ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ BLOGS KAI TOY ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Σας διατάσσω να σκάσετε! Αν δεν σκάσετε θα σας κάνω να σκάσετε!


Αναδημοσιεύουμε δηλώσεις σοκ του εγκάθετου από τον κομματικό μηχανισμό (και όχι εκλελεγμένου από την κομματική βάση) Γ.Γ. του ΑΚΕΛ από το Φιλελεύθερο. Οι δηλώσεις ήταν πολύ πιο σοβαρές τελικά, από ότι μάθαμε χθες.

Και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει τελείως!

Όχι, τα όσα εξωφρενικά ακολουθούν δεν είναι ανέκδοτο ούτε πρωταπριλιάτικη φάρσα. Είναι δηλώσεις Κύπριου πολιτικού, που "ηγείται" (υποτίθεται) του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΕΛ.

Είναι εμφανές ότι τα κυπριακά blogs δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση, με σκοπό τη φίμωσή τους. Χαρακτηρίζονται ως ηθικοί αυτουργοί επικείμενης εξόντωσης του Προέδρου Χριστόφια!!!!!!!


Φιλελεύθερος 16/12/2009 «Ενθαρρύνουν τη φυσική εξόντωση του Προέδρου» Δηλώσεις σοκ του Άντρου Κυπριανού

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ήταν ιδιαίτερα έντονος στην ομιλία κατηγορώντας τους επικριτές του Δημήτρη Χριστόφια ότι θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες ανασφάλειας και αστάθειας, ώστε με αυτό τον τρόπο να επιβάλουν την άποψη τους. Πολιτικά κόμματα, είπε, απαιτούν ο Πρόεδρος να υιοθετήσει δικές τους θέσεις, τόσο σε ζητήματα ουσίας όσο και σε ζητήματα τακτικής, παρόλο που διαφωνεί. Τους υπενθυμίζουμε ότι διεξήχθηκαν εκλογές και ο Κυπριακός λαός ανέθεσε στον Δ. Χριστόφια να διαχειριστεί το Κυπριακό.

Το τελευταίο διάστημα, πρόσθεσε, είμαστε μάρτυρες μιας χυδαίας και εκβιαστικής επίθεσης που γίνεται ενάντια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από μπλογκς στο ίντερνετ, σατιρικές δήθεν εφημερίδες και άλλους.
Ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση του Προέδρου. Βλέπετε αυτός είναι ο μόνος τρόπος που γνωρίζουν για να απαντούν σε επιχειρήματα. Αυτή είναι η προσήλωση που έχουν στη Δημοκρατία και ο σεβασμός προς τους θεσμούς. Θα πω το εξής από το επίσημο βήμα της Βουλής: Το ΑΚΕΛ στα 83 χρόνια ζωής του κυνηγήθηκε, διώχθηκε, προπηλακίστηκε και απειλήθηκε από ξένους και ντόπιους. Δεν λύγισε γιατί ατσαλώθηκε μέσα στο καμίνι της πάλης για καλύτερο και δημοκρατικότερο κόσμο. Στάθηκε πάντα όρθιο, με το κεφάλι ψηλά και κοιτάζοντας περήφανα στα μάτια τον Κυπριακό λαό. Πάντοτε, και τώρα, αγωνιζόμαστε για τα λαϊκά συμφέροντα. Βάζουμε το χέρι στην καρδιά και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τον Κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

Μπράβο σύντροβούιν μιτσίν Αντρούιν! Είσαι καλόν εγκάθετον του σύντροφον Γρουστόφκιαν! Πρέπει κλείσετε τζίνον το Ποντίκιν, τζίνον το κατάπτυστον φυλλάδαν του Φτωχόπουλλον, το Ένωσις, το γριστοφιαν-ουότς, τζίνον το Εμπροσθοφύλακαν-Γκιαούρ, τζίνον το Αντιπαρακμήν, τζίνον το Ερέτην το εθνικιστήν, τζίνον το Ρουμ-Αντεπίθεσην-Τζίνον το κροκόχιλον το αλλιγάτοραν, τζίνον το Αντιφωνητήν, το Σαβούρ-Γκιαούρ, το Λυσσαριδικόν εθνικιστήν που μιλά εδεκκίτικα, τζιαι ούλον το εθνικιστικόν στοιχείον. Εγιώ τζιαι το Αττίλαν μάστρον μου, λέμεν όχι στο εθνικισμόν!


Ήταν γνωστή σε όσους μελετούμε την ιστορία η τακτική του αιμοδιψή Στάλιν να χαρακτηρίζει πολιτικούς του αντιπάλους ως "εχθρούς του λαού" και να πετυχαίνει τη φυσική τους εξόντωση. Όπως έγινε με τους Μπουχάριν, Ζηνόβιεφ και Καμένεφ. Όπως έγινε με εκατομμύρια άτομα τα οποία έστελνε σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως ή που έβαζε τη Γκε Μπε Ου να τους εκτελεί.

Είναι μάλιστα ιστορικά καταγεγραμμένο ότι οι αριθμοί των προς εκτέλεση ήταν υπολογισμένοι και έπρεπε να τηρηθούν (κάτι σαν τα Πενταετή Προγράμματα)! Υπήρχαν δηλαδή ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ! Πρώτα καθοριζόταν ΠΟΣΟΙ θα εκτελούνταν και μετά ΠΟΙΟΙ ήταν οι "εχθροί του λαού" που έπρεπε να εκτελεστούν.

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΚ, μετέπειτα ΑΚΕΛ, επί δεκαετίες θεωρούσε το Στάλιν ως Μεγάλο Ηγέτη και μάλιστα ΠΟΤΕ δεν έκανε αυτοκριτική και ΠΟΤΕ δε διαχώρισε τη θέση του από τις σταλινικές κτηνωδίες.

Χαιρετίζω τους άξιους συνεχιστές μου!


Τη μέθοδο βέβαια του "εχθρού του λαού" τη χρησιμοποίησε κατά κόρον το ΑΚΕΛ ιστορικά. Έτσι εξηγείται και για τον ιστορικό του μέλλοντος, το μεγάλο μυστήριο ο Βάσος Λυσσαρίδης, αυτός ο πανάξιος ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας να λαμβάνει ποσοστό του 10%.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι πραξικοπηματίες επίδοξοι δολοφόνοι του, το κατάφεραν οι ακελικοί ψυθιριστές στους καφενέδες.

Το ΑΚΕΛ έχει δώσει μαθήματα πολιτικών δολοφονιών στα χρόνια της πολιτικής του δράσης. Όχι φυσικών βεβαίως (γιατί όντως δεν είναι στην κουλτούρα του η βία - τουλάχιστον όχι ακόμη), αλλά πολιτικών.

Ο λόγος που η Επιτροπή τήρησε ανωνυμία, ήταν για να μην καταφέρει το καθεστώς, με τους μηχανισμούς λάσπης που διαθέτει, να μας κάνει αυτό που έκανε στο Βάσο Λυσσαρίδη. Να μας δολοφονήσει σαν χαρακτήρες, να μας στιγματίσει και να εξοντώσει και την πολιτική μας εμβέλεια.

Και ήταν γι΄αυτό το λόγο που το blog μας, ήταν ένα εγχείρημα που στέφθηκε με επιτυχία.

Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι που επειδή είναι άγνωστοι, δεν μπορούν να εκφοβιστούν, να απειληθούν, να δολοφονηθούν, να εξαγοραστούν.

Στη σιωπή που επιβάλλει η πνευματική τρομοκρατία,
το christofias-watch και πληθώρα άλλων κυπριακών blogs (Εμπροσθοφύλακας, Ερετικό Ιστολόγιο, Αντιπαρακμή, Αλλιγατορισμοί, Έλληνες-Αντεπίθεση, Νοητική Αντίστασις, Αντιφωνητής, Πολιτική Σαβούρα, Μιλάμε ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ κ.α.) έχουν την ασπίδα της ανωνυμίας.

Όπως την έχουν και πολλοί ανώνυμοι στις εφημερίδες ΠΟΝΤΙΚΙ και ΕΝΩΣΙΣ.

Αφού δεν είμαστε γνωστοί, το καθεστώς δεν μπορεί να μας δολοφονήσει.
Και επειδή είπαμε τα πράγματα με το όνομά τους, το καθεστώς προσπαθεί να μας στιγματίσει, ούτως ώστε να βρει τρόπο να μας κλείσει το blog και να μας φιμώσει.
Στιγματίζοντάς μας ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!!!!!

Είναι όμως γνωστό σε όλους (ή σχεδόν όλους, αφού υπάρχουν διάφοροι φαντασιόπληκτοι καθεστωτικοί, που ασπάζονται τις εξτρεμιστικές απόψεις του Α.Κυπριανού - υποψιαζόμαστε μάλιστα ότι κάποιος έμμισθος ακελικός blogger με ιαβερικά σύνδρομα, πιθανόν να μας κατήγγειλε απευθείας, αφού τις τελευταίες μέρες ήρθαμε σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του), ότι η ιστοσελίδα μας ασκεί έντονη και καυστική κριτική στον Πρόεδρο, η οποία είναι πάνω από όλα ΥΠΕΥΘΥΝΗ και πηγάζει από την αντίθεσή μας στην κατοχή, την οποία θέλουμε να άρει ο Πρόεδρος και όχι να νομιμοποιήσει.

Τον κατακρίναμε έντονα, αλλά και τον συγχαίραμε σε 2-3 περιπτώσεις που ήταν σωστός και ευθυγραμμισμένος με τη θεώρηση του Κυπριακού ως θέματος εισβολής και κατοχής.

Το ίδιο και όλα τα άλλα αντικαθεστωτικά blogs που βρίσκονται στην ίδια γραμμή πλεύσης μαζί μας. Κανένα αντικατοχικό-αντικαθεστωτικό blog δεν προέτρεψε σε "φυσική εξόντωση του Προέδρου"!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

ΚΥΠΡΙΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ!




ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
ΟΧΙ:

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ BLOGS!

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΙΣ"

-OXI ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

- ΟΧΙ ΣΕ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


Πράξανδρος για την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και το christofias-watch

63 Σχόλια:

R.Giskard είπε...

Ρε ούσσου ολάν.

Βάλτε πίσω τα κόκκαλα του Τάσου,εννά πάθετε καμιάν μαλαζαβράγκα τζιαι να βουράτε στα νοσοκομεία.

Ανώνυμος είπε...

pantws o antros es einaferen sas extes stin bouli.

Ανώνυμος είπε...

ate kanei dramata re pra3andre
tzai pemas tzai pou exosete tin soro tou a8ropou

Ανώνυμος είπε...

"Έτσι εξηγείται και για τον ιστορικό του μέλλοντος, το μεγάλο μυστήριο ο Βάσος Λυσσαρίδης, αυτός ο πανάξιος ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας να λαμβάνει ποσοστό του 10%."

Καταντατε γελιοι,ο λυσσαριδης επερνε ποσοστα 10% επειδη ο λαος ετσι τον εκρινε οπως εκρινε τον τασσο τον φεβραρη του 2008.Σεβαστειτε επιτελους και τα αλλα δημοκρατικα αποτελεσματα εκτος του δημοψηφισματος,μην φταιτε για τις αποτυχιες σας παντα το ακελ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ(αγγλιστή watch) ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Έτσι εξηγείται και για τον ιστορικό του μέλλοντος, το μεγάλο μυστήριο ο Βάσος Λυσσαρίδης, αυτός ο πανάξιος ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας να λαμβάνει ποσοστό του 10%."

Τούτη ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που άκουσα ποτέ στην 25+ ζωή μου.


Εν το έξερα ότι το ακέλ έσιει τόση δύναμη για να μπορεί να εμποδίζει το 90% του κόσμου να ψηφίζει Λυσσαρίδη. Τζαι γιατί εν το κάμνει τζαι για τα υπόλοιπα κόμματα να πιάννει τζαι το ποσοστό τους ακριβώς όπως λαλείτε ότι κάμνει τζαι με τον Λυσσαρίδη?

Η πολιτική προβολή του Λύσσα εν τεράστια σε σχέση με τη δυναμική του κόμματος του. Εν επίτιμος πρόεδρος του τέταρτου κατά σειρά κόμματος, αλλά οι δηλώσεις του παίζουν σχεδόν καθημερινά είτε στα ερτζιανά, είτε στες εφημερίδες. Έβρετε μου μια οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο που τα ΜΜΕ να βουρούν που πίσω έναν επίτημο πρόεδρο του σχεδόν πιο μικρού κόμματος τζαι να σιωπίσω Παράδειγμα η "Σημερινή". Μεγάλες ολοσέλιδες συνεντεύξεις με το σεκοντάρισμα των εργαζομένων της εφημερίδας (δημοσιογράφοι πάντως ΔΕΝ είναι)

Άλλο παράδειγμα ο "Φιλελέυθερος" (τα εισαγωγικά έννεν γιατί εν όνομα) Είτε τον λυσσαρίδη βουρούν που πίσω για δηλώσεις, κάθε φορά που εννά κλασει καποιος,είτε άτομο της συνοπαρτσιάς του. Σημείωση, ο "Φ" εν πρώτος σε κυκλοφορία

Η προβολή που έσιει εν δυσανάλογη. Όσο μεγάλο κόμμα τζαι να είναι το ακέλ, εν μπορεί να τα βάλει με τα ΜΜΕ τζαι ξέρει το.

Μεγάλο μυστήριο (sic) εν για σας που εν έσιετε ιδέα που πολιτική ανάλυση. Αν ο λυσσαρίδης ήταν σοβαρός πολιτικός, ούτε το ακέλ, ούτε το δησύ, ούτε ο θεός ο ίδιος εν θα μπορούσε να τον σταματήσει, με τόση προβολή που του κάμνουν τα ΜΜΕ. Αλλά το πρόβλημα δαμέ ένι ότι ουσιαστικά λαλείτε ότι ο κόσμος εν αρνιά τζαι πιστέφκει ότι του λαλεί το ακέλ τζαι ο δησύ. Εφκαριστούμε αλλά εν θα πάρουμε.

Ο λόγος για την ανωνυμία εν με πείθει τζαι ελπίζω να μεν πείθει κανέναν. Τούτες οι δειλίες του στυλ "Να μας δολοφονήσει σαν χαρακτήρες, να μας στιγματίσει και να εξοντώσει και την πολιτική μας εμβέλεια" εν ταιρκάζουν με τες βαρύγδουπες δηλώσεις που καλείτε τους "ΚΥΠΡΙΟΙ BLOGGERS, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!"

Εν επείδή εν θέλετε να ξέρει ο κόσμος ποιοι είσαστε, εν γιατί αντρέπεστε να μας κοιτάξετε κατα πρόσωπο τζαι να μπείτε σε συζήτηση φέις του φέις μαζί μας. Γιάυτο τζαι σβήνετε ποστς (εμένα εσβήσετε μου ως τωρά πάντως) εν γιαυτό που προτιμάτε να παίζετε πελλόν κάθε φορά που σας κάμνουν μιαν σοβαρή ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

http://protigrammi.com/?p=1175

Άδέλφια διαβάστε το άρθρο αυτό. Σταματείστε να αλληλοτρώγεστε. Η πατρίδα μας χάνεται.

Είτε είστε Λυσσαριδικοί είτε είστε ευέλικτοι είτε συναγερμικοί και ακελικοί.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ..

Bobby Sands είπε...

τα σέβη μου στον Ρήγα για τα εξαιρετικά κάλαντα!

άντε, περιμένουμε και άρθρο ρε Ρήγα. Γραμμένο με το δικό σου προσωπικό στυλ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Το ΑΚΕΛ συνεργάστηκε στο μεταπραξικόπημα με τον Κληρίδη, τον οποίο αποκαλούσε "καλό καραβοκύρη"

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

pros anonimo 8.44 είπε...

Οι δημοσιογράφοι του Φιλελευθέρου και της Σημερινής δεν είναι δημοσιογράφοι, κατά την γνώμη σου, επειδή πιάνουν ολοσέλιδες συνεντεύξεις του Λυσσαρίδη, αλλά είναι εκείνοι της Χαραυγής που αφιερώνουν τέσσερις σελίδες να αντιγράψουν την ομιλία του Άντρου Κυπριανού για τους προϋπολογισμούς. Πολλά valid το πόιντ σου, που λαλούν τζαι οι παπάδες σας οι Εγγλέζοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΕΤΖΕΒΙΤ, ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ:

"Η διζωνική ήταν και παραμένει απαίτηση των Τούρκων που ξεκίνησε επίσημα μετά την πρώτη τουρκική εισβολή στο νησί με την πρόταση του Ρ. Ντενκτάς."

"Στις 21 Ιουνίου 1979 - Οι συνομιλίες δεν προχωρούν πέραν του σημείου δύο (πρακτικά 1977), γιατί οι Τουρκοκύπριοι επέμεναν ότι οι Ελληνοκύπριοι, δεχόμενοι τις κατευθυντήριες γραμμές Μακαρίου / Ντενκτάς, πρέπει να δεχθούν επίσης την αρχή της διζωνικότητας και την ανάγκη ασφάλειάς τους"

"Στις 25 Ιουνίου 1979 ο Μουνίρ Ερτεγκούν, σύμβουλος του Ντενκτάς για συνταγματικά θέματα, δήλωσε στους Βρετανούς ότι η διζωνικότητα ειναι ζωτικής σημασίας για την πλευρά του."

"Όμως ο Ετσεβίτ επανέλαβε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ρουμανία, ότι η Τουρκία επιμένει σε μια “δι-ζωνική” στην Κύπρο."

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 16.12.09

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ:

"ο σύμβουλος [ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ] για συνταγματικά θέματα Σοϊζάλ, είχε δημόσια καθορίσει τη διζωνικότητα, που συνεπαγόταν κάτι σαν διχοτόμηση."

ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ = ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

οπαδοί του ντεκτάς....?

μεν μας κολάζετε
Έννεν σωστό τούτες τες ημέρες....

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο 10.10:

Αν ποτζείνα ούλλα που έγραψα για τον Λυσσαρίδη, το μόνο που ήβρες να σχολιάσεις εν τζείνο που έγραψα για τους δήθεν δημοσιογράφους της σημερινής (τζαι όι για τον Φιλελεύθερο) μπορώ να πω ότι επέτυχα τον στόχο μου.

Χτυπώντας την χαραυγή, εν κτυπάς εμένα. Εν την εγόρασα ποττέ και ούτε θα την αγοράσω. Εν κατα μακράν η χειρότερη εφημερίδα κατα την άποψη μου.

Φυσικά τζείνο που αγνοείς είναι ότι η Χαραυγή εν κομμάτική εφημερίδα, εν το εκφραστικό όργανο της ΚΕ του ακέλ τζαι απεθυύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Που τζείνη την αποψη ο ακελικός που γοράζει την εφημερίδα αγοράζει την με σκοπό να ενημερωθεί για τες θέσεις του κόμματος του, όχι για τες θέσεις όλων των κομμάτων. Εξού και η λύση της απορίας σου για την ομιλία κυπριανού. Η Χαραυγή εν οφείλει να είναι αντικειμενική ή υπερκομματική. Δηλώνει ξεκάθαρα τους κομματικούς της δεσμούς. Θεμιτόν και σεβαστόν (παρόλον που είπα σου, εν μου αρέσκει καθόλου η θεματογραφία της)

Η "Σημερινή" έννεν κομματικό όργανο κανενός κόμματος (επισήμως). Τζαι μάλιστα αυτολιβανίζεται ως η εφημερίδα των δημοσιογράφων που σκέφτονται ελεύθερα. Όμως ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι το ελεύθερο της σκέψης του Χ"Κωστή, του λάζαρου μαύρου κτλ. Τούτη εν υποκρισία
Τα ίδια ισχύουν και για τον "Φ"

καταλαβαίνεις τωρά την διαφορά?

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχω να κάμω και μιαν ερώτηση για τον ανώνυμο 10.12

Ο ντεκτάς και ο παπαδόπουλος είχαν την ίδια άποψη για το σχέδιο ανάν. Και μάλιστα ο Ντεκτάς δήλωσε: " Ο Τάσσος μας έσωσε, τον ευχαριστώ"
Με τον τρόπο που σκέφτεσαι φίλε μου, ο αττιλάρχης Ντεκτάς εν οπαδός (sic) του Τάσσου? Και μάλιστα ο Τάσσος εξέφραζε τες θέσεις του Ντεκτας?
Να σκεφτόμαστε πριν να μιλούμε έννεν ντροπή

Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...

Με αυτή την ομιλία του Άντρου Κυπριανού στη βουλή το ΑΚΕΛ φανέρωσε τρία χαρακτηριστικά του:

α) Τον δικτατορικό του χαρακτήρα! Δεν ανέχεται την αντίθετη άποψη, π.χ. την μη-ομοσπονδιακή λύση. Το "πολιτικώς ορθόν" του, το ΑΚΕΛ το έχει επιβάλει σχεδόν σε όλα τα κόμματα σε τεράστιο βαθμό, απούσας ισχυρής αντιπολίτευσης (βλέπε Ανα(ν)στασιάδη).

β) Τον πανικό του! Φοβάται γιατί δεν καταφέρνει να μεταστρέψει την κοινή γνώμη υπέρ του ΕΒΕΤ! Τα μπλογκς είναι ένα ΜΜΕ που δεν ελέγχεται παρά από τη γνώμη και τη συνείδηση του λαού. Εξάλλου αυτά καταβαράθρωσαν τη Ντόρα στην μητροπολιτική Ελλάδα και έδωσαν το θρίαμβο στο Σαμαρά.

γ) Την αισχρότητα του! Τί εννοεί φυσική εξόντωση του Προέδρου; Υπογραμμίζω τη λέξη ΦΥΣΙΚΗ! Μήπως εννοεί βιολογική; Μήπως προσπαθεί να φτάξει μάγισσες και ν' αρχίσει να τις κυνηγά; Και ο νοών νοείτο.

Εμείς λέμε ΟΧΙ στη δικτατορία του AKEL. Όχι στους σύγχρονους Στάλιν της Νέας Τάξης.

Τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν!

Ρήγας είπε...

Ο Άντρος Κυπριανού , ΓΓ του AKEL,

Αν ήταν διαφήμιση:

--Θα ήταν τηλεοπτκή μαυρόασπρη διαφήμιση πλυντηρίων, στο ΡΙΚ την δεκαετία του '70.


Αν ήταν φαγητό,

--Θα ήταν κουνουπίδι βραστό και ανάλατο.


Αν ήταν τηλεοπτική εκπομπή,

--Θα ήταν ντοκυμανταίρ για τις αμοιβάδες στο National Geographic.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ ΜΠΛΕΚ,

--Θα ήταν Βρεττανός στρατιώτης.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ Μίκυ Μάους,

--Θα ήταν o Γκούφι.



Αν ζούσε σε άλλες σποχές, ο άντρος Κυπριανού, ΓΓ του AKEL:

** Στην Παλαιστίνη τον καιρό του Ιησού: Θα επιδίωκε ομοσπονδία με τους Ρωμαίους.


** Στην Αίγυπτο τον καιρό των Φαραώ: Θα ήταν Εβραίος σκλάβος που θα επιδίωκε επαναπροσέγγιση με τους Αιγύπτιους. Θα ψήφιζε ΟΧΙ στο Σχεδίο Μωυσή για Έξοδο από την έρημο. Θα κατηγορούσε τον Μωυσή ως "εχθρό του λαού."


** Απάτσι, των καιρό των αποικισμών. Θα επιδίωκε εν'αλλάξ προεδρία μεταξύ Κολόμβου και Τζερόνυμο. Στη μεγάλη σύναξη της φυλής, θα φώναζε: "Οι κονκισταδόροι δεν είναι εχθροί μας, οι κονκισταδόροι είναι αδελφοί μας."


** Στην μάχη της Σαλαμίνας: Μούτσος σε Περσικό καράβι.


** Στην μάχη των Πλαταιών: Πέρσης στρατιώτης, αλφάς.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρηγόπουλο

Κάτι τέτοια λαλείς και εν μπορεί να σε πάρει κανένας στα σοβαρά.

Σταμάτα άνθρωπε μου να γίνεσαι γελοίος, εν αντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, έχεις τόσο αφηνιάσει με τον Ρήγα που δεν ξέρεις τι να του πεις.
Το χιούμορ του Ρήγα είναι ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ και καταστρέφει τα ανόητα επιχειρήματα των οπαδών του Ντενκτάς (εσένα δηλαδή).

Τώρα, ας δούμε και πάλι πως το ΔΗΣΑΚΕΛ συνεργάζεται για επιβολή της λύσης Ντενκτάς (διζωνικής)

Στέφανος Στεφάνου και Χάρης Γεωργιάδης παρουσιάζουν μαζί το βιβλίο του ΝΕΟΝ(Ι)ΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ!!!!

Το βιβλίο του Νιαζί


Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ)

διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου

"Οι Τουρκοκύπριοι, η Τουρκία και το Κυπριακό"

του αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ

Ομιλητές: Στέφανος Στεφάνου, κυβερνητικός εκπρόσωπος
Χάρης Γεωργιάδης, εκπρόσωπος Τύπου ΔΗ.ΣΥ

Το βιβλίο παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ζάνου, ιστορικός

Σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, 7.00 μ.μ
Αίθουσα Εκδηλώσεων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, λεωφόρος Μακαρίου 15

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος όλοι οι παρευρισκόμενοι.



Κωδικός άρθρου: 916955

ΠΟΛΙΤΗΣ - 16/12/2009, Σελίδα: 12

http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=916955&-V=columns

Ρήγας είπε...

>>Κάτι τέτοια λαλείς και εν μπορεί να σε πάρει κανένας στα σοβαρά.

Χε... Εσύ δηλαδή εκπροσωπείς τον ...κανένα;


Ρήγας

Ανδρέας Χριστοφή είπε...

Ωραία η ανάρτηση σου συναγωνιστή Πράξανδρε.Ευτυχώς που αρχίσαμε κι εδω στην Κύπρο να συζητούμε και δημόσια για τα blogs.Αυτο οφείλεται στον...Κυπριανού!Αυτή είναι η αλήθεια.Ας γίνουν τα ιστολόγια γνωστά στο ευρύ κοινό για να γίνουμε όλοι, η Αντίσταση στους έσωθεν και έξωθεν εχθρούς.

Bobby Sands είπε...

που θυμήθηκες το Μπλεκ ρε Ρήγα;
χα,χα,χα!!!

αν και νομίζω οι Βρεττανοί ήτανε στο Μαρκ, με τον Μίστερ Μπλουφ και τον θλιμμένο Μπούφο.

Πέρα από τ' αστεία τώρα, εμένα με ανησύχησε η αναφορά του κυπριανού στα ιστολόγια, διότι αφενός πρώτη φορά γίνεται τέτοια μνεία δημοσίως και αφετέρου όταν έχουμε να κάνουμε μ' ένα κόμμα σταλινικών μεθόδων (κι εδώ δεν υπερβάλλω, ούτε το λέω ειρωνικά...) όλοι ξέρουμε τι μπορεί να γίνει.

Έχω συνάδελφο που για ένα φεγγάρι συνεργάστηκε με την ΚΥΠ (σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών) και μου ανέφερε πόσο εύκολα μπορούν να σε ανακαλύψουν...

ο φυλλομετρητής σου είναι ανεξήγητα αργός;
χωρίς λόγο βγαίνεις εκτός δικτύου;
το σταθερό σου τηλέφωνο κάνει περίεργους ήχους και υπάρχει έντονος κυματισμός;
καλύτερα τότε να προσέχεις τον κώλο σου...

βέβαια με ένα ip hider (που πανεύκολα μπορεί κάποιος να καταβάσει ως freeware) παίρνουν τον Μίτα επ' ώμου...

μυστικοί αστυνομικοί τζε διαφήμιση είπε...

εκτός που τες αππομενες της Εγκωμης ξέρεις τζε τους μυστικούς αστυνομικούς της ΚΥΠ? Παρολίγον να σε φοηθεί το μάτι μου.

Ένι όντως ανησυχητικό τούτο που γίνεται με τες καταγγελίες. Λαλείς να κόψουν την διαφήμιση?

Πλαστήρας είπε...

Καλό Ρήγα

Εγώ νομίζω ότι ο Κυπριανού θα ήταν ο Φλοκ, το σκυλλάκι του Μίστερ Μπλουφ που τον ακολουθούσε πιστά όπου κι αν πήγαινε.

Bobby

φοβάμαι έχεις δίκιο. Τα σταλινάκια προετοιμάζονται για νέες εκφοβιστικές ενέργειες για φίμωση των αντιφρονούντων. Γι αυτό και η αναφορά σε ΦΥΣΙΚΗ εξόντωση του Προέδρου.

Κατασκευάζουν μάγισσες για να τες κυνηγήσουν!

Bobby Sands είπε...

το σταλινιστικό σου χιούμορ είναι της πλάκας.
ακέλ και χιούμορ είναι ο ήλιος κι η σελήνη.

το μόνο μαύρο χιούμορ της ιστορίας σας, είναι που φοράγατε μαύρες κουκούλες το 55-59.

άσε τα ανέκδοτα για την εδόν. εκεί αν δεν γελάσεις σε στέλνουν εξορία στον ακάμα να καθαρίζεις τα σκατά της καρέτα-καρέτα.

και μια και το θυμήθηκα,

...σκατάες που λέει κι ο φτωχόπουλος

Ρήγας είπε...

Έλα Μπόμπυ.

Το Μπλέκ πρωτοκυκλοφόρησε στην Γαλλία. Ο ήρωας πολεμά τους Βρεττανούς αποικιοκράτες.

Ναι, είναι εύκολο να δουν από πού γράφεις.

Αν το κόμμα ψάχνει το IP μου, να τους το δώσω πολύ ευχαρίστως: Είναι 24.04.2004 (stuff.your.federation.up.your.ass).


Ρήγας

Bobby Sands είπε...

χα,χα!

ή καλύτερα,

01.04.1955

Σάββας Παπάκης είπε...

Ο Θεός που σας έσμιξε εσάς τους 3: Πλαστήρας-Ρήγας-Sands!

Το εξτρεμιστικό τρίο του διαδικτύου!

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε κοντά στη λύση.

Σας τρομάζει αυτό;

ξέπλυμα βρωμιάς είπε...

κανεί να χρησιμοποιάτε τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ για να ξεπλένετε τον ρατσισμό σας. Έφτασεν η ώρα που η θυσία του ήρωα Μάτση εν μπορεί πκιον να δουλέψει σαν καθαριστικό της βρωμιάς σας ....

stalin + edon σημειώσατε 0 είπε...

ενιξέρω για το χιούμορ σου. Για την χαρτογράφιση της ιδεολογίας του άλλου όμως, πεεεεεεε.....

Bobby Sands είπε...

ναι, είμαστε όντως κοντά στην λύση.
στο επόμενο δημοψήφισμα το θέμα θα λυθεί μια για πάντα.
με διαφορά άνω του 30% κιόλας...
κι εσείς, όμορφα κι ωραία, όπως αρμόζει σε τρωκτικά,
θα εξαφανιστείτε μια για πάντα.

όσο για σένα που αναφέρεις τον Μάτση, όλους αυτούς συνεχίζεται εσείς μέχρι σήμερα να τους δολοφονείται.

σε καφενεία (λαικές οργανώσεις τα λένε), σε κατηχητικά της εδόν, στα γήπεδα, στα σχολεία.

φέρτε μας το δημοψήφισμα για να αποχωρήσετε μια ώρα γρηγορότερα

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 11.00

εν υπάρχει λόγος να αφηνιάσω με το ρηγόπουλο. Εν αφηνιάζω με την βλακεία. Και τούτο φαίνεται που το γεγονός ότι επροσπαθησα να εξηγήσω 2 πράματα που εν κοντά στον νου στον ανώνυμο που διαμαρτυρήθηκε για την αναφορά μου στην σημερινή. Περιμένω απάντηση ακόμα.
Επέρασε ο καιρός που ενευρίαζα άδικα των αδίκων. Ο καθένας μπορεί να λαλεί ότι θέλει, όσο μεγάλη βλακεία και να πει.

Ρήγα: Τα σχόλια τζείνων που διαφωνούν μαζί σου εκπροσωπούν με. Είδες την ποιοτική διαφορά? Εγώ εν διεκδικώ την ηγεσία κανενού κομματιού της κοινωνίας, ούτε των αντιομοσπονδιακών ούτε των ομοσπονδιακών. (Ελπίζω να έπιασες την σπόντα)
Εκτιμώ λλίους ανθρώπους, κυρίως όμως εκτιμώ τζείνους που λαλούν τζείνο που θέλουν χωρίς κακό χιούμορ και κακεντρέχεια. Κατα τη γνώμη μου (και όχι μόνο) είσαι ένα βουνό γελοιότητας. Και αν νομίζεις ότι εν εξαιτίας των πολιτικών σου πεποιθήσεων. (γιατί τζιαμέ το παίρνεις πάντα) πλανάσαι πλάνην οικτράν. Πού ξέρεις, μπορεί και εγώ να είμαι αντι-ομοσπονδιακός και να ασπαζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις στο κυπριακό. Πάλε θεωρώ σε γελοίο Η γελοιότητα όπως και η βλακεία έρχεται σε όλες τες πολιτικές αποχρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ανώνυμε των 11.00, να σε υπενθυμίσω ότι ο ντεκτας και οι οπαδοί του εν έτοιμοι να ψηφίσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ στο νεό σχέδιο που εννά έρτει. Όπως θα κάμεις και εσύ. Όπως εν έκαμα εγω
Επίσης αγαπητέ μου ο ντεκτάς εψήφισε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ το 2004 και εμιλούσε για εθνικές προδοσίες.
Όπως θα κάμεις και εσύ. Όπως εν θα κάμω εγώ

Άρα με την λογική (?) σου ποιος εν ο οπαδός του αττιλάρχη ντεκτας?
Εσύ ή εγώ?

Πλαστήρας είπε...

Καλησπέρα Μαρία Β.

Αν η "λύση" ήταν κοντά θα τρόμαζα όντως. Επειδή όμως δεν είναι κοντά, γιατί ο λαός είναι αμετάπειστος, εξ ου και τα μαθήματα ομοσπονδίας που προετοιμάζει το AKEL, το διασκεδάζω.

Αυτό το τελευταίο έχει γίνει το μόνιμο άγχος του Χριστόφια και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τρόπους να μας τη φέρει. Αλλά επειδή είναι δειλός δε θα τολμήσει να φέρει λύση που θα απορριφθεί 100%.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ.

Γιατί σημασία δεν έχει τι απορρίπτεις, αλλά τι επιδιώκεις.

Και με τον Ντενκτάς επιδιώκεις το ίδιο πράμα: τη διχοτόμηση

Bobby Sands είπε...

κι εσύ επιδιώκεις τα ίδια πράγματα με τους άγγλους, τους αμερικάνους, τον ταλάτ, τον βασιλείου, τον κληρίδη.

είσαι περήφανος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Το ΑΚΕΛ συνεργάστηκε στο μεταπραξικόπημα με τον Κληρίδη, τον οποίο αποκαλούσε "καλό καραβοκύρη"

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 00.10
Τζείνο που απορρίπτεις υποδηλοί τζαι τζείνο που επιδιώκεις. Έν αυταπόδεικτο, εν χρειάζονται οι γραμματικές εξυπνάδες σου δαμέ. Κατά πόσον η ομοσπονδία εν διχοτόμηση, εν θέμα καθαρά άποψης. Έσει πολιτικούς που λαλούν ότι εννά φέρει την διχοτόμηση, έσιει που λαλούν ότι εννά φέρει την λύση. Ποιος έσιει δίκαιο εν μπορώ να ξέρω, ούτε εσείς. Εγώ είμαι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Η μοναδική μου έννοια είναι να επανενωθεί η Κύπρος και δεν στέκομαι στην επικεφαλίδα της λύσης. Εν μπορείς όμως να βαφτίζεις την ομοσπονδία διχοτόμηση μόνο τζαι επειδή νομίζεις ότι θέλουν την οι απέναντι. Γιατί ο ντεκτάς δεν θέλει την ομοσπονδία (εφάνηκε καθαρά το 2004). Θέλει δύο ξεχωριστές χώρες, μιαν ελληνική χώρα και μια τουρκική. Αν επιστεφκε ότι η ομοσπονδία εν διχοτόμηση, θα ήταν ο πρώτος που θα την εψήφιζε έννεν?

Bobby Sands: Εσύ που αποδεδειγμένα εσυμψήφισες με τον ντεκτάς τζαι την συνοπαρτσιά του στο σχέδιο αναν δηλαδή είσαι περήφανος?

Εγώ άνθρωπε μου θέλω να ζήσω σε μιαν επανενωμένη Κύπρο, όσοι συμφωνούν μαζί μου καλώς να ορίσουν, είτε λαλούν τους εγγλέζους, είτε λαλούν τους αμερικάνους είτε λαλούν τους σουαζιλανδούς. Κατά πόσον τούτοι ούλλοι που εσυνάφερες συμφωνώ μαζί τους εν θέμα που να μου επιτρέψεις να κρατώ τες απιφυλάξεις μου.

Κυπριακόφωνος είπε...

Εθνικόφρωνες αλλά το ''blog'' και το ''bloggers'' σταθερή αξία! Ιστολόγιο και ιστολόγοι είναι οι λέξεις. Ελπίζω ότι μόλις εμπλουτίσατε το λεξιλόγιο σας.

Ανώνυμος είπε...

blog είναι διεθνής ορολογία, όπως το ίντερνετ, που ναι μεν υπάρχει η μετάφραση του διαδικτύου αλλά το γλωσσικό δάνειο έχει ενταχθεί στη γλώσσα μας

Ρήγας είπε...

"Πόλεμος για το αρνάκι"
(Από 'Φιλελεύθερο', 15.12.2009)

Κάτι τέτοια διαβάζει ο Άντρος Κυπριανού και φωνάζει ότι κινδυνεύουν οι ΑΚΕLικοί.


Ρήγας

Joshoua είπε...

Ρε σοβαρά πάεννε να κοιταχτείς..
Εθκίαβασα τρείς φορές το πόστ σου. Που λαλεί ότι αν δεν σιωπήσουν τα μπλογκς εννα τα κάμουν να σιωπήσουν;
Που αναγκάζει τα μπλόγκς σε φίμωση;
Να σου πω..
Τον Δον Κιχώτη έσιεις τον ακουστά;
Τζείνο ρε, που εθώρεν ανεμόμυλους τζιαι ενόμιζεν ότι εν γίγαντες που εθέλαν να τον σκοτώσουν..
Ε, ρε τι ζούμε..

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα, το χιούμορ σου είναι unpisteftable, uperigraptable, unrepeatable, untiomospondic, UntiAkelic

:)

Sartanakkas o Epitropofuckas είπε...

αντί να τον σύρετε πας τον Τάσσον...εσνιφάρετε τον?
Επείραξε σας νομίζω...
Ατε πηέννετε πάρτε το πτώμαν πίσω τζαι κάνει να το προσκυνάτε τζαι να αναπνέετε την αποσύνθεση του...άρκεψε τζαι παθαίνει τα ίδια ο νους σας...
Αλλά εν τζαι φταίτε εσείς...φταίει...
1. Ο τζύρης σας που εν σας έπαιξε "ανάν"
2. Ο βλάκας ο Άντρος που έδωκε υπόσταση σε δίαφορους inbreeders (Γαιοργοίου, Πτωμαχόπουλος, Γροιστωφκοιας Γουωτς) προσδίδοντας τους ικανότητες που για αυτούς είναι στη σφαίρα της φαντασίας..
3. Η προσωπο-λαγνεία σας..
4. Αφού εδολοφονήθηκε ο Λυσσαρίσης- όπως λέτε- καλές σαράντα...να πάερει επιτέλους και ο Δώρος Λοϊζου την εκδίκιση του από τον μεγακλυτερο σφαιτεριστή της δολοφονίας του..

Ε ρήγα, πόθθεν εγόρασες τον ασβέστην που έσυρες τοπυ τάσου?

Ανώνυμος είπε...

έτσι είσαι ανευ οριων;

μπαίνεις ως σαρτανάκκας και λαλείς τζιεινα που θελεις να πεις στ' αλήθκεια ρε Γρίστο Γρίστου;

Ούτε σεβασμό έχεις, ούτε τίποτε.

ΞΗΜΑΡΟΠΑΙΔΟ

ΠΑΟΛΑ είπε...

QUIZ 1:

Ποιος μαλάκας μπήκε στο προηγούμενο ποστ με το όνομα μου και με το όνομα του Ρήγα;

α) Ο Άνευ Οργίων
β) Ο Μιχάλης Μιχαήλ
γ) Ο Λεξιπένιτας
δ) Ο Σωκράτης Χάσικος
ε) Η Έρση Χριστόφια

QUIZ 2:

Τί γλυκό κερνούσε το ΑΚΕΛ τους πραξικοπηματίες το 74;

α) Καρυδάκι
β) Κερασάκι
γ) Καρπουζάκι
δ) Ρεπανάκι

Ο νικητής κερδίζει ένα εισιτήριο για το φεστιβάλ των Λαϊκών Οργανώσεων Περβολιών.

The stage is yours!

ΦΙΛΟΣ είπε...

Κοπέλια του Χριστόφιας - Watch. Με όλη τη συμπάθεια και αν θέτε την ιδεολογική και πολιτική ταύτιση σε πάρα πολλά σημεία.

Όταν εσείς βγαίνεται και μιλάτε για τα 5 Κυπριακά μπλογκς πληγές -στην πραγματικότητα 5+1 με του Πίττα.

Όταν εσείς εδώ και καιρό έχετε μετατρέψει τον Πολιτικο διάλογο σε προσωπικές βεντέτες με κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς (Κόκκινος Ιαβέρης, Ηλικιακός Ρατσιστής, διάφορα κουφά για τον Λεξη Πένητα και τον Aceras, εκάματε τον Πιττα κυπριακό poodle...

Όταν εσείς έχετε ξεπεράσει τα όρια της σάτυρας και κάνετε κακόγουστα ΄και άσφαιρα παιχνίδια πολιτικής εκτόνωσης και όχι ουσίας με φωτο του Χριστόφια με την Ελλαδική χούντα κλπ , μη μιλάτε για φίμωση του διαδικτύου, έχετε βάλει το χέρι σας και εσείς. Σας παρακολουθώ μήνες από μεγάλη (γεωγραφική) απόσταση. Διαβάζω πολλά από τα μπλογκς που χαρακτηρίσατε πληγές. Μα ρε παιδιά...μπορεί να λέτε άλλα, αλλά είστε όλοι ίδιοι, γνήσιοι κυπραίοι που δεν μπορούν να συζητήσουν σε βάση θέσεων ιδεών και αρχών. Νομίζω πως όσοι αγαπούν τον τόπο μας και είναι μπλόγκερς να κάμουν ένα μορατόριουμ ανοχής και μια υποσχετική πράξη για πλήρη περικοπή χαρακτηρισμών και κοσμητικών επιθέτων. Ας γίνει επιτέλους πολιτικος διάλογος.

Σοσιαλιστης είπε...

Eχει καταντησει τρομερά κουραδτικό. Κατηγοράτε την επιτροπή πως για τα πάντα κατηγορά τον πρόεδρο όμως την ίδια στιγμή για οποίοδήποτε θέμα είτε αφορά τον πρόεδρο, είτε το ΑΚΕΛ, είτε θέματα οπως τη συληση του τάφου του αειμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλο εσεις μιλάτε και κατηγορείται την επιτροπη.

Αλλλα το μονο που βγαίνει είναι πως η επιτροπή για ότι βγάλει θα δώσει απάντησει και επιχειρημα. Σ' αντίθεση με εσας που απλά βρίζεται, απειλειται ( σταθερη δήλωση έρχεται το σχέδιο και φωαστε, εγω θέλω να πάω πίσω στην Αμμοχωστο εσυ ρε ποιος είσαι που δεν θα με αφήσεις ) διαστρευλωμοντας τελείως το κάθε αρθρο.

Λοιπον όταν επιτέλους θα ξεφύγεται απο της κουκούλες και τις παροπίδες σας, απο την μονοπλευρη επεξήγησει γεγονότων, και απο την μονιμη τακτικη οτι αντίθετο ακραιο φασιστικό κτλ ( θυμίζει ναζιστική Γερμανία , μιας και σας αρέσει και η εποχή του Β παγκοσμίου με σταλγκρντ και λενιγκραντ σίγουρα θα ξέρατε και αυτα τα πραγματακια ) τοτε πραγματικά κανένας δεν θα σας πάρει σοβαρά υπόψη

ΠΑΟΛΑ είπε...

Μα δεν είναι καταπληκτικό πως στο Χριστόφιας Watch δεν υπογράφει ΠΟΤΕ κανενας μπλογκερ και ΟΛΑΑΑ τα σχόλια είναι ανώνυμα ή με ονοματα που βάζει όποιος θέλει; Οπως εγώ;

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρηγα, το ήξερες ότι στη ναυμαχία της Σαλαμίνας οι Κύπριοι πολέμησαν με το μέρος των Περσών ενάντια στους Αθηναίους;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα οι πρόγονοι σου στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν στον Περσικό στόλο, όχι σε διαφήμιση αλλά στην πραγματική Ιστορία του Ηρόδοτου!!!

Ο Ελληνικός στόλος που αγωνίσθηκε στη Σαλαμίνα υπολογίζεται από τον Ηρόδοτο σε 378 τριήρεις, αν και το άθροισμα των πλοίων που ο ίδιος αναφέρει ανέρχεται μόνο σε 366 τριήρεις. Απ' αυτές οι Αθηναίοι πρόσφεραν 200, οι Κορίνθιοι 40, οι Αιγινήτες 30, οι Μεγαρείς 20, οι Λακεδαιμόνιοι 16, οι Σικυώνοι 15, οι Επιδαύριοι 10, οι Αμβρακιώτες 7, οι Ερετριείς 7, οι Τροιζήνιοι 5, οι Νάξιοι 4, οι Ερμίονες 3, οι Λευκάδιοι 3, οι Κείοι 2, οι Στυρείς 2, οι Κυθνίοι 1 και οι Κροτωνιάτες επίσης 1.
Η ναυμαχία διεξήχθη στις 28 ή 29 Σεπτεμβρίου (21-22 Βοηδρομιώνος) του 480π.Χ. Τη νύχτα μιας από αυτές τις μέρες ο Περσικός στόλος απέπλευσε από το Φάληρο με κατεύθυνση προς τα Δυτικά, ενώ τμήμα του Περσικού στρατού αποβιβάσθηκε και κατέλαβε την Ψυτάλλεια με σκοπό, κατά τη διάρκεια της ναυμαχίας, την περισυλλογή των Περσών ναυαγών και την εξόντωση των Ελλήνων ναυαγών. Γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυχτα τα Περσικά πλοία προχωρούσαν κατά μήκος των ακτών της Αττικής με την εξής σειρά: Φοινικικά και Αιγυπτιακά προς το μέρος της Ελευσίνας, κατόπιν τα πλοία της Κύπρου, της Λυκίας και της Παμφυλίας και τέλος προς τον Πειραιά, τα Καρικά και τα πλοία της Ιωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Από την πολλή μαλακία σας λασκαρε όλους εδώ μέσα.

Ρήγας είπε...

Μα δεν είναι καταπληκτικό πως στο Χριστόφιας Watch δεν υπογράφει ΠΟΤΕ κανενας μπλογκερ και ΟΛΑΑΑ τα σχόλια είναι ανώνυμα ή με ονοματα που βάζει όποιος θέλει; Οπως εγώ;

ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ!


Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην τους θυμίζεται πως οι Κυπραίοι πάντα προδίνανε την Ελλαδα. Και στη χούντα οι περισσότεροι φοιτητές δουλεύανε για την ασφάλεια καταδότες.

Πρώτος και καλύτερος ο σημερινός υπουργός Παιδείας.

ΠΑΟΛΑ είπε...

QUIZ:

Ποιος είναι ο ΝΕΝΕΚΟΣ που υπογράφει με το όνομα μου στις 12:07;

α) Ο Άνευ Οργίων
β) Ο Άντρος Κυπριανού
γ) Ο Σαρτανάκκας
δ) Ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ

Ανώνυμος είπε...

οι δημοσιογράφοι εκάμαν γαργάρα το θέμα σήμερα; εν έδωσε κανένας συνέχεια;

ΙΕΡΟ-ΦΑΝΤΗΣ είπε...

ΠΑΟΛΙΤΣΑ, εκτός από γλυκό ρεπανάκι διαθέτουμε και αγγούρι. Τι προτιμάς;


Ιερο-Φάντης

Bobby Sands είπε...

παρακαλείται ο παπάρας - ιστοριοδίφης που παραθέτει "αποδείξεις" για τους κύπριους στην ναυμαχία της σαλαμίνας, να διαβάσει όλο τον ηρόδοτο, και ειδικά το σημείο που ο ξέρξης παρουσιάζει τους κύπριους ως κακούς σκλάβους διότι δεν πολεμούσαν με ενθουσιασμό, αλλά καταναγκαστικά. Στο περσικό στράτευμα υπήρχαν και έλληνες της μικράς ασίας, από την μίλητο, την σμύρνη και την δωρική εξάπολη, όπως επίσης και σφενδονητές ρόδιοι.

παπάρα, διάβαζε καλύτερα. σαν τους ιαχωβάδες διαβάζετε ως εκεί που σας συμφέρει. ιστορίες για αγρίους και ιστορίες της εδόν.

κοίτα να δεις πώς παρουσιάζουν την ιστορία...

εσείς θα αλλάξετε ρε παπάρες τα βιβλία;

...σκατάες

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

Κυριοι του Christofias-watch πιο κατω θα αποδειξω με επιχειρηματα τους λογους που η Κερυνεια χαθηκε απο λαθη που εγιναν ΟΧΙ απο τον Προεδρο Χριστοφια οπως εσεις υποστιριζετε αλλα απο λαθη εθνιστιστων ενας εκ των οποιων ειταν και ο Τασσος.

Πριν ξεκινησω θελω να ξεκαθαρισω τα εξης¨

1. Δεν αμφισβιτω σε καμια περιπτωση τον πατριωτισμου του Τασου και την αγαπη του για την πατριδα μας

2. Πιστευω οτι ο εθνικισμος,ο υπερμετρος φανατισμος και ο θρησκευτικος φανατισμος φερνουν παντα καταστροφη. Η βια φερνει βια, οι δολοφονιες φερνουν δολοφονιες, το αιμα φερνει αιμα, η τρομοκρατια φερνει τρομοκρατια, ο θανατος φερνει θανατο.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1960-1974

Αυτη ειταν η μαυρη περιοδος της συνχρονης ιστοριας μας κατα την διαρκεια της οποιας εγιναν τεραστια λαθη και απο τις 2 κοινοτιτες. Εγιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες, υπηρξαν παρανομες στρατιωτικες οργανωσεις οπως η Τουρκοκυπριακη ΤΜΤ και Η ελληνοκυπριακη οργανωση Ακριτας μελος της οποιας ειταν και ο Τασος. Αυτες οι παρανομες οργανωσεις προεβηκαν σε εγκληματα, εγκληματα τα οποια εκμεταλευτηκε η Τουκρια να υλοπιοισει τα σχεδια της που ειταν η εισβολη στο νησι μας. Οι εθνικιστες επιδιωκοντας την ενωση η οποια απαγορευοταν απο το συνταγμα μας, χωρις να το θελουν, εδωσαν την αφορμη στην Τουρκια να εισβαλει στο νησι αφου εκμεταλευτηκε το χαος που δημιουργηθηκε απο το πραξικοπημα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο εθνικισμος που καλιεργηθηκε απο πολλους κατά την διαρκεια της περιοδου 1960-1974, εφερε την καταστροφη στο νησι μας, Ο Τασος ειταν ενεργο μελος μιας εθνικιστικης παρανομης οργανωσης ενώ ο Προεδρος Χριστοφιας ουδεποτε υπηρξε μελος μια τετειας παρανομης και εθνικιστικης οργανωσης.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2003-2004. ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Τον Δεκεμβριο του 2003 ο Τασος εστειλε επιστολη προς τον ΑΝΑΝ και του ζητουσε να αναλαβει μια νεα πρωτοβουλια στο Κυπριακο και να επαναφερει το σχεδιο λυσης.

Τον Φεβρουαριο του 2004 καλεσε ο Αναν τον προεδρο Τασσο να παει στην Νεα Υορκη όπως και εγινε. Εκει ο Τασος αποδεκτηκε ΕΠΙΔΙΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δηλαδη αποδεκτηκε το Σχεδιο Αναν 5 ως σχεδιο πανω στο οποιο θα γινοτανε επιδιετησια και μετα δημοψηφισμα.

Το Μαρτιο του 2004, πηγε ο Τασος στο Μπουντερσπορκ για τις συνομιλιες (επιδιετησια) αφου προηγουμενος ειχε συμφωνησει μυστικα με τον Ντεκτας ο οποιος του υποσχεθηκε ότι δεν θα δεχοταν το σχεδιο.Η Τουρκια παραμερισε τον Ντεκτας και αποδεκτηκε το σχεδιο. Ο προεδρος Τασσος δεν διαπραγματευτηκε τιποτα, λεχθηκε μαλιστα από καπιους πολιτικους π.χ Αναστασιαδης ότι η Τουρκια μας προτεινε την καρπασια και παλι ο Τασσος ειταν ανενδοτος και δεν διαπραγματευτεικε τιποτα.

Απριλιο του 2004 πηγαμε σε δημοψηφισμα οπου ο Κυπριακος λαος απερηψε το σχεδιο κατοπιν προτροπης του Προεδρου Τασσου.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ¨

1. Από 200,000 που ειταν οι εποικοι το 2004 σημερα είναι 500,000.
2. Στα κατεχομενα εδαφη μας , από το 2004 εως σημερα κτιστηκαν χιλιαδες σπιτια και διαμερισματα σε ελληνοκυπριακη γη κανοντας το περιουσιακο ακομα μεγαλυτερο προβλημα.
3. Με το ΟΧΙ μας και το ΝΑΙ των τουρκοκυπριων , η Τουρκια κεδισε την συμπαθεια πολλων ευρωπαικων κυβερνησεων σε αντιθεση με εμας που δεκτηκαμε πολλες κριτικες και πιεσεις.

Ανώνυμος είπε...

Προς την επιτροπη του Christofias-watch εχω καποιες ερωτησεις

1. Που μας οδηγησε το 1974 ο εθνικισμος ο οποιος εσεις προσπαθειτε να «πουλησετε» μεσω του Blog σας ?
2. Τι κερδισαμε από τις ενεργειες της παρανομης οργανωσης της οποιας ο Τασσος ειταν ενεργο μελος?
3. Γιατι ζητησε από τον Αναν ο Τασος να επαναφερει το σχεδιο Αναν αφου κατά την δικη του αποψη δεν ειταν λειτουργικο?
4. Γιατι δεκτηκε επιδιαιτησια εάν δεν ειχε εμπιστοσυνη του Αναν?
5. Γιατι δεν διαπραγματευτηκε τιποτα στο Μπουντερσπορκ το σχεδιο που αυτος ζητησε να επανελθει?
6. Εφοσον δεν ικανοποιηθηκε από την επιδιετησια γιατι αφησε το σχεδιο να παει σε δημοψηφισμα με αποτελεσμα να απενοχοπιοισουμε την τουρκια με το ΟΧΙ μας?


Ένα λογικο και αντικειμενικο ατομο μπορει ευκολα να αντιληφθει ότι η πολιτικη του Τασσου από το 1960 εως το ΟΧΙ του, ειταν μια αποτυχημενη πολιτικη η οποια μονον ζημια εφερε στον τοπο μας. Εάν συνεχισουμε αυτή την πολιτικη η οποια δεν εχει κανενα οπαδο στην ευρωπη , είναι θεμα χρονου ποτε θα μας βρουν και άλλα βασανα.


Πραγματικα διερωταμε ποια είναι τα πραγματικα κινιτρα πισω από τον πολεμο που γινετε από το Blog σας προς τον Προεδρο Χριστοφια και την πολιτικη του. Ενας λογικος ανθρωπος μπορει να υποψιαστει ένα εκ των 2 πιο κατω

1. ότι η επιτροπη του Βlog αυτου είναι νεαρα ατομα που δεν γνωριζουν καλα την συνχρονη κυπριακη ιστορια , ειτε εχουν χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτά που εγραψα πιο πανω

2. Ότι η επιτροπη είναι ατομα με κανονικο δεικτη νοημοσυνης αλλα επιτιδες κανουν ότι δεν καταλαβαινουν τα πιο πανω πολύ απλα πραγματα που εχω γραψει επειδη είναι βαλτοι και παιρνουν κατευθυνση από πηγες οι οποιες βολευονται με την απαραδεκτη υφισταμενη κατασταση που υπαρχει αυτή την στιγμη στην κυπρο.


Εγω προσωπικα πιστευω ότι είναι το 2 .

Ανώνυμος είπε...

Από ορθογραφία πετάς.

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου μια κωλοφυλάδα που είχε μέσα ελληνικά, ρώσσικα, τούρκικα.

Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να καταλάβει ποιοί την εκδίδουν.

Από την ορθογραφία και σύνταξη σε φαντάζομαι φορτηγατζή, σαντουιτσή, σουβλιτζή, καφετζή, κλπ Τέτοιου επιπέδου μοιάζει το γραπτό σου. Κουβέντες σκόρπιες με λαικά επιχειρήματα

Ανώνυμος είπε...

απευθυνομαι προς ολους αυτους που λενε οτι το σχεδιο ΑΝΑΝ ειταν διχοτομικο και οτι ο ΤΑΣΣΟΣ μας εσωσε και εχω να πω τα εξης

εφοσον το σχεδιο ΑΝΑΝ ειταν διχοτομικο οπως λετε τοτε γιατι ο Τασσος ζητησε απο τον ΑΝΑΝ με επιστολη του τον Δεκεμβριο του 2003 να το επαναφερει και να αναλαβει νεα πρωτοβουλια στο Κυπριακο???

Προσπαθειτε να τετραγωνισετε τον Κυκλο?

και σε εκεινους που λετε οτι η τρομοκρατικη παρανομη οργανωση Ακριτας μελος της οποιας ειταν ο Τασσος , δεν σκοτωσε τουρκοκυπριους εχω να ρωτησω το εξης

Τα οπλα που κρατουσαν τα μελη του Ακριτα οπως τα περιγραφει ενας αλλος εθνικιστης , ο Χριστοδουλος Χριστοδουλου, στο Βιβλιο "ματωμενη αληθεια", αυτα λοιπον τα οπλα, τι εριχναν προς τους τουρκοκυπριους τελικα? γαρυφαλλα??? η τριανταφυλλα???

Μια εθνικιστικη γραμμη οπως αυτη που ακολουθησε για χρονια ο ΤΑσσος, οπως ακολουθα τωρα η επιτροπη αυτου του Μπλοκ ειναι καταδικασμενη σε χρεωκοπεια οπως χρεωκοπησε και η εθνικιστικη πολιτικη του Χιτλερ, Του Μουσολινη, της Ελληνικης Χουντας, και τοσων αλλων εθνικοφασιστικων καθεστωτων