλει να πει ολόκληρος ο λαος.

Γι'αυτο οι ΑΚΕΛικοι ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ το ΑΚΕΛ το 2004 και το εστρεψαν υπερ του ΟΧΙ.

Γιατι ακομα και οι ΑΚΕΛικοι πειστικαν απο μια δράκα ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΥΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ανθρώπους.

περιμενωντας την λυση είπε...

Λογικα παμε σε ενα πλαισιο λυσης οϊ μονο γιατι οι συνομιλιες εφτασαν δαμαι που εφτασαν, αλλα γιατι η υλικη πραγματικοτητα της ιστορικης εξελιξης οδηγα τζιαμαι...
Για να αξιολογησουμε το ιντα που μπορει να γινει πρεπει να δουμεν τουτο το πλαισιο..

Εγραφεν την κυριακη στον πολιτη οτι εσυζητουσαν για την τουρκια 15 ευρωβουλευτες - τζαι μεταξυ τους ηταν τζαι τα 3 απορριπτικα αστερκα [η αντιγονη, ο μαυρονικολας, η θεοχαρους]..στο τελος εν τους αντεχεν κανενας που τους αλλους ευρωβουλευτες..φανταστειτε να ακουετε το ακατασχετο μπλα μπλα της αντιγονης, τες κουτοπονηρκες του κουλλη, τζαι το στημενο αχαρο υφος της θεοχαρους να το παιζει βλαχοκουλτουριαρα...καποτε μπορει να τους ακουαν οι ξενοι σαν γραφικους ιθαγενεις..σημερα λαλει ο μαυρονικολας εν μας ακουει κανενας..

φυσικα..διοτι η κυπρος εν μια πλουσια κοινωνια η οποια εσιει 2 κοινοτητες τζαι η πλουσια κοινοτητα που μονοπωλει τζαι την εκπροσωπηση στο ευρωκοινοβουλιο τζαι εσιει τον ελεγχο του κρατους, παιζει το θυμα..
Ετσι φαινεται στα μαθκια των αλλων..

περιμενωντας την λυση είπε...

Στην περιοχη μας ομως αλλασουν τζαι αλλα πραματα εκτος που την φτωχη κυπριουλα που εν μικροαστουλα πκιον - πλην μιζερη ακομα οταν την εκπροσωπουν οι θεοχαρους τζαι οι κουληες..

Η ανατολικη μεσογειος εν το συνορο της ευρωπης με τους αραβες..ειτε ενταχθει ειτε οϊ η τουρκια στην ευρωπη, εν να εν η γεφυρα της δυσης με την ανατολη ποδα..αναποφευκτα η κυπρο σαν γεωγραφικος χωρος εν να πρεπει να εβρει την θεση της σε ενα περιβαλλον οπου οι αραβες θα εβρουν τα ποθκια τους [η θα κυριαρχει η επιρροη του ιραν] τζαι η δυση εν να μιλα με ισους οϊ "κουλουφους ιθαγενεις"..Η τουρκια φτιαχνει προφιλ διαμεσολαβητη..οι αποοριπτικοι προσπαθουν να πεισουν την δυση οτι μονο το δικο τους προβλημα εσιει σημασια..good luck..με ετσι αντιπαλους ο νταβουτογλου παιζει μονοτερμα...

Leonidas Chajichristou είπε...

«Λογικα παμε σε ενα πλαισιο λυσης οϊ μονο γιατι οι συνομιλιες εφτασαν δαμαι που εφτασαν, αλλα γιατι η υλικη πραγματικοτητα της ιστορικης εξελιξης οδηγα τζιαμαι...»

Τι σημαίνει το πιο πάνω;

Τι είναι η "υλική πραγματικότητα της ιστορικής εξέλιξης" και με βάση ποια κριτήρια το καθορίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ε χάτε τζαι για χάρη της κουβέντας να πούμε ότι έν έτσι τα πράματα όπως τα λαλέις ρε περιμένωντας τη λύση πρέπει να πηαίνει ο ανίκανος ο πτδ μας να κάμνει δώρα κατά τον λόον του περί γενναιωδορίας sic στους τούρκους. Σε τελική ανάλυση πουλά την πατρίδα μας ρε νεογεννίτσαροι που του κρόννεστε

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

To ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στηρίζει τις διαπραγματεύσεις με δικούς του ανθρώπους.

http://fasikk.blogspot.com/2009/12/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

Να απαντησει το Μετωπο παρακαλώ. Στο διαγγελμα του 2004 ο Παπαδόπουλος καθόταν μπροστα απο μια Κυπριακή και μια σημαία της Ε.Ε. Πού ήταν η ελληνική σημαία;

to metopo sas dixnei tin poreia είπε...

Το ΜΕΤΩΠΟ δεν είναι δικηγόρος κανενός πολιτικού. Υπάρχουν κομματικές παρατάξεις εντεταλμένες σε αυτόν τον «αγώνα». Το ΜΕΤΩΠΟ χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία, που είναι το σύμβολο της εθνικής μας υπόστασης και την κυπριακή σημαία, που είναι το σύμβολο του κράτους μας, που τόσο έντεχνα προσπαθούν οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους από την πλευρά μας να σβήσουν από τον χάρτη. Και φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα σύμβολα της Ε.Ε., γιατί προασπίζεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Εσείς τί ζόρι τραβάτε δεν κατάλαβα. Δεν βρέθηκε τέταρτος για την πιλόττα;

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΜΕΤΩΠΟΥ ξανά! Ο φασισμός των τουρκολάγνων του ΔΗΣΑΚΕΛ δεν θα περάσει. Το είπα και το ξαναλέω. Όσο προσπαθείτε να μετατρέψετε την Κύπρο μας σε τουρκοβρεττανικό προτεκτοράτο χάριν μιας ψευδεπίγραφης λύσης ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Φιάνος Καρουφιάνος είπε...

"Να απαντησει το Μετωπο παρακαλώ. Στο διαγγελμα του 2004 ο Παπαδόπουλος καθόταν μπροστα απο μια Κυπριακή και μια σημαία της Ε.Ε. Πού ήταν η ελληνική σημαία;"

Ο Τάσσος μιλά για τον Ελληνισμό της Κύπρου

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΣΤΕΓΕ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝΕ ή ΠΡΩΤΟΦΛΩΡΕ ή ΕΔΟΝΟΝΤΕΝΚΤΑΣΑΚΙ;

Ανώνυμος είπε...

ο σωματοφύλακας του Ταλάτ που εξύβρισε τους φοιτητές είναι ο Anef_Oriwn (Ηλικιακός Ρατιστής)

*Ιοσίλιος*

Ρήγας είπε...

Παιδιά είναι σωστό να εξακριβώνουμε την αλήθεια των κειμένων που δημοσιεύουμε εδώ μέσα για να μην μένουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Υπάρχει μια ανακρίβεια στην αναφορά. Μετά από αποκλειστικό βίντεο και άλλα ντοκουμέντα που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, είμαστε σε θέση να δώσουμε όλη την αλήθεια.

Στην αναφορά της Επιτροπής που είναι από το κείμενο που δημοσίευσε το γραφείο τύπου του Μετώπου, έχουμε δύο συμβάντα τα οποία λαμβάνουν χώραν με την εξής χρονική σειρά:

1. Ορμά η γυναίκα Ταλάτ πάνω στους φοιτητές.

2. Ο μπράβος δείχνει προς φοιτητές και φωνάζει "a bunch of dicks."

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι πρώτα ο μπράβος γυρνάει προς τους φοιτητές και φωνάζει "a bunch of dicks" και αμέσως μετά η γυναίκα Ταλάτ ορμάει (προς τους dicks).

Αυτή είναι η αλήθεια.



Ρήγας

γυναίκα είπε...

Προς Ρήγα

Το ναν ο νους κάποιου συνέχεια στον κ.... του συμβαίνει τζε μπορεί να κάμνει τζε μπλοκ με αυτήν την θεματολογία. Το να το θεωρεί όμως πολιτικό μπλοκ τζε μάλιστα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ως ποιάς αρρώστιας σύμπτωμα μπορεί ναναι άραγε σου

Ανώνυμος είπε...

Γυναίκα

Πυρ, Γυνή, Θάλασσα, Πύρ, μανί, κατσιόλα

Ανώνυμος είπε...

Η Λύσις του Κυπριακού μέσω Δ.Δ.Ο. είναι η μοναδική αποδεκτή διαδικασία από τον Ο.Η.Ε. και ήταν η μεγάλη παραχώρηση που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος.

Μην παριστάνετε τους ανήξερους και τους ανίδεους γιατί δεν είστε.

Γνωρίζετε απολύτως πως αν η Κυπριακή Δημοκρατία πει τώρα ξαφνικά όχι στη Δ.Δ.Ο., μετά από δεκαετίες συζητήσεων πάνω στη βάση της Δ.Δ.Ο που την απεδέχθησαν όλοι, σε αυτή συζητούσε και ο Τάσσος, γνωρίζετε πως θα κλείσουμε την πόρτα για Λύση άπαξ δια παντος και η διχοτόμηση πλεον θα είναι οριστική, αμετάκλητη καθώς και η αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Αυτά, είναι η αλήθεια.

Όσο πολεμάτε κατά της Δ.Δ.Ο. τοσο πιο καθαρό είναι πως δεν επιθυμείτε λύση. Το γιατί, μόνο εσείς το ξεύρετε...

Και τα παραπάνω σας έχουν τεθεί πολλάκις και ουδέποτε απαντήσατε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τασσος Παπαδόπουλος διαδέχθηκε τον Γλαύκο Κληρίδη στη θέση του συνομιλητή, το 1976, και παρέμεινε σε αυτή τη θέση ως τον Ιούλιο του 1978. Στη διάρκεια της θητείας του ως συνομιλητής, ο κ. Παπαδόπουλος, ως Πρόεδρος υπεπιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου συνέταξε και αργότερα (το 1977) κατέθεσε στη Διάσκεψη της Βιέννης, την πρόταση για λύση, διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που συνοδευόταν από γεωγραφικό χάρτη.

Ανώνυμος είπε...

Η Αθήνα τζαι η Λευκωσία εν ευχαριστημένες που τις Βρυξέλλες,
αβίαστα συμπεραίνουμε ότι επίσης ικανοποιημένη πρέπει να είναι και η .......Άγκυρα με τέτοια ταύτιση που υπάρχει.
Φτου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ε φτωχοπουλλε ήβρες καμιά φοιτητριούλα που την αγγλία τζαι πάλαρες;;

Ανώνυμος είπε...

Εν ο Φτωχόπουλλος που επάλαρε όξα ο Χριστόφιας? Το νου σας τζαμέ που πρέπει νάναι τζαι άστε το Φτωχόπουλλο. Εν αλλού τα βάσανα του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι με κόφτει εμένα που συμφωνίες - οδυνηρούς συμβιβασμούς που υπό καθεστώς αφόρητών πιέσεων και εκβιασμών αποδέκτηκαν ΝΕΚΡΟΙ πρίν τόσα χρόνια ?

Σ Τ Α Α Ρ Γ Η Β Ι Α Μ Ο Υ !
η ΔΔΟ.

Μέχρι να βρεθεί ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ να μας βγάλει από το βόθρο που βρισκόμαστε ή να βρεθεί το ξανθό γένος να μας λυτρώσει από τον εκτουρκισμο και τους ηλίθιους που μας οδήγησαν στον βόθρο.