Ποιος θα τολμήσει;

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009


Πείτε μου ειλικρινά... φταίω εγώ που ήβρα τζιαι κάμνω;

Σε διαδοχικές συναντήσεις καλεί ο Δ. Χριστόφιας σήμερα το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ. Για να τους ανακοινώσει και επίσημα ότι δεν ανακαλεί τις υποχωρήσεις του προς τον Ταλάτ και για να τους διατάξει να πάψουν να του ασκούν κριτική ή έστω να του ασκούν ανώδυνη κριτική.


Αυτό που παίζεται σήμερα είναι για ακόμη μια φορά η αξιοπιστία του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ. Η οποία έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό, από το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών κι έπειτα.

Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η τήρηση ή όχι του "θα φύγουμε όταν η πορεία είναι μη αναστρέψιμη" που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα παραμονής τους τα δύο κόμματα (μετά την εγκατάλειψη του "θα φύγουμε όταν διαπιστώσουμε ότι ο κ. Χριστόφιας έχει παραβεί τις δεσμεύσεις του προς εμάς").

Οπότε τα δύο κόμματα θα έχουν να επιλέξουν ένα από τα δύο:


--> Να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση Χριστόφια, αφού η πορεία, θα τους ανακοινωθεί ότι είναι "μη αναστρέψιμη". Έτσι θα κερδίσουν ξανά την πολιτική τους αξιοπιστία και θα αποδείξουν ότι για αυτά μετρούν περισσότερο οι αρχές παρά τα οφέλη της εξουσίας.


--> Να παραμείνουν κοντά στο Δ. Χριστόφια, να συνεχίσουν να μοιράζονται την πολιτική ευθύνη των υποχωρήσεων Χριστόφια και να εφεύρουν ένα νέο "επιχείρημα" παραμονής τους, που θα υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και θα τα καθιστά τελείως αναξιόπιστα.

Κύριοι της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ, συναγωνιστές της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ, θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα πείτε "ως εδώ" στο Δ. Χριστόφια! Ότι θα ανταποκριθείτε στον ιστορικό σας ρόλο που είναι η αντίσταση σε απαράδεκτα σχέδια και η καλλιέργεια αντικατοχικού φρονήματος στο λαό. Μπορείτε;

Ρίμαχος για το christofias-watch

29 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tώρα έχει επιβεβαιωθεί η υποψία μου ότι η «επιτροπή» σας είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και είναι πολύ λίγα άτομα, ας πούμε εώς 3 άτομα και εξηγούμε με επηχειρήματα

1. Τα έχετε με την αστυνομία γιατί έλεξαν την Στράκα. Λάθος σας , αυτό το γεγονός έπρεπε να το δείτε θετικά και Όχι αρνητικά επιδή ο περισότερος κόσμος υποψιάζεται οπαδούς η και την οικογένεια ότι κάνανε αυτό το έγκλημα. Η αστυνομία «βοήθησε» στο να φύγει λίγη καχυποψία από τον κόσμο και αντί εσείς να το εκμεταλευτείτε θετικά λασπολογήτε εναντίον της αστυνομίας. Αυτό δείχνει χαμηλό IQ που δεν αντιλαμβάνετε σωστά κάποια γεγονότα.

2 Η επιτροπή κατηγορά συγκεκριμένα κόμματα συνέχεια , και υπερασπίζεστε συνέχεια τον Λυσσαρίδη ,(παράνομος οπλφόρορος του 1960-1974 αλλά κρυμένος στην Πρεσβεία της Λυβυης όταν φέρανε τους Τούρκους) τον Κακομοίρου (πατριώτης της μήζας του 3%) και τον Τασσο. Δεν αντιλαμβάνεται η επιτροπή ότι μας λένε ποιοι είναι, ότι είναι ο Λιλλήκας και κάποιο μέλος της οικογένειας του , ας πούμε η γυναίκα του από το γραφείο της , μαζί με φίλους του. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το καταλαβαίνουν, άρα είναι άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και χαμηλή αυτοεκτίμηση .

24 Δεκεμβρίου 2009 11:40 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
και ένα τρίτο θέμα που ξέχασα για τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Κάνατε ένα ΜΠΛΟΚ και λασπολογείτε εναντίον μιας δυνατής πλειοψηφίας, δεν το σκεφτήκατε οτι μέσω του ΜΠΛΟΚ σας δώσατε την ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν στην φόρα μέσω της ανωνυμίας που τους δίνετε, όλες της παλιοδουλίες αυτών που υπερασπίζεστε?? Τους δίνετε μια ευκαιρία που δέν θα μπορούσαν να έχουν αλλού φοβούμενοι αγωγές, δεν το καταλαβαινετε ότι βοηθάτε στην πολιτική φθορά αυτών που υπερασπιζεστε???

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσουρίδης έιχε βίζιτες με την Γεωργία Αχιλλέως στο Χίλτον

Ο Χριστόφιας που ήταν ?
Εβάσταν το κλεφτοφάναρο ?

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο του Κατσοyρίδη. Respect....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ να πάνε σπίτι τους και να περιμένουν τις επόμενες εκλογές....

Αλλά είναι γλυκιά οι εξουσία και οι θέσεις και τα υπουργεία.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ δε θα τολμήσουν.

Θα είναι οι ρουφιάνοι μας, μέχρι να τους διαλύσουμε!

ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΥΝΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ?
Η ΕΞΞΟΧΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ,
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΡΥΨΩΝΑ?
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ?

ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Εγώ ευχαριστώ τον Τάκη Χατζηδημητρίου δίοτι είναι ο πρώτος που τόλμησε να έρθει σε σύγκρουση με την πολιτική Χριστόφια!

Ο Τάκης μας είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕΝ αποδέχεται Τούρκο έποικο για Πρόεδρο ή Αντιπρόεδρο, την στιγμή που ο Χριστόφιας αποδέχτηκε ήδη 50,000, τους οποίους θα τους δωθούν και πολιτικά δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Μπράβο Τάκη! Είσαι ο καλύτερος προασπιστής του Ελληνισμού στο νησί! ΜΟΝΟ ΕΣΥ τόλμησες να τοποθετηθείς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ στο ΑΚΕΛ!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΔΩ:
http://www.efylakas.com/archives/4340

ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΝΟΩ!! Ο ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Εγώ ευχαριστώ τον Τάκη Χατζηγεωργίου δίοτι είναι ο πρώτος που τόλμησε να έρθει σε σύγκρουση με την πολιτική Χριστόφια!

Ο Τάκης μας είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕΝ αποδέχεται Τούρκο έποικο για Πρόεδρο ή Αντιπρόεδρο, την στιγμή που ο Χριστόφιας αποδέχτηκε ήδη 50,000, τους οποίους θα τους δωθούν και πολιτικά δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Μπράβο Τάκη! Είσαι ο καλύτερος προασπιστής του Ελληνισμού στο νησί! ΜΟΝΟ ΕΣΥ τόλμησες να τοποθετηθείς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ στο ΑΚΕΛ!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩ:
http://www.efylakas.com/archives/4340

Ανώνυμος είπε...

Παρέλασαν και τα... καλόπαιδα του ΕΛΑΜ στους δρόμους της πρωτεύουσας. Ο ρατσισμός στην Κύπρο θεριεύει και εσείς (κύριοι του μπλογκ) που τον εκτρέφετε, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις νέες τραγωδίες που μας περιμένουν. Εκτός αν είστε τόσο πολύ κοντόφθαλμοι που ούτε αυτές μπορείτε να δείτε.

Αθκειασερός

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αθκιασερέ,

Η θέση μας για το ΕΛΑΜ είναι γνωστή. Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε τη συμβιωτική σχέση ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ.

Ως τακτικός αναγνώστης του blog, αυτό το γνωρίζεις και απορούμε γιατί το παραβλέπεις.

Αυτοί που εκτρέφουν το ρατσιστοφασισμό του ΕΛΑΜ, γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν είμαστε εμείς, οι οποίοι παλεύουμε για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα και που δε διστάσαμε να έρθουμε σε οξεία αντιπαράθεση με τα δύο φασιστικά νεολαιίστικα κινήματα στην Κύπρο: την ΕΔΟΝ και το ΕΛΑΜ.

Αυτοί που εκτρέφουν το ΕΛΑΜ, είναι αυτοί που κάνουν το περιθωριακό ΕΛΑΜ αστέρες, που διαφημίζουν τις πορείες του με δικές τους αντιδιαδηλώσεις, που προκαλούν το ΕΛΑΜ με εμπρηστικές δηλώσεις για να το αγριέψουν περισσότερο, που συντηρούν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για να δίνουν ρόλο στο ΕΛΑΜ και συμβιωτικά να ενισχύονται και αυτοί.

Κυρίως, το ΕΛΑΜ το ενισχύουν αυτοί που εκτρέφουν το ρατσιστοφασισμό, δηλαδή αυτοί που προωθούν ένα ρατσιστοφασιστικό πλαίσιο λύσης, δηλαδή το ΔΗΣΑΚΕΛ.

Ελπίζουμε να σε καλύψαμε. Αν όχι, τα λέμε ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, όπως λες, είμαι τακτικός αναγνώστης του μπλογκ σας, αν δεν κάνω λάθος (μπορεί και να κάνω), διαφημίζατε τη χτεσινή εκδήλωση από το μπλογκ σας. Κάνω λάθος; Όσο για "συμβιωτική σχέση ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ" μόνο ένας ηλίθιος (με όλο τι σεβασμό) θα μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο. Και δεν ψηφίζω ΑΚΕΛ (για να σε προλάβω!) κι ούτε είμαι της Επαγρύπνησης. Απλά έμαθα να κρίνω αντικειμενικά στη ζωή μου και να μη δέχομαι κανένα να μου φορεί παρωπίδες.

Αθκειασερός

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το σχέδιο λύσης, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με τη χτεσινή εκδήλωση. Αλλού σας τρώει κι αλλού κνήθεστε!

Αθκειασερός

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αθκιασερέ,

Υπόδειξέ μας πως διαφημίσαμε εμείς την εκδήλωση του ΚΙΣΕΛΑΜ, όπως φαύλα αναφέρεις. Η απόφασή μας για μη αναφορά στην εκδήλωση ήταν συνειδητή για να αποφευχθεί η διαφήμιση.

Όσο για τη σχέση ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ, σε παραπέμπουμε στις μελέτες της Αγησιστράτης.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αθκιασερέ,

Υπόδειξέ μας πως διαφημίσαμε εμείς την εκδήλωση του ΚΙΣΕΛΑΜ, όπως φαύλα αναφέρεις. Η απόφασή μας για μη αναφορά στην εκδήλωση ήταν συνειδητή για να αποφευχθεί η διαφήμιση.

Όσο για τη σχέση ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ, σε παραπέμπουμε στις μελέτες της Αγησιστράτης.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ήμουν σαφής. Είπα ότι μπορεί και να έκανα λάθος. Είχα την εντύπωση ότι για κάποιες μέρες στην αρχική σελίδα, πάνω αριστερά διαφημίζατε την εκδήλωση. αν δεν είναι έτσι, απολογούμαι και χαίρομαι που δεν πιασατε πάτο.

Αθκειασερός

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις του Ιορδάνου είναι μόνο δικές του απόψεις και δεν έχουν καμιά μα καμιά σχέση με τις απόψεις του Αγώνα, την παράταξη της αντίστασης και των καθαρών αγώνων για Λευτεριά.
Αγωνίτης

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεκααθαριστεί. Οι απόψεις του Γιώργου Ιορδάνου είναι μόνο δικές του απόψεις και δεν έχουν καμία σχέση με τις απόψεις του Αγώνα.
Αγωνίτης

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ έχουν φτάσει στον πάτο. Αν παρανείνουν στην συγκυβέρνηση πάνε ακόμα πιο κάτω. Γιατί μετά τον πάτο υπάρχει ο απόπατος. Το μόνο που θα μείνει είναι να τραβήξει κάποιος το καζανάκι και να κυλιστούνε στο βόθρο της τουρκολαγνείας και της Νέας Τάξης.

Μητσιλίλλης είπε...

Πάολα, είσαι πολύ ξιμαρόλογη κοπέλα.

Μην βρίζεις έτσι γιατί δεν θα βρεθεί καλό κοπέλλι να σε πάρει.

ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ είπε...

ΜΑ ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΚΟΥΝ ΟΛΑΝ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟΙ!!

ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΤΩΡΑ ΤΖΙΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΙΚ ΤΟΥΤΟΣ;) ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΜΑΣ ΕΣΑΣΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΑ, ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΕΛΕΠΗ ΤΟΝ ΠΟΘΚΙΑΝΤΡΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΕ ΕΞΗΤΙΜΑΖΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΛΙΟΝ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ.

ΕΓΙΩ ΛΑΛΩ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΚΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΣΕ ΛΛΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΝΑ ΦΥΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝ ΤΟΥΝΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΚΙ.

ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΗΤΙΜΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ 50,000 ΤΖΙΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΛΕΙ "ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ"! ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΕ! ΕΤΡΩΑ ΜΙΑΝ ΚΟΡΤΑ ΨΟΥΨΙΝ ΤΖΙΑΙ ΑΛΛΟ ΛΛΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΙ!! ΕΓΙΝΗΚΕΝ ΜΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΕΔΕΚΚΙΤΕΣ: ΞΥΠΝΑΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΤΖΙΑΙ ΣΗΚΩΣΤΗΤΕ ΦΥΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΚΚΟ ΠΑΛΙΟΣ ΕΔΕΚΚΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΦΚΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΖΙΑΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ.

ΝΑ ΦΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΗΚΟ ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Ο ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΑΛΕΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΙΠΕ ΤΖΙΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΙΟΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ; ΕΝ ΤΖΙΑΙΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕΝ, ΕΝ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ. ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. ΕΝ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ '63 ΤΖΙΑΙ ΤΟ '74, ΕΝ ΕΤΡΩΑΜΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΙΗΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΚΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΥΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΚΕΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ.

κοινωνικός ερευνητής είπε...

Πρέπει κάποια φάση να σταματήσει τούτο το ανέκδοτο με τες σχέσεις
ΕΛΑΜ - ΑΚΕΛ. Τζαι επειδή εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι ακελικός δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου αποδείξει κάποιος με στοιχεία την σύνδεση των δύο. Πάνω χαρά μου μάλιστα.

Η Αγησιστράτη εν έβαλε κανένα στοιχείο για την σύνδεση των δύο. Επιχειρηματολόγησε ότι το ΕΛΑΜ συντηρεί το ΑΚΕΛ και το αντίστροφο για να συσπειρώνεται ο κόσμος. Σωστά? Έτο δαμέ τζαι πέτε μου αν επαρεξήγησα τζείνο που έγραψε (πραμα ανθρώπινο)

"τόσο η Επαγρύπνηση, όσο και οι αφανείς «ταγματάρχες» του ΕΛΑΜ, διατηρούν μεταξύ τους μιαν αφανή «θερμή γραμμή επικοινωνίας», όπου προπαρασκευάζονται και κατευθύνονται οι προβοκάτσιες, που κοινό σκοπό έχουν την διάλυση του κυπριακού κράτους.

Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχε το ΕΛΑΜ, δεν θα εδράτζιαζεν ούτε το ΑΚΕΛ ούτε η ΕΔΟΝ.

Δεν θα υπήρχαν υπαρκτοί φασίστες-αντικουμμουνιστές άρα ο πολιτικός λόγος που χρησιμοποιούν δεν θα ήταν διαθέσιμος. Αν δεν υπήρχαν οι ΕΛΑΜίτες δεν θα υπήρχε λόγος σύναξης των ΕΔΟΝοπουλων τα Σάββατα, δε θα υπήρχε λόγος μετακίνησης του ΑΚΕΛ σε πιο ακραίες και φιλοτουρκικές θέσεις κ.ο.κ. Το ίδιο, με αντίθετη ροή, ισχύει φυσικά και με τη δική τους ύπαρξη."

http://christofias-watch.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

Μπορώ να σας βάλω 1000 στοιχεία γιατί ιδεολογικά εν συγκλίνουν κάμνοντας copy - paste που τες σελίδες των 2 κομμάτων. Εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Επειδή όμως προφανώς η κυρία που το έγραψε εν εμπορούσε να το βασίσει σε ανύπαρκτες συγκλίσεις (γιατί θα της εκρεμμάζαν κουδούνια) εβάσισε την επιχειρηματολογία της στο αντίπαλο δέος και συσπείρωση. Έννεν έτσι που λαλεί το απόσπασμα?

Όμως αν είναι κάποιος που συσπειρώνει τους νεαρούς εδονίτες αυτή τη στιγμή όπως βλεπω, εν εσεις. Τζαι όχι μόνον τους στρατευμένους εδονίτες αλλά τζαι κόσμος φιλελεύθερος έκαμε μέτωπο για να σας πάει κόντρα. Εξαιτίας σας εδημιουργήθηκε ο επανένωση.com για να σας απαντά. Τζιαμέ που οι αριστεροί, ομοσπονδιακοί και λοιποί μπλόγκερς εγράφαν ιδιωτικά στα μπλογκς τους με λλία χιτς αποφασίσαν να συσπειρωθούν κατά σας. Σωστά? Και τωρά συζητούν για ομοσπονδία και προσπαθούν να πείσουν κόσμο που γράφει σχόλια. Άρα τζείνο που κατηγορεί η Αγησιστράτη μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ εναντίων σας. Γιατί εξαιτίας σας εξεκινήσε κόσμος να συνασπίζεται. Ουσιαστικά τωρά εν εσείς που τους συντηρείτε αν δεκτούμε την θεώρηση της Αγησιστράτης για το αντίπαλο δέος. Μόνο καλό κάμνετε στην κυβέρνηση Χριστόφια με το μπλογκ σας, σύμφωνα με την εφαρμογή της Αγησιστράτειας θεώρησης. Με την ίδια λογική κάποιος για να κάμει αντιπολίτευση του χριστόφκια πρέπει να φκαίνει τζαι να λαλεί ότι συμφωνεί.

Μήπως ο Ρήγας είναι ο Κατσουρίδης, ο Πλαστήρας εν ο Κυπριανού και η Πάολα η Σωτηρούλα τζαι περιπέζετε μας?

Υ.Γ Αντί για υπογραφή βάλλω το πτυχίο μου, επειδή τζείνα που λαλείτε κάμνουν εμάς που ασχολούμαστε ακαδημαικά με την κοινωνική έρευνα να τραβούμε τα μαλλιά μας.

Πιο παλιός Εδεκκίτης είπε...

Εκάμαμεν τα μαμμούριν,παλιέ εδεκκίτη. Με τα ΟΧΙ τζιαι τες παλλικαρκές μας πως ενν να φέρουμεν ευρωπαική ιμίσιη μου λύση εφέραμεν αλλό 50000 έποικους τζι εχάσαμεν τζιαι Βαρώσιν τζιαι του Μόρφου τζιαι την Μεσαορίαν. Εν τζι ενν ο Τάσσος που φταίει,εν εμείς οι ηλίθιοι που του επιστέψαμεν.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Ανώνυμος 9:55 τζαι τα πεμπερούθκια της ακέλης του ΑΓΕΛ συνεχίζουν να νομίζουν ότι τάχατες μου το ΑΓΕΛ εν αριστερό κόμμα.
Τέθκοιον κουτόχορτο που τρών μόνο μες την Κύπρο ευδοκιμεί.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Γ.Γεωργίου πόσα τρώει του αρχιεπισκόπου για το Ποντίκι.Και πόσα απο αυτά καταλήγουν πλαγίως στην τσέπη του. Α,Παύλο Μυλωνά,οΤτόμης εχρηματοδότησε μόνο ή εκαμεν και αγιασμό για την μπουάτ-μετερίζι. Πρόσεχε,είναι κακαουστιά.Ασφάλισε την φουλ.

Ρήγας είπε...

Ψηφίστε για τον Χριστόφια, σύμφωνα με τα επίπεδα που βάζει το ISO:

Επίπεδο 1: Ψηφοφόρος του ΝΑΙ.
Επίπερο 2: Νενέκος.
Επίπεδο 3: Σφογγοκωλάριος.
Επίπεδο 4: Γιουσουφάκι.
Επίπεδο 5: Προδότης.
Επίπεδο 6: Τούρκος μουντζαχεντίν.

Στείλτε την ψήφο σας στο

/evel-quiz@yahoo.com/

μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
--------------------------------

Αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέχρι σήμερα:

Νενέκος: 12.
Σφογγοκωλάριος: 167.
Γιουσουφάκι: 154.
Προδότης: 76
Μουτζαχεντίν: 23.


Έχουμε επίσης τους εξής 109 ψήφους που δεν μπορούν να ληφθούν υπ'όψην στα αποτελέσματα διότι είναι άκυροι.

Μεγάλος ηγέτης: 2.
Cheerleader του Ταλάτ: 90.
Ηθοποιός: 10.
Ιστορικός του μέλλοντος: 7.


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Αθκιασερέ,

Γιατί ντρέπεσαι να παραδεκτείς ότι είσαι ΑΚΕΛ.
Αφού η αποστολή σου(από την επαγρύπνηση) είναι να απαντάς στους "φασίστες".
Πάντως πρέπει να το κάνεις αμισθί!

NK

Ανώνυμος είπε...

Τριμίκλας = χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Πάει κι ο γιατρός! Τον ανάλαβε η επιτροπή του Χριστόφιας watch!

Καλά να πάθει!
Άδε οπαδούς που έχει ο γιατρός! Να τους χαίρεσαι γιατρέ ε ε ε! Και εις ανώτερα!