ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009



Η νεολαία μας δείχνει για άλλη μια φορά το δρόμο. Μας υπενθυμίζει πως δεν ξεχνά και δεν πρόκειται να ξεχάσει. Μας επιβεβαιώνει πως η ελπίδα του κάθε λαού βρίσκει έκφραση στο πρόσωπο της νέας γενιάς.

Στους δρόμους του Λονδίνου θα βρεθούν οι φοιτητές μας το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας με σκοπό να διαδηλώσουν ενάντια στην προσωποποίηση της κατοχής, τον κατοχικό ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο οποίος θα δώσει λέει διάλεξη στο διεθνούς αναγνωρισιμότητας και κύρους London School of Economics (LSE).

Οι κύπριοι φοιτητές στη Βρετανία, που φαίνεται πως είναι πολύ δραστήριοι και φροντίζουν να καλύπτουν την ανεπάρκεια της κρατικής μηχανής, θα βρεθούν για δεύτερη φορά σε 15 ημέρες στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Θα συμπληρώσουν τα κενά εκείνων που λιποτάκτησαν.

Θα βροντοφωνάξουν ΕΞΩ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, για να ακουστεί από το Λονδίνο μέχρι την Άγκυρα, την Αθήνα και τη Λευκωσία. Στην Άγκυρα για να της θυμίσουν πως δεν θα παραδοθούμε τόσο εύκολα, δεν μας τελείωσε η αγωνιστικότητα, δεν θα ξεχάσουμε. Σε Αθήνα και Λευκωσία για να αφυπνίσουν τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε λήθαργο και αδιαφορούν για τα πάντα.

Όσο καλός φίλος και σύντροφος του ευέλικτου και να είναι, ο Ταλάτ αποτελεί το πιόνι του Αττίλα, τον διάδοχο του Ντεκτάς, την εντονότερη μετουσίωση του Τουρκικού φασισμού. Για να καταλάβετε το ποιόν του, απλά παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι πιστεύει για τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες και πως αντιμετωπίζει το θέμα του σφετερισμού των ελληνοκυπριακών περιουσιών.




Ανακοινώσεις-Προσκλητήρια εξέδωσαν το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Η.Β. και η Αναγέννηση. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:


Μετώπου Κυπριών Φοιτητών Η.Β:

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στην τουρκική προπαγάνδα που οργιάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι κάποιο «ενημερωτικό» φυλλάδιο, ούτε κάποια πινακίδα που να διαφημίζει «ονειρεμένες διακοπές στη βόρεια Κύπρο». Αυτή τη φορά δίνει διάλεξη ο πολιτικός προϊστάμενος της τουρκικής κατοχής και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο, σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Η.Β!


Θα έρθει να μιλήσει στους φοιτητές, με δήθεν θέμα την πρόοδο των συνομιλιών που διεξάγονται για τη λύση του Κυπριακού προβλήματος. Άραγε όμως, θα τους ενημερώσει για την βάρβαρη εισβολή του 1974 και για την παράνομη κατοχή του μισού εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας; Για τους νεκρούς, τους πρόσφυγες και τους αγνοούμενους; Για τα εγκλήματα πολέμου; Για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας εδώ και 35 χρόνια; Για τον ασταμάτητο, παράνομο εποικισμό; Για τις τουρκικές εγγυήσεις; Για την άρνηση του στο δικαίωμα των προσφύγων να έχουν τον πρώτο λόγο για τις κατεχόμενες περιουσίες τους, όντας ως νόμιμοι ιδιοκτήτες αυτών; Η μήπως για την «υποχώρηση» που ίσως σκέφτεται να πραγματοποιήσει και να αποδεχτεί την, άλλοτε ντενκτασική, πρόταση Χριστόφια για την εκ περιτροπής προεδρία και σταθμισμένη ψήφο των Ε/κ;


Και επειδή κύριε Ταλάτ, γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να δώσεις διάλεξη για να παρουσιάσεις το Κυπριακό πρόβλημα ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής που είναι, αλλά για να προπαγανδίσεις αυτά που σε διέταξαν, το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β. θα αναλάβει να σε ξεσκεπάσει μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων φοιτητών που θα πάνε να σε ακούσουν. Το πρόσφορο έδαφος που σου δίνουν στο Λονδίνο για να «ποτίσεις» την διεθνή γνώμη με τη δική σου αφηγηματική επεξήγηση επί του Κυπριακού, θα στο «χαλάσουμε» εμείς, οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου! Διότι εμείς δεν είμαστε πολιτικοί για να μασούμε τα λόγια μας. Τα λέμε καθαρά και ξάστερα. Είμαστε αγνοί φοιτητές, που επιζητούμε την ελευθερία της πατρίδας μας και θα σας βγάζουμε το προσωπείο κάθε φορά που θα βγαίνετε «σεργιάνι» στη διεθνή πολιτική σκηνή.


Το ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου καλεί τα μέλη του αλλά και όλο τον φοιτητόκοσμο της Βρετανίας να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία έξω από το London School of Economics, τη Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009, η ώρα18.00-20.00, όπου θα δώσει «διάλεξη» η προσωποποίηση της εισβολής και της κατοχής στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε την τουρκική προπαγάνδα ενημερώνοντας τους ξένους συμφοιτητές μας, για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας και για τον πόθο μας για ελευθερία και δικαιοσύνη.


Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β.


----------------------------------------------------------------------------------


Αναγέννησης H.B:



Η πατρίδα μας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο διανύει τις πιο κρίσιμες και καθοριστικές τις στιγμές. Τα ψέματα σιγά σιγά τελειώνουν, και σύντομα όλοι θα κλιθούμε να καθορίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Εν όψει των εξελίξεων αυτών, καθώς και της προσεχούς αξιολόγησης της Τουρκίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ενταξιακή της πορεία, είναι χρέος και καθήκον του κάθενός από μας να ενημερώνεται, να διαμορφώνει άποψη και να συμμετέχει στα τεκτενόμενα με κάθε τρόπο.

Στα πλαίσια του καθήκοντος αυτού και με την παρούσα ανακοίνωση, η ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ. Αναγέννηση Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμεί να ενημερώσει τους φοιτητές για την προσεχής άφιξη του «προέδρου» του ψευδοκράτους Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στο Λονδίνο. Ο πρόεδρος του ψευδοκράτους έρχεται μετά από πρόσκλησή Τούρκου καθηγητή του πανεπιστημίου London School of Economics για να δώσει διάλεξη με θέμα ‘Cyprus: The settlement process’. Η διάλεξη θα λάβει χώρα στο εν λόγω πανεπιστήμιο τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18:30-20:00.
Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ εκπροσωπεί την ούτω καλούμενη «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείας Κύπρου», η οποία δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Εκπροσωπεί την αδικία η οποία έλαβε χώρα το μαύρο καλοκαίρι του 1974, όταν ο Τούρκος εισβολέας πάτησε τα ιερά χώματα της Κύπρου, με αποτέλεσμα το 37% του νησιού μας να είναι ακόμα υπό κατοχή. Προωθεί τον εποικισμό στην δική μας πατρίδα, στη γη η οποία ανήκει στον κυπριακό Ελληνισμό, στους πρόσφυγες, στα σπίτια των γονιών μας, των παππούδων μας. Εκφράζει διχοτομικές ιδέες καθοδηγούμενος από την Τουρκική κυβέρνηση. Ευαγγελίζεται ότι επιθυμεί λύση στο κυπριακό πρόβλημα, αλλά από την άλλη δεν δέχεται να αποχωρήσουν από την Κύπρο ο στρατός κατοχής και οι έποικοι, ζητώντας την ίδια στιγμή εγγυήσεις από τρίτη χώρα!

Παρόλ’ αυτά, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ θα πρέπει να γνωρίζει πως η γη αυτή ανήκει στους νόμιμους κατόχους της, σ’ όλους εμάς, που 35 χρόνια τώρα περιμένουμε την ώρα του γυρισμού!

Η ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ. Αναγέννηση Ηνωμένου Βασιλείου διοργανώνει διαμαρτυρία στο πανεπιστήμιο London School of Economics, έξω από το κτίριο στο οποίο θα διεξαχθεί η εν λόγω διάλεξη. Σαλπίζουμε μήνυμα ενότητας προς όλους τους φοιτητές και καλούμε όλους τους συμφοιτητές μας, ανεξαρτήτως χρώματος, κομματικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας. Απαιτούμε:


- Επιστροφή όλων των προσφύγων στα σπίτια τους.

- Τερματισμό του εποικισμού στη χώρα μας.

- Αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο.

- Διαγραφή των συμβόλων της ντροπής από την οροσειρά του Πενταδακτύλου.

- Λύση δημοκρατική, δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και τη σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Συμφοιτητές/τριες, αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σας καλούμε να ενταχθείτε στον αγώνα μας, ειρηνικά, μακριά από εθνικισμούς, χρώματα και κομματισμούς! Ήγκηκεν η ώρα η νεολαία να περάσει μπροστά, να αποφασίσει για το μέλλον της, να διαμαρτυρηθεί για την αδικία που συνεχίζει να υφίσταται η μοιρασμένη μας πατρίδα. Ας δείξουμε ότι η νεολαία ξύπνησε από το λύθαργο! Ναι, οι φοιτητές ενδιαφέρονται!

Εκ του ΔΣ ΔΗ.ΠΑ.Κ.Φ. Αναγέννησης Ηνωμένου Βασιλείου

------------------------------------------------------------------------------

Μετά από έρευνα έχουμε διαπιστώσει πως δεν έχει παρατηρηθεί καμία απολύτως αντίδραση από τις παρατάξεις που ελέγχει το ΔΗΣΑΚΕΛ (Προοδευτική-ΑΚΕΛ, Πρωτοπορία-ΔΗ.ΣΥ) ούτε και από την παράταξη που, δυστυχώς, άλωσαν και διέλυσαν οι ΑΚΕΛικοί προβοκάτορες (Αγώνας-ΕΔΕΚ).

Συγχαρητήρια στο Μέτωπο για την σταθερότητα των θέσεων του και την συνέπεια των αγώνων του καθώς και στην Αναγέννηση για την τόλμη που δείχνει να αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του ΔΗ.ΚΟ έχει παραδώσει τα όπλα και έχει αφεθεί στο έλεος των ευέλικτων χειρισμών και των γενναίων παραχωρήσεων του Δημήτρη Χριστόφια προς τον εκπρόσωπο του Αττίλα.

Τέλος, ευχόμαστε ότι θα δούμε να διαδηλώνουν και οι υποστηρικτές των παρατάξεων που απέχουν καθώς πιστεύουμε πως ο πατριωτισμός δεν δωρίζεται από τις ηγεσίες των κομμάτων αλλά δημιουργείται από τις συνειδήσεις των ίδιων των ανθρώπων.


Για το Χριστόφιας-Watch

Ευρυβιάδης (μόνο για τον Anef_Oriwn: Έβρος)


49 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ ΗΒ που πάντα με ξεκάθαρες απόψεις και μαχητική δράση προασπίζονται την πατρίδα.

Αυτή η ομάδα φοιτητών γελοιοποιεί το ανύπαρκτο και ανίκανο πολιτικό σύστημα της Κύπρου με την σοβαρότητα και την δράση του.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε να τους δούμε και μετά κρίνεις.

Που ξέρεις ότι δεν θα πανε να κάμουν τραμπουκισμούς και να ρεζιλευτούμε.

Δεν λέω πως δεν είναι μάχιμοι, απλά
Ελπίζω να γίνει ειρηνικά η διαδήλωση διότι σε τέτοιες εκδηλώσεις πολλές φορές ξεφεύγουν τα πράματα.

Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στο οδόφραγμα την τελευταία πενταετία.

Μπράβο σε όλους που θα συμμετέχουν από όπου και αν προέρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το ΜΕΤΩΠΟ ουτε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας έχει συνηθίσει σε τραμπουκισμούς.

Αυτά είναι δουλιές της Προόδευτικης. Πρίν 15 μέρες μας το απέδειξε πάλι, το πόσο φασίστες είναι.

Μπράβο και πάλι στις παρατάξεις που θα πάνε στο LSE να διαδήλωσουν ενάντια στην Τουρκική προπαγάνδα.

αγώνας για υγιή νεολαία είπε...

Κανεί να δηλητηριάζετε την νεολαία με φανατισμό. Ο ρατσισμός στρέφετε πρώτα και κύρια εναντίων του ρατσιστή νέου γιατί δεν τον αφήνει να αναπτύξει υγιή κριτική σκέψη.

Εσείς και τα αλλότρια καρεκλοσυμφέροντά σας δεν έχετε κανένα ενδιασμό να θυσιάζετε τους νέους για τις αρρωστημένες εμμονές σας

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρατσισμός θα βρίσκεται εντός του πανεπιστιμίου σε ομιλία και ο φασισμός στον περίγυρω που έχουν λυσσάξει που θα διαμαρτυρηθεί επιτέλους κάποιος στον αποδεκτόν από αυτούς ψευδορατσιστή τους ..

Μπράβο παιδιά

Οι προοδευτικοί και οι αρχιεπισκοπικοί είπε...

Έτσι είναι αγαπητέ μου. Να συντρώτε μυστικά με τους εθνικιστές Τούρκους και να σχεδιάζετε τα μέτρα που θα εμποδίσουν την Λύση και να διαδηλώνετε και να δαιμονοποιήται τον πιό προοδευτικό αρχηγό που είχαν οι Τουρκοκύπριοι ever, που σαφώς πολεμά για την λύση. Εξάλλου το ίδιο μένος δέίξατε και στους Ελληνοκύπριους αγωνιστές της επανένωσης (δε ΟΥΛΛΑ τα προηγούμενα σας posts)

Εσείς με τους Ντεκτάς και τους Γκρίζους Λύκους, εμείς με τους προοδευτικούς. Εσείς αγωνίζεστε για την διχοτόμιση (τα χαιρετίσματα στο πνευματικό (!) σας Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β) και εμείς για την Λύση

ΠΑΟΛΑ είπε...

Συγχαρητήρια στο ΜΕΤΩΠΟ.

Αίσχος για ακόμα μια φορά στα προβατάκια του ΔΗΣΑΚΕΛ και στις παραφυάδες τους.

Ρίξτε παιδιά αυγά στον εγκάθετο της Άγκυρας γυφτο-Ταλάτ που το παίζει και δέθνής προσωπικότητα.

Μια απορία: Το ΜΕΤΩΠΟ ΗΒ συμμετέχει στον ΕΦΑΕΦΠ;

κοντη κυπραία είπε...

"Γυφτος" ο Ταλάτ?
"η εντονότερη μετουσίωση του Τουρκικού φασισμού"?
Α ναι και όλοι οι κοντοί που δεν έχουν μπόι Ελληνικό επίσης να φύγουν από την Κύπρο.

Από τον σεξισμό στον ρατσισμό και τάμπαλι. Τι τους θέλει τους νεοναζί και τους Χρυσαυγίτες η Κύπρος, αφού έχει εσάς τον Αρχιεπίσκοπο και την Μάχη.

Ανώνυμος είπε...

Το Μέτωπο δεν ανήκει στον ΕΦΑΕΦΠ. Είναι αυτόνομη παράταξη

Antifa είπε...

Βρε σαν δεν ντρέπεστε!!!!

Υπερασπίζεστε τον Ταλάτ; Αυτόν που η Τουρκία έβαλε να αντιπροσωπεύει τον τουρκικό φασισμό; Αυτόν που εκμεταλλεύεται περιουσίες ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα;

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ 1974 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ;

Αυτόν τον εθνικιστή ψευτοαριστερό που ήταν στέλεχος της ΤΜΤ;

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Δεν είστε ΟΥΤΕ επαναπροσεγγιστές, ΟΥΤΕ "σκέτοι" "Κύπριοι" πατριώτες.

ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ. Οι διαφορές σας με τους Γκρίζους Λύκους και τον Ντενκτάς είναι διαδικαστικές και τεχνικές, πχ θέματα οικονομίας και δημόσιας διοίκησης. Στα άλλα όλα συμφωνείτε.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΑΛΑΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι γκρύζοι λύκοι γράφουν στους τοίχους "η Κύπρος είναι Τουρκική"
Εσείς φωνάζετε "Η Κύπρος είναι Ελληνική".

Και οι 2 θέσεις οδηγούν αναπόφεκτα σε αδιέξοδο.

Η διέξοδος είναι να γίνει η Κύπρος μία χωρά η οποία ανήκει σε όλους μας και στην οποία όλοι μας ανοίκουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θέλει ΛΥΣΗ του Κυπριακού, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αξιώνει ΠΡΙΝ από όλα είναι

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ

Συνομιλίες χωρίς αυτή την προυπόθεση, αποτελούν κουβέντες του καφενέ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Από άρθρο του Σενέρ Λεβέντ "Άκου Χριστόφια" (Πολίτης, 19/05/2009):

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
"...Νομίζεις ότι τα κατεχόμενα ελληνοκυπριακά εδάφη μόνο ο Ντενκτάς τα διένειμε, μόνο αυτός τα λεηλάτησε. Δεν γνωρίζεις καν ότι το κόμμα του Ταλάτ άρχισε να δίδει τους ψεύτικους τίτλους ιδιοκτησίας με ένα νόμο που θέσπισε. Στη δική μας πλευρά αποκαλούν το νόμο αυτό ΙΤΕΜ. Δηλαδή "Νόμο περί Απόκτησης Στέγης, Γης και Περιουσίας Ίσης Αξίας". Κάτω από αυτόν υπάρχει η υπογραφή του κόμματος του Ταλάτ. Σε κανέναν δεν διδόταν ψεύτικος τίτλος ιδιοκτησίας μέχρι τη θέσπιση αυτού του νόμου. Διδόταν απλά ένα "έγγραφο κατοχής", ακριβώς όπως γίνεται σε εσάς τώρα. Κανείς δεν είχε το δικαίωμα να πουλήσει την περιουσία αυτή σε άλλον, σαν να ήταν αμπελοχώραφο του πατέρα του. Ο νόμος αυτός θεσπίστηκε κατά την περίοδο του ΡΤΚ, για το οποίο λυπήθηκες πολύ που έφυγε από την κυβέρνηση. Οι έποικοι από την Τουρκία και όλοι οι ξένοι απόκτησαν ελληνοκυπριακή περιουσία χάρις σε αυτό το νόμο. Απόκτησαν ψεύτικους τίτλους ιδιοκτησίας με αυτό το νόμο. Κανείς δεν σου τα εξήγησε αυτά;"

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
"...Και να ήταν μόνο αυτό; Κοίτα τι άλλα υπάρχουν. Ξέρεις πότε υπήρξε εδώ η δεύτερη περίοδος της μεγάλης λαφυραγωγίας; Δηλαδή η δεύτερη μεγάλη λεηλασία; Κατά τα τελευταία έξι χρόνια. Μετά που ανήλθε με μεγάλη πλειοψηφία στην εξουσία το κόμμα του Ταλάτ. Η "αφρόκρεμα" του 'ναι' στο δημοψήφισμα λεηλάτησε τις τελευταίες ελληνοκυπριακές περιουσίες. Ουσιαστικά αυτή την περίοδο η Κερύνεια έπαψε να είναι Κερύνεια. Αυτή την περίοδο χάθηκαν και τα παρθένα εδάφη της Καρπασίας. Και η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή έγινε αυτή την περίοδο. Και ουσιαστικά αυτή την περίοδο στοιβάχτηκε στο νησί πληθυσμός εποίκων πολλαπλάσιος από τον ντόπιο πληθυσμό. Και εσύ ακόμη πενθείς επειδή ανατράπηκε το ΡΤΚ, που έφερε τόσα κακά. Λυπάσαι. Σάμπως και έχει προχωρήσει η λύση στην Κύπρο κατά την περίοδο ΡΤΚ και λες πράγματα που δεν τα χωράει ο νους σάμπως και τώρα θα σταματήσει αυτή η διαδικασία. Σου έγραψα μόνο αυτά που αφορούν εσάς μονάχα. Θα σάστιζες αν σου έγραφα τι έκαναν στη δική μας κοινότητα και αν σου έλεγα πώς έφαγαν με λαιμαργία εκείνα τα λεφτουδάκια του θησαυρού πάνω στον οποίο κάθισαν. Νόμισες ότι άδικα μισεί τόσο πολύ αυτός ο κόσμος το κόμμα του Ταλάτ; ..."

ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΟΣΟ ΤΖΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ, ΠΑΛΕ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΒΡΩΜΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλάβαμε ποιοι είναι πίσω από το christofiaswatch. Οι Αναγεννησιάνοι και οι Μετωπίτες της Αγγλίας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12:13 μμ

ΑΥΤΟΙ ΔΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ. ΔΕΞ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΠΩς ΑΠΟΔΕΚΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝ 5% ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Mario είπε...

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τα βάλανε με τον κ. Ταλάτ στο Λονδίνο. Εδώ στην Κύπρο ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση τον αναγνωρίζει σαν ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας. Τουλάχιστο αυτος λέει οτι υποστιρίζει μια λύση σε αντίθεση με άλλους που θέλουνε διχοτόμηση.

Θα προτιμούσα οι φοιτητές αντι να είναι εξω, να μπούνε μέσα και να ακούσουνε τι έχει να πεί και να υποβάλουν ερωτήσεις.

Πέρασαν οι καιροί των διαδηλώσεων...είναι οι καιροί της σωστής και διορατικής διπλωματίας.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά γελοιοι

Μπράβο στους φοιτητες του ΜΕΤΩΠΟΥ αλλα και της Αναγέννησης. Οσο αφορά τους τραμπουκισμούς άλλοι έσπασαν το πλαίσο συνθημάτων και άλλοι εκαναν του κεφαλιά τους στην πορεία στην Αγγλία. Μονο οι Φασίστες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεν κράτησαν το πλαίσο δείχνοντας έτσι της δημοκρατικές και φιλολαικές τους θέσης.

Ξυπνηστε νεοκύπριοι. Πραγματικά θυμίζεται προβατα....θα σας ρίξουν στο γκρεμό και θα πείτε και ευχαριστω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΕΝΩΣΗ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ!

Το δημοκρατικό πλαίσιο είπε...

Ποίο ήταν το πλαίσιο που δεν κράτησε η ομάδα αυτή των φοιτητών?
Το "Η Κύπρος είναι Ελληνική"?
Και αυτό τους κάνει φασίστες?

Ανώνυμος είπε...

Το πλαίσιο δεν το σπάς όταν δεν φωνάζεις κάτι, αλλά όταν φωνάζεις άλλα πέραν των συμφωνηθέντων.

Δεν ήταν που δεν φώναξαν "η Κύπρος είναι ελληνική" αλλα που φώναξαν άλλα.

και σε τελική ανάλυση, για να τελειώνουμε με τους φοιτητές, η Προοδευτική σέβεται τη δημοκρατία μόνο όταν την εξυπηρετεί. Μόλις χάσει τον έλεγχο γίνεται ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ.

Στα της ανάρτησης τώρα:

ΚΑΛΑ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΤ' ΑΛΛΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ Ε/ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΟΥΣΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ΕΝ ταλΑΤΤΙΛΑΣ ΚΑΛΟ ΗΝΤΑ ΠΟΥ ΕΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πε μας αυτά τα ΑΛΛΑ συνθήματα που εφώναζαν να σου πούμε αν συμφωνούμε ότι είναι εμπρηστικά.

Εν γίνετε να κατηγορείς κάποιους τζε να μετά αρνήσε να πες για ποιόν ακριβώς πράμμα τους κατηγορείς. Αν θέλεις να γίνετε δημοκρατικός διάλογος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

3 Δεκέμβριος 2009 1:23 μμ
Ανώνυμος είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
3 Δεκέμβριος 2009 1:31 μμ
Ανώνυμος είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
------------------------

ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ????

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που επεμβαίνω στο παραλήρημα των στελεχών του Μετώπου και υπολοίπων Λυσσαριδικών καταλοίπων, αλλά έχω μιαν απορία.

Οι κονσέρβες πώς ανοίγονται?

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν ο Ταλάτ έχει δικαίωμα να δώσει διάλεξη όπου τον παροσκαλέσουν. Το LSE υπό ποιάν ιδιότητα τον κάλεσε; Γνωρίζουμε; Είναι πασίγνωστο ότι δεν έχει αναγνωρισθεί η ΤΔΒΚ, άρα μιλά ως αντιπρόσωπος της Τουρκοκυπριακής μειονότητας. Ποιό το πρόβλημα;
Δεύτερον, ως απόφοιτος του LSE σας διαβεβαιώ ότι είδα διάλεξη το Αράφατ, όπου διαδήλωναν απ'εξω Παλαιστίνιοι και είδα και διάλεξη του Περες όπου διαδήλωναν οι Εβραίοι. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του LSE. Είναι ένα πανεπιστήμιο με ανοικτό πνεύμα όπου ακούγονται όλοι και το ακροατήριο ερωτά, προβληματίζεται, κρίνει. Δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας με τη βία, όπως ίσως γίνεται στο πανεπιστήμιο εδώ.
Παρεπιπτώντος, το LSE είναι μέρος του πανεπιστημιου του Λονδίνου που χρηματοδότησε ο Παπαδόπουλος, σπουδάζοντας εκεί ο ίδιος και ο υιος του....

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 5.46

Μήπως έχεις να παραθέσεις κανένα καλό παράδειγμα τραμπουκισμών του ΜΕΤΩΠΟΥ ή μόνο ξέρεις να τους αμφισβητείς και να τους ρίξεις λάσπη; Μήπως ακόμα ζηλεύεις για την εκδήλωση της 1ης Νοεμβρίου 2007 έξω από την Downing street, παραδείγματος χάρη; Για την ταράτσα κάτω από το παρατηρητήριο της Δερύνειας; Για το πλοίο με το «δεν ξεχνώ το δεν ξεχνώ»; Πρόσεχε μην κάνεις κανένα τραμπουκισμό από την ζήλια σου… «ανώνυμε».

Ανώνυμος είπε...

Hello!

Ο Ταλάτ εν να βρεθεί και με τον Gordon τον παρέα του Χριστόφια.

Απ' ότι ξέρω θα μιλούσε και στο House of Commons (βουλή).

Το LSE σας ένοιαξε;

Κύριε ελέησον, επαταλέψαν ούλλοι πιον λαλώ σας.

Ο Ταλάτ με τον ΜΑΣΤΡΟ και ο Δημήτρης με τον ΚΑΣΤΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

για τα υπόλοιπα 6.25 υπεύθυνες είναι οι διπλωματικές μας υπηρεσίες. γι' αυτό και εν έγινε τίποτα ουσιαστικό προς αυτή τη κατεύθυνση! ο φυσικός χώρος των φοιτητών είναι τα πανεπιστήμια...

Ρήγας είπε...

>>>>>Κανεί να δηλητηριάζετε την νεολαία με φανατισμό. Ο ρατσισμός στρέφετε πρώτα και κύρια εναντίων του ρατσιστή νέου γιατί δεν τον αφήνει να αναπτύξει υγιή κριτική σκέψη.


Και ΠΟΙΑ ακριβώς είναι η ..."κριτική σκέψη"; Το να είστε οι σφογγοκωλάριοι των Εγγλέζικων και των Τούρκικων καθεστώτων;

Βρε ουστ από δω ξεφτύλες που υπερασπίζεστε τον Ταλάτ ως ...προοδευτικό!

ΔΗΣΑΚΕΛ = ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ /JOY DIVISION/.



Ρήγας

Mario είπε...

Ανώνυμος 4:33

Συμφωνω απόλυτα με αυτα που λες. Δυστιχώς εδώ στο blog αυτό κάθε άλλο απο κόσμο με ανοικτό πνεύμα εχει.

Με το μισος που έχουνε για καθε Τουρκο δεν μπορώ να καταλάβω αν μια λύση που να ζούμε με τους Τουρκοκυπρίους 8α δουλεψει με εμάς υπαιτειους.

Οπως είπα και πριν θα ήταν καλύτερα να πάνε να ακούσουνε τι έχει να πεί ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Ταλατικοί η η μετάλλαξη των νεοκυπρίων .. έλεος εγώ που είμαι Τζερυνειώτης τζαι θέλω να πάω έσσο μου ρε κοπέλια είμαι φασίστας? τελικά με ποιόν είσαστε εσείς ποιους υπερασπίζετε και γιατί ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ταλάτ και μίσος για εμάς?

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν να ακούσουμε ρε Mario?

Τον μαχητή του 77 λόχου της ΤΜΤ?

Τον πολιτικό εκπρόσωπο του κατοχικού Αττίλα?

Αν κάποιοι στην Κύπρο έχουν ξεφτιλιστεί και οι ηγέτες γουστάρουν να χαζογελούν με τον κατακτητή δεν σημαίνει ότι η Νεολαία της Κύπρου θα τους ακολουθήσει!

κριτική σκέψη είπε...

Αγαπητέ Ρήγα. Ρωτάς τι είναι η κριτική σκέψη.

Η κριτική σκέψη είναι η λογική διαλεκτική που λυπούμε να παρατηρήσω ότι συνήθως λείπει από τον λόγο των αναρτήσεών σας. Και ως τέτοιος δεν επιτρέπει την διεξαγωγή νηφάλιας δημοκρατικής συζήτησης.

Ανώνυμος είπε...

Mario, αν είσαι μαζοχιστής και γουστάρεις να ακούς τους τούρκους να προβάλλουν τις επεκτατικές τους θέσεις και να μιλάνε για εγγυήσεις, παραμονή εποίκων, δύο κράτη, δύο λαούς και ένα σωρό άλλες εθνικιστικές τοποθετήσεις πιάσε σιερκές με τον Ευέλικτο και τον Αναστασιάδη και να σεργιανίζετε μαζί να βλέπετε τους κατακτητές μας.

Οι υπόλοιποι θα μείνουμε πιστοί στον αντικατοχικό αγώνα μαζί με την πλειοψηφία του Κυπριακού Ελληνισμού.

i wonder είπε...

αλήθεια η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στους αγώνες Προοδευτική και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ σε όλα της πρωτοπορία, γιατί δεν εξέφρασαν καμία βούληση να συμμετάσχουν;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν θέλουν να χαλάσουν το κλίμα. Συνηθησμένες κουβέντες. Απο την μια οι αριστεροί επανστάτες, τα ανήσυχα πνεύματα, οι αγωνιστές που τιμούν τους ήρωες του πολυτεχνίοι και αποδέχονται αγγλοαμερικανικά σχέδια και θέσης για διχοτόμηση και τελική διευθετηση του Κυπριακού οπως θέλει Τουρκία Αγγλία και σια και... απο την αλλη η πατριωτική δεξια του ΔΗΣΥ του σχεδίου Αναν της διζωνικής και της διχοτομησης.

κοκκονόσυκος είπε...

μπορεί να έσιει καμιάν μπουάτ, κανένα τουρνουά πιλόττας. έχουν τζαι δουλειές τα πλάσματα ολάν, εντζαιν αθκιασερά να βουρούν ταπισόν τον μεχμέτην

Ανώνυμος είπε...

Χμ.... φοβερες η ΔΗΣΑΚΕΛικες απόψεις!! Δημοκρατικότατες!!! Οποιες διαφωνεί - ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Οποιος έχει άποψη - ΦΑΣΙΣΤΑΣ.....Θελετε ΛΥΣΗ ή διάλυση;; Οχι απλά για να καταλάβουμε. Γιατι αν είναι λύση βασιμένη στα ψηφίσματα του ΟΗΕ και στα ανθρώπινα δικαιώματα που θέλετε πρέπει να κάμετε επιγώντος συνεδρία!! ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!

Ρήγας είπε...

Νενέκια, επαναλαμβάνω : Είστε εθελόντριες JOY DIVISION.

Και όποιος δεν γνωρίζει τί είναι αυτό, ας ανοίξει κανένα βιβλίο.

Σας λένε ότι πάνε να διαμαρτυρηθούν απέναντι στον ηγέτη του κατοχικού καθεστώτος και τους λέτε /ρατσιστές/.

Έχουν χάσει οι λέξεις την σημασία τους.

Κάποιοι είστε σίγουρα βαλτοί.

Αλλά κάποιοι είστε σίγουρα βλάκες.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

ΠΟΙΟΣ είπε ότι τα έχουμε με "όλους τους Τούρκους";

ΠΟΙΟΣ σας είπε ότι "ρατσισμός" είναι αυτό που ισχυρίζεστε ότι είναι;

Μην χρησιμοποιείτε λέξεις την σημασία των οποίων δεν γνωρίζετε και δεν δείχνετε διάθεση να μάθετε.

Και σε τελική ανάλυση αν θέλετε να υπερασπιστείτε τον Ταλάτ, να πάτε τα ζήσετε στα κατεχόμενα. Και gay clus έχει (θα νοιώθει και πιο άνετα ο ταχυδρόμος που δουλεύει στον Yeni-politi) και ελεύθερα ναρκωτικά έχει και καζίνα έχει και αν είσαι κανένα βόδι και δεν βρίσκεις άντρα στον νότο, όλο και κάποιος έποικος θα σε αφήσει να αφουγκριστείς ...την καρδιά του.

Ως τώρα είσασταν θλιβεροί και γραφικοί Νεοκύπριοι.

Τώρα είστε εθελόντριες JOY DIVISION των ξένων καθεστώτων και λοιπόν διεθνών πολιτικών και άλλων λόμπι.

Μέχρι σήμερα είσασταν μόνο για φτύσιμο.

Σήμερα ούτε για φτύσιμο δεν είστε.

Ούτε για φτύσιμο.

Ταλάτ: Ο ιδεολογικός ηγέτης του ΔΗΣΑΚΕΛ.



Ρήγας

κριτική σκέψη πάλε είπε...

Αγαπητέ Ρήγα ναι, η κριτική σκέψη από αρχαιότατων χρόνων ήταν δείγμα πολιτισμένων πολιτών / πολιτειών.

Αντίθετα οι άλλοι είναι ακόμα στο στάδιο του "σας φτύνω", "πηγαίνετε να σας γ... τούρκος" και υπαινιγμοί για την σεξουαλικότητα δημοσιογράφων του Πολίτη.

Όμως ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας. Περιμένω την ημέρα που η επιτροπή θα φτάσει στο επίπεδο του:

"και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι΄απλά"

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους φοιτητές του Μετώπου... μόνο που οι μισοί είναι φυγόστρατοι. Τόση αγωνιστικότητα πια!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ψευταρά για το Μέτωπο;
Μόνο με αυτή τη λάσπη προσπαθείτε να κλέψετε ψήφους.

Γιατ πείτε μας πόσοι Αναγεννησιάνοι-Πρωτοπόροι πήγαν στρατό;

Προσέξτε: δεν ρωτάμε πόσοι δεν πήγαν. Ρωτάμε ΠΟΣΟΙ πήγαν.

Λίγοι... πολύ λίγοι...

ΠΑΟΛΑ είπε...

Συναγωνιστές του ΜΕΤΩΠΟΥ δείξτε στον εγκάθετο της Άγκυρας γυφτο-Ταλάτ ότι σ' αυτόν τον τόπο υπάρχουν Έλληνες που δεν γουστάρουν ξεπούλημα της πατρίδας τους.

Κι ας απάσει από το κακό του ο αρχιΝΕΝΕΚΟΣ ο Ανανστασιάδης.

Εκάβη είπε...

Πας μη πουλημένος βάρβαρος εστί καταντήσαμε σε τούτο το τόπο. Ακούς εκεί να θυμώνετε επειδή δύο φοιτητικές παρατάξεις αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για την κατοχή. Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

ο Ηλικιακός Ρατσιστής εργοδοτεί τον Αγαθοκλή

*Ιοσίλιος*

Ρήγας είπε...

Το να υποστηρίζεις τον ηγέτη ενός κατοχικού καθεστώτος ΔΕΝ είναι κριτική σκέψη και αυτός που σου το είπε ως παράδειγμα κριτικής σκέψης, ψέμματα σου'πε.

Μην μας τρελλένετε.

Το να υποστηρίζεις το κατοχικό καθεστώς είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Δείχνει στην καλύτερη περίπτωση ότι είσαι βλάκας και στην χειρότερη περίπτωση ότι είσαι είτε βαλτός είτε πουτάνα.

Τουλάχιστο να λέμε τα πράματα με το όνομα τους.

Όχι, δεν θα κάνουμε ομοσπονδία.

Χωνέψτε το. Όλα τα άλλα τα ...χωνεύετε μια χαρά. Αυτό γιατί δυσκολεύεστε;

ΑΝ η δικές μας απόψεις ήταν περιοθωριακές και μειοψηφικές, θα είχατε κάνει ομοσπονδία χρόνια τώρα.

Το ότι αποτυγχάνετε κάθε χρόνο, κάθε χρόνο, κάθε χρόνο, αυτό θα έπρεπε να σας λέει κάτι. Βέβαια για να μπορεί σας πει κάτι, υπάρχουν και κάποιες βασικές προϋποθέσεις που μάλλον δεν πληρούνται.

Νενέκια = Βλάκες ή πουτάνες (ή και τα δυο).


Ρήγας