Καθεστωτικός γκεμπελισμός!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009


Τσιεκκάρω τες υποχωρήσεις της πλευράς μας.

Ο Τάσσος εδέκτηκε 50 χιλιάδες εποίκους και την εκ περιτροπής προεδρία.

Ο Νικόλας δέχεται να βάλουμε Πρόεδρο έποικο. Μόνο εγώ εν νάμαι ανένδοτος;

‘Ε το. Λαλώ να κάμω τζιαι γιώ καμιά υποχώρηση, να το λύσουμε σιόρ.
‘Οϊ να με προλάβει η Αναστασία τζιαι να δεχτεί την σταθμισμένη ψήφο τζαι να μείνω με δκυο σιείλη καμένα!


Αυτό που έγινε με την περίπτωση του Νικόλα Παπαδόπουλου, δεν αφήνει πλέον αμφιβολίες για το γκεμπελισμό του καθεστώτος.

Σε μια συζήτησή του σε εκπομπή με το θρασύτατο προβοκάτορα Τάκη Χατζηγεωργίου, μιλώντας για τη λύση που ο κ. Χριστόφιας μαγειρεύει, της οποίας συστατικό στοιχείο είναι η παραμονή 50,000 εποίκων, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε μια περίεργη τοποθέτηση. Άποψή μας είναι ότι μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα και να μην αφήσει να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά του.

Σε κάθε περίπτωση, όταν την επομένη οι δύο καθεστωτικές εφημερίδες Χαραυγή και Πολίτης, έβγαλαν πηχαίους τίτλους ότι ο Ν. Παπαδόπουλος δέχεται έποικο αντιπρόεδρο, ο Ν. Παπαδόπουλος έκανε μια διευκρινιστική δήλωση ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε ότι αποδέχεται έποικο αντιπρόεδρο γιατί δεν αποδέχεται παραμονή εποίκων στην Κύπρο. Και καλά κάνει κατ' εμάς!

Από την ώρα που έκανε αυτή τη δήλωση, πιστεύουμε ότι έπρεπε το θέμα να κλείσει εκεί.

Όμως όχι! Ο Δ. Χριστόφιας, αντί συναινετικά ως Πρόεδρος να αφήσει το θέμα να κλείσει, ένιωσε, αποδεικνύοντας ότι είναι μνησίκακος και έπρεπε να βρει να ανταποδώσει σε αυτόν που του ασκεί κριτική, ότι έπρεπε να εκμεταλλευτεί την αναφορά Ν. Παπαδόπουλου και βγήκε να καταδικάσει κάτι ανύπαρκτο και διευκρινισμένο, παρουσιαζόμενος μάλιστα και ως διεκδικητικός λέγοντας ότι δε δέχεται ούτε έποικο Πρόεδρο, ούτε έποικο αντιπρόεδρο. Ο δε Εγκάθετος Άντρος Κυπριανού, είπε ότι ο Ν.Παπαδόπουλος περίπου "δεν μπορεί να το πάρει πίσω" (θαυμάστε λογική!).



Εμείς δε θυμόμαστε ΠΟΤΕ τον αείμνηστο Τάσσο να έδρασε ανταποδοτικά και εκδικητικά σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον κάποιου που τον κριτίκαρε. Όπως και να το κάνουμε, άλλο Τάσσος και άλλο Χριστόφιας. Ο Τάσσος είχε μια ανωτερότητα, μια ηθική υπεροχή, που ο συμπλεγματικός Δ. Χριστόφιας δε θα έχει ποτέ.

Οι καθεστωτικές εφημερίδες μάλιστα, το έκαναν πρώτο θέμα, με τον Κωστακόμπλεξ και διάφορους "γελοιογράφους" να παρουσιάζουν το Ν. Παπαδόπουλο σαν το αγαπημένο παιδί των εποίκων.

Εμείς, χτυπάμε με μεγάλη ένταση το καθεστώς. Βασιζόμαστε όμως σε πραγματικά δεδομένα. Ο τρόπος που χτυπά το καθεστώς τους αντιπάλους του, πλάθοντας συνεχώς φαντάσματα, είναι τουλάχιστον ανήθικος.

Τους ρωτάμε όλους: αυτοί είναι υπέρ ή κατά της παραμονής εποίκων; Είναι υπέρ ή κατά της πολιτογράφησης εποίκων ως Κυπρίων; Έχει μήπως αρθεί η γενναία προσφορά για 50,000 εποίκους;






Όσο για τους πολιτικούς της αντικατοχικής γραμμής, τους συνιστούμε να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί. Το αδίστακτο και εκδικητικό καθεστώς, καραδοκεί σε κάθε γωνιά, για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά τους.



Ανδροκλής, Ρίμαχος και Θεόφιλος για το christofias-watch - Φωτογραφική Επιμέλεια: Ονήσιλος




Επήαμεν τζιαι μεις να χαρούμεν ότι υποστηρίζει μας τζιαι κανέναν άλλον Ελληνοκύπριον εκτός που Γρουστόφκιαν τζιαι Συνήορόν μας Έποικ_Lover, αλλά τελικά ήταν μούφα καθεστώτος Γρουστόφκια τζιαι εφημερίων του!


Σημείωση: Ανάμεσα στα υπόλοιπα, στη νέα νενέκικη ιστοσελίδα nenekia.com, την οποία την διαφημίζουν και ο καθεστωτικός "ΠΟΛΙΤΗΣ" και ο αμφιλεγόμενος Γ. Πήττας (ο οποίος από την πολλή την επικοινωνιακή πολιτική για να διεμβολίσει το ΝΑΙ προς το ΟΧΙ, όπως περίπου διαδίδει και φαντάζεται, έφτασε να μοιάζει δυστυχώς σαν καθεστωτικό ανδρείκελο), στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός, πραγματικός (και όχι στην εσκεμμένη φαντασία του Χριστόφια και του καθεστώτος) Σύνήγορος των εποίκων "strovoliotis" Εποικ_Lover, "διευκρινίζει", ότι ο έποικος, με τη "λύση" "θα είναι Κύπραίος." "Φουλ στοπ."

Θα πάψει δηλαδή όπως ο E-Lover μας λέει, ο έποικος να είναι έποικος, γιατί θα νομιμοποιήσουμε το έγκλημα πολέμου της Τουρκίας! Οπότε, περίπου, να μην ανησυχούμε!


Έτσι και ο βιασμός της Κύπρου, θα πάψει κατά τον Ε-Lover να είναι βιασμός, γιατί θα γίνει χάρη σε μας συναινετικός.


Αυτή είναι πολιτική σκέψη!

17 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Τι σημαίνει δεν δέχεσαι; Δεν είσαι εσύ που θα διαλέξεις».

Ανώνυμος είπε...

Μα τούτοι οι πολιτικοί της αντικατοχικής γραμμης ποιοι ειναι σιορ?Μήπως εντούτοι που εν να κτίσουν το ¨σινικό΄ τοίχος κατά τον Τόμη Β αρχιεπισκοπο του 8% και της σταθμισμένης δημοκρατικής ψήφου!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Πήττα. Και πολύ αβάντζο έδωσε στη φασιστοκλίκα σας. Σας πήρε και αυτός χαμπάρι!

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Ρίκκος που είναι απόψε να γράψει ακόμη καμιάν αρλούμπα να γελασουμε!Κανει μήπως ρεβεγιόν?

Ανώνυμος είπε...

εχοντας ντυθεί αρκουδουα καμνει τουμπες στην Λεμεσο

Ανώνυμος είπε...

Βοbby sands,
Nα πεις τζιαι του φιλου σου του Φτωχοπουλου που απασχολει στην ταβερνουα του μετανάστες να μην τους κακοπληρώνει και μετεπειτα να το παιζεο ανθρωπιστης του κωλου.
τζιαι
πες του φτωχόπουλου να πάει να καμει κανένα κοπελλούι κ να παραιτήσει τους ρομαντισμούς κ τες φυλλάδες γιατί αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα του, το εθνος μας θα αφανειζόταν άμεσα ενώ οι Τουρκοι εννα ακουμπήσουν τα 75 εκατομμυρια....Και να μην εσιει απορίες γιατί θα λαλούμε μωαμεθανο-χριστούγεννα

τουτα για τον αριστερο εθνικιστή.

Ανώνυμος είπε...

Tώρα έχει επιβεβαιωθεί η υποψία μου ότι η «επιτροπή» σας είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και είναι πολύ λίγα άτομα, ας πούμε εώς 3 άτομα και εξηγούμε με επηχειρήματα

1. Τα έχετε με την αστυνομία γιατί έλεξαν την Στράκα. Λάθος σας , αυτό το γεγονός έπρεπε να το δείτε θετικά και Όχι αρνητικά επιδή ο περισότερος κόσμος υποψιάζεται οπαδούς η και την οικογένεια ότι κάνανε αυτό το έγκλημα. Η αστυνομία «βοήθησε» στο να φύγει λίγη καχυποψία από τον κόσμο και αντί εσείς να το εκμεταλευτείτε θετικά λασπολογήτε εναντίον της αστυνομίας. Αυτό δείχνει χαμηλό IQ που δεν αντιλαμβάνετε σωστά κάποια γεγονότα.

2 Η επιτροπή κατηγορά συγκεκριμένα κόμματα συνέχεια , και υπερασπίζεστε συνέχεια τον Λυσσαρίδη ,(παράνομος οπλφόρορος του 1960-1974 αλλά κρυμένος στην Πρεσβεία της Λυβυης όταν φέρανε τους Τούρκους) τον Κακομοίρου (πατριώτης της μήζας) και τον Τασσο. Δεν αντιλαμβάνεται η επιτροπή ότι μας λένε ποιοι είναι, ότι είναι ο Λιλλήκας και κάποιο μέλος της οικογένειας του , ας πούμε η γυναίκα του από το γραφείο της , μαζί με φίλους του. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το καταλαβαίνουν, άρα είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και χαμηλή αυτοεκτίμηση .

Ανώνυμος είπε...

και ένα τρίτο θέμα που ξέχασα για τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Κάνατε ένα ΜΠΛΟΚ και λασπολογείτε εναντίον μιας δυνατής πλειοψηφίας, δεν το σκεφτήκατε οτι μέσω του ΜΠΛΟΚ σας δώσατε την ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν στην φόρα μέσω της ανωνυμίας που τους δίνετε, όλες της παλιοδουλίες αυτών που υπερασπίζεστε?? Τους δίνετε μια ευκαιρία που δέν θα μπορούσαν να έχουν αλλού φοβούμενοι αγωγές, δεν το καταλαβαινετε ότι βοηθάτε στην πολιτική φθορά αυτών που υπερασπιζεστε???

Ανώνυμος είπε...

έχω μια απορία και παρακαλώ όπως μου την απαντήσει κάποιος. Ο Νικόλας αυτές τις μέρες γιατί βγαίνει στις τηλεοράσεις και πάει σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως την έκδοση ενος βιβλίου?? είναι σοβαρά αυτά? δεν έπρεπε ολη μέρα να ψάχνει και αυτός με την αστυνομιά για την ανέυρεση της σορού του πατέρα του? πόσο σοβαρά τελικά βλέπει αυτό το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σοβαρό θέμα ο Νικολας? να θυμίσω επίσης το γεγονός ότι την μέρα που έγινε η κλοπή της σορού άργησε ενάμιση ώρα να πάει στο κοιμητητιο....πήγε η ώρα 9.30 ,,,,δεν είναι σοβαρός στο θέμα αυτο είτε δεν επικοινωνά με το περιβάλλον να αντιληφθεί την σοβαρότητα του πιο πάνω θεματος

εκτός του ότι δεν τον τιμά αυτό που κάνει ολοι μέρα και βρίσκεται στα κανάλια , λέει και πελλάρες οτι τάχατες θέλει έποικο αντιπρόεδρο, συνάξετε λίγο το Θείο βρέφος να μήν εκτίθετε, όσο πιο λίγα λέει τόσο το καλύτερο, συμβουλευσετε τον να μείνει λίγο μακριά απο το κανάλια για το καλό του

Ανώνυμος είπε...

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Τι σημαίνει δεν δέχεσαι; Δεν είσαι εσύ που θα διαλέξεις».

Ανώνυμος είπε...

χέζεστε όλοι το Χριστόφιας Watch γιατί αποκαλύπτει τις μαλακίες του καθεστώτος

ΧΕΣΤΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ.

Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ας αποφασίσουν επιτέλους: Τί είναι ο Νικόλας; Υπερενδοτικός ή απορριπτικός;

Στην Κύπρο όλα γίνονται. Εδώ ο Χατζηάστρας χαζίρι νunsiα μας βγει φουστανελλάς!

Ανώνυμος είπε...

"χέζεστε όλοι το Χριστόφιας Watch γιατί αποκαλύπτει τις μαλακίες του καθεστώτος

ΧΕΣΤΗΔΕΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ.

Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ."

Όχι δεν πιστεύω ότι τα πιο πάνω είναι του Ρίκκου Ερωτοκρίτου.
Έλα όμως που παραδέκτηκε στη βουλή ότι εδώ μέσα γράφει κι' αυτός!
Συμφωνεί με τα πιο πάνω και προ πάντων με τη φρασεολογία;
Έλα Ρίκκο σε περιμένω να κουβεντιάσουμε σοβαρά και καθαρά.
Συμφωνείς με τα πιο πάνω και προ πάντων με τη φρασεολογία;

Δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου; Ή σου αρέσει το κρυφτούλη;
Σε περιμένω και έχω ανεξάντλητη υπομονή!

Γόρδιος είπε...

Μου φαίνεται γελοίο κάποιος ανώνυμος να προκαλεί κάποιο επώνυμο!!

έχετε μεγάλη πλάκα ρε παιδιά της επαγρύπνησης. γιατί κανένας συναγερμικός δεν θα προκαλούσε τον Ρίκο που ακολουθεί τη πολιτική που έλεγε πάντα ο ΔΗΣΥ "Την πατρίδα ουκ ελάττω ..."

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ανώνυμος γιατί είμαι απλά ένας από το πλήθος των Κυπρίων ψηφοφόρων. Ότι και να πώ ο λόγος μου δεν έχει την βαρύτητα που έχει ο λόγος ενός βουλευτή, που αν έβγαινε ο Παπαδόπουλος θα μας τον φόρτωνε και για γενικό εισαγγελέα!
Ούτε επηρεάζω κόσμο και ούτε ζητώ την ψήφο κανενός. Δηλαδή αν άλεγα ότι με λένε Ανδρέα Ανδρέου θα άλλαζε τίποτε;
Λοιπόν άσε τις υπεκφυγές και τις ύβρεις για δήθεν γελοιότητες κύριε Ρίκκο μου, και έλα να μας δείξεις επώνυμα πόσα αππήδια έχει ο άππης. Άν σου βαστάει! Διότι δεν κατάλαβες καλά. Αυτός ο τόπος κατοικείται από ανθρώπους που έχουνε πληρώσει με αίμα, για να μπορείς "νομίζεις" εσύ να μας κάνεις από τη μιά τον υπερπατριώτη και από την άλλη τον ανέμελο αληταρά με τις ασεβέστατες και αγενείς δημοσιεύσεις σου εδώ πέρα!
Σε αναμένουμε πολλοί. Παρουσιάσου αν έχεις μούτρα.

Γόρδιος είπε...

Ρε, Ανώνυμε είσαι πολύ δυνατός και εσύ και οι χιλιάδες των ψηφοφόρων που κουβαλάς πίσω σου!

Εξέφρασε και εσύ την άποψη σου, μπορείς! τα blogs είναι για όλους, εάν σε ενοχλούν οι απόψεις εδώ, μην τις διαβάζεις.. όπως βλέπεις το διαδίκτυο (σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον) είναι δημοκρατικό.

Γι΄αυτό μην παραπονιέσαι, και άφησε το Ρίκκο να γράφει στο blog με την ησυχία του...

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας, Ο Άντρος Κυπριανού, ο Τάκης Χ"Γεωργιου και οι άλλοι νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι. Σε σημείο που παριστάνουν και τους απορριπτικούς λέγοντας ότι αυτοί δεν δέχονται έποικο πρόεδρο ή αντιπρόεδρο ενώ είναι λογικό ότι αφού δέχονται να ραμείνουν έποικοι είναι πολύ πιθανόν σε κάποιο στάδιο ο ευνοούμενος της Τουρκίας θα είναι έποικος, άρα ο πρόεδρος της Κύπρου θα είναι έποικος. Αυτό το δέχεται το Α.Κ.Ε.Λ. και ο ευέλικτος πρόεδρος μας αλλά προσπαθούν με καπνογόνα να κρύψουν τις θέσεις τους.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ Π.Χ. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)

ΕΖΕΚΙΑΣ